- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #321148 przez maja1982
franuś - gratuluje ząbalka
agusia - jak emisia??
pati - dobrze ze Kacperek juz lepiej!!
u nas tez lolek marudny, ale jak siedzi (tzn jak sie go podtrzymuje) jest lepiej:) albo jak na ręce sie go weźmie - mały wymuszacz , wczoraj m powiedział ze robi małemu kurs "nie marudzenia" i sie dziecko naprawiło na chwilke ale dzisiaj juz jojczał od rana, teraz śpi mam nadz. ze będzie miał lepszy humor po drzemce
agusia - jak emisia??
pati - dobrze ze Kacperek juz lepiej!!
u nas tez lolek marudny, ale jak siedzi (tzn jak sie go podtrzymuje) jest lepiej:) albo jak na ręce sie go weźmie - mały wymuszacz , wczoraj m powiedział ze robi małemu kurs "nie marudzenia" i sie dziecko naprawiło na chwilke ale dzisiaj juz jojczał od rana, teraz śpi mam nadz. ze będzie miał lepszy humor po drzemce
Temat został zablokowany.
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #321167 przez Mała
Franio gratuluję ząbka
Kacperek super,że już nie ma gorączki
Emilka biedaczek. Agusi dziecko i decyzje, ale to już za długo trwa, ja bym, do szpitala jednak poszła, bo u małych ludzików z biegunką i wymiotami to nie ma żartów .
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kacperek super,że już nie ma gorączki
Emilka biedaczek. Agusi dziecko i decyzje, ale to już za długo trwa, ja bym, do szpitala jednak poszła, bo u małych ludzików z biegunką i wymiotami to nie ma żartów .
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Mała.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #321168 przez fanka
Gratulacje Franuś- brawoooo
Majeczka ale podrzucasz dupką , rewelacyjna jesteś.
A mój potworek właśnie urządził histerię, oczy ledwo otwarte już taki śpiący ale spał nie będzie, teraz się trochę uspokoił i leży w łóżeczku ale spać nadal nie zamierza. A chciałam żeby się przespał trochę, ja się w tym czasie ogarnę , zamienię w wózku gondolę na spacerówkę i wyruszamy na spacer bo u nas wreszcie w miarę ciepło i bez deszczu.
Majeczka ale podrzucasz dupką , rewelacyjna jesteś.
A mój potworek właśnie urządził histerię, oczy ledwo otwarte już taki śpiący ale spał nie będzie, teraz się trochę uspokoił i leży w łóżeczku ale spać nadal nie zamierza. A chciałam żeby się przespał trochę, ja się w tym czasie ogarnę , zamienię w wózku gondolę na spacerówkę i wyruszamy na spacer bo u nas wreszcie w miarę ciepło i bez deszczu.
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #321169 przez megi2501
Emisia kurcze....zdrowiej nam Kochana
Majeczka jesteś do wycałowania Ciocia sama by Cię zjadła.
Pati wiersz o teściowej zrobił u nas w domu furorę Skąd Ty masz takie pomysły
Beti, ale masz zdolnego synka. Rośnie Ci, rośnie, a jaki zdolny :)Później zdradź podpowiedzi dotyczące raczkowania
Ewelina to Twoja jest faktycznie o poziom wyżej, co tam będzie ćwiczyć obroty...Mała chce konkretów
Franuś to jest wytłumaczenie dla Twojego marudzenia. Gratulujemy ząbka A narzeczona wciąż szczerbolek
Ja umieram, gorączka, jestem zasmarkana i jadę do rodziców, żeby mi pomogli, bo mój całymi dniami w pracy. Będę pisać od rodziców
Majeczka jesteś do wycałowania Ciocia sama by Cię zjadła.
Pati wiersz o teściowej zrobił u nas w domu furorę Skąd Ty masz takie pomysły
Beti, ale masz zdolnego synka. Rośnie Ci, rośnie, a jaki zdolny :)Później zdradź podpowiedzi dotyczące raczkowania
Ewelina to Twoja jest faktycznie o poziom wyżej, co tam będzie ćwiczyć obroty...Mała chce konkretów
Franuś to jest wytłumaczenie dla Twojego marudzenia. Gratulujemy ząbka A narzeczona wciąż szczerbolek
Ja umieram, gorączka, jestem zasmarkana i jadę do rodziców, żeby mi pomogli, bo mój całymi dniami w pracy. Będę pisać od rodziców
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #321180 przez maja1982
ola- śliczna i mamusia również i następnym razem jak będzie marudzić na swój wygląd dostanie kopa w d..e
megi zdrówka kochana
uciekam do wieczorka
megi zdrówka kochana
uciekam do wieczorka
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez maja1982.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #321186 przez iwonaNAVI
Witam sie optymistycznym akcentem po przeczytaniu tego cudownego wiersza. Co prawda ja z T zyje dobrze ale idealanie psuje do waszych i apeluje aby przeslac ten wiersz do ministra edukacji aby zostal opublikowany w podrecznikach !!! Tosz to SKARBNICA WIEDZY O T
Pyska no widzisz nie taki diabel straszny (to jednak tylko zab a nie T )
Mala i Olcia a gdzie wy takie wystrojone idziecie?
Kacperek i Emilcia zdrowka kochane szkrabki i dla cioci Megi tez
ide na sniadanie
Pyska no widzisz nie taki diabel straszny (to jednak tylko zab a nie T )
Mala i Olcia a gdzie wy takie wystrojone idziecie?
Kacperek i Emilcia zdrowka kochane szkrabki i dla cioci Megi tez
ide na sniadanie
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #321187 przez Marta M
Z zaległości: CZESC 1
mgielka ja mam dwie kolezanki, ktore urodzily niedawno i obie daly na imie LILI
mgielka dawniej mi sie wszyscy podobali tylko nie M...najpierw zostal moim przyjacielem, potem sie zakochalam
Pati wstyd przyznac, ale ja wogole nigdy nie lecialam samolotem, haha..i nie wiem czy sie odwaze bo sie strasznie boje...a okazja byla..i to niejedna..bo raz w roku organizuja wypady rodzinne np nad morze na jeden dzien albo na grzyby gdzies...moze jak Maja bedzie wieksza to sie odwaze, wstyd mi bedzie wtedy przed wlasnym dzieckiem sie bac
Zaraz, zaraz Gosiu bo czegos nie rozumiem...final 1 lipca to tez zle, to jest niedziela...to my nie umawiamy sie na weekedn, znaczy sobota, niedziela
Monia niech @ Cie nie dobija, dobrze ze w slub nie wypadla....oooo...ale owulka wypadnie tak jakos
Gosia a Ty czemu ptak??
slowiczku rob to prawko i w czerwcu zajedziesz do Chanczy raz dwa
widzisz fanka, M kupil wino, napewno jakby byl snieg to by Ci jeszcze napisal jak bardzo jestes dla niego wazna
mgielka ja mam dwie kolezanki, ktore urodzily niedawno i obie daly na imie LILI
mgielka dawniej mi sie wszyscy podobali tylko nie M...najpierw zostal moim przyjacielem, potem sie zakochalam
Pati wstyd przyznac, ale ja wogole nigdy nie lecialam samolotem, haha..i nie wiem czy sie odwaze bo sie strasznie boje...a okazja byla..i to niejedna..bo raz w roku organizuja wypady rodzinne np nad morze na jeden dzien albo na grzyby gdzies...moze jak Maja bedzie wieksza to sie odwaze, wstyd mi bedzie wtedy przed wlasnym dzieckiem sie bac
Zaraz, zaraz Gosiu bo czegos nie rozumiem...final 1 lipca to tez zle, to jest niedziela...to my nie umawiamy sie na weekedn, znaczy sobota, niedziela
Monia niech @ Cie nie dobija, dobrze ze w slub nie wypadla....oooo...ale owulka wypadnie tak jakos
Gosia a Ty czemu ptak??
slowiczku rob to prawko i w czerwcu zajedziesz do Chanczy raz dwa
widzisz fanka, M kupil wino, napewno jakby byl snieg to by Ci jeszcze napisal jak bardzo jestes dla niego wazna
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Marta M.
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona