- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #344313 przez Agusia83
Hej dziewczynki jestem...Pyskaa, dziekuje, ze sie o mnie upomnialas
Wczoraj przygotowywalam sie do pracy, gotowalam bigos na kilka dni, a pozniej orzyszla przyjaciolka i plotkowalysmy do pozna A dzis pierwszy dzien w pracy...mialam lekkiego stresa, ale nie poszlo tak zle... wracalam wykonczona i bardzo steskniona za Emilka...babcia sie nia dobrze zajela...tylko kurcze Emi w ogole nie chce jesc zupek juz nie wiem co robic...jarzynowa jeszcze wcina, ale z miesem w ogole nie chce...a przeciez teraz musi byc miesko w diecie...
Mala ciesze sie, ze wiersz Ci sie podobal...mam nadzieje, ze Kamisiowi rowniez.
Nuneczko...a co to sie stalo, ze tak placzesz? Chcialas by mama bez problemu uwiecznila te piekne zabki?
Dawidzio...ale masz fantastyczna piaskownice...a raczej zabawkownice
Amleciu, sto lat...Gratulacje zabka
Nadia...ale z Ciebie dlugasna kobitka...modelka jak nic
Jagodko, era siniakowa rozpoczeta?
Mala, trzymam kciuki bys mogla w koncu przespac spokojnie cala noc...by Kamilek wrocil do siebie po szpitalu.
Olcia, ale z Ciebie spokojna laleczka
Anitka, zdrowka zycze!
Wczoraj przygotowywalam sie do pracy, gotowalam bigos na kilka dni, a pozniej orzyszla przyjaciolka i plotkowalysmy do pozna A dzis pierwszy dzien w pracy...mialam lekkiego stresa, ale nie poszlo tak zle... wracalam wykonczona i bardzo steskniona za Emilka...babcia sie nia dobrze zajela...tylko kurcze Emi w ogole nie chce jesc zupek juz nie wiem co robic...jarzynowa jeszcze wcina, ale z miesem w ogole nie chce...a przeciez teraz musi byc miesko w diecie...
Mala ciesze sie, ze wiersz Ci sie podobal...mam nadzieje, ze Kamisiowi rowniez.
Nuneczko...a co to sie stalo, ze tak placzesz? Chcialas by mama bez problemu uwiecznila te piekne zabki?
Dawidzio...ale masz fantastyczna piaskownice...a raczej zabawkownice
Amleciu, sto lat...Gratulacje zabka
Nadia...ale z Ciebie dlugasna kobitka...modelka jak nic
Jagodko, era siniakowa rozpoczeta?
Mala, trzymam kciuki bys mogla w koncu przespac spokojnie cala noc...by Kamilek wrocil do siebie po szpitalu.
Olcia, ale z Ciebie spokojna laleczka
Anitka, zdrowka zycze!
Temat został zablokowany.
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 9 miesiąc temu #344325 przez maja1982
mała - to trzymamy kciuki za was jutro!!i żebyś mogła się dzisiaj ( i nie tylko dzisiaj) wyspać!!
agusia - ja zapomniałam z ety od dzisiaj do pracy!!cieszę sie ze dzionek szybko ci minął!!a jeśli chodzi o nie jedzenie zupek to nie wiem co ci poradzić!kurcze to sprytna ta twoja Emisia bo dla mnie te zupki z mięsem wszystkie tak samo smakują ja bym chyba próbowała ją jednak przechytrzyć skoro je zupke jarzynową to dodaj jej do niej np łyżkę jakijś zupki z mięsem takiej ilości na pewno nie wyczuje i stopniowo zwiększaj ilość tej mięskowej:)
ja zmykam pod prysznic i nyny
dobrej nocki
agusia - ja zapomniałam z ety od dzisiaj do pracy!!cieszę sie ze dzionek szybko ci minął!!a jeśli chodzi o nie jedzenie zupek to nie wiem co ci poradzić!kurcze to sprytna ta twoja Emisia bo dla mnie te zupki z mięsem wszystkie tak samo smakują ja bym chyba próbowała ją jednak przechytrzyć skoro je zupke jarzynową to dodaj jej do niej np łyżkę jakijś zupki z mięsem takiej ilości na pewno nie wyczuje i stopniowo zwiększaj ilość tej mięskowej:)
ja zmykam pod prysznic i nyny
dobrej nocki
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #344356 przez beti
Cześć laseczki, postanowiłam zrobić porządki i powystawiać trochę rzeczy na allegro, jakieś książki których nigdy nie przeczytam, ubrania których nie założę i trochę mi się zeszło z wystawianiem aukcji a wystawiłam dopiero 1/3 rzeczy....
Agusia, a jak się odnalazłaś w nowej sytuacji w pracy??
Monia....suuuudne zdjęcia
Pati...co się stało??
Agusia, a jak się odnalazłaś w nowej sytuacji w pracy??
Monia....suuuudne zdjęcia
Pati...co się stało??
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #344366 przez Pyśkaaaa
Witam pierwsza
Noc standardowa o 6 pobudka dziecko wyspane bawi się chodz miałam nadzieję że się jeszcze zdrzemnie
ja ide na kawusię
dziewczynki postaram sie zajrzeć jeszcze dziś ale na wieczor jedziemy do stolycy a muszę nas jeszcze spakować więc jak by co bede w poniedziałek :*
Noc standardowa o 6 pobudka dziecko wyspane bawi się chodz miałam nadzieję że się jeszcze zdrzemnie
ja ide na kawusię
dziewczynki postaram sie zajrzeć jeszcze dziś ale na wieczor jedziemy do stolycy a muszę nas jeszcze spakować więc jak by co bede w poniedziałek :*
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #344372 przez ewelinaa
Witajcie Kochane
Wieki mnie nie było
Miałam wirusy na komputerze, musiałam je pousuwać no i trochę się bałam wchodzić, żeby znowu nie "zapaskudzić" komputera. Wczoraj wieczorkiem udało mi się wejść i zaczęłam Was nadrabiać, ale jestem dopiero na 2302 stronie Ale przeczytam, bo bardzo chcę wiedzieć co u Was
Święta, święta i już po.... Kinga zdrowa, ja od wtorku znowu jestem codziennie na szkoleniu, a mała jest z babciami. I jakoś leci czas - baaaaaardzo szybko. Jak wracam do domu po kursie to chcę się małą nacieszyć i na nic nie mam czasu.
Ale postaram się już z Wami regularnie rozmawiać
Wracam do nadrabiania.
Miłego dnia dziewczynki
Wieki mnie nie było
Miałam wirusy na komputerze, musiałam je pousuwać no i trochę się bałam wchodzić, żeby znowu nie "zapaskudzić" komputera. Wczoraj wieczorkiem udało mi się wejść i zaczęłam Was nadrabiać, ale jestem dopiero na 2302 stronie Ale przeczytam, bo bardzo chcę wiedzieć co u Was
Święta, święta i już po.... Kinga zdrowa, ja od wtorku znowu jestem codziennie na szkoleniu, a mała jest z babciami. I jakoś leci czas - baaaaaardzo szybko. Jak wracam do domu po kursie to chcę się małą nacieszyć i na nic nie mam czasu.
Ale postaram się już z Wami regularnie rozmawiać
Wracam do nadrabiania.
Miłego dnia dziewczynki
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #344374 przez Pyśkaaaa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ewelina ja tez nie umiem nie nadrabiać
dziewczynki słuchajcie te co przestawały karmić maluchy jak to jest z wit d3? kiedy mam ją odstawić?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ewelina ja tez nie umiem nie nadrabiać
dziewczynki słuchajcie te co przestawały karmić maluchy jak to jest z wit d3? kiedy mam ją odstawić?
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #344398 przez fanka
witam i ja
Emisia- sto latek kochana , i zawsze dobrego humorku
Pyśka ja jak przestałam całkowicie karmić to wit D odstawić mi doktorka kazała, a dopóki choć troszkę jeszcze karmiłam cycem to dawałam.
Emisia- sto latek kochana , i zawsze dobrego humorku
Pyśka ja jak przestałam całkowicie karmić to wit D odstawić mi doktorka kazała, a dopóki choć troszkę jeszcze karmiłam cycem to dawałam.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez fanka.
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #344414 przez maja1982
Witam sie i ja
ja już po śniadanku i kawusi
lolek drzemka
STO LAT DLA DAWIDKA I EMILKI
pati -
pyska - nie pomogę!ja nawet nie wiedziałam ze trzeba wit d3 odstawić jak sie nie karmi piersią
ewelina - fajnie ze jesteś i ze wszystko u was dobrze
no i pospał dziec 30min
spadam do później
ja już po śniadanku i kawusi
lolek drzemka
STO LAT DLA DAWIDKA I EMILKI
pati -
pyska - nie pomogę!ja nawet nie wiedziałam ze trzeba wit d3 odstawić jak sie nie karmi piersią
ewelina - fajnie ze jesteś i ze wszystko u was dobrze
no i pospał dziec 30min
spadam do później
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez maja1982.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #344421 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dzien dobry
Dawidku sto lat nasz rowiesniku
Pysia mi lekarz powiedzial, ze d3 mam odstawic na przelomie maja i czerwca jak juz beda mega sloneczne dni i tak zrobie.Jak narazie Emi dostaje jedna kropelke dziennie
Pati rozumiem Cie doskonale
Ewcia tesknilysmy- buziak
Dawidku sto lat nasz rowiesniku
Pysia mi lekarz powiedzial, ze d3 mam odstawic na przelomie maja i czerwca jak juz beda mega sloneczne dni i tak zrobie.Jak narazie Emi dostaje jedna kropelke dziennie
Pati rozumiem Cie doskonale
Ewcia tesknilysmy- buziak
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #344472 przez kasia79
Pati tulę mocno doskonale cię rozumiem
Co do witaminy d3 to a wiem że podaje się ją co najmniej do roku, a na pewno do czasu kiedy ciemiączko się całkiem nie zarośnie, to jest bardzo ważna witamina, potrzebna do prawidłowego rozwoju, ja przez tą zimę nawet Kaperkowi dawałam, bo głowa mu się pociła pediatra kazała.
Co do witaminy d3 to a wiem że podaje się ją co najmniej do roku, a na pewno do czasu kiedy ciemiączko się całkiem nie zarośnie, to jest bardzo ważna witamina, potrzebna do prawidłowego rozwoju, ja przez tą zimę nawet Kaperkowi dawałam, bo głowa mu się pociła pediatra kazała.
Moderatorzy: ilona