BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #344130 przez maja1982
monia - to fajnie ze sie Nunka naprawiła :)

a moj lolo nie chce sie sam bawić (tzn czasami sie zabawi ale nie na długo ) a ostatnio jak znikam to od razu ryk!!albo wymusza zeby go na rece wziąć - ale dzisiaj jem obiad a ten mały złośnik sie wydziera i ręce wyciąga a ja dalej jem - i mowie do niego ze jak sie przestanie złościc to go wezmę a ten ze złości sie napina jakieś mostki mi wyczynia i chyba dopiero po 10 minutach sie uspokoił!nie wiem po kim ten moj dziec taki nerwusek!!
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #344152 przez Pyśkaaaa
nadrobiłam uff...
a więc tak wszystim dzieciaczkom zdrówk życzę :* a mamusiom cierpliwości przepraszam że nie wymienie wszystkich z osobna ale nie jestem w stanie...

wczoraj miałam podły wieczor i nie chcialam wam smęcić :P

Franek czuje się już dobrze :D wszystkie badanka ok pijemy nowe syropki i znowu ładnie spimy :D

Monia cudne zdjęcia :*

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Słowiczku cieszę się że z Natalkowym brzusiem lepiej :*

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 9 miesiąc temu #344186 przez maja1982
loluś juz spinka mimo ze drzemknął sie pół godzinki i wstał o 18 :dry: ale to chyba ta pogoda!

ale mi sie frytek chce !!!
12 lata 9 miesiąc temu #344187 przez mgielka22
Gosia gorzej jak siostra wyjdzie :P
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #344188 przez fanka
Dzieć śpi huraaa ;-)
normalnie opadłam dziś z sił i to dosłownie, młody dziś istny sajgon urządził, wyobraźcie sobie, że tak gryzie wszystko, tak zaciska dziąsła i te swoje 2 zęby , że ma już ugryziony do krwi język i wewnętrzne strony warg!!!jedyny plus jest taki, że od wczoraj nie ma już gorączki jakiejś dużej, najwięcej 38 było po spaniu, a tak to mniej ale ciągle podwyższona temperatura się utrzymuje.
Maja mój też taki terrorysta i wymuszacz się zrobił, może to taki etap?? mam nadzieję, że to nie na stałe? ;-) też się pręży, czerwieni i piszczy jak coś jest nie po jego myśli.
eh gdzie się podziały nasze słodkie, małe aniołeczki?? ;-)
aha zakupiłam dziś krzesełko do karmienia wreszcie :-)
Gosia- Kubulek niezły artysta, a jak za 4 lata to już Jagódka też będzie nawijać więc jak we trójkę "przyciśniecie" D to nie będzie miał wyjścia ;-)
12 lata 9 miesiąc temu #344193 przez iwonaNAVI
Moja tez wymuszacz panikara i krzykaczka a i jeszcze artystka bo tak sie wygina i prezy ze niejeden moze jej pozazdroscic

ale co z tego jak ja kocham tego mojego uparciucha :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #344197 przez kasia79
Moje beczące dziecko już śpi i tylko słyszę przez nianię jak kaszle :( a ja desperadosa sobie otworzyłam :)
12 lata 9 miesiąc temu #344202 przez iwonaNAVI
Kasia zdrowko :) na odprezenie po ciezkim dniu jak znalazl :)
12 lata 9 miesiąc temu #344203 przez kasia79
aja też bym frytek zjadła ale we frytownicy jeszcze olej mam po pączkach które na tłusty czwartek smażyłam, muszę go wymienic.
12 lata 9 miesiąc temu #344206 przez Pyśkaaaa
moj tez już spi dzisiaj wymyslił że od 14 nie bedzie spał... do 20 go przetrzymałam :P

a moje dziecko od 2 dni nie wymusza wrocił do normy :P i dalej jest aniołeczkiem ale złośnik z niego straszny jak coś mu się nie podoba :D

Fanka cierpliwości :*

a gdzie jest Agusia? halo Kocana zapomniałaś o nas?
12 lata 9 miesiąc temu #344208 przez iwonaNAVI
a gdzie Katy? Wieki jej nie bylo
12 lata 9 miesiąc temu #344210 przez monika1984lodz
Emi spi :) nadal naprawiona :P :laugh:
Kasia to ja sie do Ciebie przylaczam, ale vermutem ze spirtem :) ZDZROWKO WASZE DZIEWCZYNKI :)

Pysia skoro Franus naprawiony to tez sie ciesze :)

Moja tez wymusza, ale ja rwrda sztuka jestem :P

Fanka to niezly z Dawidzia gryzon!!! dzielna jestes :) jeszcze troche i mu przejdzie :)

ide robic kotlety mielone :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu #344211 przez maja1982
no jak piszecie ze wasze dzieci tez sie złoszczą to jakos mi tak ulżyło :P ;) :dry: b myślałam ze może ja cos źle robię!!ale muszę popracować nad nim troszkę i nauczyć go samodzielnej zabawy - bo coś ostatnio zapomniał
12 lata 9 miesiąc temu #344213 przez bewipo
Witam :)
Ola sto lat :kiss: :kiss: :kiss:
Ja też z forum nie znikam, tylko pojawiam się raz dziennie, ale co zrobić.
Niśka męczy się z zapchanym noskiem, ale żadnych smarkow nie ma, tylko od wczoraj ledwo oddycha. W nocy budziła się chyba z 10 razy, a mój m dzielnie wstawał do niej. Lekarza dziś zaliczyliśmy. Dziś pewnie równie fajna noc bedzie.

Gosia buty fajne :) :)

Monia fotki super, czekamy na wiecej :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #344214 przez monika1984lodz
Maja bo te nasze dzieci to czasami zapominaja :) ale jak widzsz sie naprawiaja :)

jeszcze musze sie wam pochwalic prezentem od M na nasza pierwsza miesiecznice :P
tak wiem jestem straszna chwali pieta :P wybaczcie :)

Bewipo zdrowka dla Anitki :*

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby