- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #119925 przez pati-m
Popieram Pyśkę - w pepco można też fajne rzeczy upolować i to w całkiem przyzwoitych cenach
A tak poza tym właśnie przeglądam ulotkę Carrefour i widzę, że od jutra też są w sprzedaży super ubranka dla niemowlaków, więc jeśli któraś ma ten market pod ręką to może sama sprawdzić
A tak poza tym właśnie przeglądam ulotkę Carrefour i widzę, że od jutra też są w sprzedaży super ubranka dla niemowlaków, więc jeśli któraś ma ten market pod ręką to może sama sprawdzić
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez pati-m.
Temat został zablokowany.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #119928 przez Agusia83
Slowiczku wiem, ze nie wszystkie mamy cos dla maluszka...ale te posciele tak kusza
A co patrze na te wzory, to zawsze podobaja mi sie bocki...zielone albo niebieskie
A co patrze na te wzory, to zawsze podobaja mi sie bocki...zielone albo niebieskie
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Agusia83.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #119958 przez Agusia83
A ja znalazlam cos takiego:)
allegro.pl/haft-mis-serce-posciel-6el-12...and-i1619224718.html
allegro.pl/haft-mis-serce-posciel-6el-12...and-i1619224718.html
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #119966 przez Agusia83
Ale znalazlam za te same pieniazki jeszcze inne posciele,z wieksza iloscia elementow i w tym z wypelnieniem i poszewkami do wozeczka...jak juz Wam pisalam bocki mi sie podobaja, a inne wzory tez sa ladne:
allegro.pl/posciel-15el-120x90-posciel-w...isy-i1581259962.html
allegro.pl/posciel-15el-120x90-posciel-w...isy-i1581259962.html
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #120003 przez beti
SYLWIA napisał:
A mi się podoba, u mnie na komputerze wygląda jak ładna nasycona śliwka, fiolet teraz w modzie i już niejedem fioletowy wózek z chłopcem widziałam...
Cześć Kochane!
Napiszcie mi proszę co sądzicie o tym kolorze wózka dla chłopca?
www.mamaija.pl/index.php?DepartmentID=0&...ID=3317&Model=purple
A mi się podoba, u mnie na komputerze wygląda jak ładna nasycona śliwka, fiolet teraz w modzie i już niejedem fioletowy wózek z chłopcem widziałam...
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #120009 przez katy25
SYLWIA ja też uważam, że dla chłopca bardzo łądny kolor. Mnie sie podobaja fiolety, turkusy a nawet w czarnym wydaniu moj Gracco jest super.
pati m bardzo fajne ubranka!
Pyskaaaa ten komplecik, który wczoraj nam pokazywałaś - ja znam tego sprzedawce kilka dni temu kupiłam dla małego kilka rzeczy on ma mega dobre ceny. Body po 7zł, rampersy od 7 do 10 i to wszystko firmówki...Babaluno kupiłam za 20zł (pajacyk+czapeczkaq). BOSKIE:))
A ja dzis jestem tak padnieta, że nawet ledwo siedzę przed laptopem...
od rana latałam z budowy do sklepu, ze sklepu na budowę... na 19 miałam jechać z mężem w sprawie tego kominka ale nie jade - niech sam załatwi bo ja po prostu nie mam siły:( Ines odebrana a ja zaraz sie klade...
Powiem Wam, że kilka dni temu dostaliśmy kase z banku na wykończenie niewiele tego było 25 tys. a tego już prawie nie ma... he he matko... dzis zaplacilam zaliczke za drzwi, zamówiłam cały sprzet do kuchni (oprocz mikrofali), kupilam stelaz pod miske do wc do dolnego WC i kasa rozchodzi sie jak woda... zaczynam sie zastanawiac na co nam nie starczy?? Jeszcze zadzwonili ze meble ines beda na jutro... kolejny wydatek:(
Pokoik Kubusia śliczny! mnie sie bardzo podobają pastele i odcienie błękitu, a mój mąż chce brazy i beże Ja za miesiac pokazę Wam pokoik Ineski:) jak już będzie gotowy.
Pyskaaa a gdzie do Wawy sie przeprowadzacie??
Ide sie położyć
pati m bardzo fajne ubranka!
Pyskaaaa ten komplecik, który wczoraj nam pokazywałaś - ja znam tego sprzedawce kilka dni temu kupiłam dla małego kilka rzeczy on ma mega dobre ceny. Body po 7zł, rampersy od 7 do 10 i to wszystko firmówki...Babaluno kupiłam za 20zł (pajacyk+czapeczkaq). BOSKIE:))
A ja dzis jestem tak padnieta, że nawet ledwo siedzę przed laptopem...
od rana latałam z budowy do sklepu, ze sklepu na budowę... na 19 miałam jechać z mężem w sprawie tego kominka ale nie jade - niech sam załatwi bo ja po prostu nie mam siły:( Ines odebrana a ja zaraz sie klade...
Powiem Wam, że kilka dni temu dostaliśmy kase z banku na wykończenie niewiele tego było 25 tys. a tego już prawie nie ma... he he matko... dzis zaplacilam zaliczke za drzwi, zamówiłam cały sprzet do kuchni (oprocz mikrofali), kupilam stelaz pod miske do wc do dolnego WC i kasa rozchodzi sie jak woda... zaczynam sie zastanawiac na co nam nie starczy?? Jeszcze zadzwonili ze meble ines beda na jutro... kolejny wydatek:(
Pokoik Kubusia śliczny! mnie sie bardzo podobają pastele i odcienie błękitu, a mój mąż chce brazy i beże Ja za miesiac pokazę Wam pokoik Ineski:) jak już będzie gotowy.
Pyskaaa a gdzie do Wawy sie przeprowadzacie??
Ide sie położyć
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #120016 przez kasia79
Kurcze agusia ale super ta pościel już sie napaliłam, chyba się skuszę chociaż chyba trochę za wcześnie.
byłam dzisiaj na glukozie, masakra tak mi było nie dobrze że myślałam że nie wyrobię, przyjechała do domu to 2 godziny spałam.
moja koleżanka jest w 33 tygodniu, poszła dzisiaj na wizytę do swojego lekarza pewna że jest wszystko w porządku a tu dostała skierowanie do szpitala,aż do rozwiązania, dziecko za małe, dziewczyna załamana, też nic nie kupowała a teraz musi liczyć na męża.
Lepiej już róbmy małe zakupy.
Idę do niej ją pocieszyć.
byłam dzisiaj na glukozie, masakra tak mi było nie dobrze że myślałam że nie wyrobię, przyjechała do domu to 2 godziny spałam.
moja koleżanka jest w 33 tygodniu, poszła dzisiaj na wizytę do swojego lekarza pewna że jest wszystko w porządku a tu dostała skierowanie do szpitala,aż do rozwiązania, dziecko za małe, dziewczyna załamana, też nic nie kupowała a teraz musi liczyć na męża.
Lepiej już róbmy małe zakupy.
Idę do niej ją pocieszyć.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #120021 przez Agusia83
Kasia, pewnie idz, trzeba kolezanke podniesc na duchy....jest juz blisko rozwiazania, mysle, ze wszystkie bedziemy trzymac kciuki by to skonczylo sie pomyslnie....
Katy, pieniadze strasznie szybko sie rozchodza, doslownie jak cieple buleczki, a my sie zastanawiamy gdzie one ida???
Dziewczyny bylam w pepco...kupilam 4 ciuszki i zaplacilam 16zl...pokaze Wam:)
Katy, pieniadze strasznie szybko sie rozchodza, doslownie jak cieple buleczki, a my sie zastanawiamy gdzie one ida???
Dziewczyny bylam w pepco...kupilam 4 ciuszki i zaplacilam 16zl...pokaze Wam:)
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Agusia83.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #120025 przez slowiczek
na pewno koleżance się ułoży, to już końcóweczka ciąży a maluch nabierze masy jak nie w brzuszku to po urodzeniu
Pyśka, ja kiedys oglądałam rozmowy w toku, teraz to nie za bardzo bo ich poziom spadł drastycznie, a czemu o to pytasz ?
Pyśka, ja kiedys oglądałam rozmowy w toku, teraz to nie za bardzo bo ich poziom spadł drastycznie, a czemu o to pytasz ?
Moderatorzy: ilona