- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #341073 przez ewelinaa
Witam i ja
Noc na szczęście minęła i oby się już nigdy nie powtórzyła O 5 pobudka i zasnęła dopiero o 7 razem ze mną i niedawno wstałyśmy - dobre chociaż to
Jak nie wiem jak Wy to robicie, że jak nad ranem weźmiecie dzieci do łóżka to z Wami zasypiają - jak Kingę wezmę do łóżka i położę to się drze jak opętana, a jak posadzę od razu happy
Ja dostałam wczoraj kocyk z Bobovity - zwykły, zielony z logo - oddam go komuś, bo mamy 4 takie małe kocyki, więc bez sensu go trzymać.
I mam pytanko do dziewczyn, które kupowały puzzle piankowe w smyku - ile jest w opakowaniu i jaka cena? Bo nie wiem, czy jechać do smyka.
ANITKA, OLIWCIA
Pati - chyba nie dostałyśmy 7-miesięcznego Kacpra
Noc na szczęście minęła i oby się już nigdy nie powtórzyła O 5 pobudka i zasnęła dopiero o 7 razem ze mną i niedawno wstałyśmy - dobre chociaż to
Jak nie wiem jak Wy to robicie, że jak nad ranem weźmiecie dzieci do łóżka to z Wami zasypiają - jak Kingę wezmę do łóżka i położę to się drze jak opętana, a jak posadzę od razu happy
Ja dostałam wczoraj kocyk z Bobovity - zwykły, zielony z logo - oddam go komuś, bo mamy 4 takie małe kocyki, więc bez sensu go trzymać.
I mam pytanko do dziewczyn, które kupowały puzzle piankowe w smyku - ile jest w opakowaniu i jaka cena? Bo nie wiem, czy jechać do smyka.
ANITKA, OLIWCIA
Pati - chyba nie dostałyśmy 7-miesięcznego Kacpra
Temat został zablokowany.
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #341079 przez maja1982
witam sie i ja!!
Oliwka i Anitka - buziaki
noc ok z ty ze pobudka o 5:) (ewelina witaj w klubie) lolek tez na szczęście zasnął ok 7 , ja juz przysypiałam a on twardziel sie bawił ale wkoncu go zmogło!
pati - powodzenia
pyśka- oby szybciutko ci z tymi cycuchami przeszło!
angie - fajnie masz już z tym jedzonkiem rozkoszuj sie
Emisia - cudny uśmieszek
no i to by było tyle z mojego pisania - dołączam Lolka do marud
do później dziewczynki
Oliwka i Anitka - buziaki
noc ok z ty ze pobudka o 5:) (ewelina witaj w klubie) lolek tez na szczęście zasnął ok 7 , ja juz przysypiałam a on twardziel sie bawił ale wkoncu go zmogło!
pati - powodzenia
pyśka- oby szybciutko ci z tymi cycuchami przeszło!
angie - fajnie masz już z tym jedzonkiem rozkoszuj sie
Emisia - cudny uśmieszek
no i to by było tyle z mojego pisania - dołączam Lolka do marud
do później dziewczynki
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #341097 przez iwonaNAVI
Witam sie oglaszam ze sie mega wyspalam...oczywiscie pobudka o 7:30 na melczko i dalej spanko i uwaga pierwszy raz wstalam szybciej niz moje dziecko ubvralam sie zjadlam sniadanie i przychpodze a ona sobie grzecznie lezy cichutko
Emi jaki piekny usmiech
Anitko buziaczki
Emi jaki piekny usmiech
Anitko buziaczki
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #341113 przez angie1713
Anitko i Oliwko buziaczki i prosimy mamusie o zdjęcia
My już byłyśmy w sklepie i na krótkim spacerku ale wróciłyśmy bo nie wiem o której kurier będzie jak ja nie lubię tak czekać
Tak Maja rozkoszuję się jedzeniem dzisiaj zjadłam pączka ale jeszcze troszkę i was to czeka Ale najlepsze jest to że nie karmię już 4 dni a mleko mam nadal wczoraj w nocy karmiłam Nadię i pochylałam się nad jej łóżeczkiem i miałam mokrą koszulkę
My już byłyśmy w sklepie i na krótkim spacerku ale wróciłyśmy bo nie wiem o której kurier będzie jak ja nie lubię tak czekać
Tak Maja rozkoszuję się jedzeniem dzisiaj zjadłam pączka ale jeszcze troszkę i was to czeka Ale najlepsze jest to że nie karmię już 4 dni a mleko mam nadal wczoraj w nocy karmiłam Nadię i pochylałam się nad jej łóżeczkiem i miałam mokrą koszulkę
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #341127 przez slowiczek
Witam
noc FATALNA, Natalka budziła się co 1,5 h o 6 zarządziła pobudkę i nie mogłam się zbuntować bo przesikała pampersa potem trochę dospałyśmy ale i tak padam
Ewelina...ja mam puzzle ze smyka, 69,90 kosztują i jest 26 puzzli
Oliwka i Anitka 100 lat 100 lat !!!!!!!!!!!
dziś jest mój wielki dzień pamiętacie czemu ??????????
noc FATALNA, Natalka budziła się co 1,5 h o 6 zarządziła pobudkę i nie mogłam się zbuntować bo przesikała pampersa potem trochę dospałyśmy ale i tak padam
Ewelina...ja mam puzzle ze smyka, 69,90 kosztują i jest 26 puzzli
Oliwka i Anitka 100 lat 100 lat !!!!!!!!!!!
dziś jest mój wielki dzień pamiętacie czemu ??????????
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez slowiczek.
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #341163 przez slowiczek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dziś wprowadziłam Natalce pomidorki i na obiad wsunęła risotto z warzywami
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dziś wprowadziłam Natalce pomidorki i na obiad wsunęła risotto z warzywami
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez slowiczek.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 9 miesiąc temu #341175 przez Agusia83
Hejka...noc super, Emi wstala o 5:30, zjadla mleczko, zalozylam jej worek na siuski i zasnela...ale o 7 juz gadala, spindrala sie po szczebelkach, probowala zlapac pszczolki i motylko, ktore wisza z pozytywki...a mnie sie jeszcze oczy zamykaly...
W koncu wstalam, przewijam ja, a tam prawie pusty woreczek a pielucha cala mokra..myslalam, ze jak dam herbatke to sie napelni...a gdy przez ulamek sekundy siegnelam po pilota to Emi odkleila worek i wylala wszystkie siuski do pieluszki i tym sposobem nie mozemy dzis zbadac moczu...
Pozniej chcialam posprzatac szafki w kuchni...chociaz, ze wzielam Emi ze soba bez jojcenia sie nie obylo...ale jakos dotrwala do konca....dzis zaobserwowalam, ze na dole ma 2 spuchniete bulwy i widac juz cos bialego, ale narazie przeswituje z dziaselek...chyba 2 zeby na raz ida bardzo sie ciesze, tylko jak ja to wytrzymam ..tak, ze moge podac sobie reke z mamami marudek
Oliwka i Anitko...sto lat dziewczynki
Slowiczku, zrob sie na bostwo, ciekawa jestem reakcji ginka...a
Marta, a Ty kiedy do dentysty sie wybierasz? Do tego przystojniaka chcialas mnie wyslac z moim zebem
Angie, gratuluje zjedzenia paczusia...jak pojde z Emi na spacer, tez chyba kupie...
Wiecie, ja nie widze by dupa mi strasznie rosla..chociaz moze...ale najbardziej to brzuch...nie dosc, ze flak to do tego jakis spasiony...nie to zbey sama skora wisiala coraz wieksze gacie musze kupowac...a mam kilka super par, malo co uzywanych...chyba wystawie je na allegro...
W koncu wstalam, przewijam ja, a tam prawie pusty woreczek a pielucha cala mokra..myslalam, ze jak dam herbatke to sie napelni...a gdy przez ulamek sekundy siegnelam po pilota to Emi odkleila worek i wylala wszystkie siuski do pieluszki i tym sposobem nie mozemy dzis zbadac moczu...
Pozniej chcialam posprzatac szafki w kuchni...chociaz, ze wzielam Emi ze soba bez jojcenia sie nie obylo...ale jakos dotrwala do konca....dzis zaobserwowalam, ze na dole ma 2 spuchniete bulwy i widac juz cos bialego, ale narazie przeswituje z dziaselek...chyba 2 zeby na raz ida bardzo sie ciesze, tylko jak ja to wytrzymam ..tak, ze moge podac sobie reke z mamami marudek
Oliwka i Anitko...sto lat dziewczynki
Slowiczku, zrob sie na bostwo, ciekawa jestem reakcji ginka...a
Marta, a Ty kiedy do dentysty sie wybierasz? Do tego przystojniaka chcialas mnie wyslac z moim zebem
Angie, gratuluje zjedzenia paczusia...jak pojde z Emi na spacer, tez chyba kupie...
Wiecie, ja nie widze by dupa mi strasznie rosla..chociaz moze...ale najbardziej to brzuch...nie dosc, ze flak to do tego jakis spasiony...nie to zbey sama skora wisiala coraz wieksze gacie musze kupowac...a mam kilka super par, malo co uzywanych...chyba wystawie je na allegro...
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #341198 przez gosia2324
Witam
SŁOŃCE!!!!
Spacer zaliczony, obiad zjedzony czas na druga kawkę
OLIWKA I ANITKA Wszystkiego najpiękniejszego cukiereczki
D dzis idzie na noc wic sama ogarniam moja watache
Słowiczku uuuuu zazdoszcze
Jagoda spala dzisaiaj ze mna, matko kiedy ten zab sie przebije bo zwariuje , w dzien jest ok a w nocy pobudki co chwila i wcale nie na jedzenie
Jak lezy ze mna ,to odwraca sie na bok, raczke kladzie mi na policzek i dziecka nie ma
OLIWCIA Szałowa jesteś
SŁOŃCE!!!!
Spacer zaliczony, obiad zjedzony czas na druga kawkę
OLIWKA I ANITKA Wszystkiego najpiękniejszego cukiereczki
D dzis idzie na noc wic sama ogarniam moja watache
Słowiczku uuuuu zazdoszcze
Jagoda spala dzisaiaj ze mna, matko kiedy ten zab sie przebije bo zwariuje , w dzien jest ok a w nocy pobudki co chwila i wcale nie na jedzenie
Jak lezy ze mna ,to odwraca sie na bok, raczke kladzie mi na policzek i dziecka nie ma
OLIWCIA Szałowa jesteś
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez gosia2324.
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #341201 przez angie1713
Gosiu ja tak miałam z Nadią przez tydzień się budziła po 8 razy w nocy i nie chciała jeść i spać w łóżeczku a u mnie w łóżku przytulała się i zasypiała w moment i też myślałam że zęby ale nie ma żadnego Na szczęście od 3 nocy śpi super budzi się dwa razy
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez angie1713.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #341206 przez gosia2324
angie1713 napisał:
Licze ze to zeby,bo juz jej prawie prześwitują
Nie mamy jeszcze ani jednego ,a gdzie tam jeszcze do 20stu ???
Kuba jak mial 8 mies mial juz 8 zebów!
Gosiu ja tak miałam z Nadią przez tydzień się budziła po 8 razy w nocy i nie chciała jeść i spać w łóżeczku a u mnie w łóżku przytulała się i zasypiała w moment i też myślałam że zęby ale nie ma żadnego Na szczęście od 3 nocy śpi super budzi się dwa razy
Licze ze to zeby,bo juz jej prawie prześwitują
Nie mamy jeszcze ani jednego ,a gdzie tam jeszcze do 20stu ???
Kuba jak mial 8 mies mial juz 8 zebów!
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona