BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 7 miesiąc temu #118554 przez pati-m
gosia - Twój też jest śliczny, a w tych fotkach to się zakochać można :kiss:
A co do tych rysuneczków, to nie są naklejki tylko zwykle szablony wycięte z kolorowego papieru. Ja kupiłam różne na allegro (wpisz sobie w wyszukiwarkę allegro "scrapki" i na pewno mnóstwo Ci wyskoczy do wyboru, a ceny też nie są drogie). Wystarczy, ze wybierzesz sobie takie, jakie Ci się podobają, zamówisz wszystko u jednego sprzedawcy, żeby tylko raz płacić za przesyłkę i gotowe. Reszta to tylko Twoja inwencja twórcza :)
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #118556 przez gosia2324
OK Dzieki wielkie :) Biore sie za zbiór pamiatek dla Córeczki :0 tylko musze poszukac gdziec testu :silly:
13 lata 7 miesiąc temu #118703 przez pati-m
Hej dziewczyny!
Oj coś tu cicho tak od rana :) Dłuższa niedzielna drzemka Was dopadła :silly: Mnie obudził deszcz za oknem, pada wieje i ogólnie szaro buro :dry: Może to i lepiej - nie będzie mnie ciągnęło na żaden spacerek tylko przysiądę do pisania pracy na uczelnię. Oj rodzi się ona w bólach, a do końca maja termin oddania :) Jeszcze się mój mały nie urodził, a już z nosem w książkach siedzi ze mną :)

Miłego dnia kochane! :)
13 lata 7 miesiąc temu #118716 przez bewipo
Hej :)
U mnie też szaro i całe szczęście, chociaż raz mi nie żal że w domu muszę siedzieć.
Pati moja mała też jeszcze w brzuszku, a już magisterkę obroniła ;) Będziemy miały małych naukowców ;)
Oglądałam Twój album, super zrobiony. Podziwiam talent i chęci :)
13 lata 7 miesiąc temu #118756 przez gosia2324
hmmm, wiec chyba w calej Polsce pada :( u mnie tez ...

Marta M jak po weselu, poszalalas z Maja :)
My idziemy za 2 tygodnie.
Maly spi wiec pobuszuje po allegro, moze jakas posciel wybiore dla corci :)
13 lata 7 miesiąc temu #118760 przez gosia2324
13 lata 7 miesiąc temu #118761 przez gosia2324
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #118762 przez Mała
gosia2324 napisał:

baldachim to chyba tylko zbiorowisko kurzu,

też tak myślę.
U nas też szaro i ale chociaż przed chwilą przestało padać.
Dzisiaj mi się śniło, że całowałam się z dr Housem, a nad ranem to hoho, dawno takich sexarskich snów nie miałam :silly:
Gosia ta ostatnia najbardziej mi się podoba.
13 lata 7 miesiąc temu #118763 przez gosia2324
:) Mala to nie caluj sie z Hausem, tylko trzeba bylo meza obudzic :P

Pozdrawiam
13 lata 7 miesiąc temu #118764 przez Mała
Kiedy my tylko na całowaniu możemy poprzestać przez tą moją szyjkę. Kurcze nigdy nie sądziłam, że kiedyś mi będzie sexu brakować :blink:
13 lata 7 miesiąc temu #118765 przez gosia2324
no ... :) wiem cos o tym ja mialam zakaz w zeszlej ciazy, ciaza, polog ... a potem to tylko czekalam zeby glowe do pouszki przylozyc i ... isc spac :lol:
13 lata 7 miesiąc temu #118766 przez pati-m
gosia ja już sobie zamówiłam na allegro pościel właśnie od tego sprzedawcy "Ala i As", przysłali mi w minionym tygodniu, wszystko się zgadzało, jeszcze ładniejsza niż na fotkach, więc śmiało polecam :)
13 lata 7 miesiąc temu #118796 przez monika1984lodz
swietne te wasze albumy :) chyba tez sie wkoncu zabiore za zrobienie takiego.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 7 miesiąc temu #118905 przez Pyśkaaaa
hej dziewczynki :)

sliczne te wasze albumy zakochac sie mozna :*

Mala to nieźle całować sie z Housem hahah a co do sexu to u mnie poklady energii moglabym i dzien i noc :P

u nas pogoda do d*** wczoraj calusienki dzien przespalam nie mialam sily doslownie na nic : i jeszcze tak mnie miesnie bolay dzis jest troche lepiej ale chce znow slonce bo az sie odechciewa przez te pogode :P dobra nie marudze..
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #118939 przez Agusia83
Dobry wieczor wszystkim :)

Piekne albumy...naprawde macie dziewczyny zdolnosci, zazdroszcze Wam takich umiejetnosci... :P

Mala, sen niesamowity i prze fajny :) ale Cie rozumiem...kurcze, mnie tez sie czasem snia takie przyjemne rzeczy, ale niestety nie z mym mezem..haha :silly: co do przytulanka, to Was rozumiem...my na poczatku nie moglismy, pozniej sprobowalismy a teraz to maz ma obawy, ze zrobi dzidkowi krzywde...i nic do niego nie dociera, a ja zostaje sama ze swoimi pragnieniami :(

Pisalam Wam wczoraj, ze wybieram sie na wieczor panienski...bylo fajnie :laugh: same kobitki, w tym 2 przyszle mamusie :lol: ...miala byc jeszcze 3, ale wyjechala na wakacje...Wyobrazcie sobie moje zdziwienie i troche zaklopotanie jak pan tanczacy podszedl do mnie i kazal mi dotykac swoj tors...haha/...ciekawe czy jakbym byla w 8 miesiacu z wielkim bandziochem tez by podszedl??...Jego tance byly ciekawe :silly: ..ladnie sie tez rozbieral...przyszla panna mloda bardzo zadowolona :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia