- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #330714 przez maja1982
dziękuję
iwonka - to się nieźle obkupiłaś prosimy o prezentację
wiecie co ja zauważyłam zę lolo strasznie się czasami złości??wczoraj jak go ubierałam po kąpieli to sie tak złościł, zaczął płakać normalnie jakaś histeria!!ale to taki nerw że aż sie wyginał!!skąd mu sie to wzięło??
ja jutro tez na shopping sie wybieram :)i oczywiście spacer jak tylko pogoda dopisze!!dzisiaj było tak cudnie
iwonka - to się nieźle obkupiłaś prosimy o prezentację
wiecie co ja zauważyłam zę lolo strasznie się czasami złości??wczoraj jak go ubierałam po kąpieli to sie tak złościł, zaczął płakać normalnie jakaś histeria!!ale to taki nerw że aż sie wyginał!!skąd mu sie to wzięło??
ja jutro tez na shopping sie wybieram :)i oczywiście spacer jak tylko pogoda dopisze!!dzisiaj było tak cudnie
Temat został zablokowany.
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330728 przez Agusia83
Ale piekna Natalka...a jaka dlugasna A mama, istna laska Do tego Natusia swietnie wyglada w wozku...nie powiedzialabym, ze jest niemowlakiem..do tego te delikatne rysy twarzy
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Agusia83.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330730 przez Agusia83
Jak tak patrze na Wasze maluszki...ktore swietnie wygladaja w spacerowkach, to stwierdzam, ze najwyzszy czas wyciagnac swoja z piwnicy...dzis jeszcze jezdzilysmy w gondoli...
Gosiu, Jogo oglada swinke pepe?
Gosiu, Jogo oglada swinke pepe?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Agusia83.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330738 przez beti
Cześć laseczki
My po spacerze 2 h a potem grillu ze znajomymi, więc cały dzień na dworku a Fifi z nami na bujawce i w foteliku W końcu w nim zasnął
Jutro rehabilitacja i potem do sis jadę, więc znów na wieczór zawitam...i tak już chyba zostanie bo w czw do pracy
Megi
My po spacerze 2 h a potem grillu ze znajomymi, więc cały dzień na dworku a Fifi z nami na bujawce i w foteliku W końcu w nim zasnął
Jutro rehabilitacja i potem do sis jadę, więc znów na wieczór zawitam...i tak już chyba zostanie bo w czw do pracy
Megi
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez beti.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #330749 przez angie1713
Gosiu pochwal się jutro strojami do kąpieli
Słowiczku to Natalka długo się nie nacieszyła bucikami może jutro je odnajdziesz
Agusia Nadia po domu chodzi w body i rajtuzkach ale dziś byliśmy u jej prababci i ja ubrałam wyjściowo pochwal się koniecznie fryzurką jutro
Megi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Maja gratuluje zdania egzaminu nasz ty instruktorze fitness Moja Nadia się zawsze złości po kąpieli jak jej chce body założyć ona strasznie nie lubi się ubierać
Iwonka ale Ci fajnie z tymi zakupami Pochwal się co kupiłaś Oliwce
Natalka ślicznie wyglądasz i mama też
Jogo jaka wystrojona ładnie
Beti współczuję Ci z tą pracą
Słowiczku to Natalka długo się nie nacieszyła bucikami może jutro je odnajdziesz
Agusia Nadia po domu chodzi w body i rajtuzkach ale dziś byliśmy u jej prababci i ja ubrałam wyjściowo pochwal się koniecznie fryzurką jutro
Megi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Maja gratuluje zdania egzaminu nasz ty instruktorze fitness Moja Nadia się zawsze złości po kąpieli jak jej chce body założyć ona strasznie nie lubi się ubierać
Iwonka ale Ci fajnie z tymi zakupami Pochwal się co kupiłaś Oliwce
Natalka ślicznie wyglądasz i mama też
Jogo jaka wystrojona ładnie
Beti współczuję Ci z tą pracą
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330772 przez pati-m
Witam w nowym tygodniu
Wczoraj prawie caaaaaaaaaaaały dzień na spacerku Piękna pogoda!
Dzisiaj jadę wózkiem do mojej mamy i ona przejmuje Kacpra na cały dzień, a ja wracam do domu na mega porządki Muszę przygotować wszystkie papierzyska do pracy, które jak poszłam na zwolnieie to wpakowałam do pudła. Teraz chcę je uporządkować, żeby spokojnie zacząć pracę bo to już naprawdę niedługo
Natalcia - jak Ty piękna! Oj chyba wszyscy przechodnie oglądają się za Tobą i Twoją mamusią Słowiczek - ty to chyba jakiś eliksir młodości bierzesz bo dla mnie wygladać jak licealistka (ale oczywiście uznaj to za komplement i podziel się swoją tajemnicą młodości )
Jogo - byłam , jestem i będę Tobą zauroczona Ty piękności moje! Mamo Gosiu! Na zjeździe jako teściowa roszczę sobie prawo ucałowania tych policzków jeśli Jogo nie wyrazi sprzeciwu
Domiś i Julcia - sto lat starszaczki!!!
Wczoraj prawie caaaaaaaaaaaały dzień na spacerku Piękna pogoda!
Dzisiaj jadę wózkiem do mojej mamy i ona przejmuje Kacpra na cały dzień, a ja wracam do domu na mega porządki Muszę przygotować wszystkie papierzyska do pracy, które jak poszłam na zwolnieie to wpakowałam do pudła. Teraz chcę je uporządkować, żeby spokojnie zacząć pracę bo to już naprawdę niedługo
Natalcia - jak Ty piękna! Oj chyba wszyscy przechodnie oglądają się za Tobą i Twoją mamusią Słowiczek - ty to chyba jakiś eliksir młodości bierzesz bo dla mnie wygladać jak licealistka (ale oczywiście uznaj to za komplement i podziel się swoją tajemnicą młodości )
Jogo - byłam , jestem i będę Tobą zauroczona Ty piękności moje! Mamo Gosiu! Na zjeździe jako teściowa roszczę sobie prawo ucałowania tych policzków jeśli Jogo nie wyrazi sprzeciwu
Domiś i Julcia - sto lat starszaczki!!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez pati-m.
Moderatorzy: ilona