- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #327855 przez Mała
Witam.
My już po spacerku, ale dzisiaj zimno
O następne brzuszki Madzia, Maja, Iwonka śliczne piłeczki
Pyśkaaa to sobie biedy narobiłaś
Bewipo moja gwiazda 2 tyg. temu 6380 także też bez szału, mój m mówi, że top model od małego rośnie
Angie Ola dzisiaj jadła 3 razy w nocy, a zdarza jej się częściej, ale mnie się wydaje, że ona zasypia w trakcie jedzenia, a ja jej nie mogę obudzić i nie dojada stąd to jej wstawanie Kolki jej się zdarzają, jak coś podjem z zakazanej listy, a po zwykłym bebilonie straszne miała.
Co do Myszy to wie gdzie jesteśmy, nr tel. też ma, najwidoczniej nie potrzebuje nas w swoim życiu, nic na siłę. Z tym proszeniem o pozostanie lub wrócenie to też nie moja bajka,jak ktoś chce to jest z nami, a jak nie no trudno. Ja też czytam w myślach i chyba wiem
Jagoda śmieszku kochany
cdn.
My już po spacerku, ale dzisiaj zimno
O następne brzuszki Madzia, Maja, Iwonka śliczne piłeczki
Pyśkaaa to sobie biedy narobiłaś
Bewipo moja gwiazda 2 tyg. temu 6380 także też bez szału, mój m mówi, że top model od małego rośnie
Angie Ola dzisiaj jadła 3 razy w nocy, a zdarza jej się częściej, ale mnie się wydaje, że ona zasypia w trakcie jedzenia, a ja jej nie mogę obudzić i nie dojada stąd to jej wstawanie Kolki jej się zdarzają, jak coś podjem z zakazanej listy, a po zwykłym bebilonie straszne miała.
Co do Myszy to wie gdzie jesteśmy, nr tel. też ma, najwidoczniej nie potrzebuje nas w swoim życiu, nic na siłę. Z tym proszeniem o pozostanie lub wrócenie to też nie moja bajka,jak ktoś chce to jest z nami, a jak nie no trudno. Ja też czytam w myślach i chyba wiem
Jagoda śmieszku kochany
cdn.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Mała.
Temat został zablokowany.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #327859 przez iwonaNAVI
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez iwonaNAVI.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #327863 przez fanka
witam Was mój kochany narkotyku
od samego rana piękne widoki- dziewczynki made in pepco- cuda!!!!!!
Gosia jeszcze raz wstawisz jakiś link z allegro to osobiście przyjadę do Ciebie i skopię Ci tyłek ja miałam oszczędzać kasę, a tu znów 30 zł poszło sie p... , a Dawid stał się właścicielem pięknych białych trampek!!!!!!
My byliśmy z rana na kontroli bioderek, wszystko ok, kolejne wizyty już nie potrzebne- przynajmniej jedno z głowy, w piątek szczepienie.
Dziewczynki ja tez się "podniecam" tym zlotem , że masakra, my co prawda mamy wplanach póki co tylko Was odwiedzić na kilka godzinek ale i tak ciesze się jak głupia, że na żywo się poznamy no i nie mogę się doczekać dziecaczkowej sesji zdjęciowe, Beti chyba za nią jakąś nagrodę od national geographic dostanie no ale powiem Wam szczerze, że żal mi d..ę ściska , że nie będziemy nocować i chyba muszę dziś mojemu M dobry obiad przygotować itd i poważnie z nim na ten temat porozmawiać póki jest jeszcze szansa na domówienie noclegu
Agusia w Twoich postach doczytałam , że wypisałaś mnie w gronie forumowych laseczek, kto jak kto ale ja napewno się do nich nie zaliczam i nie jest to żadna kokieteria z mojej strony, ja jestem z tych 80-cio kilówek i rozmiar 42 więc do bycia laską mi jak stad do gdańska...
a co do tematu bycia zakochanym w swoim dziecku to ja oczywiście też, i muszę się opanowywać bo inaczej bym Was tu codzienie zdjęciami Davidoffa zasypywała- ot taka matka wariatka,
lecę do sklepu po produkty na obiad , do później
aha ja też uważam , że co do Myszy to łaski bez...i też umiem czytać w myślach, same wróżki na tym forum
od samego rana piękne widoki- dziewczynki made in pepco- cuda!!!!!!
Gosia jeszcze raz wstawisz jakiś link z allegro to osobiście przyjadę do Ciebie i skopię Ci tyłek ja miałam oszczędzać kasę, a tu znów 30 zł poszło sie p... , a Dawid stał się właścicielem pięknych białych trampek!!!!!!
My byliśmy z rana na kontroli bioderek, wszystko ok, kolejne wizyty już nie potrzebne- przynajmniej jedno z głowy, w piątek szczepienie.
Dziewczynki ja tez się "podniecam" tym zlotem , że masakra, my co prawda mamy wplanach póki co tylko Was odwiedzić na kilka godzinek ale i tak ciesze się jak głupia, że na żywo się poznamy no i nie mogę się doczekać dziecaczkowej sesji zdjęciowe, Beti chyba za nią jakąś nagrodę od national geographic dostanie no ale powiem Wam szczerze, że żal mi d..ę ściska , że nie będziemy nocować i chyba muszę dziś mojemu M dobry obiad przygotować itd i poważnie z nim na ten temat porozmawiać póki jest jeszcze szansa na domówienie noclegu
Agusia w Twoich postach doczytałam , że wypisałaś mnie w gronie forumowych laseczek, kto jak kto ale ja napewno się do nich nie zaliczam i nie jest to żadna kokieteria z mojej strony, ja jestem z tych 80-cio kilówek i rozmiar 42 więc do bycia laską mi jak stad do gdańska...
a co do tematu bycia zakochanym w swoim dziecku to ja oczywiście też, i muszę się opanowywać bo inaczej bym Was tu codzienie zdjęciami Davidoffa zasypywała- ot taka matka wariatka,
lecę do sklepu po produkty na obiad , do później
aha ja też uważam , że co do Myszy to łaski bez...i też umiem czytać w myślach, same wróżki na tym forum
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #327864 przez Mała
Sami dobrze,że już wyzdrowiałeś
Monia ciesz się, ciesz póki jeszcze wielka miłość na skrzydłach Was nosi
Słowiczku kuruj się, zdrowia życzę.
Ja tam muszę chodzić z wkładkami laktacyjnymi, a w nocy pielucha na cycuchy, bo bym mokruteńka wstała. A i tak się czasem zastanawiam czy ten mój wróbel nie głodny? Je 4-5 razy cyc, obiadek i mm po kąpieli 100-120, a w nocy 3 razy cyc, a nieraz i więcej(o zgrozo). Tylko właśnie w ekspresowym tempie nawet nie wiem czy 5 min.jej to zajmuje,ale widzę że Marty Maja też tak je.
Monia ciesz się, ciesz póki jeszcze wielka miłość na skrzydłach Was nosi
Słowiczku kuruj się, zdrowia życzę.
Ja tam muszę chodzić z wkładkami laktacyjnymi, a w nocy pielucha na cycuchy, bo bym mokruteńka wstała. A i tak się czasem zastanawiam czy ten mój wróbel nie głodny? Je 4-5 razy cyc, obiadek i mm po kąpieli 100-120, a w nocy 3 razy cyc, a nieraz i więcej(o zgrozo). Tylko właśnie w ekspresowym tempie nawet nie wiem czy 5 min.jej to zajmuje,ale widzę że Marty Maja też tak je.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #327871 przez gosia2324
Pyśkaaaa napisał:
PYSKA JEST ZAMÓWIONY JESZCZE JEDEN DOMEK !!!! WIEC CZEKAMY!!!!!!
Jogo pepcko jest super
a ja sie ciągle zastanawiam nad tym zjazdem mam taką ochotę,
Gosia a jak bym się zdecydowala przed samym zjazdem da sie jakieś dostawki zrobić?
PYSKA JEST ZAMÓWIONY JESZCZE JEDEN DOMEK !!!! WIEC CZEKAMY!!!!!!
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #327878 przez gosia2324
Fakna moja wina moja wina moja bardzo wilka wina )))
Iwona o matko sen !!!!
A co to za 100 zl ? od babuni T ???
Wiec juz mamy chetnych na kolejny domek, FANKA i PYSKA w jednym beda domku,
Slowiczku na zakupach Cie przewiało?
Pochwal sie tym płaszczykiem ?
Iwona o matko sen !!!!
A co to za 100 zl ? od babuni T ???
Wiec juz mamy chetnych na kolejny domek, FANKA i PYSKA w jednym beda domku,
Slowiczku na zakupach Cie przewiało?
Pochwal sie tym płaszczykiem ?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez gosia2324.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #327887 przez pati-m
Aaaaaaaaaa Oliwka w kostiumie! Nie wytrzymam!
Kobity jak ja Wam zazdroszczę, że możecie takie coś kupić maluchom
Ale my jak kupimy slipki do pływania Kacperkowe to też oczywiście się zaprezentujemy ciociom
No al to jak będziemy na wakacje się szykować
Kobity jak ja Wam zazdroszczę, że możecie takie coś kupić maluchom
Ale my jak kupimy slipki do pływania Kacperkowe to też oczywiście się zaprezentujemy ciociom
No al to jak będziemy na wakacje się szykować
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #327889 przez megi2501
I ja należę do wróżek
Jogo Ty MODELKO.Powinnaś reklamować ciuszki PEPCO w TV
Oliwka ma tyle kasy Czyżby to Iwona została milionerką w totka
WOOOOW Jaki strój i jaka laska Go ma
Sen....Pati byłaś u mnie i szykowałyśmy kanapki na zjazd. Beti przyszła i proponowała, jakieś danie z bloga
A my położyłyśmy się o 8.00 żeby dospać i wstałyśmy o 11.20
Jogo Ty MODELKO.Powinnaś reklamować ciuszki PEPCO w TV
Oliwka ma tyle kasy Czyżby to Iwona została milionerką w totka
WOOOOW Jaki strój i jaka laska Go ma
Sen....Pati byłaś u mnie i szykowałyśmy kanapki na zjazd. Beti przyszła i proponowała, jakieś danie z bloga
A my położyłyśmy się o 8.00 żeby dospać i wstałyśmy o 11.20
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #327914 przez Mała
A ja wróciłam do czasów naszego porodu i oglądam te nasze kruszyny z bananem na twarzy. Niektóre nie zmieniły się za bardzo np.Marty Maja, a innych to bym w ogóle nie poznała. I stwierdziła,że moja Ola była najbrzydszym urodzonym bobasem, taka czerwoniasta i obrzmiała
Jakie my miałyśmy wtedy mieszkania wysprzątane, ale najlepsza i tak była Beti
Jeden z moich ulubionych tekstów
Jakie my miałyśmy wtedy mieszkania wysprzątane, ale najlepsza i tak była Beti
Jeden z moich ulubionych tekstów
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Mała.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona