- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #353572 przez katy25
hey dziewczynki
juz pewnie wszystkie spicie ale zajrzałam bo moj m. padł juz z godzine temu wiec mam trocge czasu. My dzis caly dzien robilismy przed domem - wlasciwie to moj m. Ja czysciłam kostke j ramiona sobie spiekłam:) Rano pojechaliśmy do ogrodniczego po krzewy, było tak ciepło że mały mi zasnął od ręki ze zmeczenia...
Jutro moj m jedzie na giełde bo chcemy sprzedac Lagune - nareszcie. Teraz tylko stoi na podwórku i bezuzytecznie "kurz ja zżera" he he
Wiecie? Nadal walcze z uczuleniem Samiego i na buzi i brzuszku juz znacznie lepiej, ale na nogach tragedia a od wczoraj na łydkach ma takie krostki ropiejace i to mnie martwi. Co wiecej te krostki z ropa pojawiły sie na plecachi na ramieniu nie wiem skad to???
Zastanawiałam sie czy to może nie ospa? Ale u Ines to inaczej wyglądało a te sa z ropą.
Kurcze sama nie wiem co robic... te łydki to nasmarowałam mu na noc sudocremem bo on troche odkaża...
Ja natomiast nie mam prawie wogóle ubrań dla Samiego na taka pogode jak dzis!!
Po nd ide na jakies zakupy obkupic go bo wiocha! Dzis założyłam mu na głowe chustke Ines bo nawet czapki na upał nie mam...eh ale matka ze mnie
lece dziewczynki
ach, słowiczku
Natalka BOSKA:))))))))))) Wszystkie wrześniówki sa BOSKIE
juz pewnie wszystkie spicie ale zajrzałam bo moj m. padł juz z godzine temu wiec mam trocge czasu. My dzis caly dzien robilismy przed domem - wlasciwie to moj m. Ja czysciłam kostke j ramiona sobie spiekłam:) Rano pojechaliśmy do ogrodniczego po krzewy, było tak ciepło że mały mi zasnął od ręki ze zmeczenia...
Jutro moj m jedzie na giełde bo chcemy sprzedac Lagune - nareszcie. Teraz tylko stoi na podwórku i bezuzytecznie "kurz ja zżera" he he
Wiecie? Nadal walcze z uczuleniem Samiego i na buzi i brzuszku juz znacznie lepiej, ale na nogach tragedia a od wczoraj na łydkach ma takie krostki ropiejace i to mnie martwi. Co wiecej te krostki z ropa pojawiły sie na plecachi na ramieniu nie wiem skad to???
Zastanawiałam sie czy to może nie ospa? Ale u Ines to inaczej wyglądało a te sa z ropą.
Kurcze sama nie wiem co robic... te łydki to nasmarowałam mu na noc sudocremem bo on troche odkaża...
Ja natomiast nie mam prawie wogóle ubrań dla Samiego na taka pogode jak dzis!!
Po nd ide na jakies zakupy obkupic go bo wiocha! Dzis założyłam mu na głowe chustke Ines bo nawet czapki na upał nie mam...eh ale matka ze mnie
lece dziewczynki
ach, słowiczku
Natalka BOSKA:))))))))))) Wszystkie wrześniówki sa BOSKIE
Temat został zablokowany.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #353594 przez pati-m
Witam
slowiczek - Ty nam tu kochana nie obrażaj Nataluszki porównaniami do jakiejś pospolitej Harper Beckham, bo ona może Nati kokardki wiązać
Nadia z mamusią - uuuuuuuuu, gwiazdy placu zabaw
Dużo zdróweczka dla Oliwki i Oleńki!!!!!!!
My dziś zmykamy na cały dzień do moich rodziców, bo idziemy na zaległe imieniny taty. Jak byłam chora, to przełożyliśmy imprezę.
slowiczek - Ty nam tu kochana nie obrażaj Nataluszki porównaniami do jakiejś pospolitej Harper Beckham, bo ona może Nati kokardki wiązać
Nadia z mamusią - uuuuuuuuu, gwiazdy placu zabaw
Dużo zdróweczka dla Oliwki i Oleńki!!!!!!!
My dziś zmykamy na cały dzień do moich rodziców, bo idziemy na zaległe imieniny taty. Jak byłam chora, to przełożyliśmy imprezę.
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #353610 przez magda79
Hello Kobiety
U nas też od rana piękna pogoda ale strasznie wiejeeeeeeee!!!!! mam nadz, że troszkę ucichnie ten wiatr....
Nocka fajna..Domi wylądował w naszym łóżku jak zawsze po 1wszej w nocy dostał papu i spalismy dalej ale teraz cos nie umie zebrac się do spania hm...
a Gosia zapomniałam wczoraj napisać, że Domi dostał od cioci skarpetki z rossmana z tej samej serii tylko niebiesko-zielono-żółte i baaardzoooo przypadły mu do gustu...jeszcze w barwach Polski chce mu kupić jak będa w poniedz.
My idziemy dzisiaj na obiad jak zwykle w niedz do moich rodziców...starsza sis w pracy do południa ale młodsza w domu to pewnie juz na rosołek nastawione i mięsko też....
a Majusia wczoraj zaliczyła zoo w Łodzi, kupiła sobie jakieś pamiatki i jak gadałysmy wieczorem z mamą to przez cały dzień nie zapytała o rodziców...hmmmm
dzisiaj spiewaja w kosciele podczas nabożeństwa a po południu do teatru...
narazie maja się bardzo fajnie...oby tak dalej
U nas też od rana piękna pogoda ale strasznie wiejeeeeeeee!!!!! mam nadz, że troszkę ucichnie ten wiatr....
Nocka fajna..Domi wylądował w naszym łóżku jak zawsze po 1wszej w nocy dostał papu i spalismy dalej ale teraz cos nie umie zebrac się do spania hm...
a Gosia zapomniałam wczoraj napisać, że Domi dostał od cioci skarpetki z rossmana z tej samej serii tylko niebiesko-zielono-żółte i baaardzoooo przypadły mu do gustu...jeszcze w barwach Polski chce mu kupić jak będa w poniedz.
My idziemy dzisiaj na obiad jak zwykle w niedz do moich rodziców...starsza sis w pracy do południa ale młodsza w domu to pewnie juz na rosołek nastawione i mięsko też....
a Majusia wczoraj zaliczyła zoo w Łodzi, kupiła sobie jakieś pamiatki i jak gadałysmy wieczorem z mamą to przez cały dzień nie zapytała o rodziców...hmmmm
dzisiaj spiewaja w kosciele podczas nabożeństwa a po południu do teatru...
narazie maja się bardzo fajnie...oby tak dalej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 8 miesiąc temu #353612 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
dzien dobry
Katy biedny Samik :*
Nuna tez nie ma ciuszkow na teraz :/ w poniedzialek zakupy
Madzia widzisz jaka masz dzielna dziewczynke
Katy biedny Samik :*
Nuna tez nie ma ciuszkow na teraz :/ w poniedzialek zakupy
Madzia widzisz jaka masz dzielna dziewczynke
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 8 miesiąc temu #353630 przez Mała
Witam.
U nas dzisiaj zaledwie 12 stopni, a u T już ponad 20. Też nie mam ubrań dla Oli na lato, ale u nas to jeszcze nie tak szybko się porozbieramy. Ale na zakupy trzeba ruszyć
Biedny Sami
Madzia to dobrze,że Maja nie wspomina, to znaczy że się świetnie bawi
Ola teraz śpi, ale pól nocy walczyłyśmy z 39,2
U nas dzisiaj zaledwie 12 stopni, a u T już ponad 20. Też nie mam ubrań dla Oli na lato, ale u nas to jeszcze nie tak szybko się porozbieramy. Ale na zakupy trzeba ruszyć
Biedny Sami
Madzia to dobrze,że Maja nie wspomina, to znaczy że się świetnie bawi
Ola teraz śpi, ale pól nocy walczyłyśmy z 39,2
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 8 miesiąc temu #353659 przez Marta M
Kokardy, kapelusze, dziewczyny szalejecie Jogo i Nati
Natalka jesteś przodowniczką samodzielnego siadania, gratulacje W ostatnim zdjęciu Natalki się poprostu zakochałam
Iwonka temperature ma bardzo ładną. Pamiętam w szpitalu mi tłumaczyli że z pupci trzeba odjąć 5 kresek bo z reguły o tyle jest wyższa niż pod paszkami...
Nadulka nasza jaka piękna Miała się w kogo wdać, mamusia
Monia albo body i spodenki albo pajac i tez tylko kocyk
I Domi
Natalka jesteś przodowniczką samodzielnego siadania, gratulacje W ostatnim zdjęciu Natalki się poprostu zakochałam
Iwonka temperature ma bardzo ładną. Pamiętam w szpitalu mi tłumaczyli że z pupci trzeba odjąć 5 kresek bo z reguły o tyle jest wyższa niż pod paszkami...
Nadulka nasza jaka piękna Miała się w kogo wdać, mamusia
Monia albo body i spodenki albo pajac i tez tylko kocyk
I Domi
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #353661 przez Marta M
No tak a ja sie nawet nie przywitalam i wczoraj nie miałam sił już wejść...cały dzień prace w ogrodzie
A dzisiaj zostałyśmy same bo tata nam poleciał do Warszawy..
Powiedzcie mi czy tylko moj dzieć taki wytrzymały ze czwarty dzien z kolei śpi od 11:30 do 12:00 i potem pada o 21ej i śpi do 8ej z przerwa na jedzenie o 5tej?? Przciez to za mało snu w ciągu dnia na takiego szkraba, co nie??
A tak Maja wczoraj pomagała:
A tak dzisiaj po kościółku
A dzisiaj zostałyśmy same bo tata nam poleciał do Warszawy..
Powiedzcie mi czy tylko moj dzieć taki wytrzymały ze czwarty dzien z kolei śpi od 11:30 do 12:00 i potem pada o 21ej i śpi do 8ej z przerwa na jedzenie o 5tej?? Przciez to za mało snu w ciągu dnia na takiego szkraba, co nie??
A tak Maja wczoraj pomagała:
A tak dzisiaj po kościółku
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Marta M.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #353663 przez gosia2324
Witajcie Słoneczka duże i małe
My juz po spacerku, wróciliśmy na obiad i spanie Jogo, w domu chłodniej.
Byłam Kupic Kubie sandałki, ma nr 27 bez komentarza.
Dla siebie tez wzięłam balerinki do latania z dzieciakami
Dominiś piąteczka od Jagódki za skarpetki
Majcia
My juz po spacerku, wróciliśmy na obiad i spanie Jogo, w domu chłodniej.
Byłam Kupic Kubie sandałki, ma nr 27 bez komentarza.
Dla siebie tez wzięłam balerinki do latania z dzieciakami
Dominiś piąteczka od Jagódki za skarpetki
Majcia
Moderatorzy: ilona