- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #119518 przez pati-m
Nie wiedziałam Mala, że jeśli maluszek jest nisko ulokowany, to nie można dotykać brzuszka. Co z tego kochana, że jest mniejszy - najważniejsze, że jest zdrowy Ja mam na odwrót, wielkolud z niego jak na ten tydzień Ile dzieci, tyle wymiarów, a średnie, jak sama nazwa mówi to tylko średnie. Na samym początku panikowałam jak coś się nie mieściło w średniej, ale już mi przeszło. Cieszmy się z naszych zdrowych Skarbów i tak jak mówisz, jeśli trzeba to każda z nas wylądowałaby w szpitalu na tak długo jak trzeba, byleby się wszystko dobrze skończyło. Ale zobaczysz, że nie będzie takiej potrzeby. Jeszcze kilka miesięcy i będziemy głaskać swoje skarby nie przez brzuchale, lecz osobiście
Temat został zablokowany.
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #119525 przez pati-m
nie wiem czy to w czymś Ci pomoże, ale znalazłam taki artykuł
www.wple.net/plek/numery_2009/numer-7-2009/394-402.pdf jak dla mnie skomplikowany, ale może dla Ciebie to jest jaśniejsze
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #119556 przez gosia2324
mYSZA Jasio z dnia na dzien jest wiekszym i silniejszym chłopcem i o to chodzi
Leż duzo i nie dzwigaj !!!!
Moja pierwszea ciaza tez byla nisko ulozona i bylam na podtrzymaniu, a chlop urodzil sie w 39 tyg 3650g
Tak to juz jest ze martwimy sie o nasze maluchy!, Bedzie dobrze !
A oto pokoj Kuby, jak obiecalam .
Leż duzo i nie dzwigaj !!!!
Moja pierwszea ciaza tez byla nisko ulozona i bylam na podtrzymaniu, a chlop urodzil sie w 39 tyg 3650g
Tak to juz jest ze martwimy sie o nasze maluchy!, Bedzie dobrze !
A oto pokoj Kuby, jak obiecalam .
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez gosia2324.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #119573 przez Pyśkaaaa
hej babeczki
pati pokazalam kolorki mojemu K. i tez pwoiedzial ze takie kolory sa swietne a ja uwazam jak reszta troszke stonowac je
mysza ja tez pierwszy raz sLysze o tym niegłaskaniu brzusia ale skoro lekarz tak kazał on sie lepiej zna trzymam za Ciebie kciuki dasz rade :*
gosia bardzo fajny pokoik i kolorki spokojne
dziewczyny a jaka ja miałam dzis tragiczna noc... nie dosc ze nie mogłam spac co chwile się budzilam to jeszcze kręgosłup mnie bolał a do tego mialam sen ze pojechałam na wycieczke do Rosji a tam porwali mnie do burdelu no masakra jakaś
pati pokazalam kolorki mojemu K. i tez pwoiedzial ze takie kolory sa swietne a ja uwazam jak reszta troszke stonowac je
mysza ja tez pierwszy raz sLysze o tym niegłaskaniu brzusia ale skoro lekarz tak kazał on sie lepiej zna trzymam za Ciebie kciuki dasz rade :*
gosia bardzo fajny pokoik i kolorki spokojne
dziewczyny a jaka ja miałam dzis tragiczna noc... nie dosc ze nie mogłam spac co chwile się budzilam to jeszcze kręgosłup mnie bolał a do tego mialam sen ze pojechałam na wycieczke do Rosji a tam porwali mnie do burdelu no masakra jakaś
- SYLWIA
- Wylogowany
- pierwsze słowa
13 lata 7 miesiąc temu #119642 przez SYLWIA
Cześć Kochane!
Napiszcie mi proszę co sądzicie o tym kolorze wózka dla chłopca?
www.mamaija.pl/index.php?DepartmentID=0&...ID=3317&Model=purple
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #119650 przez pati-m
gosia pokoik super bardzo podoba mi się ten jasny, spokojny, kremowy kolor i nawet nie sądziłam, że w połączeniu z tym żywszym niebieskim można stworzyć taki fajny zestaw Dziękuję za podpowiedź, chyba rzeczywiście rozważę spokojne kolorki w połączeniu z jedną ścianką jakąś mocniejszą i w ten sposób uda nam się z S. dojść do porozumienia
Pyśkaaa - no to ciekawy sen miałaś Ostatnio wszystkie wspominały o erotycznych, no ale Tobie się chyba nie marzy porwanie do burdelu
Pyśkaaa - no to ciekawy sen miałaś Ostatnio wszystkie wspominały o erotycznych, no ale Tobie się chyba nie marzy porwanie do burdelu
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #119664 przez ewelinaa
Gosia - śliczny pokoik
Pati - ja jak już będę urządzac pokój to tak zrobię - pomieszam żywe kolory z pastelami
Mysza - najważniejsze, że dzidziuś jest zdrowy, a że troszkę mniejszy to nie szkodzi, ważne ze wszystko z nim w porządku
Ja ostatnio mam problemy ze snem- późno zasypiam (24-1) i wstaję o 6-7 A kiedyś to ze mnie taki śpioch był, że hohoho Mam nadzieję, że niedługo wróci to do normy, bo jestem zmęczona w dzień, ale zasnąć nie mogę.
Patrzcie jakie fajne:
www.bodziakowo.pl/
Pati - ja jak już będę urządzac pokój to tak zrobię - pomieszam żywe kolory z pastelami
Mysza - najważniejsze, że dzidziuś jest zdrowy, a że troszkę mniejszy to nie szkodzi, ważne ze wszystko z nim w porządku
Ja ostatnio mam problemy ze snem- późno zasypiam (24-1) i wstaję o 6-7 A kiedyś to ze mnie taki śpioch był, że hohoho Mam nadzieję, że niedługo wróci to do normy, bo jestem zmęczona w dzień, ale zasnąć nie mogę.
Patrzcie jakie fajne:
www.bodziakowo.pl/
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #119666 przez ewelinaa
SYLWIA napisał:
Wózek fajny, ale nie wiem czy wybrałabym dla chłopca taki kolor.
Jeśli to na żywo jest ciemniejszy kolor np. ciemna śliwka to może być i dla chłopca, ale jeśli jest taki jasny jak u mnie widać na zdjęciach to raczej dla dziewczynki.
Cześć Kochane!
Wózek fajny, ale nie wiem czy wybrałabym dla chłopca taki kolor.
Jeśli to na żywo jest ciemniejszy kolor np. ciemna śliwka to może być i dla chłopca, ale jeśli jest taki jasny jak u mnie widać na zdjęciach to raczej dla dziewczynki.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Edyta1986
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #119673 przez Edyta1986
Czesc Kochane mamuski
Prosze mi sie tu niczym nie martwic tylko miec pozytywne nastawienie bo napewno wszystko bedzie dobrze i to juz za blizej niz dalej
Mam do Was prosbe: mozecie mi pomoc cos wymyslec na prezent urodzinowy dla meza?? ma urodziny za 3 tygodnie(32gie) i nie wiem co mu sprawic:/ takie drogie gadzety jak aparaty, telefony, zegarki odpadaja bo ma a poza tym nie przyklada wagi tak wielkiej do tego a zainteresowan tez jakis specjalnych nie ma no moze wojsko bo tam pracuje ale to tak ogolnie. I kurcze nie wiem wrrrrr
Moze mi cos doradzicie co Wy kupujecie swoim mezom/partnerom i to mi podsunie jakas mysl
Milego dnia
Pozdrawiam
Prosze mi sie tu niczym nie martwic tylko miec pozytywne nastawienie bo napewno wszystko bedzie dobrze i to juz za blizej niz dalej
Mam do Was prosbe: mozecie mi pomoc cos wymyslec na prezent urodzinowy dla meza?? ma urodziny za 3 tygodnie(32gie) i nie wiem co mu sprawic:/ takie drogie gadzety jak aparaty, telefony, zegarki odpadaja bo ma a poza tym nie przyklada wagi tak wielkiej do tego a zainteresowan tez jakis specjalnych nie ma no moze wojsko bo tam pracuje ale to tak ogolnie. I kurcze nie wiem wrrrrr
Moze mi cos doradzicie co Wy kupujecie swoim mezom/partnerom i to mi podsunie jakas mysl
Milego dnia
Pozdrawiam
Moderatorzy: ilona