BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 10 miesiąc temu #329867 przez slowiczek
wszystkie poszły na dwór a na forum cisza :(
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #329888 przez pati-m
Ja jeszcze jestem :) Ale za pół godziny uciekam na kijki :)
12 lata 10 miesiąc temu #329889 przez Agusia83
I ja sie w koncu witam. Noc nawet nawet...pobudka o 5:30 na papu a pozniej do 7 spala Emi, ja troche dluzej :silly: ...moja Myszka lezala kolo mnie w lozku i grzecznie dala mamie sobie pospac...pozniej bylysmy na spacerze...ale dzis pieknie :laugh: A u nas w parku zawitalo juz duzo kaczek..udalo nam sie zobaczyc 2 zwinne wiewiorki smigajace po drzewach :laugh: . Wrocilysmy to udalo mi sie ugotowac zupke i zrobic knedle :laugh: Emi bacznie sie przygladala jak mama zagniatala ciasto.
I wiecie, ona na macie nie wytrzyma minuty by sie nie przekrecic...tym sposobem wedruje po calym pokoju...ja tylko musze rozkladac koce :silly:

Ale obcas...chyba bym noge na nim zlamala, ale butki super...

Ale sie usmialam z listonosza...musial miec radoche, pewnie nie codziennie oglada takie smakowite widoczki :lol:

Co Wy dziewczyny piszecie, ze na zlocie trzeba miec stroj kapielowy? No to chyba jako jedyna bede bez...na mnie juz takich dobrodziejstw nie roba...nie dosc, ze brzuch flakowaty, to i na udach tez mam rozstepy. :(

Samisto lat :laugh: mama to Cie chyba wieki nie pokazywala przystojniaczku :silly: .
12 lata 10 miesiąc temu #329891 przez pati-m
Agusia - na zjeździe to chyba Wasze małe dziewczynki będą królowały w kostiumach bo ja się na kostium też nie piszę. Za nic nie będę paradować z tymi rozstępami na brzuchu.
12 lata 10 miesiąc temu #329893 przez ewelinaa
I ja jestem :)

Nie pojechałyśmy do mojej koleżanki, bo jej synek się rozchorował i musiała jechac z nim do lekarza.

Rozpogodziło się, więc skorzystałyśmy z tego i po rehabilitacji zrobiłyśmy sobie długi spacer :)
Teraz Kinga śpi, ja zjadłam obiad i trzeba chyba jakąś kawkę wypić i pączki kupiłam :dry:

Słowiczku - ciekawe jaką listonosz miał minę :cheer: :cheer: :lol: A buciki śliczne - gdzie je wypatrzyłaś?
12 lata 10 miesiąc temu #329911 przez katy25
slowiczku nie wszystkie na spacerze:):)
ja mialam isc ale zapomnialam ze m. pojechal moim autem a stelaz mam w bagazniku wygonilam Ines na podworko, machala Samikowi przez okno a on sie cieszyl he he

sluchajcie mam interes do mgielki, ona kiedys sie nam chwalila ze ma jakies dobre swoje CV i list m. Ja CV mam dobre ale nie mam listu...
MGIELKO GDYBY TO NIE BYL PROBLEM MOZESZ MI PRZESLAC NA MAILA SWOJ LM?
moj mail
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

bo ja tez od kwietnia chce zaczac szukac pracy na powaznie
dzis dopiescilam CV:))
12 lata 10 miesiąc temu #329923 przez magda79
hej hej :)

My wróciliśmy z podwórka na papu i zmiane pieluchy no i chyba jeszcze na chwilkę pójdziemy bo u nas pięknie pięknie i jeszcze raz pięknie :lol:

no i cały weekend taki ma u nas być więc supcio....

zakupy rewelka...słowiczku płaszczyk super...też lubie takie :) ;) ale numer z tym listonoszem hihi pewnie był zadowolony bo jak wcześniej pisałaś no miał na co popatrzeć :) u mnie byłaby klęska :P

Sami sto buziaków dla Ciebie :kiss: :kiss:

Katy no normalnie co za historia...aż trudno uwierzyć....jak tak można :unsure: :ohmy:

udanych imprezek :silly:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #329947 przez slowiczek
ewelina - butki z zary :) celowo nie wstawiałam linka żeby dziewczyny nie krzyczały na mnie :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a w ogóle dziś z nudów czytałam inne watki na forum, o porodzie, ciąży itd :S przypomniałam sobie jak to się żyło od wizyty do wizyty... :blush:

a co do listonosza, zorientowałam się jak już zamknęłam drzwi i spojrzałam w lustro :woohoo:

a i dziś jadłyśmy z Nati pierwszy raz rybkę - smakowało :laugh:
12 lata 10 miesiąc temu #329950 przez magda79
wróciliśmy bo robi się zimno.....Domi dosypia ;)

Słowiczku nie daj się!!!hehe a jaką rybkę jadłyście...my też się przymierzamy do rybki
12 lata 10 miesiąc temu #329953 przez slowiczek
magda - łososia z ziemniakami i marchewą B)
12 lata 10 miesiąc temu #329955 przez magda79
ok dzięki :)
12 lata 10 miesiąc temu #329958 przez mgielka22
Hej Kochane :)

A ja po 4h spacerku B) B) B) masakra nog nei czuje :P

Katy wyslane :)

Slowiczku to ladnei listonosza przywitalas :D a buty super ale musialyby byc mega stabilne :D

Madzia ja mialam lososia z cukinia ale malej kompletnie nei smakowala...

Sluchajcie w carrefourze jest promocja na pampersy jumbo pack za 85zl rozm 3 - 150szt, rozm 4 - 120 szt
12 lata 10 miesiąc temu #329962 przez slowiczek
Mgiełka, 4 h !? szacun :laugh:

my dziś kupiliśmy te pampresy właśnie :)
12 lata 10 miesiąc temu #329969 przez mgielka22
Nooo 4h masakra :P nogi to mi wchodza gleboko jak cholera :P
12 lata 10 miesiąc temu #329972 przez Marta M
no my tez pol dnia na zewnatrz spedzilysmy...2h spaceru, potem wyprawa do Krakowa i dopiero teraz dojechalismy do domu...

katy wyjelas mi to z ust, mysle, ze wieczorem poprosze mgielke o to samo...mnie tez wyslesz..plissss :) Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

slowiczku a listonosz zrobil Ci zdjecie z ukrycia i na forum roznoszaczy kroluje dzis slowiczek w biustonoszu :):)

wracajac z Krk umowilam sie do fryzjera na 8:30 rano, jedyny wolny termin...chociaz podetne koncowki, choc mam ochote na duuuza zmiane...i na grzywke...ale to jutro mnie chyba dopiero natchnie co i jak...jak stchorze to tylko podetne ze 4 cm, ale lepiej sie poczuje...:):)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia