BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #319540 przez beti
Moniaaaaaa...super że się wybawiłaś :D :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
:D :P
Agusia, to dupa a nie świadkowa!!!
Ja świadkowałam już 3 razy i teraz u znajomych nawet jak nie jestem świadkową to b. często właśnie ja pełnię jej funkcję :D

Gosia, bo coś się rano chrzaniło na blogu i może dlatego, ja na pewno nic nie usuwałam i usuwać nie będę :D A wcisnęłaś na koniec Publikuj?? :)
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #319541 przez monika1984lodz
Beti

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #319555 przez beti
Ło matkooooo....no solidny, powiem Ci :D
A w tle grzechotka, niezłe połączenie :D :P
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #319580 przez maja1982
monia- fajnie ze panieński sie udał :):) fajna taka odskocznia od dnia codziennego!!!czekamy na fotki!!

agusia-

beti - to niezły masz ranking - 3 razy świadkową :):):) ale właśnie takie osoby jak ty (energiczne i pogodne )nadają sie do takiej roli!!

kupiłam synusiowi allegro.pl/wiosenna-kurtka-dla-chlopca-7...7190.html#tabsAnchor cena mi też sie bardzo podoba ;)
12 lata 9 miesiąc temu #319587 przez gosia2324
Monia hydraulik??? To jest 100000 hydraulików :) :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Pati Kuba jak miał 7 mies miał 3dniówke, 3 dni temp 39 st po trzecim dniu wysypka i po chorobie.... Moze Kacperek ma właśnie to ? Daj znac jak u lekarza :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #319590 przez megi2501
Dzień dobry,

Późno, ale cały dzień zabiegany.

Kacperek zdrówka KOCHANY :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Monia cudownie, że się wybawiłaś :ohmy: A Nunce zęby idą, jak szalone ;)

Beti ja cię nie znam osobiście, ale według mnie już z daleka czuć, że jesteś idealna na świadkową. Szalona, pełna pomysłów i spontaniczna :ohmy:

A to mój gryzoń stóp :P

Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #319591 przez gosia2324

Beti przyszla CI ta straż ?
Nam dzis zabawa na całego :)
12 lata 9 miesiąc temu #319605 przez slowiczek

Jula, super :) :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #319612 przez Agusia83
Juleczko, Ty stopkowy potworku, swietnie wygladasz :lol:

Ja bylam 2 razy swiadokowa i

Zaraz ide kapac Emi, niech juz ta malutka zolzica pojdzie spac :silly: wyrodna matka ze mnie, co?

Czuje glod, a juz nie moge jesc :(

Maju, bardzo ladna kurteczka :laugh: super sa takie okazje!

Dziewczyny, czy Wasze maluchy tez wystawiaja non stop jezyk>? Emi wczoraj sie nauczyla i jak nie wklada paluchow do buzi, to wystawia mamie jezyk a po nim splywa mnoooostwooo sliny :silly: :blink:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #319622 przez Mała
Monia super,że się wybawiłaś :lol:
A ząbki mogą iść jedne za drugim.

Agusia

Pati jak Kacper?

Moja diablica poszła spać, zaraz pewnie wstanie i tyle mojego z Wami. Jutro idę z oby dwoma na szczepienie,już się boję :dry:

Dziewczyny chcę kupić nosidełko, myślicie że to się nada allegro.pl/nosidelko-smart-rider-najtans...gro-i2122524776.html
12 lata 9 miesiąc temu #319633 przez gosia2324
Mała napisał:

Monia super,że się wybawiłaś :lol:
A ząbki mogą iść jedne za drugim.

Agusia

Pati jak Kacper?

Moja diablica poszła spać, zaraz pewnie wstanie i tyle mojego z Wami. Jutro idę z oby dwoma na szczepienie,już się boję :dry:

Dziewczyny chcę kupić nosidełko, myślicie że to się nada allegro.pl/nosidelko-smart-rider-najtans...gro-i2122524776.html

Bardzo fajne to nosidelko,
Mala sama idziesz z dzieciakami ?
12 lata 9 miesiąc temu #319638 przez Mała
Nie dałabym rady z dwoma wózkami i dwójką płaczących dzieci. Mój m z nami idzie.
Mam zamiar sobie takie kupić,bo idzie wiosna, a jak m w pracy na popołudniu to nawet nie mogłabym z nimi wyjść.
12 lata 9 miesiąc temu #319650 przez gosia2324
Mała napisał:

Nie dałabym rady z dwoma wózkami i dwójką płaczących dzieci. Mój m z nami idzie.
Mam zamiar sobie takie kupić,bo idzie wiosna, a jak m w pracy na popołudniu to nawet nie mogłabym z nimi wyjść.

Myslalas cos wczesniej nad podwojnym wozkiem .?
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #319655 przez Mała
Myślałam nad podwójnym,ale Kamil jest już za duży na wszystkie,a specjalny na zamówienie to szkoda tyle kasy wydać. On od rana w przedszkolu, a po południu już m jest,czasem ma tylko popołudniówki. Najbardziej mi potrzebny na rehabilitację, albo właśnie do lekarza.

Idę ją położyć, mam nadzieję że szybko padnie i jeszcze któraś będzie.
12 lata 9 miesiąc temu #319656 przez gosia2324
A po Kamila operacji juz nie będziesz potrzebowała żadnego wozka, bo Kamil bedzie chodzil i Ola juz tez :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia