- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #353377 przez ewelinaa
monika1984lodz napisał:
Monia - z tych kolorów to ja poproszę żółtą i niebieską, jakby było coś jeszcze to zamiast niebieskiej fioletowa może być
Dziewuszki jak ktoras chce taka opaske to napiszcie i powiedzcie jaki kolor- babka mial ostatnio zolta, zielona i niebieska.podejde zapytam czy ma i moge kupic jak beda.kosztuja az 5 zl
Monia - z tych kolorów to ja poproszę żółtą i niebieską, jakby było coś jeszcze to zamiast niebieskiej fioletowa może być
Temat został zablokowany.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #353426 przez pati-m
Witaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
Zaraz zabieram się za nadrabianie
www.ekutno.pl/?kutno=0&y=1&zoom=15801 - super było
Zaraz zabieram się za nadrabianie
www.ekutno.pl/?kutno=0&y=1&zoom=15801 - super było
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #353427 przez iwonaNAVI
czesc z M ok badania usg brzucha morfologia ok...ale nie wiedzieli co to bylo...przypuszczaja jakies naderwanie, naciagniecie miesnia...ale za to dzis nic go nie boli...ja obstawiam nerwobole bo on stradznie nerwowy jest
i jak sie wali to wszystko... Oliwia zalapala ode mnie katar...jakas istna masakra...dusi ja w nocy tak ze nie moze oddychac...a leje sie jak woda z kranu...daje nasivin i robie inhalacje z soli fijologicznej ale slaba poprawa...i temp w pupci 37,5...dalam na wszelki wypadek jeszcze paracetamol moze jej pomoze tak sie bidula meczy...jak sie bawi tak jej leci az do buzki
moze macie jakies sposoby jeszcze na pozbycie sie tego swinstwa?
i jak sie wali to wszystko... Oliwia zalapala ode mnie katar...jakas istna masakra...dusi ja w nocy tak ze nie moze oddychac...a leje sie jak woda z kranu...daje nasivin i robie inhalacje z soli fijologicznej ale slaba poprawa...i temp w pupci 37,5...dalam na wszelki wypadek jeszcze paracetamol moze jej pomoze tak sie bidula meczy...jak sie bawi tak jej leci az do buzki
moze macie jakies sposoby jeszcze na pozbycie sie tego swinstwa?
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #353429 przez pati-m
Znowu sporo było zdjątek - jak ja to lubię
Wszystkie oczywiście piękne! I Emi (kokardkowy szał), i Jagódki (prawidziwa kobietka o różnych wcieleniach, raz na sportowo, a raz jak mała dama), i hamakowy Loluś, i Majeczkowy prezencik
Lecę bo Kacpero się obudził.
Wszystkie oczywiście piękne! I Emi (kokardkowy szał), i Jagódki (prawidziwa kobietka o różnych wcieleniach, raz na sportowo, a raz jak mała dama), i hamakowy Loluś, i Majeczkowy prezencik
Lecę bo Kacpero się obudził.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #353437 przez slowiczek
witajcie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
byliśmy wszyscy razem z małą na spacerku i na obiadku
no i chciałam wam się pochwalić, że Natalka już bardzo sprawnie siada z leżenia na brzuchu pisałam wam chyba wczoraj, że podejmuje próby ale teraz już świetnie jej wychodzi
Iwona ufff że nic poważnego !!!!!!!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
byliśmy wszyscy razem z małą na spacerku i na obiadku
no i chciałam wam się pochwalić, że Natalka już bardzo sprawnie siada z leżenia na brzuchu pisałam wam chyba wczoraj, że podejmuje próby ale teraz już świetnie jej wychodzi
Iwona ufff że nic poważnego !!!!!!!!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez slowiczek.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 8 miesiąc temu #353449 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Slowiczku zakochaam sie w drugim zdjeciu
Jogo jaka elegancja
w poniedzialek wejde do tej babki i zapytam o te opask
Jogo jaka elegancja
w poniedzialek wejde do tej babki i zapytam o te opask
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #353462 przez angie1713
Witajcie dziewczyny
Nie było nas od wczoraj ale my cały czas poza domem wczoraj na działce do wieczora a dziś u rodziców .Wczoraj was tylko przeczytałam ale byłam tak zmęczona że nie miałam siły pisać
Zdrówka dla wszystkich chorych dzieciaczków
Wszystkie dzieciaczki słodziutkie
U nas dziś u rodziców na balkonie było 41 stopni gorąca Nadia w samym krótkim body wracala do domu mimo ze siedziałyśmy w cieniu opaliła mi się
Pokażę wam Nadię
Tu obserwuję bawiące się dzieci
Z mamą na huśtawce
Na huśtawce u babci
Natalka 2 zdjęcie piękne
Nie było nas od wczoraj ale my cały czas poza domem wczoraj na działce do wieczora a dziś u rodziców .Wczoraj was tylko przeczytałam ale byłam tak zmęczona że nie miałam siły pisać
Zdrówka dla wszystkich chorych dzieciaczków
Wszystkie dzieciaczki słodziutkie
U nas dziś u rodziców na balkonie było 41 stopni gorąca Nadia w samym krótkim body wracala do domu mimo ze siedziałyśmy w cieniu opaliła mi się
Pokażę wam Nadię
Tu obserwuję bawiące się dzieci
Z mamą na huśtawce
Na huśtawce u babci
Natalka 2 zdjęcie piękne
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez angie1713.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #353464 przez gosia2324
Ale sie zrobiło WAKACYJNIE!!! Śliczne dzieciaczki
My bylismy na grilu u Kuby chrzestnej, wrocilam wykończona ina D.
Siedzial i pil piwko, Kuba latał i robil co chciał, w koncu dotknal sie do grila dobrze ze juz byl chłodniejszy! Ale placz byl !
Jogo jak to Jogo do nikogo nie pójdzie bo poza mama świat nie istnieje !!!
Koniec koncow o 18.00 bylismy w domu
Ja kupilam taki na slonce allegro.pl/bielenda-mleczko-do-opalania-...f30-i2244353132.html
Ale sie zrobiło WAKACYJNIE!!! Śliczne dzieciaczki
My bylismy na grilu u Kuby chrzestnej, wrocilam wykończona i
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
wkurwiona
Siedzial i pil piwko, Kuba latał i robil co chciał, w koncu dotknal sie do grila dobrze ze juz byl chłodniejszy! Ale placz byl !
Jogo jak to Jogo do nikogo nie pójdzie bo poza mama świat nie istnieje !!!
Koniec koncow o 18.00 bylismy w domu
Ja kupilam taki na slonce allegro.pl/bielenda-mleczko-do-opalania-...f30-i2244353132.html
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez gosia2324.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 8 miesiąc temu #353492 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Gosia faceci....
dobrze, ze Kubciowi nic sie nie stalo.
Nadia i mamcia dwie super laski
my dzisiaj mielismy ciezki spacer z 3 godzin 2,5 Emi wyla wymuszajac wziecie na rece- ludzi sie na ans patrzyli i komentowali, ze wyrodni rodzice eh.... potem si e drzemnela 20 minut i od nowa ryk :/ wiec wrocilismy do domu.Gdzie padla i obudzilismy sie o 18
dobrze, ze Kubciowi nic sie nie stalo.
Nadia i mamcia dwie super laski
my dzisiaj mielismy ciezki spacer z 3 godzin 2,5 Emi wyla wymuszajac wziecie na rece- ludzi sie na ans patrzyli i komentowali, ze wyrodni rodzice eh.... potem si e drzemnela 20 minut i od nowa ryk :/ wiec wrocilismy do domu.Gdzie padla i obudzilismy sie o 18
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona