- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #355128 przez maja1982
Dzień dobry!!
Przede wszystkim buziaki dla solenizantki Anitki i spóźnione dla Kacperka i Jagódki
słowiczek - najważniejsze ze "naszej" Natalce sie nic nie stało
agusia -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
pyska - to Farnuś ma spanko coś sobie na pewno wymyślicie na po południe
apropo nieprzespanych nocy -to u nas wczoraj taka była - ciągle cos smik, kocyk, wiercenie , płacz itp ale dzisiaj juz duzo lepsza 2 albo 3 jedzonka (nie pamiętam dokładnie)- i niech tak zostanie:)
ja mało na forum ostatnio - ale korzystamy z pogody i spacerujemy, jeździmy na rowerze, grilujemy, ogródkujemy sie itp.
u nas też chyba niedługo bedzie koniec karmienia - bo w lewym cycku już mam b mało mleczka zawsze z tego jadł mniej ale i tak go przystawiałam - no ale czuje ze sie kończy, dzisiaj Karolek dostał 1 szy raz mm!!zjadł 120 ml!!powiem wam ze smutno mi będzie jak juz nie będę go karmić bardzo lubię jak on sie tak wtula
kurcze mieliśmy jechac na przejażdżkę do Wisły ale zaczyna padać niech to!!
uciekam - musimy jakis plan zastępczy wymyślić do wieczorka
Przede wszystkim buziaki dla solenizantki Anitki i spóźnione dla Kacperka i Jagódki
słowiczek - najważniejsze ze "naszej" Natalce sie nic nie stało
agusia -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
pyska - to Farnuś ma spanko coś sobie na pewno wymyślicie na po południe
apropo nieprzespanych nocy -to u nas wczoraj taka była - ciągle cos smik, kocyk, wiercenie , płacz itp ale dzisiaj juz duzo lepsza 2 albo 3 jedzonka (nie pamiętam dokładnie)- i niech tak zostanie:)
ja mało na forum ostatnio - ale korzystamy z pogody i spacerujemy, jeździmy na rowerze, grilujemy, ogródkujemy sie itp.
u nas też chyba niedługo bedzie koniec karmienia - bo w lewym cycku już mam b mało mleczka zawsze z tego jadł mniej ale i tak go przystawiałam - no ale czuje ze sie kończy, dzisiaj Karolek dostał 1 szy raz mm!!zjadł 120 ml!!powiem wam ze smutno mi będzie jak juz nie będę go karmić bardzo lubię jak on sie tak wtula
kurcze mieliśmy jechac na przejażdżkę do Wisły ale zaczyna padać niech to!!
uciekam - musimy jakis plan zastępczy wymyślić do wieczorka
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez maja1982.
Temat został zablokowany.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #355132 przez Agusia83
Ale ze mnie gapa...przeciez Majeczka konczy dzis 6 lat Gratulacje Emisia rowniez sklada zyczonka szwagierce..i to uzdolnionej szwagierce
D. juz jakis czas temu wstal i jak narazie zjamuje sie z Emi...chyba nici z naszego wypadu, bo idzie burza i deszcz
Dalam Emisi warzeche, ale sie do niej dossala haha...takie zabawki to ja lubie...sa w domu i nie trzeba wydawac na nie pieniazkow
Nie wiem czy Wam pisalam, ale wczoraj dostalam smsa z poradni alergologicznej, ze mamy termin na 8.05 o godz 10:15 Nawet nie wiecie jak sie ciesze. To uczulenie zaczyna Emilke swedziec...a na prawym policzku sie zaognilo, wlasnie przez drapanie...
D. juz jakis czas temu wstal i jak narazie zjamuje sie z Emi...chyba nici z naszego wypadu, bo idzie burza i deszcz
Dalam Emisi warzeche, ale sie do niej dossala haha...takie zabawki to ja lubie...sa w domu i nie trzeba wydawac na nie pieniazkow
Nie wiem czy Wam pisalam, ale wczoraj dostalam smsa z poradni alergologicznej, ze mamy termin na 8.05 o godz 10:15 Nawet nie wiecie jak sie ciesze. To uczulenie zaczyna Emilke swedziec...a na prawym policzku sie zaognilo, wlasnie przez drapanie...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Agusia83.
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #355180 przez slowiczek
WITAM MAMY
u nas dziś fajnie, cieplutko, wróciłyśmy właśnie ze spacerku, dałam Natalce owocki a teraz malunia emocjonuje się bajką a mama ma chwilę dla siebie
Beti......objawy typowo ząbkowe więc to pewnie to
Magda......100 lat w zdrowiu dla córy !!!
Pyśka...wdech i wydech !!!!!
Monia.....obstawiam, że Emi będzie miała siostrę tylko trochę głupio bo będziesz miała zimowe dziecko zacznij myśleć jak się dopniesz w zimowa kurtkę z brzucholem
Agusia....może to głupie pytanie aaaale co to jest warzecha
u nas dziś fajnie, cieplutko, wróciłyśmy właśnie ze spacerku, dałam Natalce owocki a teraz malunia emocjonuje się bajką a mama ma chwilę dla siebie
Beti......objawy typowo ząbkowe więc to pewnie to
Magda......100 lat w zdrowiu dla córy !!!
Pyśka...wdech i wydech !!!!!
Monia.....obstawiam, że Emi będzie miała siostrę tylko trochę głupio bo będziesz miała zimowe dziecko zacznij myśleć jak się dopniesz w zimowa kurtkę z brzucholem
Agusia....może to głupie pytanie aaaale co to jest warzecha
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #355193 przez iwonaNAVI
Majeczko najlepsze zyczonka na 6 urodzinki
a my dziekujemy za pamiec ciocie
zdjecie wstawie moze jutro jak znajde czas
dzisiaj tez cale popoludnie bylismy na dworku a ja sie znowu zjaralam i wygladam jak rak ;P
Monia no no no bociany lataja
a my dziekujemy za pamiec ciocie
zdjecie wstawie moze jutro jak znajde czas
dzisiaj tez cale popoludnie bylismy na dworku a ja sie znowu zjaralam i wygladam jak rak ;P
Monia no no no bociany lataja
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #355195 przez fanka
witam i ja
buziaki wielkie dla Oliwci, Anitki i 6-cio letniej Majeczki
u nas dziś ciężki dzień- a raczej noc była ciężka dzień już trochę lepszy. Dawid w nocy dostał mega kataru, kaszel co miał mu się nasilił i zaczął się dusić, nie mógł złapać powietrza, zaczął płakać a później wręcz histeryzować co pogłębiało kaszel i tak 2 godziny, myślałam, że zwariuję, bałam się, nie wiedziałam co robić. ale po 2 godzinach trochę się uspokoił i poszedł spać na kolejne dwie, o 6 się obudził i to samo się zaczeło. zmęczony był na maksa a nie mógł usnąć bo go dusiło. na chwilkę przysnął ale zaraz się rozbudzał, w końcu po 8 stwierdziliśmy z M, że jedziemy na pogotowie. w aucie trochę pospał, na pogotowiu na szczęście pustki, fjna doktorka, i co mamy zawalone oskrzela, jak to określiła doktorka początki zapalenia!!! odrazu antybiotyk, nasivin do noska,maść do noska, oprócz tego flegamina w dzień i syrop taki ogólny przeziębieniowy. jak wróciliśmy i dałam mu wszystkie specyfiki, polepszyło mu się trochę to spał ponad 3 godziny. teraz też już śpi bo zmęczony był tym wszystkim ten mój dzieć. mówię wam coś strasznego, nie życzę nikomu takich "atrakcji" z dzieckie mieć!!! ja pewnie też nie długo padnę bo noc praktycznie bezsenna i aż się boję jaka będzie dzisiejsza ale maa\m nadzieję, że lepsza bo jest już po 2 dawkach antybiotyku i tych wszystkich innych spectfikach to może będzie już lepiej.
Strasznie się rozpisałam ale musiałam się wyżalić...
buziaki wielkie dla Oliwci, Anitki i 6-cio letniej Majeczki
u nas dziś ciężki dzień- a raczej noc była ciężka dzień już trochę lepszy. Dawid w nocy dostał mega kataru, kaszel co miał mu się nasilił i zaczął się dusić, nie mógł złapać powietrza, zaczął płakać a później wręcz histeryzować co pogłębiało kaszel i tak 2 godziny, myślałam, że zwariuję, bałam się, nie wiedziałam co robić. ale po 2 godzinach trochę się uspokoił i poszedł spać na kolejne dwie, o 6 się obudził i to samo się zaczeło. zmęczony był na maksa a nie mógł usnąć bo go dusiło. na chwilkę przysnął ale zaraz się rozbudzał, w końcu po 8 stwierdziliśmy z M, że jedziemy na pogotowie. w aucie trochę pospał, na pogotowiu na szczęście pustki, fjna doktorka, i co mamy zawalone oskrzela, jak to określiła doktorka początki zapalenia!!! odrazu antybiotyk, nasivin do noska,maść do noska, oprócz tego flegamina w dzień i syrop taki ogólny przeziębieniowy. jak wróciliśmy i dałam mu wszystkie specyfiki, polepszyło mu się trochę to spał ponad 3 godziny. teraz też już śpi bo zmęczony był tym wszystkim ten mój dzieć. mówię wam coś strasznego, nie życzę nikomu takich "atrakcji" z dzieckie mieć!!! ja pewnie też nie długo padnę bo noc praktycznie bezsenna i aż się boję jaka będzie dzisiejsza ale maa\m nadzieję, że lepsza bo jest już po 2 dawkach antybiotyku i tych wszystkich innych spectfikach to może będzie już lepiej.
Strasznie się rozpisałam ale musiałam się wyżalić...
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #355206 przez Mała
Witam wieczornie.
Ja karmię cycem 3-4 razy w dzień i 2 w nocy. Wychodzi na to, że karmię podobnie do Was, chyba sobie wkręciłam, że Ola głodna, przez to że taka wyjąca jest U nas (odpukać) noce ok, ale w dzień jeden wielki ryk
Angie jak ty wyćwiczyłaś tą swoją Nadię, że ona taka grzeczna, 2 h, matko kochana ja bym 30 min. się cieszyła jak głupia
Fifi gratuluję, to już teraz TATA całkiem zwariuje na Twoim punkcie
Oliwka, Anitka i Majeczka Madzi sto lat królewny
Agusia
Dawidek biedalku, zdrówka
My dzisiaj na Helu byliśmy, nawet kurtki zdjęliśmy szał
Mogę zasypać Was zdjęciami
No to się nachwaliłam
Ja karmię cycem 3-4 razy w dzień i 2 w nocy. Wychodzi na to, że karmię podobnie do Was, chyba sobie wkręciłam, że Ola głodna, przez to że taka wyjąca jest U nas (odpukać) noce ok, ale w dzień jeden wielki ryk
Angie jak ty wyćwiczyłaś tą swoją Nadię, że ona taka grzeczna, 2 h, matko kochana ja bym 30 min. się cieszyła jak głupia
Fifi gratuluję, to już teraz TATA całkiem zwariuje na Twoim punkcie
Oliwka, Anitka i Majeczka Madzi sto lat królewny
Agusia
Dawidek biedalku, zdrówka
My dzisiaj na Helu byliśmy, nawet kurtki zdjęliśmy szał
Mogę zasypać Was zdjęciami
No to się nachwaliłam
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Mała.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29