BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #319775 przez gosia2324
Lece juz kobitki pod prysznic i spac , do jutra :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #319780 przez fanka
Gosia teraz sobie przypomniałaś na zlocie z jakiego forum mój M był? a więc on gra w necie w piłkę nożną i tam mają ligę, rozgrywki i swoje forum właśnie. I od kilku lat już robią zloty, a mój M był pierwszy raz bo wcześniej to zawsze gdzieś na drugim końcu polski było.
12 lata 9 miesiąc temu #319785 przez beti
Megi, ale fajne zdjęcie razem macie, dwie laski :D

Dawidku, ale Ty przystojniak :kiss: a włoski masz czaderskie :)

Z tym zjazdem to trzebaby się już było jakoś zorganizować i rezerwacje porobić bo jakby nie patrzeć, to wakacje będą :)
12 lata 9 miesiąc temu #319789 przez megi2501
Daleko mi do laski :P

Dawidku, ale masz irokeza :ohmy: Ogólnie fajowskie te włoski :)
12 lata 9 miesiąc temu #319796 przez slowiczek
Megi, fiu fiu :) :kiss:
Dawidek :kiss:

a ja idę spać, o B) dobraaaaaanoc :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #319807 przez fanka
ja też idę spać, dobranoc
12 lata 9 miesiąc temu #319822 przez Agusia83
Dawidku, jaka piekna fryzura :laugh: lepszej nie mogla Ci mama zrobic :laugh:

dziewczyny padam...ide spac...obejrzalam juz chyba 1000 albumow i sama nie wiem na co sie zdecydowac...bo chce w miare tanie, a ladne...potrzebuje na zdjecia ze slubu, Emilki i nasze wakacjowe i nie tylko....
12 lata 9 miesiąc temu #319840 przez maja1982
megi i Julcia ale z was fajowskie dziewczyny :)

dawidek niezły przystojniacho :)

gosia - pytałaś o włoski lolka - już odrastają zaczynają znowu sterczeć po zdjęciu czapki -w ogóle lolo wygląda jak albinos albo jakiś norweg czy cuś taki białasek z niego :)

agusia -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
jak znajdziesz jakiś fajny album to wrzuć linka bo ja też potrzebuje ;) !!

no beti masz rację z tymi rezerwacjami bo się okaże że nie ma miejsc!!

zmykam do jutra :):)
12 lata 9 miesiąc temu #319852 przez beti
Nie lubię takiej ciszy na forum :(
12 lata 9 miesiąc temu #319863 przez megi2501
Dzień dobry, witam pierwsza, a to wszystko za sprawą mojej córeczki i Jej pobudki o 6.00 rano B)

Noc kiepska, bo przynajmniej z 5 pobudek.W tym, jak brałam małą do jedzenia to spała sobie dalej... :angry: Dziś zaczynam od duuuuużej kawy :unsure: Czy ktoś się dołącza :unsure:

MIŁEGO DNIA :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #319865 przez ewelinaa
Jestem druga :)

U nas noc fajna, tylko jedna pobudka na jedzonko o 2, a pobudka na całego o 6.30. Ale i tak jestem wyspana, bo ostatnio mąż zajmował się rano córcią, a ja mogłam spać :lol: Dziś dałam mu pospać ;) I nawet śniadanie mu zrobiłam :silly:

Kupiłam w końcu kurteczką dla Kingi allegro.pl/zosia-sprzedaje-wiosenna-kurt...-cm-i2157210423.html (ciekawe jak szybko dojdzie, bo komentarze różne :S ), no i w weekend zamontowałam spacerówkę :) Może jak dziś będzie ładna pogoda to wybierzemy się w końcu na prawdziwy spacer :) bo nie pamiętam kiedy ostatnio wychodziłyśmy (nie licząc "spacerku" do samochodu/taksówki ;) )
12 lata 9 miesiąc temu #319866 przez ewelinaa
monika1984lodz napisał:

Ewcia ktory?? :) my tez bylysmy w domu :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 9 miesiąc temu #319868 przez megi2501

Ogłaszam, że moja córka obraca się od dziś też z brzuszka na plecy. Czyli umie komplet :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: Od 2-ch tygodni ciągle obracała się na brzuszek (jej jedyna zabawa) i jak się zmęczyła to Nas wolała-jęcząc :S A od dziś sama sobie z tym radzi :ohmy: JESTEM MEGA DUMNA :ohmy: Od wczoraj stopy w buzi, czyli zrobiła ogromne postępy :laugh: Przepraszam, ze tak od rana chwalipięta ze mnie, ale jestem taaak szczęśliwa i chciałam się z Wami tym podzielić :)
12 lata 9 miesiąc temu #319870 przez Mała
Witam.
Idziemy na szczepienie grupowe Ola i Kamil, aż się boje popołudnia.
megi2501 napisał:

Dzień dobry, witam pierwsza, a to wszystko za sprawą mojej córeczki i Jej pobudki o 6.00 rano B)

Noc kiepska, bo przynajmniej z 5 pobudek.W tym, jak brałam małą do jedzenia to spała sobie dalej... :angry: Dziś zaczynam od duuuuużej kawy :unsure: Czy ktoś się dołącza :unsure:

MIŁEGO DNIA :kiss: :kiss: :kiss:

Ja zaczynam od kawy, bo pobudek 5 jak nie więcej, kiedy się to skończy :( Padnę na pysk z niewyspania.

Megi laski jak się patrzy i Ty nie chuda? Okulary kobiecie potrzebne.

Dawidku ale przystojniak :kiss:

Słowiczku fajnie, że zasnęła Natalka,moja tam walczyła do 22 :ohmy:

A cisza na forum,bo niektóre dziewczyny nie mogą wejść przez tego trojana. Mogliby coś już z tym zrobić.
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #319871 przez angie1713
Witam się i ja nie było mnie wczoraj na forum ale was podczytywałam spędziłam trochę czasu z M :)

Megi i Julka naprawdę z Was super laski :)
Dawidek ty przystojniaku :kiss:

U nas noc nawet nie była zła Nadia poszła spać po 20 budziła się 2 razy i teraz znowu śpi :)
Ewelina kurteczka super :) My już też jeżdzimy w spacerówce w pozycji leżącej Nadia ma dużo miejsca i jest zadowolona :)

Megi To wielkie gratulacje dla córy :kiss: :kiss: :kiss: Naprawdę robi szybkie postępy Moja robi tak jak pisałaś przekręca się na brzuch i po kilku minutach woła o pomoc :lol: a stopami się jeszcze nie interesuje.Forum jest po to aby się chwalić swoimi pociechami i nie masz za co przepraszać :)

A i kawkę mogę chętnie z Tobą wypić :silly:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka