BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #336565 przez pati-m
Franuś, Nadusia i Jogo :kiss: :kiss: :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #336575 przez slowiczek
Agusia, daj maila :)

Pyśka - na pewno to nic groźnego, czuję to :blink: Franululek ma serce jak dzwon, mówię Ci, ale wiem, że się martwisz więc łap buziaka :kiss:

Gosia - nie musisz nic jutro przypadkiem kupić w Kielcach :silly: ?

Martuś - :( zdrowiejcie dziewczynki :kiss: :kiss: :kiss:

co do przychodni to u mnie to już w ogóle jest konkretna patologia...u mnie nie ma czegoś takuego, że możesz sobie pójść ot tak na dzieci zdrowe...musisz być umówiona i to z wyprzedzeniem konkretnym...dziś zapisywałam Natalię na kolejną wizytę - najbliższy termin 29.05 czyli na 2 miesiące przed :D możesz iść na dzieci chore ale przez telefon nie da się zarejestrować bo albo zajęte albo nikt nie odbiera a jak już się dodzwonisz to nie ma numerków wolnych, więc jedyna opcja to pójść osobiście o 6 czy tam 7 rano i koczować pod rejestracją :X

Nadulka i Jogo :kiss: :kiss: :kiss:

a odnośnie chrupeczek, dziś przy okazji kupowania słoiczków wpadły mi w rękę "Pierwsze chrupeczki" z HIPPA....kupiłam i są do dupy, strasznie twarde :dry: takie zwykłe flipsy są o niebo lepsze...zawsze z HIPPa byłam zadowolona ale ich chrupki to niewypał :dry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #336580 przez fanka
allegro.pl/nuby-gryzak-do-podawania-poka...zka-i2170779758.html
dziewczyny ja mam to coś i dziś pierwszy raz podałam w tym Dawidowi ćwierć jabłka i jak u mnie to strzał w dziesiątkę, dziecko mega zadowolone, a mama miała 40 minut spokoju bo dokładnie tyle siedział i "miętolił" to jabłko, a jak się skończyło no to oczywiście ryk ;-)
Nadulka ale Ty jesteś duża dziewczynka, a mina na 1 zdjęciu zabójcza!!
Jogo ale sobie chrupiesz ;-)
Słowiczku a ja Cie muszę do porządku przywołać!!!! kiedy zdjęcia Natalki były ostatnie?? bo ja już nie pamiętam!!!?? zaraz zrzucę zdjęcia na kompa i pokażę Wam Dawida z tym gryzaczkiem
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #336603 przez magda79
Monia tort super :lol: :lol:

u nas w przychodni też się czeka...przychodzisz, rejestruja Cię i czekasz w kolejce, chociaż wczoraj pani doktor zrobiła taaki numer, że poprosiła mamy z maluszkami bez koleiki....no i tym sposobem nam się udało bez czekania :laugh:

Nadusia super czapa, wózek i przede wszystkim Ty lasko jesteś boska!!!
a humorek poprawiłaś mi na 100%!!!!!!!!!!!!

Franuś ale się ładnie śmiejesz!!!

haha my też się chrupkowaliśmy i też smakowało!!!! jutro muszę fotkę Domiemu zrobić bo ostatnio go zaniedbałam....oj zła matka ze mnie!!!!!!!!!!!!!

Dawidzio super gryzak....a jaki smaczny :lol: :lol: no i prezes w wannie...z kaczuszka hihihi :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #336605 przez magda79
angie1713 napisał:

Dziewczyny podoba wam się ?
Chce kupić a potrzebuję nie za wielkiego bo ja w kawalerce jeszcze z rok pomieszkam dopóki nie sprzedamy i nie kupimy większego mieszkania :dry:
Jaki kolor wam bardziej się podoba?Ja zastanawiam się nad niebieskim :unsure: :)
A tu link :lol:

allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-baby-c...wer-i2208100955.html

mi zielony :lol:
12 lata 9 miesiąc temu #336606 przez maja1982
Pyśka, marta - zdrówka kochane!!

Majeczko - niech sie choróbsko od ciebie od czepi - zreszta od i od wszystkich dzieciaczków i mamusiek :)

pyska - nie martw się dziewczyny mają rację - wszystko będzie dobrze!!całusek na pocieszenie :kiss:

Jogo, Franuś, NAdia, Dawidek - pychotki jesteście kochane :)

fanka ja tez mam ten gryzak dla Karolka i u nas tez jest to strzał w dziesiątkę - ale tak przypuszczałam bo małutek bardzo lubił "gryźć" jabłuszko od nas jak jedliśmy w jego obecności!!

mgiełka - napewno Lilka będzie zachwycona jak cię zobaczy!!!

ja tez za chwilkę wkleję chrupkowego pożeracza ;)
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #336608 przez maja1982
u nas w przychodni też trzeba sie wcześniej rejestrować!ale czasami jak się pójdzie i nie jest zbyt dużo ludzi to przyjmą ale jak mają tłumy to nie ma mowy!!

angie - mi sie podoba zielone

właśnie monia zapomniałam pochwalić twój biedronkowy tort:)
12 lata 9 miesiąc temu #336622 przez gosia2324
Dawid z gryzakiem padlam :woohoo: a wsrod kaczek cudny :kiss:

Slowiczku
Damian jutro idzie na caly dzien,siedze sama i zapraszam z Natalka na Kawke do Skarżyska :)
12 lata 9 miesiąc temu #336633 przez Pyśkaaaa
dziekuje za buziaki wsparcie itp id :D przekochane jesteście :*
Dawidzio hahaha rany ależ on długaśny...
Maja gdzie zdjęcia lolka?
Angie mi zielony :)ja jestem wielką Fanka zielonego :D
12 lata 9 miesiąc temu #336664 przez iwonaNAVI
Slowiczku ja tez poprosze te ksiazke :)

dziewczyny zdriowka :)

pyska oliwcia tez ma szmery...jezdzimy na kontrole co 3 msc ale tak jak dziewczyny pisza to sie samo zrasta w wiekszosci przypadkow...no ale trzeba kontrolowac

nadia jakas ty duza juz

franus smieszku

jago i nadia sie chrupkowaly super
ja polecam tez pietke chleba dac dzieciom moja Oliwcia ja uwielbia...mamy tam gluten wiec przy okazji dziecko sie glutenbuje :) tylko trzeba pilnowac zeby czasem wieszy kawale sie nie rozmietolil...dlatego polecam ciut twardsza pietke nie swieza...no i w koncu ktos zjada te pietki tak zawsze zostawaly

fanka kupuje yten gryzak :) a kaczuszkowy dawid do schrupania

Monia tort rewelka :)
12 lata 9 miesiąc temu #336673 przez bewipo
Dawidek rzeczywiście jak prezes :D

U nas chyba skok, bo taką marudę jak dzisiaj to już daaaawno nie miałam...

To będzie zbiorowe czytanie, ja sobie z chomika ściagnęłam :woohoo: :woohoo: :woohoo:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #336688 przez gosia2324
Wiadomosc z osrodka z Chanczy.

Można przyjechać dzień wcześniej do domków, ale proszę o potwierdzenie dłuższej rezerwacji i informacje dla kogo wcześniejszy pobyt.
Pozdrawiam.

Urszula Medyńska

PROSZE JESZCZE RAZ NA PRIV IMIONA I NAZWISKA OK?
12 lata 9 miesiąc temu #336689 przez fanka
12 lata 9 miesiąc temu #336692 przez bewipo
Gosia ja czekam na odpowiedź od m, a właściwie od jego szefa... Miał mi dzisiaj powiedzieć, ale nic jeszcze nie uzgodnił, mam nadzieję, że jutro już będę wiedziała.
12 lata 9 miesiąc temu #336697 przez gosia2324
OKI, WSTEPNIE ZAMOWILAM 3 DOMKI
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży