- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #327785 przez Marta M
Pati fajnie i nie fajnie..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
niby my tez studiowalismy i wogole ale ja nie chce zabierac dziecku dziecinstwa...chce zeby chodzila po kaluzach z patykami jak ja i maz...
a w szkole moze sie zaczac rywalizacja miedzy dziecmi...ja nie jestem zwolennikiem ubran z metkami markowymi, itd...
takze i ciesze sie i obawiam...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
niby my tez studiowalismy i wogole ale ja nie chce zabierac dziecku dziecinstwa...chce zeby chodzila po kaluzach z patykami jak ja i maz...
a w szkole moze sie zaczac rywalizacja miedzy dziecmi...ja nie jestem zwolennikiem ubran z metkami markowymi, itd...
takze i ciesze sie i obawiam...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Marta M.
Temat został zablokowany.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 10 miesiąc temu #327787 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Martus
Ja tez chce zeby Emi mogla sie taplac w blocie i biegac po deszczu , wiadomo czasy juz nie te co wtedy i jest mniej bezpiecznie ale ja z chceia bede to robila razem z nia
PAti ja jestem bardzo zaaa wiesz gdzie mieszkam
Ja tez chce zeby Emi mogla sie taplac w blocie i biegac po deszczu , wiadomo czasy juz nie te co wtedy i jest mniej bezpiecznie ale ja z chceia bede to robila razem z nia
PAti ja jestem bardzo zaaa wiesz gdzie mieszkam
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #327792 przez Marta M
Ja miałam cudowne dzieciństwo, zero trosk, a jak widzę dzisiejsze dzieci to stresują się już, rywalizują ze sobą, wypowiadają się jak dorośli...
Ja mam to wszystko w nosie, byłam dzieciakiem jeszcze w gimnazjum i jakoś CHYBA wyszłam na ludzi Majce chcę zapewnić to samo, kontakt z przyrodą, skakanie po łóżkach, budowanie domków, zbieranie kwiatków, chlapanie się błotem, itd...i też z nią bedę skakać, piszczeć i biegać
Ja mam to wszystko w nosie, byłam dzieciakiem jeszcze w gimnazjum i jakoś CHYBA wyszłam na ludzi Majce chcę zapewnić to samo, kontakt z przyrodą, skakanie po łóżkach, budowanie domków, zbieranie kwiatków, chlapanie się błotem, itd...i też z nią bedę skakać, piszczeć i biegać
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Marta M.
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #327810 przez maja1982
Witam sie i ja!!
U nas pochmurnie znowu,ale już cieplej na szczęście!!
Nocka taka sobie w sumie 3 pobudki!o 4 sie rozbudził ale zasnął ładnie sam o 6 pobudka papu wzięłam go do nas i uwaga spaliśmy do 8 jeszcze nam sie to nie zdarzyło!!!
Nadusia - śliczna myszka z ciebie!!
Jogo - cudeńko!!
Obie dziewuszki - najwspanialsza reklama pepco
monia- fajnie ze możecie troszkę poszaleć z zakupami!!cieszymy sie z wami:)
pyska- ale nawywijałaś z tym barkiem!!!uważaj na siebie!!,mam nadz. ze Franuś bedzie grzeczny i nie bedzie domagał sie noszenia!!
gosia -właśnie zrobiłam przelew!
marta- zgadzam sie z tobą w 100%, dziecko ma na wszystko czas!też nie mam zamiaru zabierać lolkowi dzieciństwa!!chce żeby był szczęśliwym dzieckiem:)pewnie jak każda z nas
Biedny Sami - ale najważniejsze ze to nic poważnego!!
Widzę ze juz kolejny zjazd planujecie :)fajnie:)
ide ogarnąć domek!!zajrzę poźniej
U nas pochmurnie znowu,ale już cieplej na szczęście!!
Nocka taka sobie w sumie 3 pobudki!o 4 sie rozbudził ale zasnął ładnie sam o 6 pobudka papu wzięłam go do nas i uwaga spaliśmy do 8 jeszcze nam sie to nie zdarzyło!!!
Nadusia - śliczna myszka z ciebie!!
Jogo - cudeńko!!
Obie dziewuszki - najwspanialsza reklama pepco
monia- fajnie ze możecie troszkę poszaleć z zakupami!!cieszymy sie z wami:)
pyska- ale nawywijałaś z tym barkiem!!!uważaj na siebie!!,mam nadz. ze Franuś bedzie grzeczny i nie bedzie domagał sie noszenia!!
gosia -właśnie zrobiłam przelew!
marta- zgadzam sie z tobą w 100%, dziecko ma na wszystko czas!też nie mam zamiaru zabierać lolkowi dzieciństwa!!chce żeby był szczęśliwym dzieckiem:)pewnie jak każda z nas
Biedny Sami - ale najważniejsze ze to nic poważnego!!
Widzę ze juz kolejny zjazd planujecie :)fajnie:)
ide ogarnąć domek!!zajrzę poźniej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #327812 przez ewelinaa
Heeej
Co do Myszy - mam takie samo zdanie - olała na nas to my ją nic na siłę
Ja strasznie żałuję, że nie będzie mnie na zjeździe, nad morze też chyba się nie łapię, bo to jeszcze dalej Ale jakby były w opcji na przyszłość Mazury to jestem za
U nas dziś piękna, słoneczna pogoda, wybierzemy się na spacer jak Kinga wstanie - na razie ma pierwszą drzemkę
Ja też chcę żeby moje dziecko miało normalne dzieciństwo, nie ma potrzeby spełniać jakichś naszych chorych ambicji - przecież każda z nas miała już swoją szansę i wybrała to co chciała. Pozwólmy również naszym dzieciom wybierać i popełniać własne błędy.
Co do Myszy - mam takie samo zdanie - olała na nas to my ją nic na siłę
Ja strasznie żałuję, że nie będzie mnie na zjeździe, nad morze też chyba się nie łapię, bo to jeszcze dalej Ale jakby były w opcji na przyszłość Mazury to jestem za
U nas dziś piękna, słoneczna pogoda, wybierzemy się na spacer jak Kinga wstanie - na razie ma pierwszą drzemkę
Ja też chcę żeby moje dziecko miało normalne dzieciństwo, nie ma potrzeby spełniać jakichś naszych chorych ambicji - przecież każda z nas miała już swoją szansę i wybrała to co chciała. Pozwólmy również naszym dzieciom wybierać i popełniać własne błędy.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #327813 przez Pyśkaaaa
Jogo pepcko jest super
a ja sie ciągle zastanawiam nad tym zjazdem mam taką ochotę,
Gosia a jak bym się zdecydowala przed samym zjazdem da sie jakieś dostawki zrobić?
a ja sie ciągle zastanawiam nad tym zjazdem mam taką ochotę,
Gosia a jak bym się zdecydowala przed samym zjazdem da sie jakieś dostawki zrobić?
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #327816 przez iwonaNAVI
Witam mamuski
Co do Myszy ja tam bym napisala gdybym ja znala no ale trudno mowi sie moze nie prosic blagac zeby wrocila ale napisac co tam u niej itp
Gosia snilas mi sie dzisiaj hehe...przyjechalas do mnie bo chcialas kupic dobre warzywa zeby gotowac Jagodce obiadki...a ze ja mowilam ze kupuje swieze i dobre to przyjechalas pozniej razem jezdzilysmy po ulicach i szukalysmy tego sklepu mimo ze wiem gdzie on jest nie moglysmy go znalesc i koniec snu
Jejku Nadulka bije brawo slodki maluszek
Marta dawaj jej moze wody przegotowanej przed posilkami i po...najlepiej jakby duzo pila moze ja ruszy
Jagodzia testuje nowe trampeczki czyzby juz je zaznaczyla (czytaj ośliniła ) ja to sie zawsze smieje ze jak zkladam mlodej cos nowego a ona poslini znaczy ze zaznaczyla ze to jej i sie podoba
Ja sie domyslam o kogo chodzi tez
Pati jakto gdzie kolejny...a ja myslalam ze to juz zaplanowane nad morzem ja tam czekam ja juz nawet Oliwii kupilam stroj kapielowy wiem wariatka ale nie moglam sie oprzec
Jejku Samiczek Biedny maluszek
Ulllala widze Monia zmiany sie szykuja super a kanapa musi byc porzadna kiedy bedziecie testowac hihi
Co do Myszy ja tam bym napisala gdybym ja znala no ale trudno mowi sie moze nie prosic blagac zeby wrocila ale napisac co tam u niej itp
Gosia snilas mi sie dzisiaj hehe...przyjechalas do mnie bo chcialas kupic dobre warzywa zeby gotowac Jagodce obiadki...a ze ja mowilam ze kupuje swieze i dobre to przyjechalas pozniej razem jezdzilysmy po ulicach i szukalysmy tego sklepu mimo ze wiem gdzie on jest nie moglysmy go znalesc i koniec snu
Jejku Nadulka bije brawo slodki maluszek
Marta dawaj jej moze wody przegotowanej przed posilkami i po...najlepiej jakby duzo pila moze ja ruszy
Jagodzia testuje nowe trampeczki czyzby juz je zaznaczyla (czytaj ośliniła ) ja to sie zawsze smieje ze jak zkladam mlodej cos nowego a ona poslini znaczy ze zaznaczyla ze to jej i sie podoba
Ja sie domyslam o kogo chodzi tez
Pati jakto gdzie kolejny...a ja myslalam ze to juz zaplanowane nad morzem ja tam czekam ja juz nawet Oliwii kupilam stroj kapielowy wiem wariatka ale nie moglam sie oprzec
Jejku Samiczek Biedny maluszek
Ulllala widze Monia zmiany sie szykuja super a kanapa musi byc porzadna kiedy bedziecie testowac hihi
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #327820 przez slowiczek
dzień dobry baby
jestem chora z nosa mi cieknie, gardło boli, głowa też, kaszle ......w nocy spałam z chusteczką w ręce
mam nadzieję, że Natalka nie złapie ale w sumie twarda z niej zawodniczka, przeżyła bez szwanku już 3 nasze choroby w tym zapalenie oskrzeli
właśnie wysłałam Ł do sklepu i zaraz robię sobie tłuściutkui rosołek, może mnie postawi na nogi
haha to i ja umiem czytać w myślach
co do pokarmu to ja mam go full, a i tak Natalka potrafi jeść kilka razy w nocy, też już miałam ostatnio tak jak wy, że miękkie piersi itd a teraz znowu budzę się z kamieniami i mokrą koszulką
jeśli chodzi o herbatki wczoraj Natalce pierwszy raz dałam rumiankową z hippa bo zaczęła gardzić czystą wodą i widać, że jej smakowało
widzę PEPCO króluje
Jagódka, nie podkradłaś przypadkiem ubrań Natalce ?? piękniutka moja
Nadulka, Natalka też ma z kwiatkiem ale różową
a co do dzieci to u mnie też jest ich full nowe osiedle i same młode rodziny...oto zwykły widok z okna latem, przed moją klatką haha niezła "bachornia"
Iwona, kiedyś zresztą Beti chyba pisała do Myszy smsa i odpisała tylko tyle, że nie ma czasu.....wymówka z dupy, każda z nas ma dziecko i jakoś mamy czas żeby tu pisać...
jestem chora z nosa mi cieknie, gardło boli, głowa też, kaszle ......w nocy spałam z chusteczką w ręce
mam nadzieję, że Natalka nie złapie ale w sumie twarda z niej zawodniczka, przeżyła bez szwanku już 3 nasze choroby w tym zapalenie oskrzeli
właśnie wysłałam Ł do sklepu i zaraz robię sobie tłuściutkui rosołek, może mnie postawi na nogi
haha to i ja umiem czytać w myślach
co do pokarmu to ja mam go full, a i tak Natalka potrafi jeść kilka razy w nocy, też już miałam ostatnio tak jak wy, że miękkie piersi itd a teraz znowu budzę się z kamieniami i mokrą koszulką
jeśli chodzi o herbatki wczoraj Natalce pierwszy raz dałam rumiankową z hippa bo zaczęła gardzić czystą wodą i widać, że jej smakowało
widzę PEPCO króluje
Jagódka, nie podkradłaś przypadkiem ubrań Natalce ?? piękniutka moja
Nadulka, Natalka też ma z kwiatkiem ale różową
a co do dzieci to u mnie też jest ich full nowe osiedle i same młode rodziny...oto zwykły widok z okna latem, przed moją klatką haha niezła "bachornia"
Iwona, kiedyś zresztą Beti chyba pisała do Myszy smsa i odpisała tylko tyle, że nie ma czasu.....wymówka z dupy, każda z nas ma dziecko i jakoś mamy czas żeby tu pisać...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez slowiczek.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #327831 przez beti
Cześć laski
byliśmy wczoraj u znajomych i spędziliśmy mile wieczór
Nasze niunie forumowe śliczniutkie
Słowiczek, polecam wit C 1000 rozpuszczalną i wapno, mnie wyratowało
Ja kiedyś pisałam do Myszy, pamiętacie?? napisała, że nie ma czasu ale że zajrzy...nie zajrzała...a w nosie...nic na siłę Ja tam prosić NIKOGO nie będę
Ło matko...sen ze mną w roli głównej to musiał być koszmar :P
byliśmy wczoraj u znajomych i spędziliśmy mile wieczór
Nasze niunie forumowe śliczniutkie
Słowiczek, polecam wit C 1000 rozpuszczalną i wapno, mnie wyratowało
Ja kiedyś pisałam do Myszy, pamiętacie?? napisała, że nie ma czasu ale że zajrzy...nie zajrzała...a w nosie...nic na siłę Ja tam prosić NIKOGO nie będę
Ło matko...sen ze mną w roli głównej to musiał być koszmar :P
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #327836 przez angie1713
Już wróciłyśmy pogoda okropna brrr
Słowiczku zdrówka
Iwonka pochwal się strojem kąpielowym dla Oliwki też muszę coś Nadii kupić bo w sierpniu jedziemy nad morze
Ja dziś robię kotlety mielone a M ma szaszłyki bo wczoraj zrobiłam do tego ziemniaczki i surówka nie mam ostatnio coś weny do gotowania
Słowiczku zdrówka
Iwonka pochwal się strojem kąpielowym dla Oliwki też muszę coś Nadii kupić bo w sierpniu jedziemy nad morze
Ja dziś robię kotlety mielone a M ma szaszłyki bo wczoraj zrobiłam do tego ziemniaczki i surówka nie mam ostatnio coś weny do gotowania
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez angie1713.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #327842 przez slowiczek
Natalia też ma już strój kąpielowy
jakie macie czapki dla maluchów na wiosnę ? może coś z allegro macie do polecenia ?? wczoraj chciałam jej coś kupić ale w tych sklepach marny wybór, w smyku 2 czapki na krzyż :/
jakie macie czapki dla maluchów na wiosnę ? może coś z allegro macie do polecenia ?? wczoraj chciałam jej coś kupić ale w tych sklepach marny wybór, w smyku 2 czapki na krzyż :/
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez slowiczek.
Moderatorzy: ilona