BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330831 przez ewelinaa
Fanka :ohmy: :ohmy: :ohmy: a ile lat ma ta dziewczyna???? i co jej matka na to?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Julka, Dominik :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #330835 przez fanka
Ewelina

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 10 miesiąc temu #330836 przez Marta M
Niektórzy dzień lubią zaczynać od kawy a ja lubię od spotkania z Wami...:)

Maju zamiast na poczatku chwalic sie ze zostalas instruktorem to robisz to na samym koncu, GRATULUJE :) A pokaz sie w tej chuscie :)

Iwonka zazdroszcze takich zakupow...ja czesto do przymierzalni biore cala sterte a po przymiarce nic nie kupuje :( Dlatego nie kupuje na allegro..

slowiczku Natalka jak zwykle piekna ale powiedz jak Ty to robisz ze tak wygladasz..dobrze ze nie mieszkasz kolo mojej sasiadki babci, zrobila by z Ciebie nieletnią matkę ;) A Natalka jezdzi caly czas w takiej pozycji??

Jogo Tobie to już nie wiem jakie komplementy sypac :) Slow brak..:)

beti mnie sie wydawalo ze juz zakonczyliscie rehabilitacje???

Pozycja Kacpra niesamowita :)

Julka, domiś to dla Was z okazji Waszego święta :kiss: :kiss: :kiss:

Emi weszła :) Ciekawe jak sobie dala rade, ze tak wysoko sie wdrapala :)

ja nie szalalam z zakupami, jedyna zbedna rzecz jaka kupilam to spiworek do spania, ale sprzedalam na allegro :)
12 lata 10 miesiąc temu #330842 przez ewelinaa
A ja śpiworka do spania cały czas używam - dla mnie jedna z najprzydatniejszych rzeczy dla dziecka :)
Jak widać ile mam tyle opinii ;)
12 lata 10 miesiąc temu #330843 przez katy25
czesc dziewczynki

ja wstalam o 7.30 wyprawic meza i wrocilam do Samiczka, przytulilam sie do niego i dopiero co wstalismy.... Ja juz nie licze ile razy sie budzimy w nocy? I chyba nawet sie juz pogodzilam ze do roku czasu to mam nieciekawie... a potem jeszcze dojdzie nauka samodzielnego usypiania.

Ja w lato zamierzam sprzedac ta kolyske, co mam i kupic lozeczko turystyczne do spania aby wstawic je u nas na poddaszu. A drewniane? Ano stoi sobie i nie wiem kiedy bedzie w uzytku??

Wiecie? kupilam Samikowi to kszeselko do kapieli zabke smoby ale on jakos nie chcetnie w niej sie kapie- prawdopodobnie dlatego ze on jeszcze samodzielnie nie siedzi i sie wkurza... w wanience mi sie nie miesci a w krzeselku nie chce siedziec co za mala glizda!!

Ja tez dzis mam dzien sprzatania
musze ogarnac szafy Samika i garderobe bo po prostu nie moge juz tam wejsc he he

maja - gratulacje kursu! super sprawa!!

a co to za kurs z UP?
JA sie z poczatkiem marca zarejestrowalam jako bezrobotna aby miec chociaz jakiekolwiek pieniadze. Moze znajde jakis kurs?? Zaczelam juz rozsylam CV ale nie licze na szybki odzew - podobno teraz ciezko o prace:(

slowiczku - natalka cudo! JAK ZAWSZE:):)
moj Sami wczoraj spal na dworzu ponad 2h nawet zdarzylam podjechac do sklepu, wracam a on wciaz spi...

ide go przebrac bo cos mi tu zalatuje:)
12 lata 10 miesiąc temu #330849 przez pati-m

ewelina - ja śpiworek też mam, ale Kacper spał w nim 2 razy. Strasznie go nielubi, budzi się w nim co chwila z płaczem, a my meliśmy nieprzespaną noc. Więc jeśli chodzi o moje dziecko to śpiworek zdecydowanie nie. Ale tak jak sama piszesz - ile mam, tyle opinii, bo tak naprawdę to wszystko zależy od dziecka :)
12 lata 10 miesiąc temu #330850 przez magda79
Myśmy też nie szaleli z zakupami...wszystko miałam albo po Majce i chłopakach od siostry albo pożyczone, np. huśtawka z fishera.....i ten materac na którym Domi śpi jest już trochę wysłużony a dziadkowie się zaoferowali, że kupią to chyba je wezmę bo jest z materacem tym twardym no i zostanie dla młodszej sis...

a śpiworek też Majka dostała i u nas się bardzoooo sprawdził i dla Majki i dla Domisia do tej pory......bo inaczej spał by odkryty całą noc :ohmy: wszystko skopie....

tak tak ile mam tyle opinii
12 lata 10 miesiąc temu #330860 przez monika1984lodz
Famka

U nas spiworek sie nie sprawdzil zupelnie.Emi spi normalnie pod kolderka.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330861 przez fanka
Pati

aaaa Monika ma suwaczek na nasz zlot ;-)
macie rację każde dziecko inne i ma inne "zamilowania", mój też w śpiworku spał chyba raz i mio, że też czasem się w nocy rozkopie to w śpiworku wpadał w szał jakiś, on lubi mieć swobodę, zresztą tak jak ja, ja to mam mega klaustrofobię , do tego stopnia, że jak np M mnie jakoś tak mocno przytuli, że nie mogę rąk wydostać to już wpadam w panikę, muszę mieć swobodę i przestrzeń i Dawid też tak ma.
ja też chce dziś M na zakupy wyciągnąć bo dziś szybko z pracy wraca, bo po zrzuceniu karmników mój biust moge co najwyżej w miski kuchenne wsadzić bo w nic innego się nie mieści !! i jakaś bluzka nowa by się zdała- albo dwie ;-)
aa i dziś rano spaliła i sie mikrofalówka!!!!! szlak by to trafił, tylko wydatki ciągle!!
12 lata 10 miesiąc temu #330863 przez Marta M
dokładnie: ile mam tyle opini :D

Otwieram własnie swoją pocztę i mam wiadomość od siostry męża. Wczoraj wysłałą mi ubranko jakie kupila i ja jej napisalam po goralsku, bo nie wierzy ze tak umiem mowic, bo nigdzie tego jezyka nie uzywam, wiec jej napisalam dwa slowa: SAKRAMENCKO PIYKNE :) To ja jej pozniej wysłałam moją nową fryzure i patrzcie co mi odpisała, cytuję:

piykniyjsyj baby w takich kudłak to jo jesce nie widziala :)
12 lata 10 miesiąc temu #330868 przez monika1984lodz
Fanka zdjecie z avaarka poprosimy

Ja tak teraz mysle co kupilismy niepotrzenie i sie nie sprawdzilo i powiem szczerze, ze poza tym spiworkiem to nie ma takich rzeczy.
Co do lozeczek turystycznych to ja nie jestem ich fanka, dla mnie sa malo rozwojowe.to tak jak by dziecko poduszkami oblozyc.ALe to tylko moje zdanie

Fanka oooo zauwazylas :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 10 miesiąc temu #330870 przez fanka
heheh Marta, prawie jak język obcy ;-)
a ja właśnie przyglądam oferty pracy, tak bym chciała coś zmienić , anie wracać do straej ale bez pleców to ciężko na coś lepszego!!
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330871 przez slowiczek
witaaaaaaaaaam :)

dziękujemy za komplementy B) wiem, że wyglądam jak małolata ale to geny po mamie :P

Marta - Natalka zwykle jezdzi w takiej pozycji półsiedzącej, chyba że zaśnie to obniżam ją na leżąco :)

Maja - no właśnie, zapomniałam pogratulować !!!!!!!!!! :kiss:

Monia - no to Emi rzeczywiście weszła na głowę :lol: :kiss:

Pati - Kacperek słodziuteńki :) większego chłopca nie będę komplementowac bo jeszcze dostane po głowie :S :P

u nas np łozeczko turystyczne sie nie sprawdza, Natalka w ogóle nie chciała w nim spac ale to był prezent na szczescie :dry: teraz jest u T ale jak tam jestesmy to i tak mała zwykle spi ze mna w lozku, śpiworka nie uzywamy bo Natalka sie nie odkopuje....tez w sumie nie ma takich rzeczy których bym zalowala, ze kupiłam....ale może tez dlatego ze pracowałam jako niania i miałam pojęcie co się zwykle sprawdza przy niemowlakach a co nie

no, my lecimy zaraz na pocztę, potem do kina :P więc odezwę się popołudniu :)
12 lata 10 miesiąc temu #330872 przez fanka
Monia proszę , a mój awatarek właśnie się obudził ;-) trzeba na spacer się wyszykować choć trochę na deszcz wygląda i nie wiem co robić!!
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #330875 przez monika1984lodz
Fanka :D :D Dawidzio boski jestes :D
My na spacerek nie idziemy bo wieje przeokrutnie.

Dziewczynki dawala juz ktoras obiadek z grudkami?

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży