- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 9 miesiąc temu #339559 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Fifoludku STO LAT!!!!
dzien dobry.
Emi znowu kicha, prycha :/
Pgogoda straszna , najchetniej caly dzien bym pod koldra spedzila.Wiec jak Emka bedzie szla na drzemke to i mamka sie tulnie obok corci
dzien dobry.
Emi znowu kicha, prycha :/
Pgogoda straszna , najchetniej caly dzien bym pod koldra spedzila.Wiec jak Emka bedzie szla na drzemke to i mamka sie tulnie obok corci
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 9 miesiąc temu #339562 przez Marta M
Rajuśku, ale Wy jesteście bojowe babki...ja tak nie mam ani z rodzicami ani z teściami, ale chyba dlatego że od jednych i drugich 100km, nigdy nie mamy przy kim dziecka zostawić, zawsze jesteśmy zdalni tylko na siebie...jak już mam moją mamę to zostawiam z przyjemnością, mama jest dla mnie ideałem mamy, T jest przeciwieństwem ideału, ale jest babcią i nie zabraniam jej noszenia, komentowania...miała swój czas, ten jest mój...Co innego gdybym szła do pracy i zostawiała ją codziennie, co innego też gdybyśmy się z rodzicali spotykali co chwilę...
To że ktoś nosi dziecko niech nosi, przyznaję się też, że sama noszę ją dość dużo, dziecko poznaje świat, chodzimy po domu dotykamy szafek, uchwytów, do okna patrzymy co chwilę...Do telefonu Majkę też często daję, ale widać jestem trochę inna..zawsze staram się kogoś zrozumieć, każdy postępuję tak jak mu się wydaje, że jest to słuszne...ot, tyle..
Filipku idziesz jak burza, już siódmy miesiąc kończysz, gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego :*:*:*:*:*
A Maja w nocy wstawała co godzinę, znowu słyszałam jak jej chrypkało gdzieś w krtani, oby nie na oskrzela zeszło...i znowu częściej kaszle
To że ktoś nosi dziecko niech nosi, przyznaję się też, że sama noszę ją dość dużo, dziecko poznaje świat, chodzimy po domu dotykamy szafek, uchwytów, do okna patrzymy co chwilę...Do telefonu Majkę też często daję, ale widać jestem trochę inna..zawsze staram się kogoś zrozumieć, każdy postępuję tak jak mu się wydaje, że jest to słuszne...ot, tyle..
Filipku idziesz jak burza, już siódmy miesiąc kończysz, gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego :*:*:*:*:*
A Maja w nocy wstawała co godzinę, znowu słyszałam jak jej chrypkało gdzieś w krtani, oby nie na oskrzela zeszło...i znowu częściej kaszle
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339563 przez Marta M
Aaaa...I zapomniałam się pochwalić, że Majka zaczęła od dzisiaj kicać Ależ mnie to cieszy, tak super to wygląda...i ona taka zadowolona z wyciągniętym językiem..
I coś mi się wydaje, że ząbki możemy mieć niedługo...
I coś mi się wydaje, że ząbki możemy mieć niedługo...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Marta M.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339579 przez fanka
witam i ja w ten paskudny, ponury dzień!!!
Fifuleńku sto latek!!!!!!
dziewczyny moje dziecko normalnie "szaleje" z jedzeniem, od kilku dni jest tak: dostaje przed spaniem butle 250 mm ok godz 19.30- 20 , o 23 (wczoraj o 22) już pobudka z płaczem, wypija kolejne 250 mm, i ok 3 w nocy kolejne 150-180 mm, i 6-7 rano znów but;a!!! kurde ile można?? nie wiem czy mu nie kopić jakiegoś kleiku ryżowego czy coś i mu nie spróbować dać?? co myślicie??? a w dzień od jakiegoś czasu mleczko jest beee, obiadki, owocki itd to by jadl i jadł ale mleko nie bardzo i pewnie w nocy nadrabia!!!
co do zostawiania z kimś dzieci to moja mama od początku zostawała z Dawidem jak była taka potrzeba i wiem, że będzie wszystko ok, choć ona też zawsze go zwyubiera bo mu zimno napewno i zawsze jest głodny!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Maja idziesz jak burza, zaraz pewnie zaczniesz raczkować, sprytna dziewczynka
Anitka Ty laleczko śliczna, uśmiech masz powalający. I zgadzam się z Pati, Anitka to cała mama!!!
Fifuleńku sto latek!!!!!!
dziewczyny moje dziecko normalnie "szaleje" z jedzeniem, od kilku dni jest tak: dostaje przed spaniem butle 250 mm ok godz 19.30- 20 , o 23 (wczoraj o 22) już pobudka z płaczem, wypija kolejne 250 mm, i ok 3 w nocy kolejne 150-180 mm, i 6-7 rano znów but;a!!! kurde ile można?? nie wiem czy mu nie kopić jakiegoś kleiku ryżowego czy coś i mu nie spróbować dać?? co myślicie??? a w dzień od jakiegoś czasu mleczko jest beee, obiadki, owocki itd to by jadl i jadł ale mleko nie bardzo i pewnie w nocy nadrabia!!!
co do zostawiania z kimś dzieci to moja mama od początku zostawała z Dawidem jak była taka potrzeba i wiem, że będzie wszystko ok, choć ona też zawsze go zwyubiera bo mu zimno napewno i zawsze jest głodny!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Maja idziesz jak burza, zaraz pewnie zaczniesz raczkować, sprytna dziewczynka
Anitka Ty laleczko śliczna, uśmiech masz powalający. I zgadzam się z Pati, Anitka to cała mama!!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez fanka.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #339593 przez megi2501
FILIPKU STO LAT
Ale ten czas ucieka. Wielkie gratulację Beti za tak odważnego synka
Jestem naprawdę pod wrażeniem
Moja całą noc znowu kwiąkała i się budziła, co chwilę
A co do zostawiania to ja jeszcze nigdy nie zostawiłam nikomu dziecko, tylko mojemu M na 2 godziny, jak szłam do fryzjera
Ale ten czas ucieka. Wielkie gratulację Beti za tak odważnego synka
Jestem naprawdę pod wrażeniem
Moja całą noc znowu kwiąkała i się budziła, co chwilę
A co do zostawiania to ja jeszcze nigdy nie zostawiłam nikomu dziecko, tylko mojemu M na 2 godziny, jak szłam do fryzjera
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339601 przez maja1982
Dz.dobry
u nas noc ok:) pobudka o 6 ale jestem nawet wyspana choc pogoda za oknem lipna!!
FILIPKU - buziaki starszaczku
Julcia, NUnka, Majunia - nie chorujcie słoneczka !!!
majunia - no gratulację - codziennie jakas nowa umiejętność BRAWO
marta -
fanka - a ty dajesz DAwidkowi samo mleczko??może dodaj mu kaszkę albo tak jak piszesz kleik
pije kawke i smigam pod prysznic a potem do smyka na polowanie na puzzle
u nas noc ok:) pobudka o 6 ale jestem nawet wyspana choc pogoda za oknem lipna!!
FILIPKU - buziaki starszaczku
Julcia, NUnka, Majunia - nie chorujcie słoneczka !!!
majunia - no gratulację - codziennie jakas nowa umiejętność BRAWO
marta -
fanka - a ty dajesz DAwidkowi samo mleczko??może dodaj mu kaszkę albo tak jak piszesz kleik
pije kawke i smigam pod prysznic a potem do smyka na polowanie na puzzle
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez maja1982.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339603 przez pati-m
JA tak jak wcześniej pisałam, też się absolutnie nie boję zostawić Kacpra z jedną czy z drugą babcią. Wiem, że mu włos z głowy nie spadnie. Zresztą zostawał albo z moją mamą albo z T. już wiele razy i zawsze wszystko było oki. Ja tak jak maja pisze, jestem po prostu typowa mamuśka, bo po prostu wolę żeby było po mojemu, a wiadomo, ze każda babcia opiekuje się inaczej
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez pati-m.
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339604 przez angie1713
Witam się i ja
Fifi wszystkiego naj... kochany
Maja gratuluję nowej umiejętności
U nas noc lepsza bez piersi .zasnęła 0 20 po czym obudziła się na jedzenie o 23 zjadła i poszła spać dalej wstała o 3 na jedzenie a później o 5 ale nie chciała jeść ani zasnąć więc wzięłam ją do nas przytuliła się mocno do mnie i zasnęła po paru minutach.Pierwsza noc bez piersi była super a bałam się że będzie płakać
Ja nieraz daję Nadię do T na jakieś 40 min bo mieszkają 3 piętra pode mną i T nieraz przychodzi żeby ją wziąć ale ja nie lubię jak ona tam chodzi wolę jak jest ze mną mój M uważa że przesadzam że powinna się przyzwyczajać .U moich rodziców jeszcze nie była sama bo oni mieszkają na drugim osiedlu ale tam bym ją prędzej zostawiała
Ile sypiecie kleiku do mleka bo ja nie mam pojęcia wczoraj wsypałam nie całą łyżkę do 120 ml mleka.
czy ma któraś to krzesełko ?Wczoraj właśnie je zakupiłam używane ale tak jak tu pan pisze stan bardzo dobry więc wzięłam tylko ciekawe jak się będzie sprawował
allegro.pl/show_item.php?item=2243750022
Fifi wszystkiego naj... kochany
Maja gratuluję nowej umiejętności
U nas noc lepsza bez piersi .zasnęła 0 20 po czym obudziła się na jedzenie o 23 zjadła i poszła spać dalej wstała o 3 na jedzenie a później o 5 ale nie chciała jeść ani zasnąć więc wzięłam ją do nas przytuliła się mocno do mnie i zasnęła po paru minutach.Pierwsza noc bez piersi była super a bałam się że będzie płakać
Ja nieraz daję Nadię do T na jakieś 40 min bo mieszkają 3 piętra pode mną i T nieraz przychodzi żeby ją wziąć ale ja nie lubię jak ona tam chodzi wolę jak jest ze mną mój M uważa że przesadzam że powinna się przyzwyczajać .U moich rodziców jeszcze nie była sama bo oni mieszkają na drugim osiedlu ale tam bym ją prędzej zostawiała
Ile sypiecie kleiku do mleka bo ja nie mam pojęcia wczoraj wsypałam nie całą łyżkę do 120 ml mleka.
czy ma któraś to krzesełko ?Wczoraj właśnie je zakupiłam używane ale tak jak tu pan pisze stan bardzo dobry więc wzięłam tylko ciekawe jak się będzie sprawował
allegro.pl/show_item.php?item=2243750022
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez angie1713.
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona