- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
No niestety, jak teraz bedzie my tylko chuchac i dmuchac to co bedzie jak kiedys nasze dzieci zjedza cos "niezdrowego" ?
Moja kol daje swojemu 3 letniemu dzicku mlek BEBIKO , no sory ciekawe czy do kawy tez bedzie sobie robil bebiko ???
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iwona ja jestem zdania ze wszedzie jest syf!
No niestety, jak teraz bedzie my tylko chuchac i dmuchac to co bedzie jak kiedys nasze dzieci zjedza cos "niezdrowego" ?
Moja kol daje swojemu 3 letniemu dzicku mlek BEBIKO , no sory ciekawe czy do kawy tez bedzie sobie robil bebiko ???
matko!!chore
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iwona ja jestem zdania ze wszedzie jest syf!
Hahahaha padlam ale pewnie do zbozowej hahaha
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
moja znajoma dawała 9mies dziecku takie wiejskie mleko od krowy tylko mieszała z wodą bo tych modyfikowanych nie chciał...wielki ryk, no i dziecko dostało krowiego mleczka i z uśmiechem na twarzy wypił....a tak ją pediatra straszyła, że jest alergikiem właśnie na mleko a tu nic zero objawów i dziecko najedzone...
a moja dobra kolezanka przestala karmić piersią jak Kamilka miala pol roczku i przeszla na mleko od krowy( nie z kartonu, tylko krowy babci) i to samo, dziecko zdrowe, bez alergii!
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
chociaz ja bym chyba od pol roku ne dawala krowiefo...to jest przeciez tluste...no ale rozne matki.,,rozne opinie
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
magda79 napisał:
moja znajoma dawała 9mies dziecku takie wiejskie mleko od krowy tylko mieszała z wodą bo tych modyfikowanych nie chciał...wielki ryk, no i dziecko dostało krowiego mleczka i z uśmiechem na twarzy wypił....a tak ją pediatra straszyła, że jest alergikiem właśnie na mleko a tu nic zero objawów i dziecko najedzone...
a moja dobra kolezanka przestala karmić piersią jak Kamilka miala pol roczku i przeszla na mleko od krowy( nie z kartonu, tylko krowy babci) i to samo, dziecko zdrowe, bez alergii!
bo pyszne i zdrowe my też lubimy i pijemy...chodzimy do sąsiadki po mleko
tak tak ta moja znajoma też nie z kartonu oczywiście...
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja mam taka w dalszej rodzinie ktora daje polrocznemu mleko od krowy ale maja swoje ...kazdy rodzic inny...no nasi rodzice to tez wychowani na takim i jakos zyja
chociaz ja bym chyba od pol roku ne dawala krowiefo...to jest przeciez tluste...no ale rozne matki.,,rozne opinie
na początki trzeba mieszać z wodą....ja Majce dawałam jakoś od roczku
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
iwonaNAVI napisał:
Ja mam taka w dalszej rodzinie ktora daje polrocznemu mleko od krowy ale maja swoje ...kazdy rodzic inny...no nasi rodzice to tez wychowani na takim i jakos zyja
na początki trzeba mieszać z wodą....ja Majce dawałam jakoś od roczku
Madzia to co innego pol roku roznicy robi swoje