- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #326319 przez fanka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dziewczyny szukam albumu na zdjęcia ślubne bo 2,5 roku po ślubie a zdjęcia leża nie pochowane, co powiecie na taki?? bo już sama nie wiem co wybrać
fotoimpuls.pl/album-wed25-plocienny-10x15-200-278.html
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dziewczyny szukam albumu na zdjęcia ślubne bo 2,5 roku po ślubie a zdjęcia leża nie pochowane, co powiecie na taki?? bo już sama nie wiem co wybrać
fotoimpuls.pl/album-wed25-plocienny-10x15-200-278.html
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez fanka.
Temat został zablokowany.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 10 miesiąc temu #326329 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dzien Dobry
Amelcia spoznione a.e gorace calusy napol roku :*
Olcia
Wszystkie dzieciaczki boooskie , caluje kazde pokolei
Tyle przygotowan i nerwow a tu juz po wszystkim - troche szkoda...
O 11 pojechalm do fryzjera i tam po 2 godzinach mialam swoja wymazona fryzure
Moja mama powala Emilke, zebysmy mogli sie spokojnie wyszykowac- oczywiscie nie obylo sie bez lez ale coz jestem jej za to wdzieczna bo inaczej to bym w dresie do urzedu pojechala.
O 15:20 podjechal po nas swiadek i pomalu kierowalismy sie do urzedu.
W urzedzie wszystko odbylo sie szybko i sprawnie.M lamal sie glos w czasie skladania przysiegi a mi sie oczy spocily Potem czekala Nas kolejka zyczen i calowania- uf.....
Emilka byla baaardo grzeczna i skradla wszystkim serca
Po przyjezdzie na sale zaczelo sie weselisko.Moja mama i siostra Marcina przywitaly nas chlebem i sola
A potem juz standardowo- obiad pierwszy taniec- ostatecznie tanczylismy do piosenki Louisa Amstronga- wonderful world.
Wszystkim bardzo smakowalo jedzenie i byli w szoku ze wesele z Dj-em moze byc tak udane
Swoja droga Dj Jaro dal czadu
Mielismy kilka naprawde fajnych zabaw i konkursow
Zdjec chwilowo nie mam zadnych to co jest na fb to zdjecie wstawione przez kuzynke M.
Ale jak tylko bede miala zdjecia to oczywiscie sie pochwale bo nie ma co ukrywac ale wygladalam zjawiskowo (skromnosc hihi ) M tez wygladal swietnie
No to Was zanudzilam
Amelcia spoznione a.e gorace calusy napol roku :*
Olcia
Wszystkie dzieciaczki boooskie , caluje kazde pokolei
Tyle przygotowan i nerwow a tu juz po wszystkim - troche szkoda...
O 11 pojechalm do fryzjera i tam po 2 godzinach mialam swoja wymazona fryzure
Moja mama powala Emilke, zebysmy mogli sie spokojnie wyszykowac- oczywiscie nie obylo sie bez lez ale coz jestem jej za to wdzieczna bo inaczej to bym w dresie do urzedu pojechala.
O 15:20 podjechal po nas swiadek i pomalu kierowalismy sie do urzedu.
W urzedzie wszystko odbylo sie szybko i sprawnie.M lamal sie glos w czasie skladania przysiegi a mi sie oczy spocily Potem czekala Nas kolejka zyczen i calowania- uf.....
Emilka byla baaardo grzeczna i skradla wszystkim serca
Po przyjezdzie na sale zaczelo sie weselisko.Moja mama i siostra Marcina przywitaly nas chlebem i sola
A potem juz standardowo- obiad pierwszy taniec- ostatecznie tanczylismy do piosenki Louisa Amstronga- wonderful world.
Wszystkim bardzo smakowalo jedzenie i byli w szoku ze wesele z Dj-em moze byc tak udane
Swoja droga Dj Jaro dal czadu
Mielismy kilka naprawde fajnych zabaw i konkursow
Zdjec chwilowo nie mam zadnych to co jest na fb to zdjecie wstawione przez kuzynke M.
Ale jak tylko bede miala zdjecia to oczywiscie sie pochwale bo nie ma co ukrywac ale wygladalam zjawiskowo (skromnosc hihi ) M tez wygladal swietnie
No to Was zanudzilam
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #326347 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pati jaka noc hihi o 5 odebralysmy Nunke od Cioci-babci o :30 bylismy w domu.Jeszcze w kiecce dalam Emi butle i naszczescie zasnela.Raz dwa sie rozpakowalismy ze swiatecznych opakowan i nawet sie ni emyjac leglismy do lozka zeby o 8 moglo nas dziecie obudzic
Potem ja przydusilismy o 9 i polozylismy sie spac cala rodzinka i pospalismy do 13:30
Potem ja przydusilismy o 9 i polozylismy sie spac cala rodzinka i pospalismy do 13:30
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #326355 przez angie1713
Witam
Ja wczoraj też pochwaliłam Nadię że śpi i dzisiaj o 3 w nocy się obudziła i gadała sobie w łóżeczku budziła się 3 razy ale to pewnie przez to że nie dałam jej wczoraj na noc butli tylko nakarmiłam piersią i się nie najadła
Beti piękne zdjęcia a buty super
Fanka to witaj w klubie wychodzi na to że dzieciaczków nie wolno chwalić bardzo ładny album
Pyśka czyli alergikowi też już można podać żółtko?Ja dopiero zaczne podawać gluten bo Nadii dopiero schodzi uczulenie i mięska też jeszcze nie jadła ze wszystkim jesteśmy w tyle
My też już nosimy rozmiar 74 bo Nadia długa dziewuszka
Olunia sto lat słoneczko
Monia to super że się wszystko ułożyło po twojej myśli i że goście się super bawili teraz czekamy na zdjęcia
Emilka to gratulujemy przewrotów
Dziewczyny przypomnijcie mi jak podajecie gluten w jakiej proporcji i przez jaki czas bo sobie nie zapisałam i teraz nie wiem na której stronie to czytać
Ja wczoraj też pochwaliłam Nadię że śpi i dzisiaj o 3 w nocy się obudziła i gadała sobie w łóżeczku budziła się 3 razy ale to pewnie przez to że nie dałam jej wczoraj na noc butli tylko nakarmiłam piersią i się nie najadła
Beti piękne zdjęcia a buty super
Fanka to witaj w klubie wychodzi na to że dzieciaczków nie wolno chwalić bardzo ładny album
Pyśka czyli alergikowi też już można podać żółtko?Ja dopiero zaczne podawać gluten bo Nadii dopiero schodzi uczulenie i mięska też jeszcze nie jadła ze wszystkim jesteśmy w tyle
My też już nosimy rozmiar 74 bo Nadia długa dziewuszka
Olunia sto lat słoneczko
Monia to super że się wszystko ułożyło po twojej myśli i że goście się super bawili teraz czekamy na zdjęcia
Emilka to gratulujemy przewrotów
Dziewczyny przypomnijcie mi jak podajecie gluten w jakiej proporcji i przez jaki czas bo sobie nie zapisałam i teraz nie wiem na której stronie to czytać
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #326357 przez beti
Moniaaaaaaaa, super, że się wszystko udało, jednym słowem to był ślib z marzeń
Czekamy na fotki, jak już będą
Fanka, ja Ci polecam album z czarnymi stronami, bo zdjęcia na czarnym tle wyglądają zupełnie inaczej, czerń wydobywa kolory i pięknie uwypukla biel, ale to moje zdanie
Hehe...mój też można zaliczyć do humorzastych i fleji po co nam w sumie faceci???
Czekamy na fotki, jak już będą
Fanka, ja Ci polecam album z czarnymi stronami, bo zdjęcia na czarnym tle wyglądają zupełnie inaczej, czerń wydobywa kolory i pięknie uwypukla biel, ale to moje zdanie
Hehe...mój też można zaliczyć do humorzastych i fleji po co nam w sumie faceci???
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #326376 przez maja1982
witam sie i ja w poniedziałek!!
Oleńka - buziaki czekamy na fotki
monia- fajnie ze sie wszystko udało jak już odpoczniecie po tym wszystkim to opowiesz jak wrażenia??
pyska -
fanka -
pati -
angie - ty dajesz małej butlę na noc??a jakie mleko??bo małą twoja alergik??ja też jeszcze nie dawałam glutenu z tego samego powodu co ty!i też nie wiem za bardzo jak sie za to zabrac
emisia - gratulujemy obrotu teraz już bedzie z górki
magda- biedna majeczka!daj znać co u lekarza??a ty tez sie kuruj słońce!!budź m a ty do wyrka i sie wygrzej troszkę!
zmykam do później
Oleńka - buziaki czekamy na fotki
monia- fajnie ze sie wszystko udało jak już odpoczniecie po tym wszystkim to opowiesz jak wrażenia??
pyska -
fanka -
pati -
angie - ty dajesz małej butlę na noc??a jakie mleko??bo małą twoja alergik??ja też jeszcze nie dawałam glutenu z tego samego powodu co ty!i też nie wiem za bardzo jak sie za to zabrac
emisia - gratulujemy obrotu teraz już bedzie z górki
magda- biedna majeczka!daj znać co u lekarza??a ty tez sie kuruj słońce!!budź m a ty do wyrka i sie wygrzej troszkę!
zmykam do później
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #326381 przez beti
Hehe...Pati...to trzeba tak jak modliszka załatwiać sprawę
Laski, jeżeli chodzi o gluten to pół łyżeczki kaszki manny błyskawicznej podgotować albo zalać wrzątkiem i fru do obiadku
Fanka, z kieszonkami to chyba nie
Laski, jeżeli chodzi o gluten to pół łyżeczki kaszki manny błyskawicznej podgotować albo zalać wrzątkiem i fru do obiadku
Fanka, z kieszonkami to chyba nie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez beti.
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #326387 przez gosia2324
Jestem i dziekuje za wsparcie ...
Filipku slodki jesteś
OLUSIA BUZIACZKI SŁONKO
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Ale u nas to juz TYYYYLE sie tego nazbieralo ze 1 rozmowa tego nie zalatwi
Wczoraj D zamknal mi kompa i chcial rozmowy, wiec ok
Powiedzialam mu ze mam DOSC, ze wszystko na mojej glowie, pytalam po co bral slub, mogl sobie zatrudnic gosposie na to samo by wyszlo, powiedzialam mu ze moze powinnismy sie rozstac puki dzieci sa jeszcze male,,,, i chyba troche sie przestraszyl bo nie spodziewal sie ze uslyszy cos takiego
Oczywiscie obietnice bla bla bla ze sie zmieni, ale ja juz nie chce obietnic, niech zacznie robic a nie gadac!!!
On ma do mnie pretensje ze jak wraca z pracy to ja tylko wrzeszczę!!!!
Ale ja juz psychicznie wysiadam, moze nie jestem fizycznie zmęczona, bo ogarniam dzieci, dom itd, ale psychicznie juz nie
moj maz oczywiscie chce zebym gdzies wychodzila z kolezanka,polazila po sklepach itd ale co z tego jak i tak musze do niego dzwonic i PRZYPOMINAC daj dziecku obiad,daj serek,posadz na nocnik!
Czy on kur... do mnie dzwoni z pracy i musi mi o takich rzeczach mowic ! NIE!!!
A jemu jak dziecku trzeba o wszystkim przypominac!
No zobaczymy jak to bedzie, ale ja czarno to widze
Wczoraj D zamknal mi kompa i chcial rozmowy, wiec ok
Powiedzialam mu ze mam DOSC, ze wszystko na mojej glowie, pytalam po co bral slub, mogl sobie zatrudnic gosposie na to samo by wyszlo, powiedzialam mu ze moze powinnismy sie rozstac puki dzieci sa jeszcze male,,,, i chyba troche sie przestraszyl bo nie spodziewal sie ze uslyszy cos takiego
Oczywiscie obietnice bla bla bla ze sie zmieni, ale ja juz nie chce obietnic, niech zacznie robic a nie gadac!!!
On ma do mnie pretensje ze jak wraca z pracy to ja tylko wrzeszczę!!!!
Ale ja juz psychicznie wysiadam, moze nie jestem fizycznie zmęczona, bo ogarniam dzieci, dom itd, ale psychicznie juz nie
moj maz oczywiscie chce zebym gdzies wychodzila z kolezanka,polazila po sklepach itd ale co z tego jak i tak musze do niego dzwonic i PRZYPOMINAC daj dziecku obiad,daj serek,posadz na nocnik!
Czy on kur... do mnie dzwoni z pracy i musi mi o takich rzeczach mowic ! NIE!!!
A jemu jak dziecku trzeba o wszystkim przypominac!
No zobaczymy jak to bedzie, ale ja czarno to widze
Filipku slodki jesteś
OLUSIA BUZIACZKI SŁONKO
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez gosia2324.
Moderatorzy: ilona