- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 8 miesiąc temu #349203 przez Marta M
Witam
Noc chyba ze 20 pobudek Od 3ej spała z nami bo już nie chciało mi się do łóżeczka wstawać..I teraz jestem prawie pewna że to przez zęby, bo obserwuję jej dziąsła już bardzo długo i takie kulki białe miała chyba ze dwa miesiące, a dziś wydaje mi się że po prawej stronie widzę kreseczkę. Ciężko jej zajrzeć, ale myślę że to był właśnie ząbek próbujący się już przebić
My cały dzień na zakupach i na spacerze po mieście, kupiliśmy wreszcie krzesła do kuchni bo do tej pory były ogrodowe plastiki, cieszę się jak głupia Ale fajnie jest się urządzać tak powoli, długo można się cieszyć...co by było jakbyśmy wszytko zdobyli jednego dnia??
Mała nie wiem skąd te krostki, może i po łososiu, obserwuj dalej..U nas dzisiaj też był łosoś po raz pierwszy. I mam nowy zapas zupek, bo ja leniwa i kupuje zamiast gotować...kupiłam jakieś nowe: koperkowe, z brokułami, kurczak z jabłkowym puree i inne
Iwonka my mamy z Kubusiem ale według mnie gówno dają..
Noc chyba ze 20 pobudek Od 3ej spała z nami bo już nie chciało mi się do łóżeczka wstawać..I teraz jestem prawie pewna że to przez zęby, bo obserwuję jej dziąsła już bardzo długo i takie kulki białe miała chyba ze dwa miesiące, a dziś wydaje mi się że po prawej stronie widzę kreseczkę. Ciężko jej zajrzeć, ale myślę że to był właśnie ząbek próbujący się już przebić
My cały dzień na zakupach i na spacerze po mieście, kupiliśmy wreszcie krzesła do kuchni bo do tej pory były ogrodowe plastiki, cieszę się jak głupia Ale fajnie jest się urządzać tak powoli, długo można się cieszyć...co by było jakbyśmy wszytko zdobyli jednego dnia??
Mała nie wiem skąd te krostki, może i po łososiu, obserwuj dalej..U nas dzisiaj też był łosoś po raz pierwszy. I mam nowy zapas zupek, bo ja leniwa i kupuje zamiast gotować...kupiłam jakieś nowe: koperkowe, z brokułami, kurczak z jabłkowym puree i inne
Iwonka my mamy z Kubusiem ale według mnie gówno dają..
Temat został zablokowany.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #349206 przez Agusia83
hej dziewczyny....kurcze przez prace nie mam juz tyle czasu by z Wami pisac...wieczorkiem jestem juz tak padnieta, ze mysle o kapieli i lozku...czasem uda mi sie cos obejrzec w TV...
W koncu Emi dala mi sie wyspac...co prawda pobudke zrobila o 4:50...ale zjadla mleczko i pospalysmy do 7:40 Super, ze piekna pogoda, w koncu moglysmy wyjsc na dluzszy spacer.
Do endokrynologa mamy termin na 11.06...a do alergologa juz nie ma terminow na ten rok...super, nie? Mam jednak nadzieje, ze uczulenie jej zejdzie...
Dzis zauwazylam, ze po prawej stronie widac biale zabki 2 i 3 chyba za kilka dni sie przebija..ale checa...Emi bedzie miala cala dolna szczeke a u gory zero...hahah...
Jakie tu piekne zdjecia sa wstawione...I Nadulka sliczna...i Nuneczka I Franio To prawda...wszytskie dzieci wrzesniowe sa cudne
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mala, ja tez mysle, ze to rybka...
Mgielka, zycze spokojnej pracy
Pati, to sie wybawilas na urodzinkach..
Strasznie Wam zazdroszcze...ciagle czytam, ze uczeszczacie na kursy...a ja non stop kibluje w domu...teraz to praca, dom, praca dom
I bym zapomniala...a to tylko i wylacznie moja wina...Dominiczku I Juleczko, sto lat Spoznione zyczonka, ale szczere
W koncu Emi dala mi sie wyspac...co prawda pobudke zrobila o 4:50...ale zjadla mleczko i pospalysmy do 7:40 Super, ze piekna pogoda, w koncu moglysmy wyjsc na dluzszy spacer.
Do endokrynologa mamy termin na 11.06...a do alergologa juz nie ma terminow na ten rok...super, nie? Mam jednak nadzieje, ze uczulenie jej zejdzie...
Dzis zauwazylam, ze po prawej stronie widac biale zabki 2 i 3 chyba za kilka dni sie przebija..ale checa...Emi bedzie miala cala dolna szczeke a u gory zero...hahah...
Jakie tu piekne zdjecia sa wstawione...I Nadulka sliczna...i Nuneczka I Franio To prawda...wszytskie dzieci wrzesniowe sa cudne
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mala, ja tez mysle, ze to rybka...
Mgielka, zycze spokojnej pracy
Pati, to sie wybawilas na urodzinkach..
Strasznie Wam zazdroszcze...ciagle czytam, ze uczeszczacie na kursy...a ja non stop kibluje w domu...teraz to praca, dom, praca dom
I bym zapomniala...a to tylko i wylacznie moja wina...Dominiczku I Juleczko, sto lat Spoznione zyczonka, ale szczere
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Agusia83.
Temat został zablokowany.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona