- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #330485 przez slowiczek
www.kamilnowakowski.pl/index.php?en=0&page=1
dziewczynki, wiecie czy to są aktualne dane ?? znalazłam takie coś w internecie..
Temat został zablokowany.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330497 przez pati-m
Pierwsza niedzielnie
Wczoraj mnie nie było za bardzo bo Kacper był trzy razy na spacerku, a potem zawitaliśmy do mojej koleżanki, a dziś po południu idziemy na urodziny jego chrzestnego
Miłego dnia wszystkim życzę
A Nadusia w bluzie oczywiście super I słodkie buziaki dla Ciebie z okazji ukończenia 6-go m-ca
Wczoraj mnie nie było za bardzo bo Kacper był trzy razy na spacerku, a potem zawitaliśmy do mojej koleżanki, a dziś po południu idziemy na urodziny jego chrzestnego
Miłego dnia wszystkim życzę
A Nadusia w bluzie oczywiście super I słodkie buziaki dla Ciebie z okazji ukończenia 6-go m-ca
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez pati-m.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330499 przez fanka
witam i ja w niedzielę, oczywiście buszujemy od 6 rano
Nadulka sto lat ślicznotko!!
my wczoraj prawie cały dzień u rodzinki na wsi, na imieninach mojego chrzestnego, fajnie było mój Dawid mega grzeczny, on u ludzi to potrafi się zachować, żeby jeszcze w domu taki był
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kacperku jesteś megaaa cudny no i mamusia też laseczka , że ho ho!!!
a my idziemy dziś do kościoła na 10:30, później do domu, obiad
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Nadulka sto lat ślicznotko!!
my wczoraj prawie cały dzień u rodzinki na wsi, na imieninach mojego chrzestnego, fajnie było mój Dawid mega grzeczny, on u ludzi to potrafi się zachować, żeby jeszcze w domu taki był
Kacperku jesteś megaaa cudny no i mamusia też laseczka , że ho ho!!!
a my idziemy dziś do kościoła na 10:30, później do domu, obiad
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez fanka.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #330501 przez angie1713
Witam się U nas dziś już trochę lepiej ze spaniem bo tylko dwie pobudki
Dziękujemy za życzonka Nadia dziś kończy 6 miesięcy nie mogę w to uwierzyć jak ten czas szybko leci
Fanka
My dziś też się wybieramy na długi spacer bo od rana pięknie świeci słoneczko
Idę jeść śniadanko i kawkę wypić
Dziękujemy za życzonka Nadia dziś kończy 6 miesięcy nie mogę w to uwierzyć jak ten czas szybko leci
Fanka
My dziś też się wybieramy na długi spacer bo od rana pięknie świeci słoneczko
Idę jeść śniadanko i kawkę wypić
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330502 przez fanka
Pati
angie
angie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez fanka.
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #330510 przez katy25
dzien dobry dziewczynki
My dzisiaj tez wybieramy sie na spacer, wczoraj bylismy u moich rodzicow i przywiozlam Samiczkowi spacerowke:)) troche w niej "ginie" ale jak go przypinam to jest ok.
Jednak na lato chyba kupie mu zwykla parasolke i bedzie smiagal bo za tego quinny jestem srednio zadowolona...
Co do przegrzewania dzieci to ja tez mam taka kolezanke - idiotke - no sorry ale innego okreslenia nie mozna powiedziec... ona obie corki chowa pod kloszem, dzieci nawet nie umia sie bawic z innymi dziecmi bo ona je izlouje w domu. A w domu? istny malpi gaj! wszedzie pelno zabawek, nawet w salonie wisza 2 hustawki przyczepione do sufitu...
Dziewczyny w Tesco sa swietne bluzy dla naszych maluchow w sam raz na wiosne po 16 zl
ja kupilam Samikowi taka na wyrost blekitna a raczej moze chabrowa?? Wogole jest jakas wyprzedaz...
Ja z Ines musze isc z koncem miesiaca na zakupy bo powyrastala z butow...
Moja glizda Sami obudzil sie dzis przed osma i juz rajcuje - nie dal mi pospac...
ja juz po kawce - ogladam D TVN )
miej niedzieli dziewczynki
ps. Marta M gdzie tu rzucilo mi sie w oczy Twoje zdjecie w krotkich wlosach - swietnie! bardzo mi sie podobasz:) i chyba korzystniej niz w dlugich?
i dla Nadusi wszystkiego naj naj
My dzisiaj tez wybieramy sie na spacer, wczoraj bylismy u moich rodzicow i przywiozlam Samiczkowi spacerowke:)) troche w niej "ginie" ale jak go przypinam to jest ok.
Jednak na lato chyba kupie mu zwykla parasolke i bedzie smiagal bo za tego quinny jestem srednio zadowolona...
Co do przegrzewania dzieci to ja tez mam taka kolezanke - idiotke - no sorry ale innego okreslenia nie mozna powiedziec... ona obie corki chowa pod kloszem, dzieci nawet nie umia sie bawic z innymi dziecmi bo ona je izlouje w domu. A w domu? istny malpi gaj! wszedzie pelno zabawek, nawet w salonie wisza 2 hustawki przyczepione do sufitu...
Dziewczyny w Tesco sa swietne bluzy dla naszych maluchow w sam raz na wiosne po 16 zl
ja kupilam Samikowi taka na wyrost blekitna a raczej moze chabrowa?? Wogole jest jakas wyprzedaz...
Ja z Ines musze isc z koncem miesiaca na zakupy bo powyrastala z butow...
Moja glizda Sami obudzil sie dzis przed osma i juz rajcuje - nie dal mi pospac...
ja juz po kawce - ogladam D TVN )
miej niedzieli dziewczynki
ps. Marta M gdzie tu rzucilo mi sie w oczy Twoje zdjecie w krotkich wlosach - swietnie! bardzo mi sie podobasz:) i chyba korzystniej niz w dlugich?
i dla Nadusi wszystkiego naj naj
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #330512 przez fanka
www.blizniaki.waw.pl/?685,abc-design-zoo...-2-adapt.-model-2012
! patrzcie jaki wózek dla bliźniaków!!
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330520 przez gosia2324
WItam....
Nadulka Szalowa jesteś w tej bluzie )))
Beti kupuj Fifiemu
A z tym przegrzewaniem to masakra!!!!!
Jogo wczoraj byla w bodach z dl rekawem ,rajtuzki,sukieneczka na szelkach i dluza.
A dzis jest jeszcze cieplej,
A dzis juz nie spie od 4.00 Mala sie przesikala(choc nie wiem jak to zrobila bo pielucha byla prawie sucha, ) przebieranie ja rozbudzilo, nie mogla zasnac, a jak juz zasnela to plakala przez sen Tak sie koncza wizyty u babki T
Tam jest wiecznie huk i masa ludzi , a ona potem przezywa w nocy
Nadulka Szalowa jesteś w tej bluzie )))
Beti kupuj Fifiemu
A z tym przegrzewaniem to masakra!!!!!
Jogo wczoraj byla w bodach z dl rekawem ,rajtuzki,sukieneczka na szelkach i dluza.
A dzis jest jeszcze cieplej,
A dzis juz nie spie od 4.00 Mala sie przesikala(choc nie wiem jak to zrobila bo pielucha byla prawie sucha, ) przebieranie ja rozbudzilo, nie mogla zasnac, a jak juz zasnela to plakala przez sen Tak sie koncza wizyty u babki T
Tam jest wiecznie huk i masa ludzi , a ona potem przezywa w nocy
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez gosia2324.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #330528 przez slowiczek
dzień dobry !!!!!!!!!!!
ale bosko, pospałyśmy z Natalią do 9
szybko się ogarniamy i lecimy na spacerek z moją przyjaciółą , potem wpada w odwiedziny inna ciocia....
Nadulka, 100 lat Skarbku
ale się wkurzyłam wczoraj z tym PITem, nie mogę go wysłąć online bo wyskakuje mi błąd 414 - błąd w danych identyfikacyjnych a sprawdzałam po 100 razy i wszystko jest ok, czytałam na forach, że dość często się tak zdarza i nic się z tym nie da zrobić, bez sensu, muszę drukować i wysyłać pocztą dobrze, że jest ta ulga na dzieci bo inaczej miałabym aż 1 zł zwrotu podatku a tak to zawsze coś wpadnie
ale bosko, pospałyśmy z Natalią do 9
szybko się ogarniamy i lecimy na spacerek z moją przyjaciółą , potem wpada w odwiedziny inna ciocia....
Nadulka, 100 lat Skarbku
ale się wkurzyłam wczoraj z tym PITem, nie mogę go wysłąć online bo wyskakuje mi błąd 414 - błąd w danych identyfikacyjnych a sprawdzałam po 100 razy i wszystko jest ok, czytałam na forach, że dość często się tak zdarza i nic się z tym nie da zrobić, bez sensu, muszę drukować i wysyłać pocztą dobrze, że jest ta ulga na dzieci bo inaczej miałabym aż 1 zł zwrotu podatku a tak to zawsze coś wpadnie
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #330546 przez mgielka22
WitAM SIE I ja
Fanka jakas walenieta ta baba!!! To Lilka ma body z krotkim rekawem bluze i ocieplacz bez rekawow i jest cieplo...ehh no coments...
Ja dzis tez z przyjaciolka bo M idzie na mecz naglosnienie robic wiec pare stowek wpadnei do kieszeni a jutro jedzie do nowej soli... oby tylko sie udalo wszystko zalatwic zebysmy mogli sie za tydzien pakowac!!!
Lili od 6:30 nie spi dawala czadu gadala jak najeta i chyba ida jej 2 naraz...
Fanka jakas walenieta ta baba!!! To Lilka ma body z krotkim rekawem bluze i ocieplacz bez rekawow i jest cieplo...ehh no coments...
Ja dzis tez z przyjaciolka bo M idzie na mecz naglosnienie robic wiec pare stowek wpadnei do kieszeni a jutro jedzie do nowej soli... oby tylko sie udalo wszystko zalatwic zebysmy mogli sie za tydzien pakowac!!!
Lili od 6:30 nie spi dawala czadu gadala jak najeta i chyba ida jej 2 naraz...
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330549 przez megi2501
Dzień dobry,
Nadia Kochana STO LAT
Martuś wyglądasz ślicznie i według mnie duuużo lepiej, jak wcześniej
Wyżaliłam się, a teraz uciekam
Nadia Kochana STO LAT
Martuś wyglądasz ślicznie i według mnie duuużo lepiej, jak wcześniej
Wyżaliłam się, a teraz uciekam
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez megi2501.
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #330563 przez magda79
dzień Dobry
u nas nocka taka sobie ale nie najgorsza Domi budził się parę razy bo kaszlał ale nie dusił się i powoli kaszel zmienia się na mokry więc dzisiaj się już smarujemy i oklepujemy bo słychać że odskakuje...bleeeeee
Megi tule
Nadia sto buziaków dla Ciebie
Goasia to biedna Jagódka ale dzisiaj pewnie już zapomni a i fajne te bluzy...
Słowiczku tak tak też czytałam o tych błędach...ale masz już gotowe "tylko" wysłać trzeba a potem wydać kaskę
u nas nocka taka sobie ale nie najgorsza Domi budził się parę razy bo kaszlał ale nie dusił się i powoli kaszel zmienia się na mokry więc dzisiaj się już smarujemy i oklepujemy bo słychać że odskakuje...bleeeeee
Megi tule
Nadia sto buziaków dla Ciebie
Goasia to biedna Jagódka ale dzisiaj pewnie już zapomni a i fajne te bluzy...
Słowiczku tak tak też czytałam o tych błędach...ale masz już gotowe "tylko" wysłać trzeba a potem wydać kaskę
Moderatorzy: ilona