BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 10 miesiąc temu #330711 przez iwonaNAVI
Gosia takie tam :P dziny jak kazde :P jeden T-shirt i taka tunika ;P nic specjalnefo :) nie chce mi sie zdjec robic ;P poprostu uzupelnilam braki w garderobie
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #330714 przez maja1982
dziękuję :)

iwonka - to się nieźle obkupiłaś :) prosimy o prezentację :P

wiecie co ja zauważyłam zę lolo strasznie się czasami złości??wczoraj jak go ubierałam po kąpieli to sie tak złościł, zaczął płakać normalnie jakaś histeria!!ale to taki nerw że aż sie wyginał!!skąd mu sie to wzięło??

ja jutro tez na shopping sie wybieram :)i oczywiście spacer jak tylko pogoda dopisze!!dzisiaj było tak cudnie :)
12 lata 10 miesiąc temu #330715 przez maja1982
ja też zmykam

dobranoc:)do jutra!!
12 lata 10 miesiąc temu #330718 przez iwonaNAVI
Ja tez uciekam sdo wyra sie wygrzac ...milej nocki :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330723 przez slowiczek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #330725 przez gosia2324
Nie ma Was to i ja ide :dry:
do jutra :blink:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330728 przez Agusia83
Ale piekna Natalka...a jaka dlugasna :woohoo: :ohmy: :cheer: :cheer: A mama, istna laska :laugh: Do tego Natusia swietnie wyglada w wozku...nie powiedzialabym, ze jest niemowlakiem..do tego te delikatne rysy twarzy :laugh:
12 lata 10 miesiąc temu #330729 przez gosia2324
Natalka :kiss: Slowiczku wreszcie jakies zdjecia :blink:
Natalka jaka Ty długa w tym wózku :)
A to my dzis przed spacerem, jeszcze bluzy i czapki brak :)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330730 przez Agusia83
Jak tak patrze na Wasze maluszki...ktore swietnie wygladaja w spacerowkach, to stwierdzam, ze najwyzszy czas wyciagnac swoja z piwnicy...dzis jeszcze jezdzilysmy w gondoli...

Gosiu, Jogo oglada swinke pepe? :silly:
12 lata 10 miesiąc temu #330731 przez slowiczek
o jejuuuuuuu jakie Jagódka ma słodkie stópki w tych bucikach :kiss: :kiss: :kiss:

Agusia, no pora najwyższa !!!!! :woohoo:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330738 przez beti
Cześć laseczki :D

My po spacerze 2 h a potem grillu ze znajomymi, więc cały dzień na dworku :) a Fifi z nami na bujawce i w foteliku :) W końcu w nim zasnął :)

Jutro rehabilitacja i potem do sis jadę, więc znów na wieczór zawitam...i tak już chyba zostanie bo w czw do pracy :(

Megi :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #330741 przez slowiczek
Beti to Fifi w czw pierwszy dzień w żłobku ???
12 lata 10 miesiąc temu #330749 przez angie1713
Gosiu pochwal się jutro strojami do kąpieli :)
Słowiczku to Natalka długo się nie nacieszyła bucikami może jutro je odnajdziesz :dry:
Agusia Nadia po domu chodzi w body i rajtuzkach ale dziś byliśmy u jej prababci i ja ubrałam wyjściowo :silly: pochwal się koniecznie fryzurką jutro :)
Megi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Maja gratuluje zdania egzaminu nasz ty instruktorze fitness :silly: :) Moja Nadia się zawsze złości po kąpieli jak jej chce body założyć ona strasznie nie lubi się ubierać :dry:
Iwonka ale Ci fajnie z tymi zakupami :) Pochwal się co kupiłaś Oliwce :)
Natalka ślicznie wyglądasz i mama też :)
Jogo jaka wystrojona ładnie :)
Beti współczuję Ci z tą pracą :(
12 lata 10 miesiąc temu #330757 przez beti
Słowiczku, nie z tatą, a od 1 kwietnia 4 h dziennie w żłobku

Nie chcę wracać do pracy...i to akurat teraz jak się tak miło ciepło robi i możnaby w końcu spacerować :(
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330772 przez pati-m
Witam w nowym tygodniu :)
Wczoraj prawie caaaaaaaaaaaały dzień na spacerku :) Piękna pogoda! :)
Dzisiaj jadę wózkiem do mojej mamy i ona przejmuje Kacpra na cały dzień, a ja wracam do domu na mega porządki :P Muszę przygotować wszystkie papierzyska do pracy, które jak poszłam na zwolnieie to wpakowałam do pudła. Teraz chcę je uporządkować, żeby spokojnie zacząć pracę bo to już naprawdę niedługo :ohmy:

Natalcia - jak Ty piękna! Oj chyba wszyscy przechodnie oglądają się za Tobą i Twoją mamusią :lol: Słowiczek - ty to chyba jakiś eliksir młodości bierzesz bo dla mnie wygladać jak licealistka (ale oczywiście uznaj to za komplement i podziel się swoją tajemnicą młodości :silly: )

Jogo - byłam , jestem i będę Tobą zauroczona Ty piękności moje! Mamo Gosiu! Na zjeździe jako teściowa roszczę sobie prawo ucałowania tych policzków jeśli Jogo nie wyrazi sprzeciwu :lol:

Domiś i Julcia - sto lat starszaczki!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia