BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #343974 przez iwonaNAVI
www.edziecko.pl/jedzenie/0,79376.html

zajrzyjcie fajna stronka z przepisamy na rozne smakolyki dla dzieci
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #343982 przez maja1982
mały zasnął ja pije kawkę :)

Oleńko - buziaki :kiss: czekamy an fotke solenizantki (ta w płaszczyku sie nie liczy - to taka fotka dla cioć po długiej nieobecności :)

monia - zdjęcia weselne ekstra - widac ze imprezka udana!!

fanka - cierpliwości kochana, i zeby szybko te ząbki wyszły ta się Dawidek biedny męczy!!

gosia - butki super!jak tam mama??

Jagódka - buziak od cioci w siniaczka!!

Oliwcia - dla ciebie też buziak :kiss:

mgiełka- fajnie ze udało ci sie wszystkie te wizyty pozałatwiać - ale przykre jest to że trzeba mieć chody, znajomości albo mundurek żeby sie gdziekolwiek dostać na nfz :angry: :dry:

pati -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

angie - ja tez bym coś zjadła ale obiecałam sobie ze nie bede słodyczy jadła (za tydzień w sobotę wesele) ale kiepsko mi idzie - najadłam sie wczoraj ciast i ciastek :dry: taką mam silną
wolę!!

my byliśmy na spacerku - ale musieliśmy uciekać bo się rozpadało :(

w poniedziałek z lolkiem do alergologa - b o nie czaje tego jego wysypek!!??

aaa zapomniałabym - słowiczek śniłaś mi się dzisiaj :) byliśmy całą moją rodziną u ciebie na kawie :) moi rodzice, babcia, moj m i loluś - nie pamiętam za duzo tylko tyle ze wszyscy siedzieliśmy w kurtkach :):)przy stole w kuchni, tam tez stało łóżeczko Natalki :laugh:!!no i potem jeszcze pamiętam ze staliśmy wszyscy nad Natalką a ona bawiła sie stopkami i ściągała sobie skarpetki :) (te które nam kiedyś pokazywałaś )
12 lata 9 miesiąc temu #343993 przez iwonaNAVI
Dziewczyny jestem okropna !!!
przygotowalam dla Oliwci deserek z mrozonych malin jabuszka i dodalam do tego biszkopcika i posmakowalam i zjadlam polowe :( gdyby nie to ze nie mialam dla niej nic innego na deser zjadlabym wszystko !!!

a i jak ja kocham maliny !!!!!!!!!
12 lata 9 miesiąc temu #343995 przez Mała
Pati wierszyk śliczny, wszystkie łzy mi wycisnął. Domyślam się, że to Twoje dzieło.

Jogo era siniaków rozpoczęta, oby nie za często.

Fanka ucałuj Dawidka, biedaczek. A co do nocy to ja łączę się z Tobą w bólu, bo ja już od 2 tyg. ani jednej nocy nie przespałam, bo Kamil płacze przez sen, chyba odreagowuje szpital, bo krzyczy, że boli i budzi Olę. Ola je 3 a nawet więcej razy, do tego jest przeziębiona, więc przeszkadza jej katar i kaszel. Jednym zdaniem chodzę na rzęsach, a w nocy to niekiedy już nie rozpoznaje które marudzi i nie widzę Oli w łóżeczku. :dry:

Monia zdjęcia super, a i impreza widać udana. Za to święto czekolady to uduszę, ja mam taką ochotę na coś słodkiego, ale czekolada produkt zakazany a nic innego nie mam w domu. :(

Iwonka :lol: :blink:

Mgiełka a co się dzieje Lilce, że po tych lekarzach biegasz?
12 lata 9 miesiąc temu #343997 przez fanka
Maja u nas te sajgon z tymi wysypkami, Dawid co chwil wysypany, ostatnio po selerze, a wyczaiłam to , że od selera bo robiłam mu jarzynową taką jak zwykle tylko selera dałam a wcześniej nie dawałam i jadł 2 dni pod rząd tą zupę i odrazu go obsypało więc tylko seler bo nic innego nowego nie miał.
12 lata 9 miesiąc temu #343998 przez maja1982
iwonka - córcia na pewno by sie z tobą podzieliła :) ;)

mała - tobie tez siłek trzeba sporo!!silna z ciebie kobieta!! :kiss: :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #344000 przez maja1982
dziec sie obudził i wzywa!!
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #344001 przez megi2501
Od czego tu zacząć...hmmm

Oleńka STO LAT :kiss: Ale tata ma gust do ciuszków kobiecych ;) Będzie Cię rozpieszczał
Mała dużo sił dla Ciebie. Już tylko będzie lepiej :ohmy:
Kamilkowi prezent się podobał :unsure:

Franiu Ty coraz przystojniejszy B)

Nunka cóż za upust dałaś emocją :P A jakie piękne zębuszki :laugh: Mamuśka 3-maj się :)
Moniu zdjęcia bajeczne :ohmy: Ależ szalałaś :)

Dawidek, ale ma mini świat zabawek
Fanka dużo sił dla Ciebie, ale i Twojego synka, który się tak męczy :kiss:

Mgiełka, a jakie objawy nerwicy, że wiesz, że mała już ją ma :unsure:

Gosia fajne buciki, bo w moim stylu :blush:

Maja ja też korzystam ze snu córki. Tyle, że jeszcze nie wzywa :)
12 lata 9 miesiąc temu #344007 przez mgielka22
Mala to tak profilaktycznie trzeba isc bo po pol roku jest ortopeda zeby bioderka sprawdzic tymbardziej ze ona nie miala zadnych wizyt u niego, a neurolog kontorlnie a nerwice ma bo robi straszne histerie i bardzo sie spreza zaciska piastki i nic nei pomaga a na obcych strasznie reagowala wiec tez mowi by kontrolnie do neurologa zeby sprawdzic odruchy itd...

Maja ale wierz mi ze gdybym nie wrocila do pracy to tez bym musiala placic i szukac lekarzy a tak to na mscu mam bo ja pracuje w wielospecjalistycznym szpitalu i tam tez sa dzieciece oddzialy poloznicze neonatologiczne etc :) a ja pracuje na chirurgi ogolnej w dziale septycznym czyli mam full pacjentow ktorym zewszad sie leje... a od 23 kwietnia zaczynam jeszcze prace na sadowce dodatkowo. Dzis M pojechal pierwszy raz do pracy na szkolenie i na cos tam jeszcze mam nadzieje ze juz zacznei prace bo zwariuje...
12 lata 9 miesiąc temu #344077 przez kasia79
dopiero zachwycałam się ząbkami Nunki, a tu bawię się z Ami i w wielkim uśmiechu zauważyłam ząbka, więc ogłaszam
MAMY PIERWSZY ZĄBEK PRAWA JEDYNKA NA DOLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
12 lata 9 miesiąc temu #344081 przez kasia79
MGIEŁKA podziwiam cię, nie mogłabym pracować w twoim zawodzie.
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #344098 przez gosia2324
OLEŃKA NAJJJJJJLEPSZEGO KOCHANA !

Monia, ładne zdjecia widac ze udana imprezka :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kasia, wiemy wiemy na bierzaco :)

A zapomnialam Wam powiedziec najleszego ;) Wiecie co Kuba powiedzial dzis do Damiana... :S
Tata Kubuś chce brata :woohoo: :woohoo: :woohoo: :side: :S :blink: :P
A zaczelao sie od tego ze Jagoda powiedziala dzs TATA, wolam Damiana i mowie ze jak dziecko powie pierwsze slowo TATA to przywola brata!Kuba podsluchal i gotowe :)
Myslalam ze padne!D mu powiedzial ze nie bo mama nie chce :)
A Mama powiedzila ze dostaniesz brata za 4 lata

Iwona :) Ja pewnie tez bym zjadla :silly:

Amelka YUPIIIII!!!!! :blink:
12 lata 9 miesiąc temu #344105 przez iwonaNAVI
Mala podziwiam Cie tyle masz na glowe i swietnie sobie radzisz :) niejedna z nas chcialaby byc tak zoorganizowana jak Ty :kiss:

Kasia :) brawo dla Amelci :) pierwszy zabek teraz to juz z gorki :) zaraz 2 i 3 itd

Gosia bedzie dobrze :)

Gosia no to czkemay na brata za 4 lata :) nawet sie zrymowalo :P
12 lata 9 miesiąc temu #344117 przez maja1982
Amelka- gratulujemy zebusia :)

gosia - napewno z mama będzie wszystko dobrze!ale Kubuś spryciarz i widac ze synek mamusi - już z mamą sztamę trzyma :laugh: ;)

lolo zasnął!mam chwilkę :)
12 lata 9 miesiąc temu #344124 przez monika1984lodz
Dziec mi sie naprawil :) ale ciii bo uslyszy ...
Amelko gratulujemy !!!!!

Gosia jak ladnie rymuje :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby