- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #118554 przez pati-m
gosia - Twój też jest śliczny, a w tych fotkach to się zakochać można
A co do tych rysuneczków, to nie są naklejki tylko zwykle szablony wycięte z kolorowego papieru. Ja kupiłam różne na allegro (wpisz sobie w wyszukiwarkę allegro "scrapki" i na pewno mnóstwo Ci wyskoczy do wyboru, a ceny też nie są drogie). Wystarczy, ze wybierzesz sobie takie, jakie Ci się podobają, zamówisz wszystko u jednego sprzedawcy, żeby tylko raz płacić za przesyłkę i gotowe. Reszta to tylko Twoja inwencja twórcza
A co do tych rysuneczków, to nie są naklejki tylko zwykle szablony wycięte z kolorowego papieru. Ja kupiłam różne na allegro (wpisz sobie w wyszukiwarkę allegro "scrapki" i na pewno mnóstwo Ci wyskoczy do wyboru, a ceny też nie są drogie). Wystarczy, ze wybierzesz sobie takie, jakie Ci się podobają, zamówisz wszystko u jednego sprzedawcy, żeby tylko raz płacić za przesyłkę i gotowe. Reszta to tylko Twoja inwencja twórcza
Temat został zablokowany.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #118703 przez pati-m
Hej dziewczyny!
Oj coś tu cicho tak od rana Dłuższa niedzielna drzemka Was dopadła Mnie obudził deszcz za oknem, pada wieje i ogólnie szaro buro Może to i lepiej - nie będzie mnie ciągnęło na żaden spacerek tylko przysiądę do pisania pracy na uczelnię. Oj rodzi się ona w bólach, a do końca maja termin oddania Jeszcze się mój mały nie urodził, a już z nosem w książkach siedzi ze mną
Miłego dnia kochane!
Oj coś tu cicho tak od rana Dłuższa niedzielna drzemka Was dopadła Mnie obudził deszcz za oknem, pada wieje i ogólnie szaro buro Może to i lepiej - nie będzie mnie ciągnęło na żaden spacerek tylko przysiądę do pisania pracy na uczelnię. Oj rodzi się ona w bólach, a do końca maja termin oddania Jeszcze się mój mały nie urodził, a już z nosem w książkach siedzi ze mną
Miłego dnia kochane!
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #118716 przez bewipo
Hej
U mnie też szaro i całe szczęście, chociaż raz mi nie żal że w domu muszę siedzieć.
Pati moja mała też jeszcze w brzuszku, a już magisterkę obroniła Będziemy miały małych naukowców
Oglądałam Twój album, super zrobiony. Podziwiam talent i chęci
U mnie też szaro i całe szczęście, chociaż raz mi nie żal że w domu muszę siedzieć.
Pati moja mała też jeszcze w brzuszku, a już magisterkę obroniła Będziemy miały małych naukowców
Oglądałam Twój album, super zrobiony. Podziwiam talent i chęci
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #118760 przez gosia2324
allegro.pl/ala-i-as-mis-posciel-3el-90x120-i1612766621.html
allegro.pl/3cz-90x120-posciel-exclusive-...tex-i1540950312.html
Mysle nad zestawem 3 elementowym, baldachim to chyba tylko zbiorowisko kurzu,
allegro.pl/3cz-90x120-posciel-exclusive-...tex-i1540950312.html
Mysle nad zestawem 3 elementowym, baldachim to chyba tylko zbiorowisko kurzu,
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #118762 przez Mała
gosia2324 napisał:
U nas też szaro i ale chociaż przed chwilą przestało padać.
Dzisiaj mi się śniło, że całowałam się z dr Housem, a nad ranem to hoho, dawno takich sexarskich snów nie miałam
Gosia ta ostatnia najbardziej mi się podoba.
też tak myślę.baldachim to chyba tylko zbiorowisko kurzu,
U nas też szaro i ale chociaż przed chwilą przestało padać.
Dzisiaj mi się śniło, że całowałam się z dr Housem, a nad ranem to hoho, dawno takich sexarskich snów nie miałam
Gosia ta ostatnia najbardziej mi się podoba.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Mała.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 7 miesiąc temu #118796 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
swietne te wasze albumy chyba tez sie wkoncu zabiore za zrobienie takiego.
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #118905 przez Pyśkaaaa
hej dziewczynki
sliczne te wasze albumy zakochac sie mozna :*
Mala to nieźle całować sie z Housem hahah a co do sexu to u mnie poklady energii moglabym i dzien i noc
u nas pogoda do d*** wczoraj calusienki dzien przespalam nie mialam sily doslownie na nic : i jeszcze tak mnie miesnie bolay dzis jest troche lepiej ale chce znow slonce bo az sie odechciewa przez te pogode dobra nie marudze..
sliczne te wasze albumy zakochac sie mozna :*
Mala to nieźle całować sie z Housem hahah a co do sexu to u mnie poklady energii moglabym i dzien i noc
u nas pogoda do d*** wczoraj calusienki dzien przespalam nie mialam sily doslownie na nic : i jeszcze tak mnie miesnie bolay dzis jest troche lepiej ale chce znow slonce bo az sie odechciewa przez te pogode dobra nie marudze..
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #118939 przez Agusia83
Dobry wieczor wszystkim
Piekne albumy...naprawde macie dziewczyny zdolnosci, zazdroszcze Wam takich umiejetnosci...
Mala, sen niesamowity i prze fajny ale Cie rozumiem...kurcze, mnie tez sie czasem snia takie przyjemne rzeczy, ale niestety nie z mym mezem..haha co do przytulanka, to Was rozumiem...my na poczatku nie moglismy, pozniej sprobowalismy a teraz to maz ma obawy, ze zrobi dzidkowi krzywde...i nic do niego nie dociera, a ja zostaje sama ze swoimi pragnieniami
Pisalam Wam wczoraj, ze wybieram sie na wieczor panienski...bylo fajnie same kobitki, w tym 2 przyszle mamusie ...miala byc jeszcze 3, ale wyjechala na wakacje...Wyobrazcie sobie moje zdziwienie i troche zaklopotanie jak pan tanczacy podszedl do mnie i kazal mi dotykac swoj tors...haha/...ciekawe czy jakbym byla w 8 miesiacu z wielkim bandziochem tez by podszedl??...Jego tance byly ciekawe ..ladnie sie tez rozbieral...przyszla panna mloda bardzo zadowolona
Piekne albumy...naprawde macie dziewczyny zdolnosci, zazdroszcze Wam takich umiejetnosci...
Mala, sen niesamowity i prze fajny ale Cie rozumiem...kurcze, mnie tez sie czasem snia takie przyjemne rzeczy, ale niestety nie z mym mezem..haha co do przytulanka, to Was rozumiem...my na poczatku nie moglismy, pozniej sprobowalismy a teraz to maz ma obawy, ze zrobi dzidkowi krzywde...i nic do niego nie dociera, a ja zostaje sama ze swoimi pragnieniami
Pisalam Wam wczoraj, ze wybieram sie na wieczor panienski...bylo fajnie same kobitki, w tym 2 przyszle mamusie ...miala byc jeszcze 3, ale wyjechala na wakacje...Wyobrazcie sobie moje zdziwienie i troche zaklopotanie jak pan tanczacy podszedl do mnie i kazal mi dotykac swoj tors...haha/...ciekawe czy jakbym byla w 8 miesiacu z wielkim bandziochem tez by podszedl??...Jego tance byly ciekawe ..ladnie sie tez rozbieral...przyszla panna mloda bardzo zadowolona
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Agusia83.
Moderatorzy: ilona