BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 10 miesiąc temu #329477 przez slowiczek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #329478 przez slowiczek
maja1982 napisał:

gosia2324 napisał:

Slowiczku :kiss:
A moze jak bede jurto w Kielcach to cos Ci przywiesc od T ??? :S :woohoo: :woohoo:

Lece pod prysznic . Pa :kiss:

przywieź słowiczkowi uśmiech T na dłoni :laugh:

dokładnie :D i uściski i buziaki :P
12 lata 10 miesiąc temu #329479 przez monika1984lodz
PAti wydaje mi sie, ze jak by to prawda byla to by juz w telewizji o tym mowili
co do bab wyrywajcych sobie łup
To raz ubralam manekina , tak bardziej po mojemu a nie jak mi kazali w wytycznych to wyobrazcie sobie, ze babska zdjely ta lale i ja zaczely rozbierac O.oa potem sobie wyrywaly bluzke :P
innym razem jak byla wyprzedaz to moja kolezanka z pracy stala przy kasie a ja miedzy bramkami w wejsciu bo na sklepie czarno bylo i walki normalnie sie toczyly.
Ludzie to poprostu sa jeb.....

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 10 miesiąc temu #329482 przez monika1984lodz
Slowiczku do wyra!!! kurowac sie!! :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 10 miesiąc temu #329483 przez maja1982
ja tez spadam

dobranoc:)
12 lata 10 miesiąc temu #329484 przez Pyśkaaaa
poki co ja sie wstrzymam z tymi puzzlami :)
byłam kiesys w sh i takie dwie kobiety wyrywały sobie bluzke wogole jest taki jeden ciuch w ktorym w dniu dostwy stoja kolejki przed otwarciem.... jak by cos za darmo dawali...za dużo ludzi tez niedobrze :P
12 lata 10 miesiąc temu #329488 przez slowiczek
Monia, chciałabym ale Natalka nie śpi i jęczy :(
12 lata 10 miesiąc temu #329492 przez monika1984lodz
Dawaj ja do mnie :)
<przytulam > :kiss:

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #329493 przez Pyśkaaaa
Natalcia daj mamusi odpocząć :*

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

dobranoc kochane :*
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #329496 przez monika1984lodz
Pysia to trzymam kciuki zeby przylazla :)

allegro.pl/fotelik-maxi-cosi-priori-sps-...iec-i2194810974.html co o tym myslicie.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 10 miesiąc temu #329498 przez beti
Cześć laseczki,
była u mnie kumpela a potem byliśmyna spacerze i na basenie i za sprzątanie się wzięłam bo jutro u mnie zlot czarownic :P będziemy siedzieć z maseczkami na twarzy, przy świecach, dobrej komedii, dobrym jedzeniu i będziemy obrabiały dupy facetom :P

Fanka, gratuluję pięknie zdanej sesji :) A Dawidzio ślicznie się uśmiecha w kąpieli :D :)

Pyśkaaa, nie pomocnikiem tylko współfotografem :P :P doczytaj :P :P :D

KAsia, pokaż foto z awatara :D Aaaaaa...już widzę :D :D śliczna jest :kiss: :kiss:

Aniciu, kochana kruszynko :kiss:

Megi, Fifi bardzo dużo i od bardzo dawna mówi, ale nawet lekarka się bardzo zdziwiła, że on tak już nawet fonetycznie bogato gada...stwierdziła, że będzie szybko mówił :D :D Już od 2 miesięcy jest mama, nie, dada, baba, bubu, ejo, amm, buba, bubu itp itd

Magda, poprosimy o zdjęcie przed i po :D :D

Mgiełka, do gara z nim!!!! :P :P
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Angie, aphtin, chyba tak to sie nazywa :)
A na SPA było cuuuudownie :) miałam piling twarzy i pleców, maskę i masaż miodowy twarzy i pleców a do tego masaż stóp, świece, spokojna muzyka, płatki róż, owoce i czekolada :D i nie zapłaciłyśmy za to wcale dużo :) za 2-3 miesiące powtórka :D :D

Odnośnie starych bab to mi nawet nie mówcie, 99 % mojego sąsiedztwa jest stare i wkur... już nam baba z naprzeciwka wjechała w bramę potrącając rowerzystkę i jeszcze jak mój M wezwał pogotowie to się zarzekała, że bramę sobie sami rozwaliliśmy a baba z roweru sama spadła :P no i my od tej pory wg niej jesteśmy kur...mi bo jej prawko zabrali...:angry:
inna nam znowu aferę zrobiła, że sobie tuje posadziliśmy i postawiliśmy płotek, bo się już na nas gapić nie może a robiła to bez żadnych najmniejszych skrupułów...tzn ustawiała sobie ławkę w naszym kierunku i się gapiła nawet się nie pesząc że ją widzimy, w okna tak samo nam się gapiła wrrr...

Gosia, jeszcze nie doszłam, bo dopiero wczoraj sobie uświadomiłam, że nie napisałam im jaki kolor :P :P :D

Mgiełka, wow :ohmy:
Administratorkami są wszystkie uczestniczki grupy na FB a czemu pytasz? :)

Pati, ale buty :ohmy: to teraz załóz sexi bieliznę i te buty i M już na pewno nie skomentuje :D :D :D :P
A na zjazd to się ubezpiecz lepiej, bo jak wszystkim facetom szczeny opadną i zęby pogubią to Cię może na odszkodowanie potem nie być stać :P :P

Pyśka, jak będziesz w Wawie to na kawę wpadnij :D

Monia, fotelik fajny :D ale ja póki co obstawiam jazdę tyłem do kierunku jazdy...

Ufffff...nadrobiłam i idę rafaello robić :D
12 lata 10 miesiąc temu #329499 przez pati-m
Gosia!!!!!!!!!!!!!!!! allegro.pl/mata-edukacyjna-i2200884107.html
Do Waszego puchatkowego pokoiku :) Mam taką samą i służy Kacprowi jako kołderka :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #329502 przez maja1982
pyśka -

Slowiczek - a sama jesteś??nie ma Ł?

miałam iśc spać :)ale lolek sie na jedzenie obudził :dry: moja głodzilla mała :)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #329503 przez pati-m
beti - kobito oszalałaś?! :silly: Gdzie ja na zjazd będę popitalać po lesie w szpilkach :ohmy: No way :silly: Panowie będą musieli się ślinić na widok swoich kobitek w tenisówkach :woohoo:
12 lata 10 miesiąc temu #329504 przez pati-m
Nie pamiętam która z Was pytała się o to autko allegro.pl/siedzisko-auto-44-2-i2203552689.html
Może któraś się zainteresuje :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka