BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #326319 przez fanka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dziewczyny szukam albumu na zdjęcia ślubne bo 2,5 roku po ślubie a zdjęcia leża nie pochowane, co powiecie na taki?? bo już sama nie wiem co wybrać
fotoimpuls.pl/album-wed25-plocienny-10x15-200-278.html
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #326329 przez monika1984lodz
Dzien Dobry :)

Amelcia spoznione a.e gorace calusy napol roku :):*

Olcia :kiss: :kiss:

Wszystkie dzieciaczki boooskie , caluje kazde pokolei :kiss: :kiss: :kiss:

Tyle przygotowan i nerwow a tu juz po wszystkim :)- troche szkoda...
O 11 pojechalm do fryzjera i tam po 2 godzinach mialam swoja wymazona fryzure :)
Moja mama powala Emilke, zebysmy mogli sie spokojnie wyszykowac- oczywiscie nie obylo sie bez lez ale coz jestem jej za to wdzieczna bo inaczej to bym w dresie do urzedu pojechala.
O 15:20 podjechal po nas swiadek i pomalu kierowalismy sie do urzedu.
W urzedzie wszystko odbylo sie szybko i sprawnie.M lamal sie glos w czasie skladania przysiegi a mi sie oczy spocily ;) Potem czekala Nas kolejka zyczen i calowania- uf.....

Emilka byla baaardo grzeczna i skradla wszystkim serca :)

Po przyjezdzie na sale zaczelo sie weselisko.Moja mama i siostra Marcina przywitaly nas chlebem i sola :)
A potem juz standardowo- obiad pierwszy taniec- ostatecznie tanczylismy do piosenki Louisa Amstronga- wonderful world.
Wszystkim bardzo smakowalo jedzenie i byli w szoku ze wesele z Dj-em moze byc tak udane :)
Swoja droga Dj Jaro dal czadu :)
Mielismy kilka naprawde fajnych zabaw i konkursow :)

Zdjec chwilowo nie mam zadnych :( to co jest na fb to zdjecie wstawione przez kuzynke M.
Ale jak tylko bede miala zdjecia to oczywiscie sie pochwale bo nie ma co ukrywac ale wygladalam zjawiskowo :P (skromnosc hihi ) M tez wygladal swietnie

No to Was zanudzilam

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 10 miesiąc temu #326330 przez pati-m
fanka - album śliczny :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 10 miesiąc temu #326338 przez pati-m
Monia - nareszcie jesteś!!!!!!!! Cieszę się, że wszystko się udało i jesteś szczęślwa - o to chodzi :lol: Na zdjęcia cierpliwie poczekamy.

12 lata 10 miesiąc temu #326339 przez fanka

Monika super, że wszystko się udało, jeszcze raz gratuluję serdecznie i z niecierpliwością czekamy na zdjęcia!!!!!!
12 lata 10 miesiąc temu #326340 przez Agusia83
Wlasnie Was nadrabiam i nie moge uwierzyc wlasnym oczom...Emisia sama poraz pierwszy przekrecila sie z plecow na brzuszek i z powrotem...i teraz robi to no stop :laugh:
12 lata 10 miesiąc temu #326347 przez monika1984lodz
Pati jaka noc hihi o 5 odebralysmy Nunke od Cioci-babci o :30 bylismy w domu.Jeszcze w kiecce dalam Emi butle i naszczescie zasnela.Raz dwa sie rozpakowalismy ze swiatecznych opakowan i nawet sie ni emyjac leglismy do lozka :P zeby o 8 moglo nas dziecie obudzic :P
Potem ja przydusilismy o 9 i polozylismy sie spac cala rodzinka i pospalismy do 13:30 :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 10 miesiąc temu #326355 przez angie1713
Witam :)
Ja wczoraj też pochwaliłam Nadię że śpi i dzisiaj o 3 w nocy się obudziła i gadała sobie w łóżeczku budziła się 3 razy ale to pewnie przez to że nie dałam jej wczoraj na noc butli tylko nakarmiłam piersią i się nie najadła :dry:
Beti piękne zdjęcia a buty super :)
Fanka to witaj w klubie wychodzi na to że dzieciaczków nie wolno chwalić :silly: bardzo ładny album :)
Pyśka czyli alergikowi też już można podać żółtko?Ja dopiero zaczne podawać gluten bo Nadii dopiero schodzi uczulenie i mięska też jeszcze nie jadła ze wszystkim jesteśmy w tyle :dry:
My też już nosimy rozmiar 74 bo Nadia długa dziewuszka :)
Olunia sto lat słoneczko :kiss: :kiss: :kiss:
Monia to super że się wszystko ułożyło po twojej myśli i że goście się super bawili teraz czekamy na zdjęcia :)
Emilka to gratulujemy przewrotów :silly: :)

Dziewczyny przypomnijcie mi jak podajecie gluten w jakiej proporcji i przez jaki czas bo sobie nie zapisałam i teraz nie wiem na której stronie to czytać :S
12 lata 10 miesiąc temu #326357 przez beti
Moniaaaaaaaa, super, że się wszystko udało, jednym słowem to był ślib z marzeń :D :D
Czekamy na fotki, jak już będą :)

Fanka, ja Ci polecam album z czarnymi stronami, bo zdjęcia na czarnym tle wyglądają zupełnie inaczej, czerń wydobywa kolory i pięknie uwypukla biel, ale to moje zdanie :D

Hehe...mój też można zaliczyć do humorzastych i fleji :P :P po co nam w sumie faceci??? :P :P
12 lata 10 miesiąc temu #326365 przez pati-m
Emi - gratulacje :)

beti - o co nam faceci? Do robienia dzieci :P :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #326369 przez fanka
Beti czarne storny mówisz, tylko wiesz ja bym chciała nie taki wklejany tylko kieszonkowy, są też kieszonkowe z czarnymi stronami??
12 lata 10 miesiąc temu #326376 przez maja1982
witam sie i ja w poniedziałek!!

Oleńka - buziaki :kiss: czekamy na fotki :)

monia- fajnie ze sie wszystko udało :) jak już odpoczniecie po tym wszystkim to opowiesz jak wrażenia??

pyska -

fanka -

pati -

angie - ty dajesz małej butlę na noc??a jakie mleko??bo małą twoja alergik??ja też jeszcze nie dawałam glutenu z tego samego powodu co ty!i też nie wiem za bardzo jak sie za to zabrac :dry:

emisia - gratulujemy obrotu :) teraz już bedzie z górki :)

magda- biedna majeczka!daj znać co u lekarza??a ty tez sie kuruj słońce!!budź m a ty do wyrka i sie wygrzej troszkę!

zmykam do później :)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #326381 przez beti
Hehe...Pati...to trzeba tak jak modliszka załatwiać sprawę :D :D

Laski, jeżeli chodzi o gluten to pół łyżeczki kaszki manny błyskawicznej podgotować albo zalać wrzątkiem i fru do obiadku :)

Fanka, z kieszonkami to chyba nie :( :dry:
12 lata 10 miesiąc temu #326386 przez angie1713
Maja ja podaje jej bebilon pepti od jakiegoś miesiąca bo miałam wrażenie że się nie najadała bo cały czas mi wisiała na cycku :S
Mleko mam na receptę od pediatry
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #326387 przez gosia2324
Jestem i dziekuje za wsparcie ...

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Filipku slodki jesteś :) :kiss:

OLUSIA BUZIACZKI SŁONKO :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama