BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 10 miesiąc temu #327784 przez pati-m
Monia - my to się musimy umówić w Łodzi na spotkanko :) Ty do Manu masz blisko, ja przyjadę i pójdziemy razem z maluchami :) Tylko muszę kupić spacerówkę żeby mi było wygodniej przemieszczać się z Kacprem :)
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #327785 przez Marta M
Pati fajnie i nie fajnie..

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

niby my tez studiowalismy i wogole ale ja nie chce zabierac dziecku dziecinstwa...chce zeby chodzila po kaluzach z patykami jak ja i maz...

a w szkole moze sie zaczac rywalizacja miedzy dziecmi...ja nie jestem zwolennikiem ubran z metkami markowymi, itd...

takze i ciesze sie i obawiam...
12 lata 10 miesiąc temu #327787 przez monika1984lodz
Martus
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja tez chce zeby Emi mogla sie taplac w blocie i biegac po deszczu :), wiadomo czasy juz nie te co wtedy i jest mniej bezpiecznie ale ja z chceia bede to robila razem z nia :)

PAti ja jestem bardzo zaaa :) wiesz gdzie mieszkam :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #327792 przez Marta M
Ja miałam cudowne dzieciństwo, zero trosk, a jak widzę dzisiejsze dzieci to stresują się już, rywalizują ze sobą, wypowiadają się jak dorośli...

Ja mam to wszystko w nosie, byłam dzieciakiem jeszcze w gimnazjum i jakoś CHYBA wyszłam na ludzi ;) Majce chcę zapewnić to samo, kontakt z przyrodą, skakanie po łóżkach, budowanie domków, zbieranie kwiatków, chlapanie się błotem, itd...i też z nią bedę skakać, piszczeć i biegać :):):)
12 lata 10 miesiąc temu #327794 przez angie1713
Mykam na zakupy zajrzę do was później :)
12 lata 10 miesiąc temu #327803 przez pati-m
Marta - rozumiem Twoje obawy, ale myślę, że Majeczka nie ma się o co martwić bo mam super mamę, kótra nie wepchnie jej w ten dziecięcy wyścig szczurów :)
12 lata 10 miesiąc temu #327810 przez maja1982
Witam sie i ja!!

U nas pochmurnie znowu,ale już cieplej na szczęście!!

Nocka taka sobie w sumie 3 pobudki!o 4 sie rozbudził ale zasnął ładnie sam :) o 6 pobudka papu wzięłam go do nas i uwaga spaliśmy do 8 :cheer: :cheer: :cheer: jeszcze nam sie to nie zdarzyło!!!

Nadusia - śliczna myszka z ciebie!!
Jogo - :kiss: cudeńko!!

Obie dziewuszki - najwspanialsza reklama pepco :)

monia- fajnie ze możecie troszkę poszaleć z zakupami!!cieszymy sie z wami:)

pyska- ale nawywijałaś z tym barkiem!!!uważaj na siebie!!,mam nadz. ze Franuś bedzie grzeczny i nie bedzie domagał sie noszenia!!

gosia -właśnie zrobiłam przelew!

marta- zgadzam sie z tobą w 100%, dziecko ma na wszystko czas!też nie mam zamiaru zabierać lolkowi dzieciństwa!!chce żeby był szczęśliwym dzieckiem:)pewnie jak każda z nas :)

Biedny Sami - ale najważniejsze ze to nic poważnego!!

Widzę ze juz kolejny zjazd planujecie :)fajnie:)

ide ogarnąć domek!!zajrzę poźniej
12 lata 10 miesiąc temu #327812 przez ewelinaa
Heeej :)

Co do Myszy - mam takie samo zdanie - olała na nas to my ją :P nic na siłę :S

Ja strasznie żałuję, że nie będzie mnie na zjeździe, nad morze też chyba się nie łapię, bo to jeszcze dalej :( :angry: Ale jakby były w opcji na przyszłość Mazury to jestem za :lol:

U nas dziś piękna, słoneczna pogoda, wybierzemy się na spacer jak Kinga wstanie - na razie ma pierwszą drzemkę :)

Ja też chcę żeby moje dziecko miało normalne dzieciństwo, nie ma potrzeby spełniać jakichś naszych chorych ambicji - przecież każda z nas miała już swoją szansę i wybrała to co chciała. Pozwólmy również naszym dzieciom wybierać i popełniać własne błędy.
12 lata 10 miesiąc temu #327813 przez Pyśkaaaa
Jogo :kiss: pepcko jest super :P

a ja sie ciągle zastanawiam nad tym zjazdem mam taką ochotę,
Gosia a jak bym się zdecydowala przed samym zjazdem da sie jakieś dostawki zrobić?
12 lata 10 miesiąc temu #327816 przez iwonaNAVI
Witam mamuski :)

Co do Myszy ja tam bym napisala gdybym ja znala :P no ale trudno mowi sie :) moze nie prosic blagac zeby wrocila ale napisac co tam u niej itp

Gosia snilas mi sie dzisiaj hehe...przyjechalas do mnie bo chcialas kupic dobre warzywa zeby gotowac Jagodce obiadki...a ze ja mowilam ze kupuje swieze i dobre to przyjechalas :P pozniej razem jezdzilysmy po ulicach i szukalysmy tego sklepu :P mimo ze wiem gdzie on jest nie moglysmy go znalesc :P i koniec snu :P

Jejku Nadulka bije brawo :) slodki maluszek :)

Marta dawaj jej moze wody przegotowanej przed posilkami i po...najlepiej jakby duzo pila moze ja ruszy

Jagodzia testuje nowe trampeczki :) czyzby juz je zaznaczyla (czytaj ośliniła :P) ja to sie zawsze smieje ze jak zkladam mlodej cos nowego a ona poslini znaczy ze zaznaczyla ze to jej i sie podoba :)

Ja sie domyslam o kogo chodzi tez :P

Pati jakto gdzie kolejny...a ja myslalam ze to juz zaplanowane :P nad morzem :) ja tam czekam ;) ja juz nawet Oliwii kupilam stroj kapielowy :P wiem wariatka ale nie moglam sie oprzec :P

Jejku Samiczek Biedny maluszek

Ulllala widze Monia zmiany sie szykuja super :) a kanapa musi byc porzadna :) kiedy bedziecie testowac :P hihi
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #327820 przez slowiczek
dzień dobry baby :kiss:

jestem chora :( z nosa mi cieknie, gardło boli, głowa też, kaszle ......w nocy spałam z chusteczką w ręce :( :( :(
mam nadzieję, że Natalka nie złapie ale w sumie twarda z niej zawodniczka, przeżyła bez szwanku już 3 nasze choroby w tym zapalenie oskrzeli :blink:
właśnie wysłałam Ł do sklepu i zaraz robię sobie tłuściutkui rosołek, może mnie postawi na nogi :dry:

haha to i ja umiem czytać w myślach :lol: :lol: :lol:

co do pokarmu to ja mam go full, a i tak Natalka potrafi jeść kilka razy w nocy, też już miałam ostatnio tak jak wy, że miękkie piersi itd a teraz znowu budzę się z kamieniami i mokrą koszulką :dry:

jeśli chodzi o herbatki wczoraj Natalce pierwszy raz dałam rumiankową z hippa bo zaczęła gardzić czystą wodą i widać, że jej smakowało

widzę PEPCO króluje :silly:

Jagódka, nie podkradłaś przypadkiem ubrań Natalce :lol: ?? piękniutka moja :kiss:

Nadulka, Natalka też ma z kwiatkiem ale różową B) :kiss:

a co do dzieci to u mnie też jest ich full :P nowe osiedle i same młode rodziny...oto zwykły widok z okna latem, przed moją klatką haha niezła "bachornia" :S

Iwona, kiedyś zresztą Beti chyba pisała do Myszy smsa i odpisała tylko tyle, że nie ma czasu.....wymówka z dupy, każda z nas ma dziecko i jakoś mamy czas żeby tu pisać... :S
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #327831 przez beti
Cześć laski :)
byliśmy wczoraj u znajomych i spędziliśmy mile wieczór :)

Nasze niunie forumowe śliczniutkie :) :kiss:

Słowiczek, polecam wit C 1000 rozpuszczalną i wapno, mnie wyratowało :)

Ja kiedyś pisałam do Myszy, pamiętacie?? napisała, że nie ma czasu ale że zajrzy...nie zajrzała...a w nosie...nic na siłę :P :P Ja tam prosić NIKOGO nie będę :P :P

Ło matko...sen ze mną w roli głównej :P to musiał być koszmar :P:P
12 lata 10 miesiąc temu #327832 przez pati-m
slowiczek - zdroweczka! zdróweczka! i jeszcze raz zdróweczka! :kiss:
A widok super :lol: Full dzieciaczków :)

Ja właśnie gotuję pomidorową, a w piekarniku Gosiowy kurczak z ryżem bo nie chce mi się przy garach stać, a to się samo robi :)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #327836 przez angie1713
Już wróciłyśmy pogoda okropna brrr

Słowiczku zdrówka :kiss: :)
Iwonka pochwal się strojem kąpielowym dla Oliwki też muszę coś Nadii kupić bo w sierpniu jedziemy nad morze :)
Ja dziś robię kotlety mielone a M ma szaszłyki bo wczoraj zrobiłam do tego ziemniaczki i surówka nie mam ostatnio coś weny do gotowania :dry:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #327842 przez slowiczek
Natalia też ma już strój kąpielowy :D

jakie macie czapki dla maluchów na wiosnę ? może coś z allegro macie do polecenia ?? wczoraj chciałam jej coś kupić ale w tych sklepach marny wybór, w smyku 2 czapki na krzyż :/
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia