- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #118255 przez katy25
wiecie dziewczynki?
mi dzis kolezanka, ktora urodzila 2 mce temu mowiła np. o tym że jest niezadowolona z gondoli w Xlanderze. Wspominała o tych butelkach Tomee że takie dobre podobno... a ja na zdjeciu, które mi przesłała wypatrzyłam kołyskę CONECO SIMPLE CITY i zakochałam sie w niej...
ona kupiła na allegro używaną za 150 zł, ja wypatrzyłam za 200zł Nawet napisałam do babeczki, która ja wystawia. Z wawy jest - miałabym bez kosztów przesyłki, akurat niedaleko rodziców mieszka:) ah...
wstawiam Wam fotke tej kołyski
allegro.pl/kolyska-lozeczko-simplicity-c...-zl-i1602381930.html
widziałam ja też dziś w Świecie dziecka na żywo:) ślicznaaaaaaaaaaaa
mi dzis kolezanka, ktora urodzila 2 mce temu mowiła np. o tym że jest niezadowolona z gondoli w Xlanderze. Wspominała o tych butelkach Tomee że takie dobre podobno... a ja na zdjeciu, które mi przesłała wypatrzyłam kołyskę CONECO SIMPLE CITY i zakochałam sie w niej...
ona kupiła na allegro używaną za 150 zł, ja wypatrzyłam za 200zł Nawet napisałam do babeczki, która ja wystawia. Z wawy jest - miałabym bez kosztów przesyłki, akurat niedaleko rodziców mieszka:) ah...
wstawiam Wam fotke tej kołyski
allegro.pl/kolyska-lozeczko-simplicity-c...-zl-i1602381930.html
widziałam ja też dziś w Świecie dziecka na żywo:) ślicznaaaaaaaaaaaa
Temat został zablokowany.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #118359 przez katy25
dzien dobry dziewczynki,
u mnie tez zapowiada sie ładny dzień, ale zobaczymy. My na 9 jedziemy na angielski z Ines jak co sobotę i przyznam, że już mi się odechciewa - nie mam siły wstawać tak rano...
A na 13 idziemy na urodziny mojej kuzynki córeczki - kończy 3 lata. Ines troche wychasa sie w kolorado.
Gosia mi sie raz śniło, że urodziłam, trzymałam małego na rękach i byliśmy w trasie w Maroko wraz z siostrą męża. Widziałam jego twarzyczkę, sen był bardzo realistyczny, a śniło mi się to na początku ciąży... Pamiętam, że mąż dzwonił wtedy do domu i siositra męża powiedziała, że jej się sniło, że będziemy mieli teraz chłopczyka:) I tak ma być...
a wiecie?
ja dzis odbieram leżaczek od takiego gościa. Moja koleżanka mi go załatwiła. Leżaczek Fisher Priece za 100zł. Używany, ale jak nowy - widziałam zdjęcia. Przy Inesce też kupowałam używany a potem go sprzedałam drożej niż kupiłam Wstawię Wam fotki wieczorkiem albo już w poniedziałek bo nie wiem czy będę w weekend.
Miłego dnia dziewczynki! Odpoczywajcie, relaksujcie się...
Ide Ines budzić
u mnie tez zapowiada sie ładny dzień, ale zobaczymy. My na 9 jedziemy na angielski z Ines jak co sobotę i przyznam, że już mi się odechciewa - nie mam siły wstawać tak rano...
A na 13 idziemy na urodziny mojej kuzynki córeczki - kończy 3 lata. Ines troche wychasa sie w kolorado.
Gosia mi sie raz śniło, że urodziłam, trzymałam małego na rękach i byliśmy w trasie w Maroko wraz z siostrą męża. Widziałam jego twarzyczkę, sen był bardzo realistyczny, a śniło mi się to na początku ciąży... Pamiętam, że mąż dzwonił wtedy do domu i siositra męża powiedziała, że jej się sniło, że będziemy mieli teraz chłopczyka:) I tak ma być...
a wiecie?
ja dzis odbieram leżaczek od takiego gościa. Moja koleżanka mi go załatwiła. Leżaczek Fisher Priece za 100zł. Używany, ale jak nowy - widziałam zdjęcia. Przy Inesce też kupowałam używany a potem go sprzedałam drożej niż kupiłam Wstawię Wam fotki wieczorkiem albo już w poniedziałek bo nie wiem czy będę w weekend.
Miłego dnia dziewczynki! Odpoczywajcie, relaksujcie się...
Ide Ines budzić
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #118411 przez pati-m
Hej dziewczynki!
U mnie też zapowiada się ładny dzionek. Wczoraj byłam na babskim spotkaniu, wszyscy piwko, drinki a j kulturalnie przy soczku
Nawet kelnerka się śmiała jak kolejny raz zamawiałyśmy czy dla mnie to samo, a ja jej powiedziałam, że chyba zmienimy klimaty bo trzeciego porzeczkowego nie zmieszczę i niech tym razem pomarańczowy będzie
Oczywiście nie obyło się bez drobnych upominków od moich babeczek dla Kacpra, ale to oczywiście było bardzo miłe z ich strony
Strzelę kilka fotek to się pochwalę po południu moją małą kolekcją ubranek małego.
katy - Sami oczywiście śliczny
A co do tego artykułu o maluszku to mi też strasznie się podoba. Czytałam go już wcześniej i powklejałam sobie nawet fragmenty do albumu Kacperka, który z przyjemnością tworzę Nazwałam go "Pamiętnik maluszka z wnętrza brzuszka" Po południu też wstawię fotki
Miłego dnia brzuchalki!
U mnie też zapowiada się ładny dzionek. Wczoraj byłam na babskim spotkaniu, wszyscy piwko, drinki a j kulturalnie przy soczku
Nawet kelnerka się śmiała jak kolejny raz zamawiałyśmy czy dla mnie to samo, a ja jej powiedziałam, że chyba zmienimy klimaty bo trzeciego porzeczkowego nie zmieszczę i niech tym razem pomarańczowy będzie
Oczywiście nie obyło się bez drobnych upominków od moich babeczek dla Kacpra, ale to oczywiście było bardzo miłe z ich strony
Strzelę kilka fotek to się pochwalę po południu moją małą kolekcją ubranek małego.
katy - Sami oczywiście śliczny
A co do tego artykułu o maluszku to mi też strasznie się podoba. Czytałam go już wcześniej i powklejałam sobie nawet fragmenty do albumu Kacperka, który z przyjemnością tworzę Nazwałam go "Pamiętnik maluszka z wnętrza brzuszka" Po południu też wstawię fotki
Miłego dnia brzuchalki!
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 7 miesiąc temu #118418 przez Agusia83
Witam Was wrzesnioweczki u mnie tez piekna pogoda, oby tak dalej...
Katy, synek sliczniutki, piekne zdjecia, doslownie pierwszy portret a jesli chodzi o kolyske, to cacana, bardzo mi sie podoba i za nieduze pieniazki...ostatnio na allegro widzialam taka za 400zl...
Dziewczynki, mysle, ze kazda z nas bedzie miala takie sny, ze mamy juz maluszki przy sobie
A ja dzis wybieram sie na urodzinki mojej chrzesnicy, a wieczorkiem ide na wieczor panienski...jak maz sie dowiedzial, ze ma byc pan striptizer, to nie chcial mnie puscic...haha...zdam Wam relacje jutro ....
Katy, synek sliczniutki, piekne zdjecia, doslownie pierwszy portret a jesli chodzi o kolyske, to cacana, bardzo mi sie podoba i za nieduze pieniazki...ostatnio na allegro widzialam taka za 400zl...
Dziewczynki, mysle, ze kazda z nas bedzie miala takie sny, ze mamy juz maluszki przy sobie
A ja dzis wybieram sie na urodzinki mojej chrzesnicy, a wieczorkiem ide na wieczor panienski...jak maz sie dowiedzial, ze ma byc pan striptizer, to nie chcial mnie puscic...haha...zdam Wam relacje jutro ....
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 7 miesiąc temu #118419 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
dzien dobry dziewuszki
u mnie sloneczko swiecia a ja jak zwykle sama w domu bo moj M. pojechal na garaz.
Mialam posprzatac ale nie czuje sie dzisiaj zadobrze.Boli mni zoladek po tym jak zjadlam twrozek czosnkowy.Chyba moja Nuna nie lubi czosnku.NAwet herbatka nie pomogla.
Chyba musze kupic jakies malenki taborecik pod prysznic bo juz mi ciezko nogi ogolic nie mowiac juz o pipce.
Oj cos czuje , ze bede dzisiaj marudna.....
Buziaki i milego dnia mamuski :*
u mnie sloneczko swiecia a ja jak zwykle sama w domu bo moj M. pojechal na garaz.
Mialam posprzatac ale nie czuje sie dzisiaj zadobrze.Boli mni zoladek po tym jak zjadlam twrozek czosnkowy.Chyba moja Nuna nie lubi czosnku.NAwet herbatka nie pomogla.
Chyba musze kupic jakies malenki taborecik pod prysznic bo juz mi ciezko nogi ogolic nie mowiac juz o pipce.
Oj cos czuje , ze bede dzisiaj marudna.....
Buziaki i milego dnia mamuski :*
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #118426 przez katy25
agusia na wieczór panienski?? super! ja mam we wrześniu, ale na 99% już na niego nie pójdę a szkoda bo to moja dobra koleżanka z pracy...
my już wróciłyśmy z leżaczkiem pod pachą
piękniutki, jak nówka nawet te płozy pod spodem nie są za bardzo starte. Jestem mega zadowolona bo tanio i dobrze. Przy Ines miałam ten sam tylk oinny kolorystycznie z innym pałąkiem i był świetny! Na pewno niezastąpiony dla każdej mamy i dzidziusia!
allegro.pl/fisher-price-3w1-lezaczek-fot...8kg-i1591299978.html
ide troszke odpocząc i szykuje się na te urodziny...
miłego dnia!
dziekujemy za kompplementy ws. zdjecia Samiego;)
my już wróciłyśmy z leżaczkiem pod pachą
piękniutki, jak nówka nawet te płozy pod spodem nie są za bardzo starte. Jestem mega zadowolona bo tanio i dobrze. Przy Ines miałam ten sam tylk oinny kolorystycznie z innym pałąkiem i był świetny! Na pewno niezastąpiony dla każdej mamy i dzidziusia!
allegro.pl/fisher-price-3w1-lezaczek-fot...8kg-i1591299978.html
ide troszke odpocząc i szykuje się na te urodziny...
miłego dnia!
dziekujemy za kompplementy ws. zdjecia Samiego;)
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 7 miesiąc temu #118439 przez Marta M
Hello dziewczynki, ja wpadlam tylko napisac ze odezwe sie dopiero po weekendzie bo wlasnie wybieramy sie na wesele do Nowego Sacza, bedzie cala moja rodzina, ktora nie widziala mnie od naszego wesela w czerwcu wiec pewnie wszystkie ciocie przyjda sciaskac, aaaajj..
Zycze Wam cieplej soboty i niedzieli
Zycze Wam cieplej soboty i niedzieli
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #118456 przez gosia2324
DZiewczyny co do lezaczkow to wlasnie dostalam paczke od brata,
przeslal mi dla malej allegro.pl/hustawka-sweetpeace-graco-i1614062469.html
jest super, mozna podlaczym MP3, sa odglosy bicia serca mamy itd... ale niestety bede musiala go sprzedac
Jest za duzy jak na nasze wrunki, szukam czegos mniejszego,
jakis lezaczek-bujaczek moze.
Dla kuby milalam pozyczany i swietnie sie sprawdzil, szukam cos takiego allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujacze...est-i1613498149.html
przeslal mi dla malej allegro.pl/hustawka-sweetpeace-graco-i1614062469.html
jest super, mozna podlaczym MP3, sa odglosy bicia serca mamy itd... ale niestety bede musiala go sprzedac
Jest za duzy jak na nasze wrunki, szukam czegos mniejszego,
jakis lezaczek-bujaczek moze.
Dla kuby milalam pozyczany i swietnie sie sprawdzil, szukam cos takiego allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujacze...est-i1613498149.html
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 7 miesiąc temu #118504 przez Mała
Witam.
My dzisiaj po komisach samochodowych rundkę zrobiliśmy, bo o zgrozo samochód nam się rozleciał na cacy i na wczoraj musimy coś kupić i o zgrozo znów trzeba kredyt wziąć. Takie życie
Ja już się martwię poniedziałkowym usg prenatalnym, czy wszystko będzie dobrze z serduszkiem i w ogóle. Dzisiaj mi się śniło, że urodziłam córeczkę z wadą serca, masakra Mam nadzieję, że w rzeczywistości odwrotnie niż w snach.
A czosnek jest ciężki, a tym bardziej teraz jak maluchy już żołądka sięgają.
Lece upiec zebrę, bo mnie coś na własne ciasto wzięło
My dzisiaj po komisach samochodowych rundkę zrobiliśmy, bo o zgrozo samochód nam się rozleciał na cacy i na wczoraj musimy coś kupić i o zgrozo znów trzeba kredyt wziąć. Takie życie
Ja już się martwię poniedziałkowym usg prenatalnym, czy wszystko będzie dobrze z serduszkiem i w ogóle. Dzisiaj mi się śniło, że urodziłam córeczkę z wadą serca, masakra Mam nadzieję, że w rzeczywistości odwrotnie niż w snach.
A czosnek jest ciężki, a tym bardziej teraz jak maluchy już żołądka sięgają.
Lece upiec zebrę, bo mnie coś na własne ciasto wzięło
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #118531 przez pati-m
Mala - sny to obrazują nasze obawy. Każda z nas pewnie ze sto raz się już zamartwiała o maluszki, ale najważniejsze żeby się "nie nakręcać". To był TYLKO sen, który nie będzie miał nic wspólnego z rzeczywistością - jutro na badaniach się przekonasz i będziesz się nam chwalić na forum zdrowym maluszkiem
Ja jakiś dzień leniwca dzisiaj mam Przysiadłam i podłubałam jeszcze w albumie małego. Wkleję tylko kilka fotek, bo nie chce zaśmiecać forum, a jeśli jesteście ciekawe innych to zapraszam www.zapytajpolozna.pl/forum/ciaza-forum/...-fasolki/Page-5.html
Ja jakiś dzień leniwca dzisiaj mam Przysiadłam i podłubałam jeszcze w albumie małego. Wkleję tylko kilka fotek, bo nie chce zaśmiecać forum, a jeśli jesteście ciekawe innych to zapraszam www.zapytajpolozna.pl/forum/ciaza-forum/...-fasolki/Page-5.html
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez pati-m.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej