- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 10 miesiąc temu #324105 przez gosia2324
iwonaNAVI napisał:
No widzisz ja tez bym wybrala czerwony
MOnia napewno NUnka bedzie zdrowa napewni bedzie poprawa po lekach
Gosia gdyby nie to ze ty ciemna a ja blondyna to calkiem mozliwe z tymi blizniakami a tak poza tym to okzyjne kupowanie to moje prawdziwe hobby
a spacerowa to ta ktora juz kiedys pokazywalam allegro.pl/wozek-spacerowy-easy-go-senso...iec-i2072344599.html
kolor czerwony
Temat został zablokowany.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #324106 przez iwonaNAVI
a dziewczyny zapomialam wam naposac ...nie dawajcie swoim maluchom soczku bobovity koper wloski,rumianek i winogrona...jest od 4 msc a dalam wczoraj Oliwi troche rozcienczonego z woda co prawda jej smakowalo ale caly bozy dzien ryczala z bolu brzuszka spala moze 1 godz lacznie przez caly dzien...3 razy dostala krople to potem takie brzydkie kupy miala ze szok...nawrt dzis rano troche zielona byla ...swoja droga co za idioci pisza ze od 4 msc jak widzialam ze w 8 czy 9 msc dopiero podaje sie winogrona (a w tym soczku bylo ich 50% wiec wcale nie malo )
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #324108 przez iwonaNAVI
gosia2324 napisał:
Goska cos sugerujesz ??
iwonaNAVI napisał:
MOnia napewno NUnka bedzie zdrowa napewni bedzie poprawa po lekach
Gosia gdyby nie to ze ty ciemna a ja blondyna to calkiem mozliwe z tymi blizniakami a tak poza tym to okzyjne kupowanie to moje prawdziwe hobby
a spacerowa to ta ktora juz kiedys pokazywalam allegro.pl/wozek-spacerowy-easy-go-senso...iec-i2072344599.html
kolor czerwony
Goska cos sugerujesz ??
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #324112 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
poprawa po lekach mowicie wlasnie zwymiotowala caly antybiotyk z kolacja cala trojka przerazona ja az sie poryczalam.Teraz tata tuli a ja odpoczywam.
A jak chcecie to ja ten dzien moge oddac
Franio piekny jestes :*
A jak chcecie to ja ten dzien moge oddac
Franio piekny jestes :*
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #324122 przez iwonaNAVI
Gosia o dziwo w deserkach jak je jest ciezko z kupa ale zrobi bo tam jest mniej owocow(winogron) ...i wykapowalam ze jak zje pol sloiczka jest bez stakania jak caly to boli ja brzuszek
Gosia u nas kupki leca do nocnika...czasem sie zdarzy w pampo ...a siuski to glownie w pampo...czasem przypadkowo na nocnik
a i moje madre dziecko wie po co sie siedzi na nocniku...jak ja sadzam a ona akurat nic nie chce to zaczyna plakac i wstaje (odpycha sie nozkami) a jak chce kupcie to grzecznie sidzi i produkuje
Gosia u nas kupki leca do nocnika...czasem sie zdarzy w pampo ...a siuski to glownie w pampo...czasem przypadkowo na nocnik
a i moje madre dziecko wie po co sie siedzi na nocniku...jak ja sadzam a ona akurat nic nie chce to zaczyna plakac i wstaje (odpycha sie nozkami) a jak chce kupcie to grzecznie sidzi i produkuje
- klatina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 10 miesiąc temu #324124 przez klatina
Was tu nadrobić.... gaduły!
Edytka, moja mała już guza nawet zaliczyła bidulka. Siedziała na kanapie koło mojego m i nagle... ŁUP! Fiknęła mu na główkę i uderzyła się o ławę. Masakra, jak płakała.Uspokoić jej nie mogliśmy.Ale nic się nie stało. A mój m nawet od niej nie odszedł, tylko się na sekundę popatrzył w moją stronę. Pewnych sytuacji nie jesteś w stanie przewidzieć... no i gratulacje nowej umiejętności przewracania na plecki Głowa do góry, jesteś super mamą
Edytka, moja mała już guza nawet zaliczyła bidulka. Siedziała na kanapie koło mojego m i nagle... ŁUP! Fiknęła mu na główkę i uderzyła się o ławę. Masakra, jak płakała.Uspokoić jej nie mogliśmy.Ale nic się nie stało. A mój m nawet od niej nie odszedł, tylko się na sekundę popatrzył w moją stronę. Pewnych sytuacji nie jesteś w stanie przewidzieć... no i gratulacje nowej umiejętności przewracania na plecki Głowa do góry, jesteś super mamą
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #324125 przez Mała
Iwonka to u nas z siedzeniem na nocniku to samo, jak jej się nie chce to wstaje, a jak chce to stęka. Ale w pampka też się zdarza i to ostatnio coś często, ale to z mojej winy,bo ostatnio nie sadzałam jej regularnie na nocnik,bo jak m na popołudniówkę idzie to ja jakoś nie mogę się ogarnąć.
Gosia a to ok
Gosia a to ok
Moderatorzy: ilona