- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319872 przez slowiczek
dzień dobry
noc w miarę ok, Natalia obudziła się o 00:30 i nie spała przez godzinę bo zjadła a potem chciała się bawić ale pospałyśmy do 7:30
jem właśnie na śniadanie zupę ogórkową nie mam nic innego niestety
Megi gratuluję małej kolejnych osiągnięć
Mała, trzymam kciuki za tą wyprawę
noc w miarę ok, Natalia obudziła się o 00:30 i nie spała przez godzinę bo zjadła a potem chciała się bawić ale pospałyśmy do 7:30
jem właśnie na śniadanie zupę ogórkową nie mam nic innego niestety
Megi gratuluję małej kolejnych osiągnięć
Mała, trzymam kciuki za tą wyprawę
Temat został zablokowany.
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319882 przez pati-m
Dzień dobry.
Ja prawie w nocy nie spałam, ale wcale się nie gniewam na mojego szkrabka. Wieczorem, jak to wieczorem gorączka urosła do 39,2 - płaczliwy, smutny, ledwo żywy. I tak to trwało całą noc więc trzeba było kontrolować temp. żeby drgawek nie dostał, uzupełniać płyny, co nie było łatwe bo wcale nie chce jeść ani pić, chłodne okłady na kark. Mam oczy na zapałkach, ale jestem bardzo zadowolona bo teraz nie ma gorączki w bawi się z uśmiechem w leżaczku
Megi - gratuluję zdolnej córci
Mała - trzymam kciuki za szczepienia
Ja prawie w nocy nie spałam, ale wcale się nie gniewam na mojego szkrabka. Wieczorem, jak to wieczorem gorączka urosła do 39,2 - płaczliwy, smutny, ledwo żywy. I tak to trwało całą noc więc trzeba było kontrolować temp. żeby drgawek nie dostał, uzupełniać płyny, co nie było łatwe bo wcale nie chce jeść ani pić, chłodne okłady na kark. Mam oczy na zapałkach, ale jestem bardzo zadowolona bo teraz nie ma gorączki w bawi się z uśmiechem w leżaczku
Megi - gratuluję zdolnej córci
Mała - trzymam kciuki za szczepienia
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319885 przez gosia2324
witam
Kacperku kochany
Beti, moge sie tym zajac, tylko musze zadzwonic na Chańcze i zarezerwowac domki,
a Wy przelejecie mi kaske, zamawiamy na 1 noc z 30go na 1 go tak?
Musze wiedziec na ile osob!!!!!
Pisac kobitki pisac i pakowac walizki
Kacperku kochany
Beti, moge sie tym zajac, tylko musze zadzwonic na Chańcze i zarezerwowac domki,
a Wy przelejecie mi kaske, zamawiamy na 1 noc z 30go na 1 go tak?
Musze wiedziec na ile osob!!!!!
Pisac kobitki pisac i pakowac walizki
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319886 przez pati-m
slowiczek - no pewnie, że taka rola
Gosia - my będziemy Tam się daje już całość czy zadatek? Daj znać ile to ja Ci przeleje na konto. Przynajmniej będziemy mieć pewność, że się dla nas miejsce znajdzie Jak tam czytałam, to są domki 4-osobowe, czyli domek na rodzinkę, tak?
Gosia - my będziemy Tam się daje już całość czy zadatek? Daj znać ile to ja Ci przeleje na konto. Przynajmniej będziemy mieć pewność, że się dla nas miejsce znajdzie Jak tam czytałam, to są domki 4-osobowe, czyli domek na rodzinkę, tak?
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #319899 przez Agusia83
I ja sie witam...wyspana Emilka spala 12h..po prostu rewelacja Wlasnie zakonczyla pierwsza drzemke..mam nadzieje, ze dzisiejszy humor bedzie lepszy i koniec z jojceniem...Byc moze pojade dzis z M do reala...dziewczyny sa promocje pampersow sleep and play..4, za 2 paczki po 50 sztuk 49,99...dlatego chce kupic 200 pieluch za jednym zamachem...zupki bobovity, te wieksze tez sa na promocji, chyba 6,50 za 2 sloiki po 190g...do tego mozna nocik kupic za 12zl
Wczoraj mi Emi wtrabila dynie z indykiem z tego duzego sloiczka
Mala, trzymam kciuki za szczepienia...by poszly gladko, dzieci nie plakaly i by nie mialy goraczki po...
Maju dam Ci kilka linkow, bo znalazlam sporo fajnych albumow, tylko napisz, czy chodzi Ci o zwykle, czy na jakies konkretne wydarzenie?
Pati, jestes dzielna i Kacperek rowniez..oby goraczka juz nie wrocila.
Gosiu, to ile by nas kosztowaly te domki?
Ja tez przylaczam sie do picia duzej kawy
Ewelina, swietna kurteczka
Ja bylam wczoraj w pepco i kupilam Emi bodziaki i 2pary getrow i dla siebie 2 ladne kubeczki...u mnie nigdy ich nie za wiele, bo ja to mam dziurawe rece i non stop cos tluke
Wczoraj mi Emi wtrabila dynie z indykiem z tego duzego sloiczka
Mala, trzymam kciuki za szczepienia...by poszly gladko, dzieci nie plakaly i by nie mialy goraczki po...
Maju dam Ci kilka linkow, bo znalazlam sporo fajnych albumow, tylko napisz, czy chodzi Ci o zwykle, czy na jakies konkretne wydarzenie?
Pati, jestes dzielna i Kacperek rowniez..oby goraczka juz nie wrocila.
Gosiu, to ile by nas kosztowaly te domki?
Ja tez przylaczam sie do picia duzej kawy
Ewelina, swietna kurteczka
Ja bylam wczoraj w pepco i kupilam Emi bodziaki i 2pary getrow i dla siebie 2 ladne kubeczki...u mnie nigdy ich nie za wiele, bo ja to mam dziurawe rece i non stop cos tluke
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Agusia83.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319902 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dzien dobry
Dawidzio cudo
Julka pozerator stopowy piekny a zdjecie z mamusia mmmmmm dwie slicznoty
Mala trzymam kciuki badzo mocno
My dzisiaj tez na szzcepienie
Agusia mowisz, ze tluczesz kubeczki hihi ja zbieram kubki(z Kubusiem Pychatkiem- i rozne orygnalne wzory) mam ich z 50 a i tak ciagle mi malo
Moj dziec to poprostu terrorystka.Nawet sekundy sie soba nie zajmie - w bujaczku jest taki ryk jakby ja ze skory obdzierali- nie wiem co jej jest i o co jej chodzi.I jeszce moja znajoma jak jej powiedzialm, ze Emi sie tak zachowuje to na mnie z morda ze ja rozpiescilismy
Gosiu jak narazie ja sie nie pisze na chancze.Bede cos wiedziala blizej terminu wyjazdu.
Dawidzio cudo
Julka pozerator stopowy piekny a zdjecie z mamusia mmmmmm dwie slicznoty
Mala trzymam kciuki badzo mocno
My dzisiaj tez na szzcepienie
Agusia mowisz, ze tluczesz kubeczki hihi ja zbieram kubki(z Kubusiem Pychatkiem- i rozne orygnalne wzory) mam ich z 50 a i tak ciagle mi malo
Moj dziec to poprostu terrorystka.Nawet sekundy sie soba nie zajmie - w bujaczku jest taki ryk jakby ja ze skory obdzierali- nie wiem co jej jest i o co jej chodzi.I jeszce moja znajoma jak jej powiedzialm, ze Emi sie tak zachowuje to na mnie z morda ze ja rozpiescilismy
Gosiu jak narazie ja sie nie pisze na chancze.Bede cos wiedziala blizej terminu wyjazdu.
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319903 przez kasia79
megi2501 napisał:
gratuluję zdolnej córeczki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ogłaszam, że moja córka obraca się od dziś też z brzuszka na plecy. Czyli umie komplet Od 2-ch tygodni ciągle obracała się na brzuszek (jej jedyna zabawa) i jak się zmęczyła to Nas wolała-jęcząc A od dziś sama sobie z tym radzi JESTEM MEGA DUMNA Od wczoraj stopy w buzi, czyli zrobiła ogromne postępy Przepraszam, ze tak od rana chwalipięta ze mnie, ale jestem taaak szczęśliwa i chciałam się z Wami tym podzielić
gratuluję zdolnej córeczki
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #319916 przez maja1982
witam sie i ja
U nas noc też nawet ok, ale z pobudką o 4,30 i godzinka gaworzenia w łóżeczku ale potem spaliśmy do 7,20
kacperku - dobrze ze już lepiej sie czujesz!!a pati ty śmigaj drzemać jak tylko mały zaśnie
megi -ale zdolną córeczkę masz chwal sie chwal:)
mała , monia - trzymam kciuki za szczepienia!!!
agusia - ja chciałam album dla Karolka, czyli raczej taki kolorowy!!
gosia - my tez będziemy, no chyba tak jak piszesz domek na 2 rodziny!!ale będzie ubaw :)i tak pewnie wszystkie w jednym domku wylądujemy na pogaduchy
ja pije kawkę i zabieram sie za porządki
U nas noc też nawet ok, ale z pobudką o 4,30 i godzinka gaworzenia w łóżeczku ale potem spaliśmy do 7,20
kacperku - dobrze ze już lepiej sie czujesz!!a pati ty śmigaj drzemać jak tylko mały zaśnie
megi -ale zdolną córeczkę masz chwal sie chwal:)
mała , monia - trzymam kciuki za szczepienia!!!
agusia - ja chciałam album dla Karolka, czyli raczej taki kolorowy!!
gosia - my tez będziemy, no chyba tak jak piszesz domek na 2 rodziny!!ale będzie ubaw :)i tak pewnie wszystkie w jednym domku wylądujemy na pogaduchy
ja pije kawkę i zabieram sie za porządki
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez maja1982.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319926 przez Agusia83
Maju, wlasnie kupilam taki....wybralam rozowy, a dla Ciebie jak najbardziej niebieski
allegro.pl/wyprzedaz-album-dzieciecy-10x...jec-i2120509484.html
wyprzedaz, aukcja jeszcze 3h bedzie trwala...
allegro.pl/wyprzedaz-album-dzieciecy-10x...jec-i2120509484.html
wyprzedaz, aukcja jeszcze 3h bedzie trwala...
Moderatorzy: ilona