BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #341557 przez maja1982
pyska - superowe my mieliśmy takie o
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

moja przyjaciółka projektowała :)
Załączniki:
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #341560 przez Pyśkaaaa
Maja ale fajne :) ja lubie taki :D

ok 50 osób :)tak, tak w dzien Matki takie świeto :P
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #341563 przez gosia2324
Zegnam sie juz , do jutra,spokojnej nocy :blink:
12 lata 9 miesiąc temu #341567 przez maja1982
ja tez już zmykam!

dobrej nocki :)
12 lata 9 miesiąc temu #341577 przez slowiczek
czuję, że to będzie słaba noc...odkąd położyłam Natalkę już 2 razy obudziła się z płaczem :dry:
12 lata 9 miesiąc temu #341582 przez Pyśkaaaa
Nataluszka daj mamusi pospać kochana :*
12 lata 9 miesiąc temu #341588 przez Agusia83
Pyskaa, sliczne zaproszenia :laugh: troszke Ci zazdroszcze tej calej oprawy, nawet tych nerwow :silly:

Beti, to faktycznie daleko masz do pracy...najwazniejsze, ze ze wszytstim sobie radzisz :laugh:

Ewelina, mnie okna umyla mama :laugh: ...wygonila mnie ktoregos dnia na spacer a sama zaczela pucowac okna :laugh: :laugh: poza tym tez nic specjalnego nie robie..jutro jeszcze musze pomyc lampy..a w sobote odkurzyc i zmyc podlogi... :blink: mam nadzieje, ze moja marudka pozwoli mi posprzatac.

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
12 lata 9 miesiąc temu #341592 przez Pyśkaaaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 9 miesiąc temu #341594 przez Agusia83
12 lata 9 miesiąc temu #341596 przez Pyśkaaaa

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #341598 przez Agusia83
Pyskaa,

Lece spac do Emisi...dobranoc.
12 lata 9 miesiąc temu #341620 przez pati-m
Pierwsza :)
Kacper wstał o 7.30 i już nie ma zamiaru spać, więc ja też na nogach i właśnie śniadanie wcinam.

12 lata 9 miesiąc temu #341622 przez Pyśkaaaa
druga :)
raaany takiej fatalnej nocy nie mielismy od urodzenia zapałki se dzis wsadzę B) dziecko obudziło sie o 3.30 i nie był głodny... nie spał przewracał się tłukł nogami o łóżeczko :ohmy: dopiero o 5 zgłodniał i usnął i o 7.30 skory do zabawy szkoda że ja nie taka skora...
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #341624 przez slowiczek
Trzeciaaaaaaa :kiss:

Od 20 do 3 to byl jakis kos zmar!!!!!!!!, Natalia obudzila sie jedynie 10 razy i to wcale nie na jedzenie :cheer: na szczescie od 3 do 8 jedna pobudka, wiec jestem w miare wyspana, wstala zadowolona wiec moze dzis bedzie lepiej...

12 lata 9 miesiąc temu #341652 przez ewelinaa
Witam i ja... Czwarta? :huh: :)

U nas też noc koszmarna, Kinga budziła się z takim płaczem/wrzaskiem aż M. do niej wstawał (a on z tych co w nocy może bomba wybuchnąć i nie słyszą :S ). Nie mam pojęcia co jej było. Chyba jakieś złe sny - ciekawe co aż tak strasznego może się takiemu dzieciaczkowi śnić, że aż tak krzyczy :( . Na szczęście obudziła się z uśmiechem o 6 :S mega wyspana, a teraz zaliczyła 15-minutową drzemkę :cheer:

Pyśka - śliczne zaproszenia :woohoo: Ja tez swoje z tej strony zamawiałam, nawet już jedno wyjęłam żeby zeskanować i Wam pokazać, a tu jest : www.zaproszenia-slubne.com/slubne/przedS...hp?id=DL3P&katalog=3 :)
Fajny jest ten czas przygotowań, oczekiwania :woohoo: Ja też wszystko sama wybierałam, razem wybraliśmy tylko obrączki i garnitur M. Resztę ja sama - M. powiedział, że jego zadanie to przyjść i powiedzieć"TAK :P :lol: :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia