- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 8 miesiąc temu #344901 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dzien dobry
Mgielka czekamy na fote
Beti od rana mnie rozbawilas
Milego dnia
Mgielka czekamy na fote
Beti od rana mnie rozbawilas
Milego dnia
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #344903 przez fanka
witam w sobotę, u nas wreszcie noc z pobudkami tylko na jedzenie!!!! i teraz cwaniaczek jeszcze dosypia, ojcu dosypia, a mama klika
Fifuleńku mój- ciotka poezją pojedzie- uwaga!!!- w błękicie Twoich oczu można utonąć!!!!
Beti za brak wannowego zdjęcia karna żaba!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
patrzcie jaki artykuł znalazłam www.kimono.pl/Mama-Madzi-nowa-ikona-pop-kultury-a3768
Fifuleńku mój- ciotka poezją pojedzie- uwaga!!!- w błękicie Twoich oczu można utonąć!!!!
Beti za brak wannowego zdjęcia karna żaba!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
patrzcie jaki artykuł znalazłam www.kimono.pl/Mama-Madzi-nowa-ikona-pop-kultury-a3768
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #344904 przez ewelinaa
Witam i ja w sobotę
Noc średnia o 3.30 Kinga stwierdziła, że już się wyspała i do 5 nie chciała zasnąć. A jak zasnęła to spałyśmy do 7. Ok. 10 przyjedzie szwagierka popilnować małej, a ja lecę na zakupy, jutro jedziemy na chrzciny i chcę jakąś wyjściową bluzkę sobie kupić.
I spóźnione życzonka dla Nunki i Dawidka
Miłego dnia
Zapomniałam się pochwalić:
Moje dziecko potrafi usiąść z leżenia na brzuszku
Słowiczku - jeśłi chodzi o kaszki ja daję z Nestle na śniadanie. Dawałam te z Bobovity, ale poczytałam etykiety i one nie zawierają nawet ułamka owoców, tylko jakiś aromat owocowy czy coś. A z nestle mają owoce, cenowo wychodzi podobnie.
Noc średnia o 3.30 Kinga stwierdziła, że już się wyspała i do 5 nie chciała zasnąć. A jak zasnęła to spałyśmy do 7. Ok. 10 przyjedzie szwagierka popilnować małej, a ja lecę na zakupy, jutro jedziemy na chrzciny i chcę jakąś wyjściową bluzkę sobie kupić.
I spóźnione życzonka dla Nunki i Dawidka
Miłego dnia
Zapomniałam się pochwalić:
Moje dziecko potrafi usiąść z leżenia na brzuszku
Słowiczku - jeśłi chodzi o kaszki ja daję z Nestle na śniadanie. Dawałam te z Bobovity, ale poczytałam etykiety i one nie zawierają nawet ułamka owoców, tylko jakiś aromat owocowy czy coś. A z nestle mają owoce, cenowo wychodzi podobnie.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez ewelinaa.
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #344906 przez maja1982
Witam sie i ja!!
U nas noc taka sobie!od 2 do 3 wstawałam do lolka chyba z 10razy, przebieranie, karmienie potem wiercił sie niemiłosiernie ale na szczęście w końcu zasnął!pobudka o 6 teraz drzemkają z tatusiem
fanka - super ze maluszek wraca do normy !!
mgiełka - a jakie mleko dajesz (ja nie mlekowa jeszcze ale pytam z ciekawości
ide kawusie zrobić
U nas noc taka sobie!od 2 do 3 wstawałam do lolka chyba z 10razy, przebieranie, karmienie potem wiercił sie niemiłosiernie ale na szczęście w końcu zasnął!pobudka o 6 teraz drzemkają z tatusiem
fanka - super ze maluszek wraca do normy !!
mgiełka - a jakie mleko dajesz (ja nie mlekowa jeszcze ale pytam z ciekawości
ide kawusie zrobić
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #344908 przez fanka
Maja przypomniałaś mi o przebieraniu dziecia, Dawid wczoraj wykapany, ubrany w czyste piżamki , pije mleczko, a to czuję, że ładuje takiego kupała , że masakra (a właśnie wczoraj cos go wstrzymało i cały dzień nie robił) i jak go rozebrałam to nadawał się tylko do wymycia plus zmiana body bo pielucha nie dała rady!!!
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #344915 przez pati-m
Witam
Wczora wieczorem miałam z Wami pokilkać, ale jak tylko Kacper zasnął to i ja szybko padłam
Ja niedługo śmigam po jakieś piżamki dla Kacpero, po widzę, że śpiochna na 74 lekko przyciasne i rękawki za krótkie. Przy okazji może jakies buty upoluję na wiosnę
Wczora wieczorem miałam z Wami pokilkać, ale jak tylko Kacper zasnął to i ja szybko padłam
Ja niedługo śmigam po jakieś piżamki dla Kacpero, po widzę, że śpiochna na 74 lekko przyciasne i rękawki za krótkie. Przy okazji może jakies buty upoluję na wiosnę
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #344922 przez pati-m
Wstawię Wam fotki Kacpero. Z góry przepraszam, że tyle ale nie mogłam się zdecydować które Nie wstawiałam jak skończył 7m-cy, to wstawię teraz
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez pati-m.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #344924 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ewcia to GRATULACJE dla Kini!! Brawo pierwszy sam siadajacy dziec
Fanka
Pati jaki Kacpero boski!!! maly hip-hopowiec:D a spaicy KAcpi do zjedzenia normalnie.
Maja to udanej imprezki!!!!
Fanka
Pati jaki Kacpero boski!!! maly hip-hopowiec:D a spaicy KAcpi do zjedzenia normalnie.
Maja to udanej imprezki!!!!
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej