BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 7 miesiąc temu #117610 przez katy25
beti a jak byłaś dziś w smyku to było coś ciekawego na przecenie??
body? pajacyki?
bo oni dożucają co i raz coś nowego
zaraz wam wkleje co na allegro wypatrzyłam
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #117617 przez katy25
super ewelina, to przejde sie do smyka szczególnie interesuje mnie ta butelka:)
Zobaczcie ja kupiłam dziś 2 okrycia kapielowe za 26zł:)
allegro.pl/bobas-recznik-okrycie-kapielo...szt-i1594402866.html

jeszcze taki pajac podobał mi sie:)
allegro.pl/promocja-polarowy-pajac-pajac...-56-i1605168531.html

a te rzeczy czekaja w kolejności
2 pack pajaców -śmieszne są i ten z lwem też jest super... ale narazie nie kupuje:) to akurat cały czas jest na allegro. Moj maluszek pewnie będzie taki cappucino ale cafe latte he he ładnie mu będzie w jasnych:)
allegro.pl/carter-s-haftowany-pajacyk-sp...-56-i1596195944.html
allegro.pl/baby-2pak-nowe-spiochy-spiosz...-62-i1596719678.html
13 lata 7 miesiąc temu #117624 przez ewelinaa
Katy - super ubranka :)

A te okrycia kąpielowe widziałam w Smyku - w niedzielę się tam wybieram, to sprawdzę cenę i zobaczę co wyjdzie taniej :) A do Smyka mam kupon -20%, więc czas wykorzystać. Idę z mamą - pora żeby kupiła coś dla wnuczki ;)
13 lata 7 miesiąc temu #117626 przez slowiczek
ale naprodukowałyście tutaj postów :)

ja też dziś byłam u lekarza, wszystko ok ale dostałam haha opieprz od lekarza, bo wyobraźcie sobie, że w ciągu 2 tygodni przytyłam 2.5 kg ;o koniec ze słodyczami i lodami i muszę przejść w sportowy tryb :( nastraszył mnie, że będę grubasem i że zostanie mi tak na całe życie, że będę mieć rozstępy i cellulit :P jeszcze powiedział, że nie da mi zwolnienia bo jak będę w pracy to nie będę jeść słodyczy, ale powiedziałam, że nie ma takiej opcji bo ja muszę się uczyć teraz i nie mam czasu na pracę :P
mam powtórzyć tsh, bo od lutego mi skoczyło trochę, niby nadal w normie ale trzeba się temu przyjrzeć...

właśnie wróciłam z dłuugiegu spaceru po lesie - choć bardziej była to godzina szybkiego marszu :D tyyyyle komarów :( nawet żmija mi przemknęła między nogami...
13 lata 7 miesiąc temu #117632 przez beti
Katy, szczerze mówiąc to w Smyku bez szału jakoś...mocno przebrane te rzeczy już.. :-((
13 lata 7 miesiąc temu #117633 przez bewipo
Slowiczek ale masz ostrego lekarza, trzyma pacjentki w ryzach ;)
Dziewczyny ciuszki super. Ja miałam się wybrać na jakieś zakupy ale też przeziębiona z katarem siedzę w domu.
Muszę od jutra koniecznie ten sok z buraków pić. Bo przecież teraz to mam brać żelazo 3xdziennie, a to jakaś masakra. Nie znoszę tablet, a teraz tyle tego.
13 lata 7 miesiąc temu #117635 przez slowiczek
haha bewipo - on w ogóle jest bardzo fajny :) nie krzyczał oczywiście na mnie tylko takim przyjaznym tonem, zresztą ja się cały czas śmiałam, i mówiłam mu się chyba waga popsuła :p zaskoczyłam się tym wzrostem wagi ale to prawda - jadłam ostatnio nieeeeeeeeeeesamowite ilości słodyczy - taki tego skutek niestety...
13 lata 7 miesiąc temu #117675 przez fanka
hehe Katy- uśmiałam się z opisu Twojego syncia, że będzie cappuccino albo cafe latte :-) ale fakt, z taka karnacją w jasnym będzie mu ślicznie :-)
13 lata 7 miesiąc temu #117736 przez Pyśkaaaa
babeczki i ja po wizycie :) Franek rosnie jak na drozdzach doktorek zaniepokoil sie mym zelazem tezm mam tabsy 2x1 i kupilam buraki bede popijac ten sok :P

a o to zdjecie mojego synka :D
Załączniki:
13 lata 7 miesiąc temu #117760 przez beti
Sliczny!!! wygląda jakby się po główce drapał z pytaniem "co ja tu robię?" :-))
gratuluję :-)))
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #117774 przez pati-m
Hej dziewczyny!
Cały dzień mnie nie było, a tu tyyyyle czytania :)

Przede wszystkim dziękuję Wam za odpowiedzi w sprawie mojego bólu pleców. Muszę sobie chyba rzeczywiście zakupić tą specjalną poduchę.

Gosia - sukieneczki prześliczne!!!

bewipo - super, że z Twoją dziewczynką wszystko dobrze. Ale dbaj o siebie kochana żeby następne wyniki morfologii były lepsze :)

beti - super ciuszki, zwłaszcza ten komplet z ogrodniczkami! Ja też taki chce :D

ewelina - kolejne słodkie ciuszki dla dziewczynki :) Póki co nadal uważam, że dla małych kobietek można łatwiej coś ładnego upolować, a dla chłopca to trzeba się naszukać.

slowiczek, Pyśkaaa - gratuluję zdrowych maluszków :) Śliczna fotka Pyśkaaa :) Miło jest mieć buźkę szkraba na zdjęciu, ale w przypadku mojego uparciucha to nierealne :silly:
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #117778 przez Marta M
Franek slodziutki :)

Ja tez dzisiaj znalazlam fajne rzeczy przecenione w Tesco: dwie bluzeczki za 14zł, spodnie za 22zł i czapeczka z rekawiczkami za 16, zamiast wydac na to 110zl wydalam 50 :)

Jutro prasne zdjecia i wam wkleje :)

Katy w Tesco wlasnie byly podobne spiochy jakie znalazlas na allegro, za 2pak 41zł, za 3pak 49 :) I byly swietne kurtki na zime z ocieplaczem za 38zl...z tym ze kolor granatowy, maz stwierdzil ze dla corci za ciemne, ale w Smyku taka kurtalka kosztowala 129..
13 lata 7 miesiąc temu #117788 przez mYSZA
dziewczyny ja dzis byłam wieczorem na wizycie...

i jestem załamana- mam za nisko szyjkę macicy i znowu muszę leżęć! jak za dwa tygodnie okaże się, ze się nadal obniża to czeka mnie szpital.... i wogóle masakra, płakać mi się tylko chce..
podobno przez zbyt dużą aktywność;/

Janek z nami!
13 lata 7 miesiąc temu #117801 przez gosia2324
Pyska Franek jest pieknym chłopcem :)

Maszka nie martw sie ja w pierwszyej ciazy mialam szyjke przez caly casz 2 cm...
to bardzo malo, ale dalam rade.
Kuba urodzil sie w 39 tyg :) nie moglam dzwigac i musialam sporo lezec.
Nie smuc sie, bedzie dobrze. ;)

Wiecie co wczoraj mialam mega stracha, brzuch okropnie mnie boloal i ciagle twardnial, i byl wielki jak w 7 mis :ohmy:

Koniec z folgowaniem sobie jedzenia, wczoraj po kolacji jeszcze poszlismy na spacer i skonczylo sie w pizzeri.
Moj lekarz mnie udusi, mowi ze mozna przez miesiac przytyc 1,5 kg,
Wiec moge juz pisac testament :cheer:

A tak serio to od dzis biale miesko i warzywa na parze, chociaz przez tydzien ...
Dla lepszego samopoczucia.
13 lata 7 miesiąc temu #117811 przez Pyśkaaaa
hej :)
Mysza glowa do gory oszczedzaj sie! polez nie dzwigaj tak jak tu gosia pisze a bdzie dobrze :kiss:
Gosia mi tez poszlo 1,5 kg (ale tylko 1 kg mam na plusie)
Marta M my byliśmy wczoraj wieczorem w tesco i fakt byly przeceny ale wszystko bylo tak poprzebierane :( ze nic nie zakupiliśmy...

dzieki dziewczyny :) nasz maly przystojniak :lol:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka