BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #339899 przez Agusia83
Natusia...jak Ty pieknie siedzisz i w ogole sliczna z Ciebie dziewczynka...te oczeta, do wycalowania :laugh:

Monia, na szczescie spi juz...ale dlugo nie mogla zasnac i sie non stop wiercila w lozku, podciagala za szczebelki...ona juz w ogole nie chce lezec ..tylko sie podciaga do siedzenia...a dzis to nawet siedzenie jej przeszkadzalo..na rekach tez zle...raz posmarowalam jej dziaselka i przestala marudzic na 15 minut..a potem od nowa...wrrrrr :angry: :angry: :angry:
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #339900 przez monika1984lodz
No to maja cos wspolnego nasze Emilki hehe :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339901 przez Agusia83
Tak jak pisalam..imie zobowiazuje :silly:

a ja niedawno wypilam drineczka...wodeczke ze sprite'm :laugh:

Dziewczyny jak ten czas leci...Fifi skonczyl 7 miesiac...za niedlugo wszystkie maluszki skoncza...juz czuje, jak za niedlugo bedziemy pisac o raczkowaniu, stawianiu pierwszych krokow, :laugh:

Musze sie pochwalic..co prawda zdarzylo sie to jak Emisia plakala, ale mowila non stop mama :laugh: jaka bylam dumna..nawet M to zauwazyl...i ciagle :laugh: powtarzal Emi by mowila tata :silly:
12 lata 9 miesiąc temu #339903 przez iwonaNAVI
tez czekam na filmik :)
12 lata 9 miesiąc temu #339908 przez monika1984lodz
a za mna dzisiaj caly dzien M lazi i mowi, ze mnie zgwalci :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu #339910 przez Agusia83
Monia, zazdroszcze...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 9 miesiąc temu #339912 przez monika1984lodz
Agusia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A tak wogole no to super, ze Emi mam mowi ::)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu #339913 przez Agusia83
Super...bardzo sie ciesze....

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339915 przez monika1984lodz

uciekam na kolacje
Buziaki :*

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu #339917 przez iwonaNAVI
Monia a jakie mialas?>
12 lata 9 miesiąc temu #339923 przez Agusia83
Ja tez przytylam :(

smacznego :laugh:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339929 przez slowiczek

12 lata 9 miesiąc temu #339933 przez Agusia83
Urocza Natusia :laugh: Kochana laleczka..pieknie siedzi...a wywrotki kazdemu sie zdarzaja :silly:
12 lata 9 miesiąc temu #339938 przez Marta M
Gratuluję Domisiowi ząbka a Natalce siedzenia :)

Agusia ale sie uśmiałam z tej "oferty pracy" :)

Mnie imię Emilka zawsze kojarzyło się z tą dziewczynką z Królika Bugsa ;)

Dziecko mojej kuzynki, dwa tygodnie młodsze od Majki:

www.facebook.com/photo.php?v=350388051664709

A ja dzień pełen wrażen, jak zaczał sie nijak, tak skońćzył z przygodami :) Do męza zadzwonil kolega pilot, ktory jechał do Chrzanowa bo dziś jest rocznica smierci katastrofy samolotowej w ktorej zginal ich kolega z roku, wiec pojechalismy na cmentarz z tym kolega, ale ze wiało zostałysmy z Majcia w samochodzie, do auta wszedł nam chłopczyk, pierwszy raz go widziałam na oczy, śmiały jak nie wiem co, był to syn brata tego zmarłego, zaznaczam ze jego brata tez nie znalam, maz sie zagadal przy grobie a ja mialam godzinne towarzystwo, usmialam sie jak nigdy, wszystko mi opowiedzial :D Chodzi do 1 klasy, jak sie dowiedzial ze jestem nauczycielem matematyki mowi: Ja codziennie licze do 1000, przy 123 robie sobie przerwe zeby odpoczac, haha, potem wyladowalismy na wizycie w domu u tych ludzi..wracajac o 18 do domu Majcia zasnela i stwierdzilismy ze jedziemy na wycieczkew nieznane, szukalismy zamku o ktorym tylko slyszelismy, w koncu niedawno sie przeprowadzilismy w te okolice...bylo super, wyladowalismy w jakiejs puszczy, zaskoczyl nas taki deszcz i snieg a po dlugich poszukiwaniach widok zamku w Rudnie niezapomniany :) Do domu wrocilismy przed 21, idziemy kapac Majcie i brakło prądu, haha...na szczęście po kilku minutach "był spowrotem"...Ale wywód sypnełam a tak naprawde nic ciekawego...teraz bedziecie zle ze to przeczytalyscie, heh...

dobrej nocy :)
12 lata 9 miesiąc temu #339941 przez pati-m
Natusia - och! ach! i jeszcze raz och! Jakaś ty cudna :)

Monia - uuuuuuuuuuuu, żywioł na maksa u Ciebie :silly:
Przegapiłaś moje pytanko o kocyk?

Zapomniałam Wam powiedzieć, że mój dzieć dziś cały dzień mnie zaczepiał, żebym się z nim bawiła :) Sam tylko troszkę się pobawił, a tak to zaczepiał i najfajniejsze były wygłupy na puzzlach. No i mamusia oczywiście wydawała dzikie odgłosy, łaskotała i cudowała na wszystkie sposoby świata, a synek miał radochę. No i Kacper ma nową koleżankę - lalkę pacynkę :) Przyniosłam mu kilka z przedszkola, a on wybrał właśnie ją i śmieje sięna jej widok i jej długich pomarańczowych włosów :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia