BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 8 miesiąc temu #351895 przez magda79
a jutro Darek jedzie na szczepienie z Domim...ciekawe jak będzie??? B) B)
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #351896 przez pati-m
magda - gratuluję zdolnej córci :) Na pewno pięknie wystąpiła. No i wcale się nie dziwię, że mamusia wzruszona :)

Mała - bo najłatwiej pokazać tylko jedną, kolorową stronę medalu.
12 lata 8 miesiąc temu #351898 przez magda79
Mała napisał:

Madzia zdolną masz córę :)

:kiss: :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #351899 przez monika1984lodz
MAdzia ucaluj od ciotek nasza MAjeczke :) :* zdolna dziewczyna :) a nastepnym razem prosimy nagrac i pokazac :)

Ja nie widzialm tego spotu

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 8 miesiąc temu #351903 przez magda79
pati-m napisał:

magda - gratuluję zdolnej córci :) Na pewno pięknie wystąpiła. No i wcale się nie dziwię, że mamusia wzruszona :)

Mała - bo najłatwiej pokazać tylko jedną, kolorową stronę medalu.

:kiss: naprawdę musiałam sie powstrzymać bo bym się poryczała.....jeszcze emocje poszpialne i ciagła obawa o przyszłość.......
12 lata 8 miesiąc temu #351905 przez mgielka22
Tez nie widzialam tego spotu i zawsze wszystko pieknie kolorowo pokazuja a powinni pokazac wyplaty w poslce socjal i gdzie sa dzieci i z kim jak matki nie ma :dry:
12 lata 8 miesiąc temu #351910 przez magda79
monika1984lodz napisał:

MAdzia ucaluj od ciotek nasza MAjeczke :) :* zdolna dziewczyna :) a nastepnym razem prosimy nagrac i pokazac :)

Ja nie widzialm tego spotu

Monia nagrane mam na kamerze ...jak mi się uda to wrzuce tylko bedę prosiła o pomoc....bo ja totalnie lewa w tym temacie....może jak będzie troche wolnego :)

a jeszcze Wam napisze, że w piatek Majka jedzie ze swoim chórkiem - chodzi do dziecięcego przy naszej parafii - jedzie do łodzi pociągiem do 2go maja :) już tęsknię :( jedzie z nią moja mama....bedą tam wystepować....mają pojechać do Warszawy na jeden dzień, zoo mają zaliczyc, teatr i jeszcze kilka atrakcji....oby im sie to udało bo Ona jest zachwycona wyjazdem.
12 lata 8 miesiąc temu #351913 przez gosia2324
Magda, musisz pokazac nam filmik.
Ja tez beska :side: wzruszam sie jak Kubcio przyniesie mi stokrotkę zerwana w trawie :blink:
12 lata 8 miesiąc temu #351915 przez pati-m
magda - tu występy, tam chórek - Majeczka to artystka! :) Oj już ja bym ją wyciągała do wszystkich przedstawień jakie robię w przedszkolu, bo takie dzieci, które potrafią i chcą występować to skarb :lol:
12 lata 8 miesiąc temu #351919 przez monika1984lodz
a gdzie w Łodzi?????

Ja tez beksa :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 8 miesiąc temu #351922 przez magda79
jutro jedziemy na próbe na 17 to sie wypytam szczgóły....myslę, że gdzieś przy parafii ewngelickiej...jak się dowiem to napisze
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #351923 przez Agusia83
Emisia, powalilas ciotke na kolana....oczom nie wierze...nie cale 8 miesiecy masz a tak pieknie garniesz sie do stania :laugh: Pewnie szybciutko zaczniesz chodzic.

Mgielka, fryzura wymiata...bardzo mi sie podoba, a kolor zawsze taki chcialam miec :silly:

Kasiu, zdrowka dla Kacperka zycze.

Magda....naprawde masz zdolna corcie :laugh: nic tylko non stop trza sie chwalic...czekamy na filmik. A Domis na pewno dzielnie zniesie szczepienie :lol: Emi juz mu przesyla caluska.

I ja chcialam pokazac moje dziecie...dzisiejsze fotki. Tata kupil jej dlugie chrupasy...a dzidzia sie nad nimi pastwila :silly: tak, ze cala byla w chrupce :silly:

a na drugim zdjeciu widac jej 2 zabki :laugh:

Robilam dzis badania...tsh spadlo z 38 na 1,7 :lol:
Załączniki:
12 lata 8 miesiąc temu #351926 przez pati-m
Hihihi, tatulek wie jak przypodobać się córci :)
12 lata 8 miesiąc temu #351927 przez monika1984lodz
Pozerator chrupkowy hi :)

Mdzia to wypytaj, moze pojode zobaczyc Majke :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 8 miesiąc temu #351928 przez magda79
Agusia83 napisał:

Emisia, powalilas ciotke na kolana....oczom nie wierze...nie cale 8 miesiecy masz a tak pieknie garniesz sie do stania :laugh: Pewnie szybciutko zaczniesz chodzic.

Mgielka, fryzura wymiata...bardzo mi sie podoba, a kolor zawsze taki chcialam miec :silly:

Kasiu, zdrowka dla Kacperka zycze.

Magda....naprawde masz zdolna corcie :laugh: nic tylko non stop trza sie chwalic...czekamy na filmik. A Domis na pewno dzielnie zniesie szczepienie :lol: Emi juz mu przesyla caluska.

I ja chcialam pokazac moje dziecie...dzisiejsze fotki. Tata kupil jej dlugie chrupasy...a dzidzia sie nad nimi pastwila :silly: tak, ze cala byla w chrupce :silly:

a na drugim zdjeciu widac jej 2 zabki :laugh:

Emisia chrupkowa, jej marchewkowy nosek i odlotowa fryzurka!!!!!!!!!!
boska jesteś Kobietko :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka