BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 10 miesiąc temu #323804 przez monika1984lodz
Dawidku gratulujeny drugiego zabka :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #323815 przez Mała
My już po spacerku, słonecznie i cholernie mroźno, ale wolę tak niż to co zapowiadają, cieplej,ale i deszcz.
Gwiazda dosypia w domu, bo cały spacer przemarudziła. A i od kilku dni chodzimy w spacerówce, bo w gondoli za ciasno i śpi tylko tyle co na spacerze, bo jak ją wyjmuję to się budzi, a jak była w gondoli to jeszcze w domu mi spała.
12 lata 10 miesiąc temu #323826 przez iwonaNAVI
Mala to spacerwoke wtachaj do domu z Ola jak sie da :)

widze ze tutaj to wy piszecie a na blogu cisza ...to w koncu jak to liczenie glosow?
12 lata 10 miesiąc temu #323853 przez bewipo
Widzę, że jednak forum zwycięża z blogiem :)
Moja maluda zasnęła przy jedzeniu obiadku... Nie wiem co ją tak zmogło, teraz śpi w foteliku. A miałyśmy iść na spacer... :)
12 lata 10 miesiąc temu #323854 przez megi2501
Ja też wolę forum. Tam czytam, ale nie mam weny odpisywać:( Jakoś tak dziwnie...My po 2h spacerku, mała jeszcze śpi, a zaraz obiadek.

Nunka,ale masz zębolki

Zdjęcia śliczne Naszych maluchów. Ależ się zmieniają :kiss: :kiss: :kiss:

Ups :ohmy: Małą się obudziła, później nadrobię :silly:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #323857 przez Edyta1986
Dziekuje dziewczyny :* Wasze wsparcie jest nieocenione :*:*:*

Monia nie lam sie tym antybiotykiem, Wojtek tez mial 2 tygodnie temu z powodu mokrego, charczacego kaszlu i juz po 1 podaniu przestal kaszlec, wiec glowa do gory-bedzie dobrze :)
12 lata 10 miesiąc temu #323873 przez Mała
Iwonka raczej nie dam rady wnosić do góry wózka, bo za ciężki na II piętro :dry:
12 lata 10 miesiąc temu #323877 przez iwonaNAVI
ojjoj mala ja mam mala w spiworku welnianym i ja wyciagam razem z nim czasem spi dalej w domu ale czasem sie obudzi...
12 lata 10 miesiąc temu #323890 przez angie1713
My już po spacerku ale oczywiście minęłam się z listonoszem pewnie przyszła sukienka dla Nadii :)

U nas cieplutko i świeci słoneczko :)
12 lata 10 miesiąc temu #323909 przez monika1984lodz
Gosia , PAti co wy za antybiotyki mialyscie dla chlopakow?bo cos mi sie wydaje, ze mam ten sam

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 10 miesiąc temu #323912 przez pati-m
Jeeeeeeeeeeeeestem!
Od samego rana jakaś awaria w mieście i nie było ani tv ani neta! No jak bez ręki sie czułam :)

Oleńka - urosłaś kobietko śliczna! :lol:

Dawidek - gratuluję kolejnego zębuszka :)

Emi - zdróweczka! My braliśmy amoksiklav.

Gosia - dziękuję za radę co do wózków! :kiss: Najbardziej zależy mi żeby miał popmpwane koła, no i zwrócę uwagę na to co piszesz. A możesz mi powiedzieć proszę jaki masz model chico? No i jeśli to nadal aktualne, to ja chętnie kupię od Ciebie nosidełko jeśli masz na zbyciu :) Miałam kupić za jakieś 2-3 tyg. ale wcześniej nie zaszkodzi :)
12 lata 10 miesiąc temu #323914 przez slowiczek
wróciłyśmy :) byłyśmy na "Sponsoringu"....w porównaniu do tego jak byłyśmy razem z Beti to dziś było ze 3 razy więcej osób i trochę się wkurzyłam bo musiałam długo na wózek czekać po filmie ale i tak generalnie było fajnie...Natalka zgubiła skarpetę w kinie i wracała do domu bez :P
12 lata 10 miesiąc temu #323916 przez pati-m
Jejku slowiczek zazdroszczę Ci tego mamowego kina :) NA moim zad..u nic takiego nie ma :dry:

Monia - w Łodzi jest kino dla mam? Jak tak to już Cię namawiam :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #323917 przez Agusia83
Dziewczynki, nie wiem czy Was nadrobie...postaram sie, ale pewnie wieczorem...

Czyli forum wygralo? Ciesze sie...chociaz troche mi glupio, bo Beti bardzo sie napracowala nad tym blogiem...

Bylam dzis z Emi na spacerze i wiecie chyba wraca jej apetyt...po spacerze plakala w nieboglosy o butle...dalam jej 120ml a ta dalej w ryk..no to jeszcze wyduldala 60ml...jeszcze by chciala, ae juz przystopowalam :silly:
12 lata 10 miesiąc temu #323921 przez megi2501
Fajnie Aga, że mała wraca do zdrówka :) Troszkę odetchniesz

Beti to trzeba za to coś kupić :P Jest przekochana :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Gosiu to daje się pół żółtka do obiadku :unsure: I nadal łyżkę kaszy mannej :unsure:

U nas otworzyli ciuchland tylko z rzeczami maluszków :ohmy: Są fajne rzeczy :) Jakby któraś potrzebowała kurtkę na wiosnę lub inne rzeczy to pisać :) Chodź ciężko tak na odległość dla kogoś coś kupować...ech. Chyba, że będę kupować i na allegro wystawiać to będziecie miały wgląd :ohmy:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia