BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 8 miesiąc temu #353352 przez gosia2324
Witam :) Monia ja poprosze jak bedzie czerwona i fioletowa, niebieska tez moze byc w Chańczy sie rozliczymy! :blink:

My zaraz jedziemy na grila :)

Jogo pozdrawia
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #353369 przez beti
Ale Jogo elegancka :-)
12 lata 8 miesiąc temu #353377 przez ewelinaa
monika1984lodz napisał:

Dziewuszki jak ktoras chce taka opaske to napiszcie i powiedzcie jaki kolor- babka mial ostatnio zolta, zielona i niebieska.podejde zapytam czy ma i moge kupic jak beda.kosztuja az 5 zl

Monia - z tych kolorów to ja poproszę żółtą i niebieską, jakby było coś jeszcze to zamiast niebieskiej fioletowa może być ;)
12 lata 8 miesiąc temu #353426 przez pati-m
Witaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :)
Zaraz zabieram się za nadrabianie :)
www.ekutno.pl/?kutno=0&y=1&zoom=15801 - super było :)
12 lata 8 miesiąc temu #353427 przez iwonaNAVI
czesc z M ok badania usg brzucha morfologia ok...ale nie wiedzieli co to bylo...przypuszczaja jakies naderwanie, naciagniecie miesnia...ale za to dzis nic go nie boli...ja obstawiam nerwobole bo on stradznie nerwowy jest

i jak sie wali to wszystko... Oliwia zalapala ode mnie katar...jakas istna masakra...dusi ja w nocy tak ze nie moze oddychac...a leje sie jak woda z kranu...daje nasivin i robie inhalacje z soli fijologicznej ale slaba poprawa...i temp w pupci 37,5...dalam na wszelki wypadek jeszcze paracetamol moze jej pomoze tak sie bidula meczy...jak sie bawi tak jej leci az do buzki
moze macie jakies sposoby jeszcze na pozbycie sie tego swinstwa?
12 lata 8 miesiąc temu #353429 przez pati-m
Znowu sporo było zdjątek - jak ja to lubię :lol:
Wszystkie oczywiście piękne! I Emi (kokardkowy szał), i Jagódki (prawidziwa kobietka o różnych wcieleniach, raz na sportowo, a raz jak mała dama), i hamakowy Loluś, i Majeczkowy prezencik :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Lecę bo Kacpero się obudził.
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #353437 przez slowiczek
witajcie :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
byliśmy wszyscy razem z małą na spacerku i na obiadku

no i chciałam wam się pochwalić, że Natalka już bardzo sprawnie siada z leżenia na brzuchu :) pisałam wam chyba wczoraj, że podejmuje próby ale teraz już świetnie jej wychodzi :)

Iwona ufff że nic poważnego !!!!!!!!!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
12 lata 8 miesiąc temu #353449 przez monika1984lodz
Slowiczku zakochaam sie w drugim zdjeciu :)

Jogo jaka elegancja :)

w poniedzialek wejde do tej babki i zapytam o te opask :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 8 miesiąc temu #353453 przez mgielka22
Monia ja poprosze z tych co jest zolta i zielona :0 jesli bylaby fioletowa to rowniez poprosze :)

Slwoiczku super i obstawiam to samo co Moniaaa :D
12 lata 8 miesiąc temu #353456 przez iwonaNAVI
Natalcia kochana :kiss:

i ma bose stopki :) nie dalo draki :P hehe
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #353462 przez angie1713
Witajcie dziewczyny :)
Nie było nas od wczoraj ale my cały czas poza domem wczoraj na działce do wieczora a dziś u rodziców .Wczoraj was tylko przeczytałam ale byłam tak zmęczona że nie miałam siły pisać :)

Zdrówka dla wszystkich chorych dzieciaczków :kiss: :kiss: :kiss:

Wszystkie dzieciaczki słodziutkie :)

U nas dziś u rodziców na balkonie było 41 stopni gorąca Nadia w samym krótkim body wracala do domu mimo ze siedziałyśmy w cieniu opaliła mi się :)

Pokażę wam Nadię :)
Tu obserwuję bawiące się dzieci :)

Z mamą na huśtawce :)

Na huśtawce u babci :)

Natalka 2 zdjęcie piękne :kiss:
Załączniki:
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #353464 przez gosia2324

Ale sie zrobiło WAKACYJNIE!!! Śliczne dzieciaczki :)

My bylismy na grilu u Kuby chrzestnej, wrocilam wykończona i
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
na D.
Siedzial i pil piwko, Kuba latał i robil co chciał, w koncu dotknal sie do grila :cheer: dobrze ze juz byl chłodniejszy! Ale placz byl !
Jogo jak to Jogo do nikogo nie pójdzie bo poza mama świat nie istnieje !!! :dry:
Koniec koncow o 18.00 bylismy w domu :dry:

Ja kupilam taki na slonce allegro.pl/bielenda-mleczko-do-opalania-...f30-i2244353132.html
12 lata 8 miesiąc temu #353477 przez mgielka22
a ja kupilam z DAX krem rodzinny z filtrem 30 :) i jej wystarczyl :) ladnei buzka sie jej zarumienila :)
12 lata 8 miesiąc temu #353478 przez iwonaNAVI
Nadia sliczna dziewczynka z ciebie :) a z mamy to niezla laska :)
12 lata 8 miesiąc temu #353492 przez monika1984lodz
Gosia faceci....
dobrze, ze Kubciowi nic sie nie stalo.

Nadia i mamcia dwie super laski :)

my dzisiaj mielismy ciezki spacer z 3 godzin 2,5 Emi wyla wymuszajac wziecie na rece- ludzi sie na ans patrzyli i komentowali, ze wyrodni rodzice eh.... potem si e drzemnela 20 minut i od nowa ryk :/ wiec wrocilismy do domu.Gdzie padla i obudzilismy sie o 18

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży