- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #117617 przez katy25
super ewelina, to przejde sie do smyka szczególnie interesuje mnie ta butelka:)
Zobaczcie ja kupiłam dziś 2 okrycia kapielowe za 26zł
allegro.pl/bobas-recznik-okrycie-kapielo...szt-i1594402866.html
jeszcze taki pajac podobał mi sie:)
allegro.pl/promocja-polarowy-pajac-pajac...-56-i1605168531.html
a te rzeczy czekaja w kolejności
2 pack pajaców -śmieszne są i ten z lwem też jest super... ale narazie nie kupuje:) to akurat cały czas jest na allegro. Moj maluszek pewnie będzie taki cappucino ale cafe latte he he ładnie mu będzie w jasnych:)
allegro.pl/carter-s-haftowany-pajacyk-sp...-56-i1596195944.html
allegro.pl/baby-2pak-nowe-spiochy-spiosz...-62-i1596719678.html
Zobaczcie ja kupiłam dziś 2 okrycia kapielowe za 26zł
allegro.pl/bobas-recznik-okrycie-kapielo...szt-i1594402866.html
jeszcze taki pajac podobał mi sie:)
allegro.pl/promocja-polarowy-pajac-pajac...-56-i1605168531.html
a te rzeczy czekaja w kolejności
2 pack pajaców -śmieszne są i ten z lwem też jest super... ale narazie nie kupuje:) to akurat cały czas jest na allegro. Moj maluszek pewnie będzie taki cappucino ale cafe latte he he ładnie mu będzie w jasnych:)
allegro.pl/carter-s-haftowany-pajacyk-sp...-56-i1596195944.html
allegro.pl/baby-2pak-nowe-spiochy-spiosz...-62-i1596719678.html
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez katy25.
Temat został zablokowany.
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #117624 przez ewelinaa
Katy - super ubranka
A te okrycia kąpielowe widziałam w Smyku - w niedzielę się tam wybieram, to sprawdzę cenę i zobaczę co wyjdzie taniej A do Smyka mam kupon -20%, więc czas wykorzystać. Idę z mamą - pora żeby kupiła coś dla wnuczki
A te okrycia kąpielowe widziałam w Smyku - w niedzielę się tam wybieram, to sprawdzę cenę i zobaczę co wyjdzie taniej A do Smyka mam kupon -20%, więc czas wykorzystać. Idę z mamą - pora żeby kupiła coś dla wnuczki
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #117626 przez slowiczek
ale naprodukowałyście tutaj postów
ja też dziś byłam u lekarza, wszystko ok ale dostałam haha opieprz od lekarza, bo wyobraźcie sobie, że w ciągu 2 tygodni przytyłam 2.5 kg ;o koniec ze słodyczami i lodami i muszę przejść w sportowy tryb nastraszył mnie, że będę grubasem i że zostanie mi tak na całe życie, że będę mieć rozstępy i cellulit jeszcze powiedział, że nie da mi zwolnienia bo jak będę w pracy to nie będę jeść słodyczy, ale powiedziałam, że nie ma takiej opcji bo ja muszę się uczyć teraz i nie mam czasu na pracę
mam powtórzyć tsh, bo od lutego mi skoczyło trochę, niby nadal w normie ale trzeba się temu przyjrzeć...
właśnie wróciłam z dłuugiegu spaceru po lesie - choć bardziej była to godzina szybkiego marszu tyyyyle komarów nawet żmija mi przemknęła między nogami...
ja też dziś byłam u lekarza, wszystko ok ale dostałam haha opieprz od lekarza, bo wyobraźcie sobie, że w ciągu 2 tygodni przytyłam 2.5 kg ;o koniec ze słodyczami i lodami i muszę przejść w sportowy tryb nastraszył mnie, że będę grubasem i że zostanie mi tak na całe życie, że będę mieć rozstępy i cellulit jeszcze powiedział, że nie da mi zwolnienia bo jak będę w pracy to nie będę jeść słodyczy, ale powiedziałam, że nie ma takiej opcji bo ja muszę się uczyć teraz i nie mam czasu na pracę
mam powtórzyć tsh, bo od lutego mi skoczyło trochę, niby nadal w normie ale trzeba się temu przyjrzeć...
właśnie wróciłam z dłuugiegu spaceru po lesie - choć bardziej była to godzina szybkiego marszu tyyyyle komarów nawet żmija mi przemknęła między nogami...
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #117633 przez bewipo
Slowiczek ale masz ostrego lekarza, trzyma pacjentki w ryzach
Dziewczyny ciuszki super. Ja miałam się wybrać na jakieś zakupy ale też przeziębiona z katarem siedzę w domu.
Muszę od jutra koniecznie ten sok z buraków pić. Bo przecież teraz to mam brać żelazo 3xdziennie, a to jakaś masakra. Nie znoszę tablet, a teraz tyle tego.
Dziewczyny ciuszki super. Ja miałam się wybrać na jakieś zakupy ale też przeziębiona z katarem siedzę w domu.
Muszę od jutra koniecznie ten sok z buraków pić. Bo przecież teraz to mam brać żelazo 3xdziennie, a to jakaś masakra. Nie znoszę tablet, a teraz tyle tego.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #117635 przez slowiczek
haha bewipo - on w ogóle jest bardzo fajny nie krzyczał oczywiście na mnie tylko takim przyjaznym tonem, zresztą ja się cały czas śmiałam, i mówiłam mu się chyba waga popsuła zaskoczyłam się tym wzrostem wagi ale to prawda - jadłam ostatnio nieeeeeeeeeeesamowite ilości słodyczy - taki tego skutek niestety...
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #117774 przez pati-m
Hej dziewczyny!
Cały dzień mnie nie było, a tu tyyyyle czytania
Przede wszystkim dziękuję Wam za odpowiedzi w sprawie mojego bólu pleców. Muszę sobie chyba rzeczywiście zakupić tą specjalną poduchę.
Gosia - sukieneczki prześliczne!!!
bewipo - super, że z Twoją dziewczynką wszystko dobrze. Ale dbaj o siebie kochana żeby następne wyniki morfologii były lepsze
beti - super ciuszki, zwłaszcza ten komplet z ogrodniczkami! Ja też taki chce
ewelina - kolejne słodkie ciuszki dla dziewczynki Póki co nadal uważam, że dla małych kobietek można łatwiej coś ładnego upolować, a dla chłopca to trzeba się naszukać.
slowiczek, Pyśkaaa - gratuluję zdrowych maluszków Śliczna fotka Pyśkaaa Miło jest mieć buźkę szkraba na zdjęciu, ale w przypadku mojego uparciucha to nierealne
Cały dzień mnie nie było, a tu tyyyyle czytania
Przede wszystkim dziękuję Wam za odpowiedzi w sprawie mojego bólu pleców. Muszę sobie chyba rzeczywiście zakupić tą specjalną poduchę.
Gosia - sukieneczki prześliczne!!!
bewipo - super, że z Twoją dziewczynką wszystko dobrze. Ale dbaj o siebie kochana żeby następne wyniki morfologii były lepsze
beti - super ciuszki, zwłaszcza ten komplet z ogrodniczkami! Ja też taki chce
ewelina - kolejne słodkie ciuszki dla dziewczynki Póki co nadal uważam, że dla małych kobietek można łatwiej coś ładnego upolować, a dla chłopca to trzeba się naszukać.
slowiczek, Pyśkaaa - gratuluję zdrowych maluszków Śliczna fotka Pyśkaaa Miło jest mieć buźkę szkraba na zdjęciu, ale w przypadku mojego uparciucha to nierealne
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez pati-m.
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #117778 przez Marta M
Franek slodziutki
Ja tez dzisiaj znalazlam fajne rzeczy przecenione w Tesco: dwie bluzeczki za 14zł, spodnie za 22zł i czapeczka z rekawiczkami za 16, zamiast wydac na to 110zl wydalam 50
Jutro prasne zdjecia i wam wkleje
Katy w Tesco wlasnie byly podobne spiochy jakie znalazlas na allegro, za 2pak 41zł, za 3pak 49 I byly swietne kurtki na zime z ocieplaczem za 38zl...z tym ze kolor granatowy, maz stwierdzil ze dla corci za ciemne, ale w Smyku taka kurtalka kosztowala 129..
Ja tez dzisiaj znalazlam fajne rzeczy przecenione w Tesco: dwie bluzeczki za 14zł, spodnie za 22zł i czapeczka z rekawiczkami za 16, zamiast wydac na to 110zl wydalam 50
Jutro prasne zdjecia i wam wkleje
Katy w Tesco wlasnie byly podobne spiochy jakie znalazlas na allegro, za 2pak 41zł, za 3pak 49 I byly swietne kurtki na zime z ocieplaczem za 38zl...z tym ze kolor granatowy, maz stwierdzil ze dla corci za ciemne, ale w Smyku taka kurtalka kosztowala 129..
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Marta M.
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #117788 przez mYSZA
dziewczyny ja dzis byłam wieczorem na wizycie...
i jestem załamana- mam za nisko szyjkę macicy i znowu muszę leżęć! jak za dwa tygodnie okaże się, ze się nadal obniża to czeka mnie szpital.... i wogóle masakra, płakać mi się tylko chce..
podobno przez zbyt dużą aktywność;/
i jestem załamana- mam za nisko szyjkę macicy i znowu muszę leżęć! jak za dwa tygodnie okaże się, ze się nadal obniża to czeka mnie szpital.... i wogóle masakra, płakać mi się tylko chce..
podobno przez zbyt dużą aktywność;/
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #117801 przez gosia2324
Pyska Franek jest pieknym chłopcem
Maszka nie martw sie ja w pierwszyej ciazy mialam szyjke przez caly casz 2 cm...
to bardzo malo, ale dalam rade.
Kuba urodzil sie w 39 tyg nie moglam dzwigac i musialam sporo lezec.
Nie smuc sie, bedzie dobrze.
Wiecie co wczoraj mialam mega stracha, brzuch okropnie mnie boloal i ciagle twardnial, i byl wielki jak w 7 mis
Koniec z folgowaniem sobie jedzenia, wczoraj po kolacji jeszcze poszlismy na spacer i skonczylo sie w pizzeri.
Moj lekarz mnie udusi, mowi ze mozna przez miesiac przytyc 1,5 kg,
Wiec moge juz pisac testament
A tak serio to od dzis biale miesko i warzywa na parze, chociaz przez tydzien ...
Dla lepszego samopoczucia.
Maszka nie martw sie ja w pierwszyej ciazy mialam szyjke przez caly casz 2 cm...
to bardzo malo, ale dalam rade.
Kuba urodzil sie w 39 tyg nie moglam dzwigac i musialam sporo lezec.
Nie smuc sie, bedzie dobrze.
Wiecie co wczoraj mialam mega stracha, brzuch okropnie mnie boloal i ciagle twardnial, i byl wielki jak w 7 mis
Koniec z folgowaniem sobie jedzenia, wczoraj po kolacji jeszcze poszlismy na spacer i skonczylo sie w pizzeri.
Moj lekarz mnie udusi, mowi ze mozna przez miesiac przytyc 1,5 kg,
Wiec moge juz pisac testament
A tak serio to od dzis biale miesko i warzywa na parze, chociaz przez tydzien ...
Dla lepszego samopoczucia.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #117811 przez Pyśkaaaa
hej
Mysza glowa do gory oszczedzaj sie! polez nie dzwigaj tak jak tu gosia pisze a bdzie dobrze
Gosia mi tez poszlo 1,5 kg (ale tylko 1 kg mam na plusie)
Marta M my byliśmy wczoraj wieczorem w tesco i fakt byly przeceny ale wszystko bylo tak poprzebierane ze nic nie zakupiliśmy...
dzieki dziewczyny nasz maly przystojniak
Mysza glowa do gory oszczedzaj sie! polez nie dzwigaj tak jak tu gosia pisze a bdzie dobrze
Gosia mi tez poszlo 1,5 kg (ale tylko 1 kg mam na plusie)
Marta M my byliśmy wczoraj wieczorem w tesco i fakt byly przeceny ale wszystko bylo tak poprzebierane ze nic nie zakupiliśmy...
dzieki dziewczyny nasz maly przystojniak
Moderatorzy: ilona