- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #344626 przez iwonaNAVI
Agusia83 napisał:
Bylo blisko
dziewczyny mam pytanie odnoscie termooppakowan...mialam kiedy z lovi ale totalna dupa czy ktoras z was ma jakies ktore naprawde trzyma cieplo?\
chodzi mi o to zeby na ok 3 godz woda byla ciepla
do tej pory chodzilam z termosem ale teraz jak Niunia je mleko tylko 3 razy dziennie to nie bede go tachac ze soba
mialam napisac Oliwcia oczywiscie
Bylo blisko
dziewczyny mam pytanie odnoscie termooppakowan...mialam kiedy z lovi ale totalna dupa czy ktoras z was ma jakies ktore naprawde trzyma cieplo?\
chodzi mi o to zeby na ok 3 godz woda byla ciepla
do tej pory chodzilam z termosem ale teraz jak Niunia je mleko tylko 3 razy dziennie to nie bede go tachac ze soba
Temat został zablokowany.
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #344651 przez gosia2324
Dawidku, jestes uroczy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agusia, powiem Ci ze mojej przyjaciolki coreczka (8 mies) tez sie zakrztusila zupka i od tej pory mala boi sie jesc zupek , moze Emilka tez dlatego ich nie chce???
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Iwonka ,tylko zwylky termos Ci przytrzyma cieplo, albo podrzejc mleko bardzo mocno i moze wytrzyma z 2 godz w miare cieple.
BETI nienawidzę Cie za ten przepis na Tiramisu
Zrobiłam sobie dzisiaj i juz 3 podejścia mam za soba , a gdzie do wieczora, jak Damian wroci jutro z pracy to nic nie zostanie, oprócz mojej nadwagi.
Agusia, powiem Ci ze mojej przyjaciolki coreczka (8 mies) tez sie zakrztusila zupka i od tej pory mala boi sie jesc zupek , moze Emilka tez dlatego ich nie chce???
Iwonka ,tylko zwylky termos Ci przytrzyma cieplo, albo podrzejc mleko bardzo mocno i moze wytrzyma z 2 godz w miare cieple.
BETI nienawidzę Cie za ten przepis na Tiramisu
Zrobiłam sobie dzisiaj i juz 3 podejścia mam za soba , a gdzie do wieczora, jak Damian wroci jutro z pracy to nic nie zostanie, oprócz mojej nadwagi.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez gosia2324.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #344668 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Emi
ze wzgledu na to, ze nie moglam sie zdecydowac bedzie kilka zdjc
ze wzgledu na to, ze nie moglam sie zdecydowac bedzie kilka zdjc
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #344669 przez iwonaNAVI
a i chcialam zapytac o krem do buzki dla dzieci...uzywam tego z nivei ale mam wrazenie ze jest za malo tlusty...mam tez taki na dwor i ten jest ok ale chyba nie bede go stsosowac codziennie na buzke jak jest na wiatr, mroz itp
jakie wy uzywacie?
dodam ze nie chce jakiegos drogiego...po prostu bardziej tlustszy
jakie wy uzywacie?
dodam ze nie chce jakiegos drogiego...po prostu bardziej tlustszy
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #344673 przez fanka
Emisia cudowna jesteś po prostu do zjedzenia, wszystkie zdjęcia urocze ale mina na pierwszym mnie powaliła
Iwonka ja używam ziajki wszystkich kosmetyków i jestem zadowolona, z nivea Dawid dostawał uczulenia nie wiem czemu. A co do termoopakowań to moim zdaniem wszystkie są o d..ę rozbić,mój trzymał ciepło ok 3 godz jak wsadziłam butelkę ze wrzątkiem, zamknełam i owinełam w koc wszystko to jak Dawid chciał jeść to woda była akurat w sam raz. A, że teraz tylko butla to używam podgrzewacza do butelek na noc, wsadzam butelkę z wodą, później tylko dosypuję mleko, nakarmię młodego i wsadzam kolejną butelkę na 2 karmienie
Iwonka ja używam ziajki wszystkich kosmetyków i jestem zadowolona, z nivea Dawid dostawał uczulenia nie wiem czemu. A co do termoopakowań to moim zdaniem wszystkie są o d..ę rozbić,mój trzymał ciepło ok 3 godz jak wsadziłam butelkę ze wrzątkiem, zamknełam i owinełam w koc wszystko to jak Dawid chciał jeść to woda była akurat w sam raz. A, że teraz tylko butla to używam podgrzewacza do butelek na noc, wsadzam butelkę z wodą, później tylko dosypuję mleko, nakarmię młodego i wsadzam kolejną butelkę na 2 karmienie
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #344675 przez pati-m
Jestem na chwilkę bo zaraz biorę się za prasowanie.
Fotki Dawidzia rewelka! Zwłaszcza ta z języczkiem
A motylkowo Emi przesłodka! No i dziękuję za piękny całusek
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez pati-m.
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #344678 przez magda79
pati-m napisał:
Jestem na chwilkę bo zaraz biorę się za prasowanie.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej