- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #341953 przez bewipo
Fifi zdrówka
Anitka czasem potrafi się sama dłużej pobawić, ale to tak różnie. Jak marudzi to idziemy do niej się powygłupiać, albo na ręce i odkrywamy świat Teraz są na topie klamki, włączniczki i nauczyła się zamykać wodę w kranie A "the best" zabawka, która pomaga zawsze i na wszystko to butelka od 1,5 l żywiec zdrój
Anitka czasem potrafi się sama dłużej pobawić, ale to tak różnie. Jak marudzi to idziemy do niej się powygłupiać, albo na ręce i odkrywamy świat Teraz są na topie klamki, włączniczki i nauczyła się zamykać wodę w kranie A "the best" zabawka, która pomaga zawsze i na wszystko to butelka od 1,5 l żywiec zdrój
Temat został zablokowany.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #341958 przez maja1982
agusia - mój to już w ogóle w leżaczku nie chce siedzieć zresztą chyba nigdy za bardzo nie lubił!!
bewpio - no ja też sie staram z lolkiem "odkrywać świat" ma podobnie jak Anitka - najciekawsze są klamki, szafki, lampy, ale chciałbym żeby potrafił sie sam bawić to też ważne dla jego rozwoju a nie tylko mama albo tata ciągle - ale mam nadz. ze z czasem to przyjdzie!
ja tez zmykam
dobrej nocki
bewpio - no ja też sie staram z lolkiem "odkrywać świat" ma podobnie jak Anitka - najciekawsze są klamki, szafki, lampy, ale chciałbym żeby potrafił sie sam bawić to też ważne dla jego rozwoju a nie tylko mama albo tata ciągle - ale mam nadz. ze z czasem to przyjdzie!
ja tez zmykam
dobrej nocki
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #341988 przez fanka
witam i ja!
Kingusia buziaczek kochana!!!
a ja mam ogloszenie UWAGA UWAGA!!!! dziś za nami pierwsza od 6,5 miesiąca przespana noc!!!! Dawid wypił mleczko o 19.45 i poszedł spać i wstał na jedzenie o 5.30!!!! W sumie ja więcej wstawałam niż on bo do wc 2 razy szłam i tylko raz smoka mu dałam jak wstawałam bo trochę się wiercił ale przez sen!!! oby tak było częściej
a dziś 2 tura mycia okien, tym razem na piętrze i jakieś ogarnianie mieszkania.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kingusia buziaczek kochana!!!
a ja mam ogloszenie UWAGA UWAGA!!!! dziś za nami pierwsza od 6,5 miesiąca przespana noc!!!! Dawid wypił mleczko o 19.45 i poszedł spać i wstał na jedzenie o 5.30!!!! W sumie ja więcej wstawałam niż on bo do wc 2 razy szłam i tylko raz smoka mu dałam jak wstawałam bo trochę się wiercił ale przez sen!!! oby tak było częściej
a dziś 2 tura mycia okien, tym razem na piętrze i jakieś ogarnianie mieszkania.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez fanka.
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #341999 przez maja1982
Dz.dobry!!
Sto lat Kingusiu
pyska- mam nadz. ze ten lekarz zaradzi cos na brzuszek Frania!!kurcze to może od tej mm bo ty mu niedawno wprowadziłaś - może mu nie pasuje to mleczko??
fanka - ja miałam dzisiaj podobnie z tym ze u nas było jedzonko o 19 potem o 24,30 i dopiero o 6,30 czyli jedno!!!od paru dni oduczam lolka jedzenia w nocy tzn karmię go zawsze ok 24 a potem jak sie wierci to smoka daje i przeważnie udaje nam przesunąć w czasie kolejne karmienie a dzisiaj przespał od 1 w nocy do 6,30!!mam nadz.ze to nie był jednorazowy wybryk
idę ogarnąć domek
Sto lat Kingusiu
pyska- mam nadz. ze ten lekarz zaradzi cos na brzuszek Frania!!kurcze to może od tej mm bo ty mu niedawno wprowadziłaś - może mu nie pasuje to mleczko??
fanka - ja miałam dzisiaj podobnie z tym ze u nas było jedzonko o 19 potem o 24,30 i dopiero o 6,30 czyli jedno!!!od paru dni oduczam lolka jedzenia w nocy tzn karmię go zawsze ok 24 a potem jak sie wierci to smoka daje i przeważnie udaje nam przesunąć w czasie kolejne karmienie a dzisiaj przespał od 1 w nocy do 6,30!!mam nadz.ze to nie był jednorazowy wybryk
idę ogarnąć domek
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #342017 przez gosia2324
WItam
KINGUSIA RADOŚCI I SZCZĘŚCIA
U mnie tez noc standard, dzis jedno karmienie.
Pogoda cos sie chrzani,u nas zero słońca
Miłego dnia.
KINGUSIA RADOŚCI I SZCZĘŚCIA
U mnie tez noc standard, dzis jedno karmienie.
Pogoda cos sie chrzani,u nas zero słońca
Miłego dnia.
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #342028 przez Pyśkaaaa
Maja on na pepti jest bo ma skazę białkową także to nie od mleczka P
a doktor dał leki na brzuszek i powiedział że jak przez tydz się nie poprawi to zrobimy USG brzuszka a wysypka to potówki hehe
a doktor dał leki na brzuszek i powiedział że jak przez tydz się nie poprawi to zrobimy USG brzuszka a wysypka to potówki hehe
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #342030 przez slowiczek
WITAM
u nas na szczęście dużo lepsza noc, Natalia od 20 do 6:30 spała, 2 karmienia, teraz znowu śpi
Kingusia, 100 lat spryciulko
u nas na szczęście dużo lepsza noc, Natalia od 20 do 6:30 spała, 2 karmienia, teraz znowu śpi
Kingusia, 100 lat spryciulko
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez slowiczek.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #342101 przez gosia2324
A co to umieramy smiercia naturalna ((((
Mam nadzieje ze sprzątacie i pieczecie ciasta, i dlatego Was nie ma
Pati,Fanka, przyszły Wam juz misowe kocyki?
Ja dzis dostałam moja biedronkę!
JEST PRZE MILA I BAAAAAAAAAARDZO DUŻY jest ten kocyk SUPER!!!!
allegro.pl/przytulny-kocyk-poduszka-ze-z...hit-i2241906564.html
Mam nadzieje ze sprzątacie i pieczecie ciasta, i dlatego Was nie ma
Pati,Fanka, przyszły Wam juz misowe kocyki?
Ja dzis dostałam moja biedronkę!
JEST PRZE MILA I BAAAAAAAAAARDZO DUŻY jest ten kocyk SUPER!!!!
allegro.pl/przytulny-kocyk-poduszka-ze-z...hit-i2241906564.html
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez gosia2324.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #342106 przez maja1982
gosia - no kurcze nawet nie strasz :9
wszystkie takie zapracowane??
ja właśnie pije kawkę i jem drożdżówkę i zabieram sie za sprzątanko!!
byłam dzisiaj u kosmetyczki - a co sprzątanie może poczekać - zresztą ja nie mam świątecznego ciśnienia
wszystkie takie zapracowane??
ja właśnie pije kawkę i jem drożdżówkę i zabieram sie za sprzątanko!!
byłam dzisiaj u kosmetyczki - a co sprzątanie może poczekać - zresztą ja nie mam świątecznego ciśnienia
Moderatorzy: ilona