BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 8 miesiąc temu #351144 przez megi2501
Hej Kobitki,

Ale miałam nadrabiania :S
Maluchy WSZYSTKIE PIĘKNOTY- WRZEŚNIOWE :laugh: Nie będę wymieniać, żeby nikogo nie pominąć ;)

GRATULUJEMY WSZYSTKICH ZĘBÓW,u nas wciąż brak :blush:

Monia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dlaczego mnie nie było:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #351145 przez slowiczek

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #351146 przez angie1713
Witam się :)
Natalka golasku :kiss:
Karolki ty blondasku kochany :)Zdrowiej nam szybciutko :)
Słowiczku mi się bardziej podoba 2 sukienka bardziej w moim stylu :)
Lily idziesz jak burza z ząbkami :)
Iwonka pochwal się bucikami jakie kupiłaś dla Oliwki:)

Ja też jestem za tym że rodzeństwo jest super ja mam dwie siostry ale niestety są obie w Anglii i nie wiem kiedy wrócą :( Mam kontakt na skype codziennie prawie rozmawiamy :)

Na szczęście Nadia po łososiu nic nie ma dziś zje kolejną porcję i zobaczymy :)
U nas dziś brzydka pogoda i chyba nici ze spacerku chyba że się poprawi ale i tak muszę czekać na kuriera bo zamówiłam zamówiłam dla Różyczki karuzelę jak się urodzi :)Niestety szwagierka cały czas w szpitalu :dry:

Mykam na śniadanie i kawkę :) Miłego dnia dla was:)

Natalko ciotka gratuluje drugiego ząbka :)
Megi :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #351153 przez gosia2324
Witajcie ;)

Kawa wypita wiec pisze :)

Noc jak marzenie ( juz 2 z kolei) :blink:
KArmienie o 23.00 a potem o 5.30 :)

NATALKA GRATULACJE!!!!!

12 lata 8 miesiąc temu #351242 przez maja1982
Witajcie :)

noc bez szału gorączka 39 :( jak dzisiaj nie przejdzie idziemy do lekarza albo zamówimy wizytę wieczorem!była mega kupa - po pas (mam nadz ze to nie rota)

megi - współczuję :( musicie znaleść jakas pomoc bo zwariujecie!!!

dziecko wzywa
12 lata 8 miesiąc temu #351257 przez Marta M
Helo, helo ;)

wczoraj nie moglam sie z netem polaczyc, buuu :( :(

Kasia, Mała, Maja oby dzieciaczkom wreszcie skończyły się te choróbska!

Oj Pati... :kiss: :kiss:

Katy ja dawałam makaron narazie raz, z rosołkiem tym co my jedliśmy i kurakiem :)

Emi, Jagoda, Kubuś cudowności nasze :)

A Natalce zrobimy w Chańczy drugiego czerwonego polika od całowania ;)

Samiczek, Ineska rewelacyjni, do zacałowania :kiss: :kiss: , szkoda że zabraknie ich w Chańczy :(

fanka, na 4te urodziny z hello kity może jakaś torebka? ;) W tym wieku dziewczynki lubią bawić się w małe kobietki, w mamusie, każdej kobiecie terba jest potrzebna, a widziałam kiedyś takie fajne :)

cdn jak Maja pozwoli ;)
12 lata 8 miesiąc temu #351277 przez pati-m
Witam.
Byłam u lekarza. Mam zmiany na oskrzelach, a jeśli gorączka nie ustąpi przez 3 dni to muszę zrobić prześwietlenie płuc, bo podobno panuje jakiś dziwny wirus i w słuchawkach nie słychać, a czasami jest zapalenie :(
W tej chwili mam 38 więc nie jest źle, tylko jestem strasznie słaba.
Postaram się Wam nadrobić powoli, ale wybaczcie, że teraz nie odpiszę na posty.

Miłego dnia :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #351289 przez maja1982
oj pati to cie dopadło!!kuruj sie!!a Kacperek z babcią??

no nam pediatra wczoraj mowiła ze zapalenie płuc się tak objawia ze jest gorączka osłuchowo niby wszystko ok a potem wyłazi zapalenie!!ale mam nadz. ze ani ty ani moj loluś tego nie macie!!bo jemu sie dalej gorączka utrzymuje tzn spada tylko po podaniu pandadolu albo czopka!!

Natalka - gratulacje z okazji kolejnego zębusia!!

w końcu moge kawę wypic - mały zasnął!!

wszystkie pewnie spacerują ??
12 lata 8 miesiąc temu #351299 przez Mała
Witam.
Noc znów fatalna, ale w dzień trochę lepiej, bo chociaż śpi i się bawi, ale mama jak piesek musi siedzieć razem z Olą. U nas leje wiec nici ze spaceru, ale z drugiej strony jak miałby wyglądać tak jak wczoraj, to wolę już siedzieć w domu :blush:
Dobra już nie marudzę. A wiecie, wczoraj tak porządnie u nas popadało i Ola ma o wiele mniejszy katar. Zastanawiam się czy to nie była czasem alergia na topolę albo brzozę, bo akurat by pasował czas pylenia na pobyt u T i w domu?

Natalka gratuluję kolejnego ząbka :lol:

Lilka Tobie też gratuluję :lol:

Megi

Pati kuruj się kochana :kiss:

Maja nie wydaje mi się, żeby Karolek miał rota.Mój Kamil miał i uwierz, nie nadążyłam go przebierać, taką miał biegunkę. Zdrowiej nam chłopaku :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #351305 przez maja1982
mała - mam nadz. ze i ty doczekasz sie spokojnych nocy!!choć u nas tez bywa różnie ale nie mogę narzekać!!

mała - ja to samo powiedziałam wczoraj pediatrze ze przecież przy rota wirusie sie ma mega biegunkę (sama miałam 2 lata temu - masakra) a ona mi na to ze rota już też sie zaczyna mutować i mieli juz przypadki rota właśnie z takim przebiegiem!!ale mam nadz. ze to jednak 3 dniówka - i wypatruje wysypki :)
12 lata 8 miesiąc temu #351310 przez Mała
No widzisz wszystko się teraz mutuje,nigdy bym nie przypuszczała, że tak może przebiegać rota.
Życzę Wam, żeby okazało się, że Loluś ma trzydniówkę.
12 lata 8 miesiąc temu #351328 przez iwonaNAVI
Witam sie poniedzialkowo :)

Natalko gratulujemy 2 zabka :) u nas tez idzie 3 zabek ale narazie nie moge go zlokalizowac :P

Megi naprawde masz ciezko...jedyne chyba czego moge zyczyc to duzo sily i zeby nie zwariowac

Angie wstawie jakos pozniej razem ze zdjeciem ze spacerku :P bedziecie mialy wtedy i buciki i Oliwcie :P

Pati kuruj sie kochana podobno teraz panuje wirus co na oskrzela czy pluca siada takze zdrowiej kochana

Maja u nas pogoda jesienna wiec pewnie nici ze spaceru a prognoza pogody na dzis byla 26 stopni ...to ja pytam gdzie te 26 stopni no gdzie?
raczej szybciej jakas burze da bo takie chmury ze szoko

Karolku trzymamy kciuki za powrot do zdrowia :)

Mala moze faktycznie alergia...napewno warto to sprawdzic
12 lata 8 miesiąc temu #351330 przez pati-m
Nadrobiłam. Gratuluję wszystkim nowych ząbków!
I całuję każdego maluszka, bo fotki macie piękniusie :lol:

Gorączka mi spadła do 37,5 więc super. Kacpero jest ze mną bo obie babcie w pracy (mają grafiki zaplanowane pod moje godziny pracy i nie dało rady się zamienić). Jakoś dam radę.
No tylko ze spacerków nici przez najbliższe dwa dni, bo nie mam na to siły.

ZDRÓWECZKA dla wszystkich chorowitków! Oby szybko te choróbska minęły :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #351343 przez monika1984lodz
dzien dobry.

Nati gratuluje zabka :) a mamie zakupu :)

Mala moze to naprawde alergia

Lolus i ciotka czeka na wysypke

Pati oby to nie bylo zapalenie pluc :kiss:

Angie

Ja nadal podly nastroj

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 8 miesiąc temu #351351 przez pati-m
Monia :kiss:

Kacper zrobił się mały wymuszacz. Zasypia u nas w łóżku, potem go przenosimy do łóżeczka. Dziś budził się z 10 razy w nocy, położyliśmy go do nas, to się uśmiechał i od razu zasypiał, no więc znowu go S. przenosił i po 15 min. była powtórka. Jak mu mama albo tata znika z oczu to jest płacz i najchętniej zasypia przytulony do któregoś z nas. :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia