BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 8 miesiąc temu #354789 przez iwonaNAVI
Maja gratulujmz siku :) u nas zawsze jak posadze na nocnik cos jest :)

My mialysmy dzis przygody ...wczoraj mowilam M zeby wozek przelozyl do drugiego samochodu zeby czasem z nim do pracy nie jechal...no wiec ja spakowana ide do garazu otwieram patrze a tu drziw zamkniete dzwonie do M pytam gdzie ma klucze do samochodu a ten mi mowi ze w kieszeni...nosz kur... to wrocilam do domu po koc i posiedzialysmy na trawce na dzialeczce

Kamilek i Olcia jakie slodkie dziciaczki :D
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #354790 przez gosia2324

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 8 miesiąc temu #354791 przez iwonaNAVI
Slowiczku to ci szczescie z tym dowodem :P a skleroze to chyba kazdy ma :P

Jagodka Ciebie ciocia zawsze pozna :) nic sie nie zmieniasz :) no oprocz tego ze rosniesz :)
12 lata 8 miesiąc temu #354799 przez gosia2324
Monia, a wózek masz do siebie czy od siebie?
Ja dziś Jogo przestawiam żeby jechała buzia do świata i tez był płacz, bo mnie nie widziała :S :dry:
Moze Emilka boi sie ze Cie nie ma ???? możesz wózek przestawić inaczej ?
12 lata 8 miesiąc temu #354800 przez magda79
Kacperek i Jagódka dla Was :kiss: :kiss: :kiss:

witajcie :)

Mała kochane masz aniołki :)

Monia tulimy, żeby marudzenie poszlo do lasu :silly:

Słowiczku hehe to ci historia...zdaża się :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Jagódka pieknie solenizantko.....Gosia to zyczymy udanej wyprawy i super zabawy!!!!
12 lata 8 miesiąc temu #354802 przez magda79
Agusia83 napisał:

Witam witam :laugh: Moje dzieko non stop jojcy...juz sama nie iem czy to zeby, czy moze upal tak na nia dziala? Psychicznie dzis wymiekalam...a o 18 juz musialam robic kapiel, bo nie bylo wytrzymac...o 18:40 Emisia juz spala :laugh: tyle, ze juz budzila sie 2 razy :( oby noc byla w miare spokojna.

Ale sie wczoraj erotycznie zrobilo :laugh: ze tez przegapilam wczorajszy wieczor :silly:

Jak tu nam sie pieknie zdjeciowo, majowkowo zrobilo :laugh:

Majeczka cudna...Emi wyglada tak samo jak wysmaruje ja nivea faktorem 30 :silly:

Dawidzio pieknosci Ty moje, ale luzak z Ciebie :laugh: A w brzuszku tez wygladales slodko...chociaz tu tzreba pochwalic mame :laugh:

A Domis? Przystojniak na maxa...a te oczyska do wycalowania :lol: Niezlego ziecia sobie wybralam :silly: hahha
Magda, musisz byc dumna z Majeczki :laugh: Widze, ze tourne sie udalo :lol:

Nadia...masz sliczna chusteczke...i w ogole laleczka z Ciebie nieziemska :lol:

Olenka z Kamisiem i mama pieknie razem wygladacie :side:

Karolku, zakochalam sie w zdjeciu typu "poranny ptaszek po przebudzeniu" :woohoo:

My tez mielismy jechac na grilla...ale samochod nam sie popsul i najpierw musi zostac wyleczony by nam sie nic nie stali...no i znow po kieszeni nas pociagnie...
naprawa samochodu,
ubezpieczenie,
przeglad,
komunia...
MASAKRA finansowa :(

ja tez Wam pokaze majowa Emisie :lol:

teraz z mama

a tu w krzeslku
i zblizeniowo :silly:

Emisia slicznie, a jakie zebolki :lol: :lol:
współczuje z tym samochodem...tak tak jestem dumna, a co...wróciła dzisiaj a w jej pokoju czekały na nia nowe organy casio :) no i juz je wypróbowała...podobały sie, jutro kończy 6 lat...
12 lata 8 miesiąc temu #354840 przez Mała
Jagódka pięknotko, jaka spineczka :kiss:

Agusia

Słowiczku dobrze, że się jednak nie zgubił. A nerwy co straciłaś to Twoje :silly:

Madzia to już masz wszystkie swoje kurczaczki pod skrzydłami. Jak Maji wrażenia, pewnie zachwycona wycieczką i prezentem?

Gosia skąd ja znam te cygańskie wyprawy, dzieciaki każdy swoją torbę, my z m w jednej i kombi wyładowane po brzegi :silly: Udanej zabawy :)

Mój dzieć chyba gardzi cycuchami, bo skapitulowałam i dałam jej pepti to aż się trzęsła na widok butli. Chyba era karmienia piersią się kończy i teraz rozumiem te z Was, którym było smutno z tego powodu.
12 lata 8 miesiąc temu #354846 przez magda79
u nas tez juz coraz mniej karmień..Domi dostaje w nocy, nad ranem i po południu jak wrócę z pracy2 czasem 3 razy......
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #354847 przez Mała
Trudno i tak długo karmiłyśmy. Kamil jak miał 5 m-cy pogardził.
Boję się tylko, że jak przestanę karmić to przytyję. Bo teraz nie jem prawie w ogóle słodyczy.

Monia jak Nunka?
12 lata 8 miesiąc temu #354887 przez monika1984lodz
Gosia wozek juz by we wszytskich mozliwych opcjach- ona poprostu go nienawidzi

Jogo slicznotko kochana :*

kupilismy klimatyzator. bedzie troche chlodniej w domu

Emk marudzi ide ja usppic bo tacie cos nie wychpdzi

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 8 miesiąc temu #354888 przez magda79
może tak być...myslę tez o sobie...w domu jak byłam to więcej ruchu miałam a w pracy siedze na d....
12 lata 8 miesiąc temu #354889 przez Mała
magda79 napisał:

może tak być...myslę tez o sobie...w domu jak byłam to więcej ruchu miałam a w pracy siedze na d....

Madzia no nie pocieszyłaś mnie :P
12 lata 8 miesiąc temu #354890 przez slowiczek
J :cheer: a :cheer: g :cheer: ó :cheer: d :cheer: k :cheer: a :cheer: !!!!!!!!! :kiss:

moje dziecię nie chce jeszcze spać ale grzecznie siedzi w leżaczku, dyskutuje z misiem i zerka na tv więc niech jej będzie :blink: ja nażarłam się właśnie nachosów :S :S :S PĘKAM :cheer:

Mała, no trudno, ale jeśli już nie chce piersi to przecież nie będziesz jej głodzić :) :kiss: a propos to wiecie, ja zakładam że rok chcę karmić ale jeśli będę miała pokarm to "obawiam się", że się może przeciągnąć o kolejnych kilka miesięcy :blush:
12 lata 8 miesiąc temu #354892 przez magda79
a moje dzieciaki już kimają...Domi od 19stej z minutami a Majula przed 20sta...to matka oglada przepis na zycie bo pojawił sie nowy odc :P
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #354893 przez Mała
Słowiczek ja też chciałabym jeszcze karmić,ale widzisz moje dzieci pogardziły i cóż nie będą przecież głodować. Ola i tak szczuplak, a przez ostatnie 2 dni to prawie nic nie jadła :(

Moje też już śpią, po 19 a w domu ciiiisza :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia