BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 7 miesiąc temu #120027 przez ewelinaa
Agusia - fajne ubranka, mi tez czasami uda się upolować tam coś ciekawego :)

A ja dziś kupiłam różowy bodziak z napisem "Kocham Tatusia" :lol: :lol: :lol:
Mąż był mega dumny jak mu pokazałam :woohoo:
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #120040 przez Agusia83
Ewelina, wcale sie nie dziwie, ze maz dumny....sama szukam takich ciuszkow:)..dziewczyny a jak lezycie na boku, nie dretwieje wam noga lub reka? Mnie tak...ponoc macica uciska, tak mowila ginka...ale dziwne i niemile uczucie..
13 lata 7 miesiąc temu #120049 przez bewipo
Agusia ciuszki super :)
Ja jestem za tym, żeby powoli wszystko kupować, bo nigdy nic nie wiadomo, czy nie trzeba będzie leżeć, albo co gorsza do szpitala. Teraz to często się słyszy takie przypadki.
Agusia mi się na razie żadne drętwienie nie zdarzyło, ale nie ma się co martwić, teraz to ciągle coś może na jakiś nerw uciskać.
13 lata 7 miesiąc temu #120056 przez Mała
Pyśkaa ja czasem oglądam Rozmowy w toku, chodzi może o ten odcinek o depresji poporodowej, co wczoraj był? Normalnie masakra, nie sądziłam że to aż tak może być.
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #120071 przez Pyśkaaaa
Slowiczku to prawda spadł poziom ale moze dla tego ze pomysły się jej wyczerpują a bylo o 16 letnich mamuskach... to jakie one sa nieuświdomione masakra

Mała widziałam ten wczorajszy tez i nie zdawałam sobie sprawy ze moze tak byc..
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #120072 przez beti
Katy, mówi się, że na wykończenie domu idzie tyle samo co za jego wybudowanie...coś w tym chyba jest :-))))Ja mam domek do gruntownego remontu i to podobno też koszt jak za postawienie nowego...maaasa rzeczy przed nami do zrobienia...
Ja mężowi ostatnio kupiłam te czapeczki I love dad i też jest meeega dumny :-)))
Wczoraj dostałam od siostry karton używanych ciuszków na 56 i 62, więc na start na codzień po domu mamy :-))))
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #120075 przez fanka
13 lata 7 miesiąc temu #120077 przez mYSZA
Agusia- ja już wybrałam pościele, kupię dwa komplety chyba;P bardzo opłacalny ten zestaw!
Sylwia- wózek boski! śliczna ta śliwka, naprawdę stylowa!

ja jestem zadowolona, ze już część rzeczy mamy, bo teraz jak leżę to chociaż to mi odeszło do stresowania... no i jest allegro naszczęście- mąż się mnie boi samą w domu zostawiać, żebym nie nakupiła za dużo. Ale takie zakupy od połowy są też dobre z innego względu- kasa się rozkłąda na miesiace a nie wszystko naraz. można przemyśleć wybór, wybrać najbardziej optymalną opcję, a nie na ostatnią chwilę kupować byle co albo jeszcze przepłacać!

mam za mało żelaza i jem codzinnie gotowanego buraka- nie wiedziałam, ze buraki są takie dobre- POLECAM;p

Janek z nami!
13 lata 7 miesiąc temu #120078 przez Agusia83
Fanka, sliczne....mnie sie bardzo podobaja ciuszki z polskimi napisami...bardzo mi sie podoba body w kolorze zielonym...piekny kolor :lol: ale nasze dzieciaczki beda gustownie ubrane :woohoo:
13 lata 7 miesiąc temu #120079 przez beti
Ale fajowe, z jajem, gdzie takie cuda kupiłaś jeśli to nie tajemnica?? :-)
13 lata 7 miesiąc temu #120082 przez fanka
beti - oczywiście, że nie tajemnica , tyle, że ja je kupiłam w małym sklepiku osiedlowym niedaleko mojego lekarza, który prowadzi starsza babuleńka :-) wracając od lekarza zobaczyłam właśnie fajne body na wystawie, weszłam , a tam całe wieszaczki takich z fajnymi napisami, na chłopca, dziewczynkę, po 10 zł jedne!!! Opanowałam się i kupiłam "tylko" 3 :-) ale coś czuję , że będę tak wstępować zawsze przy okazji wizyty u lekarza. Tego typu fajne body z napisami można też znaleźć na allergo ale cena już okolo 20- 25 zł za jedne, przynajmniej z tego co ja widziałam.
13 lata 7 miesiąc temu #120083 przez pati-m
fanka - zgadzam się z beti, ciuszki rewelacja! Jak możesz to pochwal się gdzie kupiłaś :)
13 lata 7 miesiąc temu #120088 przez gosia2324
Dziewczyny tak mnie meczy zgaga ze masakra :ohmy:
Pije herbatke z miety, troche pomaga ...

Ja tez jestem za tym zeby juz kupowac rzeczy dla dzieci, mozna cos upolowac i nie przeplacac,
Zreszta przyjem,nosc kupowania wyprawki rozkladamy na kilka miesiecy, a nie wszystko hurtem i juz :)

Mi zostalo do kupienia:
posciel, kocyk, smoczki,wanienka,przewijak, przescieradelka i materac.
( Chyba to tyle).no i jakies kosmetyki i pieluszki.
13 lata 7 miesiąc temu #120095 przez fanka
allegro.pl/body-dlugi-i-krotki-rekaw-z-n...-98-i1619455845.html

tu s a tego typu rzeczy na allergo, bo tez je wcześniej oglądałam tylko droższe. Czasem warto zajrzeć do takich małych , niepozorynch sklepików, bo można upolować coś fajnego.

Co do napisów na ubraniach dzieci, poprawiających "ego" przyszłych tatusiów to ja mam bluzeczką z napisem " duży i silny jak tata" i mój M. też dumny :-)
13 lata 7 miesiąc temu #120098 przez pati-m
Ja znalazłam na allegro podobne i też w rozsądnej cenie allegro.pl/super-cena-body-dlugi-rekaw-r...osc-i1608048986.html Ogólnie ten sprzedawca ma fajne rzeczy na aukcjach :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia