- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319540 przez beti
Moniaaaaaa...super że się wybawiłaś
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agusia, to dupa a nie świadkowa!!!
Ja świadkowałam już 3 razy i teraz u znajomych nawet jak nie jestem świadkową to b. często właśnie ja pełnię jej funkcję
Gosia, bo coś się rano chrzaniło na blogu i może dlatego, ja na pewno nic nie usuwałam i usuwać nie będę A wcisnęłaś na koniec Publikuj??
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agusia, to dupa a nie świadkowa!!!
Ja świadkowałam już 3 razy i teraz u znajomych nawet jak nie jestem świadkową to b. często właśnie ja pełnię jej funkcję
Gosia, bo coś się rano chrzaniło na blogu i może dlatego, ja na pewno nic nie usuwałam i usuwać nie będę A wcisnęłaś na koniec Publikuj??
Temat został zablokowany.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #319541 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Beti
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #319580 przez maja1982
monia- fajnie ze panieński sie udał fajna taka odskocznia od dnia codziennego!!!czekamy na fotki!!
agusia-
beti - to niezły masz ranking - 3 razy świadkową ale właśnie takie osoby jak ty (energiczne i pogodne )nadają sie do takiej roli!!
kupiłam synusiowi allegro.pl/wiosenna-kurtka-dla-chlopca-7...7190.html#tabsAnchor cena mi też sie bardzo podoba
agusia-
beti - to niezły masz ranking - 3 razy świadkową ale właśnie takie osoby jak ty (energiczne i pogodne )nadają sie do takiej roli!!
kupiłam synusiowi allegro.pl/wiosenna-kurtka-dla-chlopca-7...7190.html#tabsAnchor cena mi też sie bardzo podoba
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez maja1982.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #319590 przez megi2501
Dzień dobry,
Późno, ale cały dzień zabiegany.
Kacperek zdrówka KOCHANY
Monia cudownie, że się wybawiłaś A Nunce zęby idą, jak szalone
Beti ja cię nie znam osobiście, ale według mnie już z daleka czuć, że jesteś idealna na świadkową. Szalona, pełna pomysłów i spontaniczna
A to mój gryzoń stóp
Późno, ale cały dzień zabiegany.
Kacperek zdrówka KOCHANY
Monia cudownie, że się wybawiłaś A Nunce zęby idą, jak szalone
Beti ja cię nie znam osobiście, ale według mnie już z daleka czuć, że jesteś idealna na świadkową. Szalona, pełna pomysłów i spontaniczna
A to mój gryzoń stóp
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez megi2501.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #319591 przez gosia2324
Beti przyszla CI ta straż ?
Nam dzis zabawa na całego
Beti przyszla CI ta straż ?
Nam dzis zabawa na całego
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez gosia2324.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #319612 przez Agusia83
Juleczko, Ty stopkowy potworku, swietnie wygladasz
Ja bylam 2 razy swiadokowa i
Zaraz ide kapac Emi, niech juz ta malutka zolzica pojdzie spac wyrodna matka ze mnie, co?
Czuje glod, a juz nie moge jesc
Maju, bardzo ladna kurteczka super sa takie okazje!
Dziewczyny, czy Wasze maluchy tez wystawiaja non stop jezyk>? Emi wczoraj sie nauczyla i jak nie wklada paluchow do buzi, to wystawia mamie jezyk a po nim splywa mnoooostwooo sliny
Ja bylam 2 razy swiadokowa i
Zaraz ide kapac Emi, niech juz ta malutka zolzica pojdzie spac wyrodna matka ze mnie, co?
Czuje glod, a juz nie moge jesc
Maju, bardzo ladna kurteczka super sa takie okazje!
Dziewczyny, czy Wasze maluchy tez wystawiaja non stop jezyk>? Emi wczoraj sie nauczyla i jak nie wklada paluchow do buzi, to wystawia mamie jezyk a po nim splywa mnoooostwooo sliny
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Agusia83.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #319622 przez Mała
Monia super,że się wybawiłaś
A ząbki mogą iść jedne za drugim.
Agusia
Pati jak Kacper?
Moja diablica poszła spać, zaraz pewnie wstanie i tyle mojego z Wami. Jutro idę z oby dwoma na szczepienie,już się boję
Dziewczyny chcę kupić nosidełko, myślicie że to się nada allegro.pl/nosidelko-smart-rider-najtans...gro-i2122524776.html
Agusia
Pati jak Kacper?
Moja diablica poszła spać, zaraz pewnie wstanie i tyle mojego z Wami. Jutro idę z oby dwoma na szczepienie,już się boję
Dziewczyny chcę kupić nosidełko, myślicie że to się nada allegro.pl/nosidelko-smart-rider-najtans...gro-i2122524776.html
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Mała.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319633 przez gosia2324
Mała napisał:
Bardzo fajne to nosidelko,
Mala sama idziesz z dzieciakami ?
Monia super,że się wybawiłaś
Agusia
Pati jak Kacper?
Bardzo fajne to nosidelko,
Mala sama idziesz z dzieciakami ?
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319650 przez gosia2324
Mała napisał:
Myslalas cos wczesniej nad podwojnym wozkiem .?
Nie dałabym rady z dwoma wózkami i dwójką płaczących dzieci. Mój m z nami idzie.
Mam zamiar sobie takie kupić,bo idzie wiosna, a jak m w pracy na popołudniu to nawet nie mogłabym z nimi wyjść.
Myslalas cos wczesniej nad podwojnym wozkiem .?
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #319655 przez Mała
Myślałam nad podwójnym,ale Kamil jest już za duży na wszystkie,a specjalny na zamówienie to szkoda tyle kasy wydać. On od rana w przedszkolu, a po południu już m jest,czasem ma tylko popołudniówki. Najbardziej mi potrzebny na rehabilitację, albo właśnie do lekarza.
Idę ją położyć, mam nadzieję że szybko padnie i jeszcze któraś będzie.
Idę ją położyć, mam nadzieję że szybko padnie i jeszcze któraś będzie.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Mała.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona