BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #319386 przez pati-m
Ja tylko na chwilę. Umówiłam się prywatnie na 18.30. Gorączka 39 :( Nie pomaga syrop :( Lekarka kazała schładzać kark i brzuszek. Do tego doszedł katar i kaszel. Pierwszy raz mi się tak rozchorował. Nie je, popłakuje, same łzy mu od gorączki lecą... Ech... Aż się poryczałam razem z nim :( Trzymajcie proszę kciuki żeby się na szpitalu nie skończyło :(
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #319389 przez beti
Filip za to ostatnio nauczył się krzyczeć w nocy...zawsze po karmieniu pięknie od razu usypiał a teraz jest jeszcze pół godziny gadania i ćwiczenia krzyków :ohmy:
12 lata 9 miesiąc temu #319413 przez iwonaNAVI
Hey :)

Pati jejku zdroweczka dla Kacperka :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #319452 przez ewelinaa
Hej :)

Pati dużo zdrówka i mnóstwo buziaczków dla Kacperka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego :kiss:

Beti - Kinga ma tak samo, też po jedzeniu w nocy nie zasypia od razu tylko gada, pokrzykuje (nie wiadomo na kogo :unsure: :lol: ) i tarmosi zabawki, w końcu zasypia.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Byłam dziś w Urzędzie Skarbowym, złożyłam pit - teraz trzeba czekać na zwrot pieniążków :lol: oby jak najszybciej ;)

Zjedliśmy obiadek, Kinga śpi, na 16 zbieramy się na rehabilitację.
12 lata 9 miesiąc temu #319464 przez gosia2324
WItam Was

U mnie w miare :dry:

Jagoda wstała a 4,00 pogadała do 5.00 i spalimy do 7,20 .
Damian juz wrócił,jesteśmy u T na obiedzie :angry: :P

Chumor mam jakis dretwy ...

Kacerku kochany, trzymaj sie cieplutko i bądź zdrowy :kiss: :kiss: :kiss:

Beti dalam dzisaj przepis i go nie ma :dry:
12 lata 9 miesiąc temu #319478 przez maja1982
kacperek nie daj sie chorobie kochany!!czekamy na wieści!!

my po spacerku :) obiadek gotowy :)teraz lecę poprasować i pobawić się z malcem :):)

ewelina - powodzenia na rehabilitacji!!

beti - lolek tez nam tak robił że nie spał zaraz po jedzeniu ale od jakiegoś tygodnia wróciło do normy!!ale wierci sie nie miłosiernie zanim zaśnie!!!

do później!!
12 lata 9 miesiąc temu #319489 przez monika1984lodz
Witam sie :)

Kacperku zdrowiej kochanienki :kiss: nie daj sie :ohmy: :ohmy: PAti buziaki Wam wysylam!!! :*:*:*:*

Dziewczyny to obiecana relacja :)

Bylo suuper :) wybawilam sie na maksa!! do domu nie dotarlam hehe zreszta do szampana tez nie :P a to przez moja siostre, ktora mnie najnormalniej spila :P znacie pewnie zabawe, ze trzeba poznac rzeczy z torebek gosci i przypisac co jes ktorej .
Noi ja szsciu rzeczy nie wiedzialam wiec szesc kieliszkow musialam wypic jeden za drugim.
A ze ja wodke ostatnio pilam w 2010 roku na weselu mojej przyjaciolki to starcilam wprawe :P
Ogolnie nawymyslaly mi rozne zadania- jak wiazanie krawatu, malowanie portretu M z zawiazanymi oczami, rzezbienie siusiaka z ogorka itp... prezenty tez podostawalam dosc jednoznaczne :P- moim ulubiencem
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Tancerza nie bylo... trudno- ale i tak wybawilam sie cudnie :) taka odskocznia od domu i dziecka jest super :) fotorelacje zdam jak dpstane zdjecia :) i je ocenzuruje :)
Gosiu o 21 to a dopiero na miejsce dotarlam :P
M mi tylko powiedzial, ze jak wstal rano o 6:30 i mnie w lozku nie zobaczyl to powiedzial -aha no to mnie przebila/:P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu #319499 przez iwonaNAVI
Monia fajnie ze sie swietnie bawilas :)
12 lata 9 miesiąc temu #319504 przez Agusia83
Monia ciesze sie, ze zabawa byla przednia...szczerze, zazdroszcze Ci panienskiego...ja nic takiego nie mialam :(

Pati, trzymamy kciuki za Kacperka...a moze to tzw 3-dniowka? a mial kontakt z jakims starszym dzieckiem, ktore chodzi do przedszkola lub szkoly?

Ja wymiekam...nie pamietam kiedy ostatnio Emi byla tak zajmujaca...dziewczyny 2 godizny temu byla spiaca...tarla oczka, polozylam ja do lozeczka dalam cumla i niby zasypiala, a pozniej ryk..no to wzielam ja do naszego lozka, polezalysmy 10 minut i znow ryk...no i jedza nie spi do tej pory...a mnie kregoslup juz wysiada, nic w domu nie zrobilam, nawet obiadu...ale i tak mi sie nie chce...wyciagnelam truskawki, beda z makaronem..
A Emi lezy w lezaczku i bawi sie teraz grzechotkami i pokaszluje co jakis czas by zwrocic na siebie uwage..do tego od wczoraj wyciaga mi jezyk...jakby chciala cos powiedziec...dzis udalo sie "ojeje" :silly:
12 lata 9 miesiąc temu #319506 przez ewelinaa
Monia - super, że się tak dobrze bawiłaś :woohoo: :woohoo:
I widzisz warto było, a nie chciałaś panieńskiego :P

Ja też swój bardzo dobrze wspominam ;) Co prawda byłyśmy w domu,ale było super :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 9 miesiąc temu #319509 przez monika1984lodz
Agusia a czemu nie mials panienskiego??
Eilka moja robi to samo co Twoja.

Ewcia ktory?? :) my tez bylysmy w domu :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu #319522 przez Agusia83
Monia mialam...
12 lata 9 miesiąc temu #319526 przez monika1984lodz

Dziewczynki czy miedzy zabkowaniem jest jakas przerwa.Chodzi mi o to czy mozliwe, ze jej juz gorne jedynki ida ?????????? :huh: :ohmy:

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu #319530 przez Agusia83
Monia tez jej nie rozumiem...

Monia ja sie na zabkowaniu nie znam..ale chyba Emi cos bedzie wychodzic..bo dzis to idzie sie powiesic :silly:
12 lata 9 miesiąc temu #319534 przez monika1984lodz
Moja tak zaczela przez sen plakac , ze myslalm ,ze cos sobie zrobila!!! dopiero jak jej gorne dziaselka posmarowalam zelem to zasnela dalej!!! przeciez w tym tepie to ona z amiesiac komplet bedzie miala a ja osiwieje!!!

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży