- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #344130 przez maja1982
monia - to fajnie ze sie Nunka naprawiła
a moj lolo nie chce sie sam bawić (tzn czasami sie zabawi ale nie na długo ) a ostatnio jak znikam to od razu ryk!!albo wymusza zeby go na rece wziąć - ale dzisiaj jem obiad a ten mały złośnik sie wydziera i ręce wyciąga a ja dalej jem - i mowie do niego ze jak sie przestanie złościc to go wezmę a ten ze złości sie napina jakieś mostki mi wyczynia i chyba dopiero po 10 minutach sie uspokoił!nie wiem po kim ten moj dziec taki nerwusek!!
a moj lolo nie chce sie sam bawić (tzn czasami sie zabawi ale nie na długo ) a ostatnio jak znikam to od razu ryk!!albo wymusza zeby go na rece wziąć - ale dzisiaj jem obiad a ten mały złośnik sie wydziera i ręce wyciąga a ja dalej jem - i mowie do niego ze jak sie przestanie złościc to go wezmę a ten ze złości sie napina jakieś mostki mi wyczynia i chyba dopiero po 10 minutach sie uspokoił!nie wiem po kim ten moj dziec taki nerwusek!!
Temat został zablokowany.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #344152 przez Pyśkaaaa
nadrobiłam uff...
a więc tak wszystim dzieciaczkom zdrówk życzę :* a mamusiom cierpliwości przepraszam że nie wymienie wszystkich z osobna ale nie jestem w stanie...
wczoraj miałam podły wieczor i nie chcialam wam smęcić
Franek czuje się już dobrze wszystkie badanka ok pijemy nowe syropki i znowu ładnie spimy
Monia cudne zdjęcia :*
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Słowiczku cieszę się że z Natalkowym brzusiem lepiej :*
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a więc tak wszystim dzieciaczkom zdrówk życzę :* a mamusiom cierpliwości przepraszam że nie wymienie wszystkich z osobna ale nie jestem w stanie...
wczoraj miałam podły wieczor i nie chcialam wam smęcić
Franek czuje się już dobrze wszystkie badanka ok pijemy nowe syropki i znowu ładnie spimy
Monia cudne zdjęcia :*
Słowiczku cieszę się że z Natalkowym brzusiem lepiej :*
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #344188 przez fanka
Dzieć śpi huraaa
normalnie opadłam dziś z sił i to dosłownie, młody dziś istny sajgon urządził, wyobraźcie sobie, że tak gryzie wszystko, tak zaciska dziąsła i te swoje 2 zęby , że ma już ugryziony do krwi język i wewnętrzne strony warg!!!jedyny plus jest taki, że od wczoraj nie ma już gorączki jakiejś dużej, najwięcej 38 było po spaniu, a tak to mniej ale ciągle podwyższona temperatura się utrzymuje.
Maja mój też taki terrorysta i wymuszacz się zrobił, może to taki etap?? mam nadzieję, że to nie na stałe? też się pręży, czerwieni i piszczy jak coś jest nie po jego myśli.
eh gdzie się podziały nasze słodkie, małe aniołeczki??
aha zakupiłam dziś krzesełko do karmienia wreszcie
Gosia- Kubulek niezły artysta, a jak za 4 lata to już Jagódka też będzie nawijać więc jak we trójkę "przyciśniecie" D to nie będzie miał wyjścia
normalnie opadłam dziś z sił i to dosłownie, młody dziś istny sajgon urządził, wyobraźcie sobie, że tak gryzie wszystko, tak zaciska dziąsła i te swoje 2 zęby , że ma już ugryziony do krwi język i wewnętrzne strony warg!!!jedyny plus jest taki, że od wczoraj nie ma już gorączki jakiejś dużej, najwięcej 38 było po spaniu, a tak to mniej ale ciągle podwyższona temperatura się utrzymuje.
Maja mój też taki terrorysta i wymuszacz się zrobił, może to taki etap?? mam nadzieję, że to nie na stałe? też się pręży, czerwieni i piszczy jak coś jest nie po jego myśli.
eh gdzie się podziały nasze słodkie, małe aniołeczki??
aha zakupiłam dziś krzesełko do karmienia wreszcie
Gosia- Kubulek niezły artysta, a jak za 4 lata to już Jagódka też będzie nawijać więc jak we trójkę "przyciśniecie" D to nie będzie miał wyjścia
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez fanka.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #344206 przez Pyśkaaaa
moj tez już spi dzisiaj wymyslił że od 14 nie bedzie spał... do 20 go przetrzymałam
a moje dziecko od 2 dni nie wymusza wrocił do normy i dalej jest aniołeczkiem ale złośnik z niego straszny jak coś mu się nie podoba
Fanka cierpliwości :*
a gdzie jest Agusia? halo Kocana zapomniałaś o nas?
a moje dziecko od 2 dni nie wymusza wrocił do normy i dalej jest aniołeczkiem ale złośnik z niego straszny jak coś mu się nie podoba
Fanka cierpliwości :*
a gdzie jest Agusia? halo Kocana zapomniałaś o nas?
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 9 miesiąc temu #344210 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Emi spi nadal naprawiona
Kasia to ja sie do Ciebie przylaczam, ale vermutem ze spirtem ZDZROWKO WASZE DZIEWCZYNKI
Pysia skoro Franus naprawiony to tez sie ciesze
Moja tez wymusza, ale ja rwrda sztuka jestem
Fanka to niezly z Dawidzia gryzon!!! dzielna jestes jeszcze troche i mu przejdzie
ide robic kotlety mielone
Kasia to ja sie do Ciebie przylaczam, ale vermutem ze spirtem ZDZROWKO WASZE DZIEWCZYNKI
Pysia skoro Franus naprawiony to tez sie ciesze
Moja tez wymusza, ale ja rwrda sztuka jestem
Fanka to niezly z Dawidzia gryzon!!! dzielna jestes jeszcze troche i mu przejdzie
ide robic kotlety mielone
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #344213 przez bewipo
Witam
Ola sto lat
Ja też z forum nie znikam, tylko pojawiam się raz dziennie, ale co zrobić.
Niśka męczy się z zapchanym noskiem, ale żadnych smarkow nie ma, tylko od wczoraj ledwo oddycha. W nocy budziła się chyba z 10 razy, a mój m dzielnie wstawał do niej. Lekarza dziś zaliczyliśmy. Dziś pewnie równie fajna noc bedzie.
Gosia buty fajne
Monia fotki super, czekamy na wiecej
Ola sto lat
Ja też z forum nie znikam, tylko pojawiam się raz dziennie, ale co zrobić.
Niśka męczy się z zapchanym noskiem, ale żadnych smarkow nie ma, tylko od wczoraj ledwo oddycha. W nocy budziła się chyba z 10 razy, a mój m dzielnie wstawał do niej. Lekarza dziś zaliczyliśmy. Dziś pewnie równie fajna noc bedzie.
Gosia buty fajne
Monia fotki super, czekamy na wiecej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #344214 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez monika1984lodz.
Moderatorzy: ilona