- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #341557 przez maja1982
pyska - superowe my mieliśmy takie o
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
moja przyjaciółka projektowała
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
moja przyjaciółka projektowała
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez maja1982.
Temat został zablokowany.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 9 miesiąc temu #341588 przez Agusia83
Pyskaa, sliczne zaproszenia troszke Ci zazdroszcze tej calej oprawy, nawet tych nerwow
Beti, to faktycznie daleko masz do pracy...najwazniejsze, ze ze wszytstim sobie radzisz
Ewelina, mnie okna umyla mama ...wygonila mnie ktoregos dnia na spacer a sama zaczela pucowac okna poza tym tez nic specjalnego nie robie..jutro jeszcze musze pomyc lampy..a w sobote odkurzyc i zmyc podlogi... mam nadzieje, ze moja marudka pozwoli mi posprzatac.
Beti, to faktycznie daleko masz do pracy...najwazniejsze, ze ze wszytstim sobie radzisz
Ewelina, mnie okna umyla mama ...wygonila mnie ktoregos dnia na spacer a sama zaczela pucowac okna poza tym tez nic specjalnego nie robie..jutro jeszcze musze pomyc lampy..a w sobote odkurzyc i zmyc podlogi... mam nadzieje, ze moja marudka pozwoli mi posprzatac.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #341598 przez Agusia83
Pyskaa,
Lece spac do Emisi...dobranoc.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Wkurza mnie to, ze tlumaczy siostrunie...ktora w ogole nie nadaje sie na bycie matka...nie zajmuje sie i nigdy nie zajmowala sie dziecmi. T nimi sie zajmuje i az dziwie sie, ze do niej nie mowia mamo...
Lece spac do Emisi...dobranoc.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Agusia83.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #341622 przez Pyśkaaaa
druga
raaany takiej fatalnej nocy nie mielismy od urodzenia zapałki se dzis wsadzę dziecko obudziło sie o 3.30 i nie był głodny... nie spał przewracał się tłukł nogami o łóżeczko dopiero o 5 zgłodniał i usnął i o 7.30 skory do zabawy szkoda że ja nie taka skora...
raaany takiej fatalnej nocy nie mielismy od urodzenia zapałki se dzis wsadzę dziecko obudziło sie o 3.30 i nie był głodny... nie spał przewracał się tłukł nogami o łóżeczko dopiero o 5 zgłodniał i usnął i o 7.30 skory do zabawy szkoda że ja nie taka skora...
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #341624 przez slowiczek
Trzeciaaaaaaa
Od 20 do 3 to byl jakis kos zmar!!!!!!!!, Natalia obudzila sie jedynie 10 razy i to wcale nie na jedzenie na szczescie od 3 do 8 jedna pobudka, wiec jestem w miare wyspana, wstala zadowolona wiec moze dzis bedzie lepiej...
Od 20 do 3 to byl jakis kos zmar!!!!!!!!, Natalia obudzila sie jedynie 10 razy i to wcale nie na jedzenie na szczescie od 3 do 8 jedna pobudka, wiec jestem w miare wyspana, wstala zadowolona wiec moze dzis bedzie lepiej...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez slowiczek.
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #341652 przez ewelinaa
Witam i ja... Czwarta?
U nas też noc koszmarna, Kinga budziła się z takim płaczem/wrzaskiem aż M. do niej wstawał (a on z tych co w nocy może bomba wybuchnąć i nie słyszą ). Nie mam pojęcia co jej było. Chyba jakieś złe sny - ciekawe co aż tak strasznego może się takiemu dzieciaczkowi śnić, że aż tak krzyczy . Na szczęście obudziła się z uśmiechem o 6 mega wyspana, a teraz zaliczyła 15-minutową drzemkę
Pyśka - śliczne zaproszenia Ja tez swoje z tej strony zamawiałam, nawet już jedno wyjęłam żeby zeskanować i Wam pokazać, a tu jest : www.zaproszenia-slubne.com/slubne/przedS...hp?id=DL3P&katalog=3
Fajny jest ten czas przygotowań, oczekiwania Ja też wszystko sama wybierałam, razem wybraliśmy tylko obrączki i garnitur M. Resztę ja sama - M. powiedział, że jego zadanie to przyjść i powiedzieć"TAK
U nas też noc koszmarna, Kinga budziła się z takim płaczem/wrzaskiem aż M. do niej wstawał (a on z tych co w nocy może bomba wybuchnąć i nie słyszą ). Nie mam pojęcia co jej było. Chyba jakieś złe sny - ciekawe co aż tak strasznego może się takiemu dzieciaczkowi śnić, że aż tak krzyczy . Na szczęście obudziła się z uśmiechem o 6 mega wyspana, a teraz zaliczyła 15-minutową drzemkę
Pyśka - śliczne zaproszenia Ja tez swoje z tej strony zamawiałam, nawet już jedno wyjęłam żeby zeskanować i Wam pokazać, a tu jest : www.zaproszenia-slubne.com/slubne/przedS...hp?id=DL3P&katalog=3
Fajny jest ten czas przygotowań, oczekiwania Ja też wszystko sama wybierałam, razem wybraliśmy tylko obrączki i garnitur M. Resztę ja sama - M. powiedział, że jego zadanie to przyjść i powiedzieć"TAK
Moderatorzy: ilona