BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #354612 przez Agusia83
Fanka, poryczalam sie...filmik swietny.

Lece spac, dobranoc :laugh:
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #354634 przez fanka
witam pierwsza!!!
Jagódka, Kacpero sto latek dla was osmiomiesięczniaki!!!!
upałów ciąg dalszy ! noc w miarę, dawid już mniej kaszle w nocy, za to rano jak sie obudził i kaszlał strasznie, musiał wyksztusić wszystko co mu sie przez noc uzbierało. I wiecie co, ostatni posiłek Dawid jadł wczoraj o 16.30!!! na noc nie wypił mleka, w nocy też nie, tylko herbatke pił i rano też mleka nie ruszył. teraz dosypia, jak wstanie zrobię mu kaszkę.
12 lata 8 miesiąc temu #354638 przez Mała
Witam druga :)
Kacperek, Jagódka sto lat starszaczki :kiss:

Fanka mój m też pracuje dzisiaj i w piątek, także też pozostały nam spacery. A na forum pewnie cicho będzie,bodziewczyny majówkują. Ja jakby co będę :blink:

Emilka śmieszku, Agusia super wyglądasz :)

Dawidzio o linię postanowił zadbać? Ola za to w nocy nadrabiała kalorie i jakoś jej cyc w nocy nie przeszkadza,oj ta moja dziewczyna.
12 lata 8 miesiąc temu #354646 przez iwonaNAVI
Witam sie :)
u nas pobudka o 7 standard :)

Emnilko jaka Ty radosna az buzia sama do Ciebie smieje
i 2 zabki widac :)

Kacperku Jagodko dla was buziaczki i sto latek :kiss:
no i zdjecia mamuski koniecznie :)
12 lata 8 miesiąc temu #354657 przez Marta M
Witajcie :)

Ja do tylu z czytaniem bo wczoraj miałam gościa na noc i nie miałam jak..Spóźnione życzenia dla Fifika :kiss: i dzisiejsze dla Jogo i Kacpero :kiss: :kiss:

A u nas dzisiaj znowu poszlo siku na nocnik :D:D

Mam nadzieje do pozniej :)
12 lata 8 miesiąc temu #354672 przez monika1984lodz
dzien dobry

u nas w nocy burza i deszcz :) jest czym oddychac :)
teraz za oknem 25 stopni :) dla mnie temperatura idealna.

EMka padla wczoraj przed 20 obudzila sie na butle o polnocy i potem dopiero o 5 rano kolejne papau i pobodka o 7 :) a teraz juz jestesmy po drzemce :)

Maja gratulujemy nocnikowego siusiu :)

JOGO I KACPI STO LAT SLODZIACZKI :*

Emilka jaka smieszka slodka :) :D az mis ie morda ciwszy hihi a mama jaka laska

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 8 miesiąc temu #354686 przez angie1713
Witam się nie wiem dlaczego ale nie mogłam rano nic napisać teraz jest ok wirusa też nie ma więc to chyba chwilowe :)
U nas noc fajna bo Nadia obudziła się na jedzenia po 23 i później o 4 i spała do 7 .
Pogoda lepsza niż ostatnio bo troszkę chłodniej.
Ja od rana sprzątam M na tacierzyńskim więc jest mi łatwiej bo zajmuje się Nadią w sumie ona sama się sobą zajmuje :silly:
Teraz właśnie zasnęła :)
Wszystkiego Najlepszego i dużo buziaczków dla naszej Jagódki i naszego Kacperka :kiss: :kiss: :kiss:

Emisia jaka z Ciebie wesoła dziewczynka i masz bardzo ładniutkie ząbki ciekawe kiedy Nadii coś wyjdzie :)
Dawidek na diecie oj nieładnie :lol:
Maja ciocia gratuluje siku na nocnik :kiss:
I to by było na tyle teraz idę dalej sprzątać bo jak usiądę to mi się odechce hihi :P
12 lata 8 miesiąc temu #354716 przez Marta M
Narazie tyle mi sie udalo:

ANitka, Oleńka, Dawidek, Kacpero, Franio, Domiś :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Aguś to Emilka miała czerwoną siusię wewnątrz rozumiem?? Ja myślałam że jest odparzona na zewnątrz a tu takie coś..ale dobrze że bez zabiegu się obejdzie a domowymi sposobami :)

Pati chwali się że odeszłaś od kasy z niczym :lol: :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Będe robić dziś listę zakupów i musze pamietac, ze na pierwszym miejscu zapisac koszulke z rozowa pantera :D:D

Padłam z tego waszego nabijania ze strojów łóżkowych :)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #354735 przez Mała
U mnie bałagan na kółkach, ale nawet nie mam kiedy się wziąć,a w wolny dzień jak jest m szkoda mi czasu, bo wolę spędzić go z dzieciakami.
Mój dzieć znów zbuntował się na jedzenie, a do tego śpi po 20min, a 1h wyje żeby zasnąć, ja przez tą dziewczynę to chyba łysa niedługo będę.

Słowiczku
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Załączniki:
12 lata 8 miesiąc temu #354745 przez monika1984lodz
spiace Anioly przepiekne :)

U nas jaka s maskara z Emi.....
wyje caly czas, wozek nadal ja gryzie- nawet piec minut nie wysiedzi :( jak wrocilismy z dworu to juz nawet na lozku jej posadzic nie moglam tak wyla.Zjadla mleko potem cale zwymiotowala na mnie :( potem sie tylko tulila mooocno- jak nigdy i zasnela przytulona na rekach.Ja nie wiem co sie dzieje :(

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 8 miesiąc temu #354746 przez Mała
Monia tule :kiss: Solidaryzuję się z Tobą :(
12 lata 8 miesiąc temu #354748 przez angie1713
Kuchnia wysprzątana na błysk pranie jedno zrobione zaraz nastawię drugie ,obiad ugotowany teraz czas na relax :)
Nadia właśnie zasnęła już dziś druga drzemka.U nas znowu straszny upał a rano było już tak fajnie wiał chłodny wiaterek:)
Mała cudowne masz dzieciaczki :kiss:
Moniu ciekawe co jest Emi może jej gorąco i tak reaguje ;)
12 lata 8 miesiąc temu #354754 przez slowiczek
WITAM :)

100 lat dla Jagódki i Kacperka !!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss:

wczoraj cały dzień na nogach, zabrałam Natalkę do Łazienek, wieczorem byłam na piwie z koleżankami B) wypiłam 1/4 małego piwa i tyle wystarczyło, żeby mi zaszumiało w głowie :cheer: :S

dowód się znalazł, zapomniałam, że ze 2 tyg wcześniej dałam go Łukaszowi, żeby odebrał mi awizo :blush: :S :S :S

a wiecie...dziś Natalka spadła mi z kanapy...jest dosyć niska więc z niewielkiej wysokości ale jednak :( a tylko na sekundę się odwróciłam :(

Mała, aniołki jak ta lala :) :kiss: nie wierzę, że czsami potrafią być niegrzeczne :lol:

Monia, widocznie Emi ma cięższy czas :( może coś w stylu skoku, może ząbki :unsure: tuuuuuulę :kiss:

dużo zdjęć tu było, to lubię :woohoo: wszystkie maluszki do zacałowania !!! :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #354770 przez monika1984lodz
Slowiczeku skleroza w tm wieku ? hehehe sie usmialam :D ciekawa jestem jaka mine mial Ł hiiiii

Emi wstala oczywiscie z placzem :/ a teraz nawija do wiatraka
w sypialni 28 stopni uf

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 8 miesiąc temu #354776 przez Agusia83
Po pierwsze to sto lat dla Jagodki i Kacperka...ale te dzieciaczki nam rosna :laugh:
Po drugie...jaka mialysmy koszmarna noc...Emi sie non stop budzila...a o 2:40 stwierdzila, ze sie wyspala...dobrze, ze u nas w lozku przekonala sie, ze moze lepiej jeszcze pospac....kolo 4 przenioslam ja do jej lozeczka...a o 6 i tak juz byla pobudka na calego...

Za niedlugo pewnie pojdziemy na drugi spacer, jak sie dziewoja obudzi...a maruda jak nie wiem co...tak wiec dziewczyny lacze sie z Wami w bolu...moze to te upaly tak dzialaja na nasze dziecka? :silly:

Slowiczku, ciesze sie, ze dowod sie znalazl :laugh:

Mala, masz sliczne 2 anioleczki :lol:

Marta, Emi ma czerwona pisie na zewnatrz i w srodku teraz tez bo smarujemy juz ta mascia,,,
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia