- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #344217 przez fanka
Monia piękny prezent, zazdraszczam!!!!ja tez taki chce!!! to M się spisał , facet jak chce to potrafi no i zazdroszcze naprawionej Emi i naprawionego Franusia!!
Anitko- synowo to się z Dawidem razem na jakieś choróbska zgadaliście?? zdrowieć mi tu szybciutko!!!
Anitko- synowo to się z Dawidem razem na jakieś choróbska zgadaliście?? zdrowieć mi tu szybciutko!!!
Temat został zablokowany.
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #344224 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
dziewczynki to z tego sklepu
www.262.pl polecam baaardzo- ceny nie wygorowne- wykonanie cuuudowne!!! zamawialismy 9 11 wyslali a dzisiaj juz bylo u nas wiec nawet w swieta pracuja
a z drugiej strony serduszka jest imie Emilki i data urodzenia
ide smazyc
www.262.pl polecam baaardzo- ceny nie wygorowne- wykonanie cuuudowne!!! zamawialismy 9 11 wyslali a dzisiaj juz bylo u nas wiec nawet w swieta pracuja
a z drugiej strony serduszka jest imie Emilki i data urodzenia
ide smazyc
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #344226 przez kasia79
monika kotlety o tej porze ? prezent świetny !!!
My w tym roku 4 czerwca mamy 15 lat po ślubie i też muszę pomyśleć o jakimś fajnym prezencie, chcemy jakąś imprezkę zrobić dla rodziny ale chyba nie wyrobimy finansowo przez tą Tunezję.
Spadam, do juterka
My w tym roku 4 czerwca mamy 15 lat po ślubie i też muszę pomyśleć o jakimś fajnym prezencie, chcemy jakąś imprezkę zrobić dla rodziny ale chyba nie wyrobimy finansowo przez tą Tunezję.
Spadam, do juterka
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #344250 przez megi2501
Monia piękny prezent
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Moje dziecko od jakiegoś czasu robi afery zanim zaśnie. Fakt, że trwa to z 15-20 minut, ale mam dość.
Maja bo Ty w tych bojach trochę przeszłaś, czy jak płakał to brałaś małego na ręce uspakajałaś i znowu odkładałaś, czy technika tylko głaskania i pozostawienia w łóżeczku zadziałała
Kochane pomóżcie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Moje dziecko od jakiegoś czasu robi afery zanim zaśnie. Fakt, że trwa to z 15-20 minut, ale mam dość.
Maja bo Ty w tych bojach trochę przeszłaś, czy jak płakał to brałaś małego na ręce uspakajałaś i znowu odkładałaś, czy technika tylko głaskania i pozostawienia w łóżeczku zadziałała
Kochane pomóżcie
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #344263 przez maja1982
megi -
joj troszkę dal nam w d..ę z tym zasypianiem powiem tak - próbowaliśmy wszystkiego tzn jak płakał braliśmy go po jakimś czasie na ręce żeby go uspokoić ale to działało do czasu gdy był na rękach bo odłożony do łóżeczka znowu zaczynał płakać, tak wiec potem stosowaliśmy metodę "nie brania na ręce" uspakajaliśmy go w łóżeczku (głaskanie, klepanie po pupci )i u nas ta metoda sie lepiej sprawdziła!ale każde dziecko jest inne i musisz próbować - ale rozumiem twoje rozgoryczanie i to nawet bardzo dobrze!!!
teraz np lolek odłożony do łóżeczka śmieje się od ucha do ucha chce sie bawić mimo tego ze jest padnięty - tak sie broni przed spaniem, wiec jak trwa to dłużej to go zostawiam on sie pokręci pojojczy i w końcu zaśnie!!
joj troszkę dal nam w d..ę z tym zasypianiem powiem tak - próbowaliśmy wszystkiego tzn jak płakał braliśmy go po jakimś czasie na ręce żeby go uspokoić ale to działało do czasu gdy był na rękach bo odłożony do łóżeczka znowu zaczynał płakać, tak wiec potem stosowaliśmy metodę "nie brania na ręce" uspakajaliśmy go w łóżeczku (głaskanie, klepanie po pupci )i u nas ta metoda sie lepiej sprawdziła!ale każde dziecko jest inne i musisz próbować - ale rozumiem twoje rozgoryczanie i to nawet bardzo dobrze!!!
teraz np lolek odłożony do łóżeczka śmieje się od ucha do ucha chce sie bawić mimo tego ze jest padnięty - tak sie broni przed spaniem, wiec jak trwa to dłużej to go zostawiam on sie pokręci pojojczy i w końcu zaśnie!!
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #344266 przez gosia2324
Megi,Jagódka robiła takie akcje jak jej zęby szly, musiałam ja usypiać na rekach i od północy spala ze mna. ale pozwalałam jej na to, teraz wszystko wrocilo do normy.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #344268 przez Mała
To czekanie w kolejkach masakra.
Amelka gratuluję ząbka
Gosia no widzisz dzieci załatwiły Ci kolejnego Gwarka
Mojej Oli było już wczoraj lepiej, a dzisiaj znów jej się leje z nosa i kaszle, no ile jeszcze, trwa to od 24 marca. Co jej lepiej to na drugi dzień od nowa, oszaleję. Ja chcę do domu.
Jutro jeszcze Poznań i ciekawe ile trzeba będzie odstać w kolejce. A w ogóle to wielka wyprawa, bo ja kwoka i wszystkie swoje dzieci biorę ze sobą+ T żeby się Olą zajęła w trakcie wizyty i szwagra jako szofera.
Dziękuję za życzenia w imieniu Oli, a zdjęcie jak będę w domu wstawię, bo nawet nie mam aparatu.
Megi u nas czasem też jest ryk, ale ja ją odwracam twarzą do ściany, daję smoka i pieluchę i chwilę przytrzymuję, żeby się nie rzucała i za chwilę pada. Poprawiła mi się w zasypianiu, bo kiedyś to był koncert na cały dom.
Amelka gratuluję ząbka
Gosia no widzisz dzieci załatwiły Ci kolejnego Gwarka
Mojej Oli było już wczoraj lepiej, a dzisiaj znów jej się leje z nosa i kaszle, no ile jeszcze, trwa to od 24 marca. Co jej lepiej to na drugi dzień od nowa, oszaleję. Ja chcę do domu.
Jutro jeszcze Poznań i ciekawe ile trzeba będzie odstać w kolejce. A w ogóle to wielka wyprawa, bo ja kwoka i wszystkie swoje dzieci biorę ze sobą+ T żeby się Olą zajęła w trakcie wizyty i szwagra jako szofera.
Dziękuję za życzenia w imieniu Oli, a zdjęcie jak będę w domu wstawię, bo nawet nie mam aparatu.
Megi u nas czasem też jest ryk, ale ja ją odwracam twarzą do ściany, daję smoka i pieluchę i chwilę przytrzymuję, żeby się nie rzucała i za chwilę pada. Poprawiła mi się w zasypianiu, bo kiedyś to był koncert na cały dom.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Mała.
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #344275 przez Mała
Tak po zabiegu, zdjęcie szwów i mam już listę pytań ułożoną Najbardziej się martwię, że będzie tam siedział jakiś pisklak, który tylko szwy zdejmie, a na pytania mi nie odpowie, a wizytę u naszego lekarza, który go operował mamy dopiero na koniec maja.
Gosia no tak miało być, ale T boi się z nią zostać sama, tym bardziej, że miała przedsmak co ją czeka jak ja robiłam sobie pasemka i przez jakiś czas musiała się nią zająć, w tym uśpić. Ola przeryczała cały czas i nie pozwoliła się nawet tknąć, a T to o mało zawału nie dostała. A szczerze to ją wolę mieć ze sobą A to nie takie kilka godzin, bo wyjeżdżamy o 6:30, a wrócimy pewnie ok 14.
Gosia no tak miało być, ale T boi się z nią zostać sama, tym bardziej, że miała przedsmak co ją czeka jak ja robiłam sobie pasemka i przez jakiś czas musiała się nią zająć, w tym uśpić. Ola przeryczała cały czas i nie pozwoliła się nawet tknąć, a T to o mało zawału nie dostała. A szczerze to ją wolę mieć ze sobą A to nie takie kilka godzin, bo wyjeżdżamy o 6:30, a wrócimy pewnie ok 14.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Mała.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 9 miesiąc temu #344302 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
MAla to ja trzymam za Was jutro kciuki!!!!
Megi
Ja sie dzisiaj dowiedzialam, ze znajoma w ciazy i ma termin na grudzien mam nadziej, ze
A teraz juz uciekam dziewczynki film ogladac z malzem
Megi
Ja sie dzisiaj dowiedzialam, ze znajoma w ciazy i ma termin na grudzien mam nadziej, ze
A teraz juz uciekam dziewczynki film ogladac z malzem
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona