- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319780 przez fanka
Gosia teraz sobie przypomniałaś na zlocie z jakiego forum mój M był? a więc on gra w necie w piłkę nożną i tam mają ligę, rozgrywki i swoje forum właśnie. I od kilku lat już robią zloty, a mój M był pierwszy raz bo wcześniej to zawsze gdzieś na drugim końcu polski było.
Temat został zablokowany.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 9 miesiąc temu #319822 przez Agusia83
Dawidku, jaka piekna fryzura lepszej nie mogla Ci mama zrobic
dziewczyny padam...ide spac...obejrzalam juz chyba 1000 albumow i sama nie wiem na co sie zdecydowac...bo chce w miare tanie, a ladne...potrzebuje na zdjecia ze slubu, Emilki i nasze wakacjowe i nie tylko....
dziewczyny padam...ide spac...obejrzalam juz chyba 1000 albumow i sama nie wiem na co sie zdecydowac...bo chce w miare tanie, a ladne...potrzebuje na zdjecia ze slubu, Emilki i nasze wakacjowe i nie tylko....
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319840 przez maja1982
megi i Julcia ale z was fajowskie dziewczyny
dawidek niezły przystojniacho
gosia - pytałaś o włoski lolka - już odrastają zaczynają znowu sterczeć po zdjęciu czapki -w ogóle lolo wygląda jak albinos albo jakiś norweg czy cuś taki białasek z niego
agusia -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
jak znajdziesz jakiś fajny album to wrzuć linka bo ja też potrzebuje !!
no beti masz rację z tymi rezerwacjami bo się okaże że nie ma miejsc!!
zmykam do jutra
dawidek niezły przystojniacho
gosia - pytałaś o włoski lolka - już odrastają zaczynają znowu sterczeć po zdjęciu czapki -w ogóle lolo wygląda jak albinos albo jakiś norweg czy cuś taki białasek z niego
agusia -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
jak znajdziesz jakiś fajny album to wrzuć linka bo ja też potrzebuje !!
no beti masz rację z tymi rezerwacjami bo się okaże że nie ma miejsc!!
zmykam do jutra
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319863 przez megi2501
Dzień dobry, witam pierwsza, a to wszystko za sprawą mojej córeczki i Jej pobudki o 6.00 rano
Noc kiepska, bo przynajmniej z 5 pobudek.W tym, jak brałam małą do jedzenia to spała sobie dalej... Dziś zaczynam od duuuuużej kawy Czy ktoś się dołącza
MIŁEGO DNIA
Noc kiepska, bo przynajmniej z 5 pobudek.W tym, jak brałam małą do jedzenia to spała sobie dalej... Dziś zaczynam od duuuuużej kawy Czy ktoś się dołącza
MIŁEGO DNIA
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319865 przez ewelinaa
Jestem druga
U nas noc fajna, tylko jedna pobudka na jedzonko o 2, a pobudka na całego o 6.30. Ale i tak jestem wyspana, bo ostatnio mąż zajmował się rano córcią, a ja mogłam spać Dziś dałam mu pospać I nawet śniadanie mu zrobiłam
Kupiłam w końcu kurteczką dla Kingi allegro.pl/zosia-sprzedaje-wiosenna-kurt...-cm-i2157210423.html (ciekawe jak szybko dojdzie, bo komentarze różne ), no i w weekend zamontowałam spacerówkę Może jak dziś będzie ładna pogoda to wybierzemy się w końcu na prawdziwy spacer bo nie pamiętam kiedy ostatnio wychodziłyśmy (nie licząc "spacerku" do samochodu/taksówki )
U nas noc fajna, tylko jedna pobudka na jedzonko o 2, a pobudka na całego o 6.30. Ale i tak jestem wyspana, bo ostatnio mąż zajmował się rano córcią, a ja mogłam spać Dziś dałam mu pospać I nawet śniadanie mu zrobiłam
Kupiłam w końcu kurteczką dla Kingi allegro.pl/zosia-sprzedaje-wiosenna-kurt...-cm-i2157210423.html (ciekawe jak szybko dojdzie, bo komentarze różne ), no i w weekend zamontowałam spacerówkę Może jak dziś będzie ładna pogoda to wybierzemy się w końcu na prawdziwy spacer bo nie pamiętam kiedy ostatnio wychodziłyśmy (nie licząc "spacerku" do samochodu/taksówki )
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319868 przez megi2501
Ogłaszam, że moja córka obraca się od dziś też z brzuszka na plecy. Czyli umie komplet Od 2-ch tygodni ciągle obracała się na brzuszek (jej jedyna zabawa) i jak się zmęczyła to Nas wolała-jęcząc A od dziś sama sobie z tym radzi JESTEM MEGA DUMNA Od wczoraj stopy w buzi, czyli zrobiła ogromne postępy Przepraszam, ze tak od rana chwalipięta ze mnie, ale jestem taaak szczęśliwa i chciałam się z Wami tym podzielić
Ogłaszam, że moja córka obraca się od dziś też z brzuszka na plecy. Czyli umie komplet Od 2-ch tygodni ciągle obracała się na brzuszek (jej jedyna zabawa) i jak się zmęczyła to Nas wolała-jęcząc A od dziś sama sobie z tym radzi JESTEM MEGA DUMNA Od wczoraj stopy w buzi, czyli zrobiła ogromne postępy Przepraszam, ze tak od rana chwalipięta ze mnie, ale jestem taaak szczęśliwa i chciałam się z Wami tym podzielić
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 9 miesiąc temu #319870 przez Mała
Witam.
Idziemy na szczepienie grupowe Ola i Kamil, aż się boje popołudnia.
megi2501 napisał:
Megi laski jak się patrzy i Ty nie chuda? Okulary kobiecie potrzebne.
Dawidku ale przystojniak
Słowiczku fajnie, że zasnęła Natalka,moja tam walczyła do 22
A cisza na forum,bo niektóre dziewczyny nie mogą wejść przez tego trojana. Mogliby coś już z tym zrobić.
Idziemy na szczepienie grupowe Ola i Kamil, aż się boje popołudnia.
megi2501 napisał:
Ja zaczynam od kawy, bo pobudek 5 jak nie więcej, kiedy się to skończy Padnę na pysk z niewyspania.Dzień dobry, witam pierwsza, a to wszystko za sprawą mojej córeczki i Jej pobudki o 6.00 rano
MIŁEGO DNIA
Megi laski jak się patrzy i Ty nie chuda? Okulary kobiecie potrzebne.
Dawidku ale przystojniak
Słowiczku fajnie, że zasnęła Natalka,moja tam walczyła do 22
A cisza na forum,bo niektóre dziewczyny nie mogą wejść przez tego trojana. Mogliby coś już z tym zrobić.
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #319871 przez angie1713
Witam się i ja nie było mnie wczoraj na forum ale was podczytywałam spędziłam trochę czasu z M
Megi i Julka naprawdę z Was super laski
Dawidek ty przystojniaku
U nas noc nawet nie była zła Nadia poszła spać po 20 budziła się 2 razy i teraz znowu śpi
Ewelina kurteczka super My już też jeżdzimy w spacerówce w pozycji leżącej Nadia ma dużo miejsca i jest zadowolona
Megi To wielkie gratulacje dla córy Naprawdę robi szybkie postępy Moja robi tak jak pisałaś przekręca się na brzuch i po kilku minutach woła o pomoc a stopami się jeszcze nie interesuje.Forum jest po to aby się chwalić swoimi pociechami i nie masz za co przepraszać
A i kawkę mogę chętnie z Tobą wypić
Megi i Julka naprawdę z Was super laski
Dawidek ty przystojniaku
U nas noc nawet nie była zła Nadia poszła spać po 20 budziła się 2 razy i teraz znowu śpi
Ewelina kurteczka super My już też jeżdzimy w spacerówce w pozycji leżącej Nadia ma dużo miejsca i jest zadowolona
Megi To wielkie gratulacje dla córy Naprawdę robi szybkie postępy Moja robi tak jak pisałaś przekręca się na brzuch i po kilku minutach woła o pomoc a stopami się jeszcze nie interesuje.Forum jest po to aby się chwalić swoimi pociechami i nie masz za co przepraszać
A i kawkę mogę chętnie z Tobą wypić
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez angie1713.
Moderatorzy: ilona