BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #321147 przez pati-m
Rozmawiałam z Agusią. Emi nadal ma gorączkę, wymiotuje. Dziś Aga zamówiła wiztę domową.
Malutka strasznie wymęczona. Po południu dowiem się więcej jak pójdzie lekarz.
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #321148 przez maja1982
franuś - gratuluje ząbalka :)

agusia - jak emisia??

pati - dobrze ze Kacperek juz lepiej!!

u nas tez lolek marudny, ale jak siedzi (tzn jak sie go podtrzymuje) jest lepiej:) albo jak na ręce sie go weźmie - mały wymuszacz , wczoraj m powiedział ze robi małemu kurs "nie marudzenia" i sie dziecko naprawiło na chwilke :) ale dzisiaj juz jojczał od rana, teraz śpi mam nadz. ze będzie miał lepszy humor po drzemce
12 lata 9 miesiąc temu #321149 przez Marta M
Ale heca, kolejny raz próbuje choć myślałam że to już nie ma sensu, a tutaj pierwszy raz mnie nie zablokowało i jestem :):)

Ależ się cieszę :)

Postaram się Was szybko nadgonić bo się bardzo stęskniłam :)
12 lata 9 miesiąc temu #321150 przez pati-m
No wiiiiiiiiiiiiiiiiitaj Martuś :lol:
12 lata 9 miesiąc temu #321151 przez Pyśkaaaa
właśnie mam nadzieję że Emi bedzie już dobrz :) niech zdrowieje kruszynka :)
Kacpi daj mamusi odetchnąć bo wymęczona....
12 lata 9 miesiąc temu #321154 przez maja1982
biedna Emisia - mam nadz. że jej szybko minie i nie będzie sie męczyć!
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #321167 przez Mała
Franio gratuluję ząbka :)

Kacperek super,że już nie ma gorączki :)

Emilka biedaczek. Agusi dziecko i decyzje, ale to już za długo trwa, ja bym, do szpitala jednak poszła, bo u małych ludzików z biegunką i wymiotami to nie ma żartów :( .

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #321168 przez fanka
Gratulacje Franuś- brawoooo :-)
Majeczka ale podrzucasz dupką , rewelacyjna jesteś.
A mój potworek właśnie urządził histerię, oczy ledwo otwarte już taki śpiący ale spał nie będzie, teraz się trochę uspokoił i leży w łóżeczku ale spać nadal nie zamierza. A chciałam żeby się przespał trochę, ja się w tym czasie ogarnę , zamienię w wózku gondolę na spacerówkę i wyruszamy na spacer bo u nas wreszcie w miarę ciepło i bez deszczu.
12 lata 9 miesiąc temu #321169 przez megi2501
Emisia kurcze....zdrowiej nam Kochana :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Majeczka jesteś do wycałowania :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Ciocia sama by Cię zjadła.

Pati wiersz o teściowej zrobił u nas w domu furorę :ohmy: Skąd Ty masz takie pomysły :laugh:

Beti, ale masz zdolnego synka. Rośnie Ci, rośnie, a jaki zdolny :)Później zdradź podpowiedzi dotyczące raczkowania ;)

Ewelina to Twoja jest faktycznie o poziom wyżej, co tam będzie ćwiczyć obroty...Mała chce konkretów :ohmy:

Franuś to jest wytłumaczenie dla Twojego marudzenia. Gratulujemy ząbka :kiss: A narzeczona wciąż szczerbolek :P

Ja umieram, gorączka, jestem zasmarkana i jadę do rodziców, żeby mi pomogli, bo mój całymi dniami w pracy. Będę pisać od rodziców
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #321170 przez pati-m
Ogłaszam, że Oleńka to mini wersja Kamilka :lol: Ślicznie dziewczyny :kiss:

megi - zdróweczka :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #321179 przez fanka
pati-m napisał:

Ogłaszam, że Oleńka to mini wersja Kamilka :lol: Ślicznie dziewczyny :kiss:

megi - zdróweczka :kiss:

zgadzam się w 100 %, Ola i Kamil jak klony!!!!
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #321180 przez maja1982
ola- śliczna :) i mamusia również i następnym razem jak będzie marudzić na swój wygląd dostanie kopa w d..e ;)

megi zdrówka kochana :)

uciekam do wieczorka
12 lata 9 miesiąc temu #321186 przez iwonaNAVI
Witam sie optymistycznym akcentem po przeczytaniu tego cudownego wiersza. Co prawda ja z T zyje dobrze ale idealanie psuje do waszych :P i apeluje aby przeslac ten wiersz do ministra edukacji aby zostal opublikowany w podrecznikach !!! Tosz to SKARBNICA WIEDZY O T :)

Pyska no widzisz nie taki diabel straszny :P (to jednak tylko zab a nie T :P )

Mala i Olcia a gdzie wy takie wystrojone idziecie?

Kacperek i Emilcia zdrowka kochane szkrabki i dla cioci Megi tez :kiss:

ide na sniadanie :P
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #321187 przez Marta M
Z zaległości: CZESC 1

mgielka ja mam dwie kolezanki, ktore urodzily niedawno i obie daly na imie LILI :)

mgielka dawniej mi sie wszyscy podobali tylko nie M...najpierw zostal moim przyjacielem, potem sie zakochalam ;)

Pati wstyd przyznac, ale ja wogole nigdy nie lecialam samolotem, haha..i nie wiem czy sie odwaze bo sie strasznie boje...a okazja byla..i to niejedna..bo raz w roku organizuja wypady rodzinne np nad morze na jeden dzien albo na grzyby gdzies...moze jak Maja bedzie wieksza to sie odwaze, wstyd mi bedzie wtedy przed wlasnym dzieckiem sie bac ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Zaraz, zaraz Gosiu bo czegos nie rozumiem...final 1 lipca to tez zle, to jest niedziela...to my nie umawiamy sie na weekedn, znaczy sobota, niedziela

Monia niech @ Cie nie dobija, dobrze ze w slub nie wypadla....oooo...ale owulka wypadnie tak jakos :lol: :lol: :lol:

Gosia a Ty czemu ptak??

slowiczku rob to prawko i w czerwcu zajedziesz do Chanczy raz dwa :lol: :lol:

widzisz fanka, M kupil wino, napewno jakby byl snieg to by Ci jeszcze napisal jak bardzo jestes dla niego wazna ;)

12 lata 9 miesiąc temu #321209 przez Marta M

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia