BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #344476 przez kasia79
DAWIDKU I EMILKO STO LAT :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #344505 przez fanka
a mnie doktorka powiedziała, że w MM jest wystarczająca ilość wit D i kazała odstawić.
www.kciuk.pl/Gdzie-spia-dzieci-a88909/
12 lata 9 miesiąc temu #344507 przez iwonaNAVI
Witam sie...M mi sie rozchorowal wysokoa goraczka + bigunka + bierze go na wymioty

wyesmitowalam go do salonu zeby nas nie pozarazal

Nadrabiam was....

Mala powodzenia u lekarzy

Pati :kiss:

Pyska ja karmie MM i kazala nam teraz dawac wit D co 2 dzien ze zwzgledu ze jest wiecej slonka

Emilko Dawidku :) starszaczki kochane buziaki
12 lata 9 miesiąc temu #344508 przez iwonaNAVI
Lece gotowac rosol co by tego mojego chorowitka postawic na nogi
12 lata 9 miesiąc temu #344510 przez gosia2324
Witam sie i ja :)

ŚCISKAM MOCNO NUNKE I DAWIDKA

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

BETI POKARZ CO TAM NAWYSTAWIALAS MOZE KTORAS COS SKORZYSTA?
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #344517 przez fanka
Gosia

pokażę Wam mojego 7-mio miesięczniaka jeśli pozwolicie ;-)

Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #344523 przez monika1984lodz
Gosia

Fanka bodziak na ostatnim zdjeciu powalil mnie na lopatki :) kochany Lowelasik.Jednak moje ulubione to kermit :) Jeszcze raz Dawidku sto lat!!!

Emi tnie drzemke- juz druga dzisiaj.W nocy wogole nie spala.Tak sie wiercila i rzucala po lozeczku, ze ja nie zmruzylam oka.o 5:30 obudzila sie z placzek z bolu brzuszka.Kurcze wiecie ja juz oglupialam , nie wiem od czego ja ten brzunio boli :(
Wykluczylam juz uczulenie na kukurydze.Moze jabluszko bylo pryskane i ja tak meczylo.No przeciez niemozliwoscia jest zeby z takiej malej dupki szly takie bacury!!!

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #344535 przez fanka
Dziękujemy, i prosimy o zdjęcia Emci :-)
zmykamy na spacer bo jest cudnie na polku
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #344582 przez maja1982
my już po spacerku :)

gosia

fanka - co ty sie pytasz czy możesz ??wiesz ze my tylko czekamy az sie jakaś fotka pojawi :) takze dawaj jak masz wiecej :)

monia - biedna Nunka :( ciekawe od czego ją bolał brzuszek??ale powiem ci ze lolek tez miała jakies wzdęcia wiercił sie i puszczał bączki ale m nie było wiec go wzięłam do siebie bo wstawałbym co 5 minut do niego!!

ide kawkę zrobić :)

do później
12 lata 9 miesiąc temu #344593 przez iwonaNAVI
Gosia z mama bedie coraz lepeij :)

Dawidku ale przystojniak z Ciebie :)

Moje dziecko pod wzgledem jedzenia jest niesamowite...o 13 zjadla 200 ml swojej zupki jarzynowej a o 14 dalam jej moj rosolek pierwszy raz...podziobalam widelcem tylko byly duze kawalki ale mala zjadla koljna porcje obiadu tez ok 200 ml myslalam ze na poczatku nie bedzie chciala jesc bo to dosyc mocno przyprawione a ona nie zna takich smakow ale tak jej smakowalo ze ciagle tylko widzialam jej wyciagniety jezyk i ledwo nadazalam :P
12 lata 9 miesiąc temu #344598 przez kasia79
Dawidku ale jesteś przystojniacha, to ni na wózek lecą ;)

Monia może daj jej infacol albo espumisan ?

Moje dziecko po pół godzinnym płaczu w końcu zasnęła, te żęby chyba ją męczą, tak w ogóle to już tylko dwie drzemki sobie robi, ale za to dłuższe po około 2 godziny.
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #344602 przez Agusia83
I ja sie witam...skonczylysmy dzis troszke wczesniej i szef pozwolil pojsc do domu :laugh:
Ja nie wiem co zrobic z tym jedzeniem...Emi zjadla pol sloika zupki...jak wrocilam zjadla kolejne pol...kuircze nie wiem czy dobrze zrobilam, ale po niedlugim czasie dalam jej chrupki...no i chyba musiala jej zle stanac w gardle, lub w ogole ...i Emi wszystko zwymiotowala na nasz posciel (wlasnie prala ja pierze) znow sie wystraszylam...na szczescie juz jest ok...niedawno zasnela....

Dawidku i Nuneczko, 10000000 lat :laugh:

Dawidzio...przestojniak z Ciebie niesamowity...a jakie ciufy masz fajowe :lol: pewnie kazda mala dziewczynka obraca sie za Toba i wozeczkiem :woohoo:

Gosia,

Olcia, jestes niesamowita...buzia to chyba Ci sie non stop otwiera :silly: i ze zjadlas taki doprawiony rosol? niezle. Iwonka a uzywasz kostek rosolowych, czy nie?

Dziewczyny ja nadal nie mam @... :( i nie czuje by sie zapowiadalo...
12 lata 9 miesiąc temu #344607 przez kasia79
moje dziecko też woli bardziej przyprawione jedzonko, zaczęła mi pluć zupkami więc zaczęłam mocniej jej przyprawiać i teraz siama ładnie.
12 lata 9 miesiąc temu #344612 przez iwonaNAVI
Agusia ja mam Oliwcie :P
nie nie uzywam kostek rosolowych...mam wiejska kure od babci :)

Kasia ja nie doprawiam niczym same warzywka...ale widac ze jak dzisiaj posmakowala doprawione to byla mega wielka roznica :)
12 lata 9 miesiąc temu #344619 przez Agusia83
mialam napisac Oliwcia oczywiscie :laugh:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży