BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #344313 przez Agusia83
Hej dziewczynki jestem...Pyskaa, dziekuje, ze sie o mnie upomnialas :laugh:
Wczoraj przygotowywalam sie do pracy, gotowalam bigos na kilka dni, a pozniej orzyszla przyjaciolka i plotkowalysmy do pozna :lol: A dzis pierwszy dzien w pracy...mialam lekkiego stresa, ale nie poszlo tak zle... wracalam wykonczona i bardzo steskniona za Emilka...babcia sie nia dobrze zajela...tylko kurcze Emi w ogole nie chce jesc zupek :( juz nie wiem co robic...jarzynowa jeszcze wcina, ale z miesem w ogole nie chce...a przeciez teraz musi byc miesko w diecie...

Mala ciesze sie, ze wiersz Ci sie podobal...mam nadzieje, ze Kamisiowi rowniez.

Nuneczko...a co to sie stalo, ze tak placzesz? Chcialas by mama bez problemu uwiecznila te piekne zabki? :lol:

Dawidzio...ale masz fantastyczna piaskownice...a raczej zabawkownice :woohoo:

Amleciu, sto lat...Gratulacje zabka :laugh:

Nadia...ale z Ciebie dlugasna kobitka...modelka jak nic :laugh:

Jagodko, era siniakowa rozpoczeta? :woohoo:

Mala, trzymam kciuki bys mogla w koncu przespac spokojnie cala noc...by Kamilek wrocil do siebie po szpitalu.

Olcia, ale z Ciebie spokojna laleczka :woohoo:

Anitka, zdrowka zycze!
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #344325 przez maja1982
mała - to trzymamy kciuki za was jutro!!i żebyś mogła się dzisiaj ( i nie tylko dzisiaj) wyspać!!

agusia - ja zapomniałam z ety od dzisiaj do pracy!!cieszę sie ze dzionek szybko ci minął!!a jeśli chodzi o nie jedzenie zupek to nie wiem co ci poradzić!kurcze to sprytna ta twoja Emisia bo dla mnie te zupki z mięsem wszystkie tak samo smakują :dry: ja bym chyba próbowała ją jednak przechytrzyć :) skoro je zupke jarzynową to dodaj jej do niej np łyżkę jakijś zupki z mięsem takiej ilości na pewno nie wyczuje i stopniowo zwiększaj ilość tej mięskowej:)

ja zmykam pod prysznic i nyny

dobrej nocki :)
12 lata 9 miesiąc temu #344343 przez pati-m
Ja tylko na chwilę.

Monia - śliczne zdjęcia i piękny prezent. Też bym taki chciała, ale jak sobie sama nie kupię, to mogę pomarzyć :(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 9 miesiąc temu #344346 przez Pyśkaaaa
Pati co sie stało :*
12 lata 9 miesiąc temu #344348 przez maja1982
pati - :kiss: :kiss: :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 9 miesiąc temu #344350 przez Agusia83
Wlasnie, Monia, zapomnialam, ze widzialam piekna panne mloda :laugh: Swietne fotki...a zabawa przednia :laugh:

Pati,
12 lata 9 miesiąc temu #344356 przez beti
Cześć laseczki, postanowiłam zrobić porządki i powystawiać trochę rzeczy na allegro, jakieś książki których nigdy nie przeczytam, ubrania których nie założę i trochę mi się zeszło z wystawianiem aukcji a wystawiłam dopiero 1/3 rzeczy....

Agusia, a jak się odnalazłaś w nowej sytuacji w pracy??

Monia....suuuudne zdjęcia :)

Pati...co się stało??
12 lata 9 miesiąc temu #344366 przez Pyśkaaaa
Witam :) pierwsza :)
Noc standardowa o 6 pobudka :) dziecko wyspane bawi się chodz miałam nadzieję że się jeszcze zdrzemnie :P

ja ide na kawusię

dziewczynki postaram sie zajrzeć jeszcze dziś ale na wieczor jedziemy do stolycy a muszę nas jeszcze spakować więc jak by co bede w poniedziałek :*
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #344367 przez pati-m
Witam.

STO LAT DLA DAWIDKA I EMILKI :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #344372 przez ewelinaa
Witajcie Kochane :kiss: :kiss:

Wieki mnie nie było B)
Miałam wirusy na komputerze, musiałam je pousuwać no i trochę się bałam wchodzić, żeby znowu nie "zapaskudzić" komputera. Wczoraj wieczorkiem udało mi się wejść i zaczęłam Was nadrabiać, ale jestem dopiero na 2302 stronie :cheer: Ale przeczytam, bo bardzo chcę wiedzieć co u Was :kiss:

Święta, święta i już po.... Kinga zdrowa, ja od wtorku znowu jestem codziennie na szkoleniu, a mała jest z babciami. I jakoś leci czas - baaaaaardzo szybko. Jak wracam do domu po kursie to chcę się małą nacieszyć i na nic nie mam czasu.
Ale postaram się już z Wami regularnie rozmawiać :) :kiss:

Wracam do nadrabiania.

Miłego dnia dziewczynki :kiss: :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #344374 przez Pyśkaaaa

Ewelina :) ja tez nie umiem nie nadrabiać

dziewczynki słuchajcie te co przestawały karmić maluchy jak to jest z wit d3? kiedy mam ją odstawić?
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #344398 przez fanka
witam i ja
Emisia- sto latek kochana , i zawsze dobrego humorku :-)

Pyśka ja jak przestałam całkowicie karmić to wit D odstawić mi doktorka kazała, a dopóki choć troszkę jeszcze karmiłam cycem to dawałam.
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #344414 przez maja1982
Witam sie i ja :)

ja już po śniadanku i kawusi :)

lolek drzemka :)

STO LAT DLA DAWIDKA I EMILKI :kiss: :kiss:

pati -

pyska - nie pomogę!ja nawet nie wiedziałam ze trzeba wit d3 odstawić jak sie nie karmi piersią :S

ewelina - fajnie ze jesteś i ze wszystko u was dobrze :)

no i pospał dziec 30min :dry:

spadam do później :)
12 lata 9 miesiąc temu #344421 przez monika1984lodz
Dzien dobry :)

Dawidku sto lat :) :kiss: nasz rowiesniku :D

Pysia mi lekarz powiedzial, ze d3 mam odstawic na przelomie maja i czerwca jak juz beda mega sloneczne dni :) i tak zrobie.Jak narazie Emi dostaje jedna kropelke dziennie

Pati rozumiem Cie doskonale :kiss:

Ewcia tesknilysmy- buziak :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu #344472 przez kasia79
Pati tulę mocno doskonale cię rozumiem :kiss:

Co do witaminy d3 to a wiem że podaje się ją co najmniej do roku, a na pewno do czasu kiedy ciemiączko się całkiem nie zarośnie, to jest bardzo ważna witamina, potrzebna do prawidłowego rozwoju, ja przez tą zimę nawet Kaperkowi dawałam, bo głowa mu się pociła pediatra kazała.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia