BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 8 miesiąc temu #355125 przez magda79
Domi spi jakies pół godzinki....zmykam na leżaczek do ogrodu...do później :)
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #355128 przez maja1982
Dzień dobry!!

Przede wszystkim buziaki dla solenizantki Anitki i spóźnione dla Kacperka i Jagódki :kiss: :kiss:

słowiczek - najważniejsze ze "naszej" ;) Natalce sie nic nie stało :)

agusia -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

pyska - to Farnuś ma spanko :) coś sobie na pewno wymyślicie na po południe :)

apropo nieprzespanych nocy -to u nas wczoraj taka była - ciągle cos smik, kocyk, wiercenie , płacz itp ale dzisiaj juz duzo lepsza 2 albo 3 jedzonka (nie pamiętam dokładnie)- i niech tak zostanie:)

ja mało na forum ostatnio - ale korzystamy z pogody i spacerujemy, jeździmy na rowerze, grilujemy, ogródkujemy sie :) itp.

u nas też chyba niedługo bedzie koniec karmienia - bo w lewym cycku już mam b mało mleczka :( zawsze z tego jadł mniej ale i tak go przystawiałam - no ale czuje ze sie kończy, dzisiaj Karolek dostał 1 szy raz mm!!zjadł 120 ml!!powiem wam ze smutno mi będzie jak juz nie będę go karmić :( bardzo lubię jak on sie tak wtula :):):)

kurcze mieliśmy jechac na przejażdżkę do Wisły ale zaczyna padać :angry: niech to!!

uciekam - musimy jakis plan zastępczy wymyślić ;) do wieczorka
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #355132 przez Agusia83
Ale ze mnie gapa...przeciez Majeczka konczy dzis 6 lat :laugh: Gratulacje :laugh: :laugh: Emisia rowniez sklada zyczonka szwagierce..i to uzdolnionej szwagierce :laugh:

D. juz jakis czas temu wstal i jak narazie zjamuje sie z Emi...chyba nici z naszego wypadu, bo idzie burza i deszcz :(

Dalam Emisi warzeche, ale sie do niej dossala :lol: haha...takie zabawki to ja lubie...sa w domu i nie trzeba wydawac na nie pieniazkow :woohoo:

Nie wiem czy Wam pisalam, ale wczoraj dostalam smsa z poradni alergologicznej, ze mamy termin na 8.05 o godz 10:15 :laugh: Nawet nie wiecie jak sie ciesze. To uczulenie zaczyna Emilke swedziec...a na prawym policzku sie zaognilo, wlasnie przez drapanie...
12 lata 8 miesiąc temu #355140 przez magda79
Maja no właśnie jak tak patrze to w Wisle chyba pada bo niebo granatowe w tym kierunku jest... :lol:

Agusia dziekujemy :lol:
12 lata 8 miesiąc temu #355142 przez Pyśkaaaa
o rany 6 lat Majeczka buziaczki :*

Maja pewnie że wymyślimy chodz tak dszno na dworze że wróciliśmy do domku ze spaceru a byliśmy na lodach :)
12 lata 8 miesiąc temu #355159 przez Pyśkaaaa
przysiegam wyjdę z siebie i stane obok od 2 godz poprostu jęczy nie wiem o co mu chodzi zaraz zacznę krzyczec
cierpliwości potrzebuje
12 lata 8 miesiąc temu #355180 przez slowiczek
WITAM MAMY :)

u nas dziś fajnie, cieplutko, wróciłyśmy właśnie ze spacerku, dałam Natalce owocki a teraz malunia emocjonuje się bajką :woohoo: a mama ma chwilę dla siebie

Beti......objawy typowo ząbkowe więc to pewnie to :)

Magda......100 lat w zdrowiu dla córy !!! :kiss:

Pyśka...wdech i wydech :kiss: !!!!! :P

Monia.....obstawiam, że Emi będzie miała siostrę :woohoo: tylko trochę głupio bo będziesz miała zimowe dziecko :S zacznij myśleć jak się dopniesz w zimowa kurtkę z brzucholem :woohoo:

Agusia....może to głupie pytanie aaaale co to jest warzecha :unsure: :P
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 8 miesiąc temu #355182 przez Pyśkaaaa
właśnie Agusia co to jest to coś? :P
Słowiczku ja z Toba nie mogę... hahaha z tą kurtką dałaś czadu :)
12 lata 8 miesiąc temu #355193 przez iwonaNAVI
Majeczko najlepsze zyczonka na 6 urodzinki ;)

a my dziekujemy za pamiec ciocie :)

zdjecie wstawie moze jutro jak znajde czas :P

dzisiaj tez cale popoludnie bylismy na dworku a ja sie znowu zjaralam i wygladam jak rak ;P

Monia no no no bociany lataja :P
12 lata 8 miesiąc temu #355195 przez fanka
witam i ja
buziaki wielkie dla Oliwci, Anitki i 6-cio letniej Majeczki ;-)
u nas dziś ciężki dzień- a raczej noc była ciężka dzień już trochę lepszy. Dawid w nocy dostał mega kataru, kaszel co miał mu się nasilił i zaczął się dusić, nie mógł złapać powietrza, zaczął płakać a później wręcz histeryzować co pogłębiało kaszel i tak 2 godziny, myślałam, że zwariuję, bałam się, nie wiedziałam co robić. ale po 2 godzinach trochę się uspokoił i poszedł spać na kolejne dwie, o 6 się obudził i to samo się zaczeło. zmęczony był na maksa a nie mógł usnąć bo go dusiło. na chwilkę przysnął ale zaraz się rozbudzał, w końcu po 8 stwierdziliśmy z M, że jedziemy na pogotowie. w aucie trochę pospał, na pogotowiu na szczęście pustki, fjna doktorka, i co mamy zawalone oskrzela, jak to określiła doktorka początki zapalenia!!! odrazu antybiotyk, nasivin do noska,maść do noska, oprócz tego flegamina w dzień i syrop taki ogólny przeziębieniowy. jak wróciliśmy i dałam mu wszystkie specyfiki, polepszyło mu się trochę to spał ponad 3 godziny. teraz też już śpi bo zmęczony był tym wszystkim ten mój dzieć. mówię wam coś strasznego, nie życzę nikomu takich "atrakcji" z dzieckie mieć!!! ja pewnie też nie długo padnę bo noc praktycznie bezsenna i aż się boję jaka będzie dzisiejsza ale maa\m nadzieję, że lepsza bo jest już po 2 dawkach antybiotyku i tych wszystkich innych spectfikach to może będzie już lepiej.
Strasznie się rozpisałam ale musiałam się wyżalić...
12 lata 8 miesiąc temu #355199 przez iwonaNAVI
Fanka to naprawde straszne ...wazne ze macie leki to sie polepszy szybko...zyczymy duzo zdrowka Dawidkowi...a jaki dostaliscie syrop na przeziebienie?
12 lata 8 miesiąc temu #355203 przez Pyśkaaaa
Fanka :* bidulka zdrówka dla was

dziewczyny brak sił on normalnie histerii jakis dostaje jak tylko chcemu dać cos jesc
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #355206 przez Mała
Witam wieczornie.
Ja karmię cycem 3-4 razy w dzień i 2 w nocy. Wychodzi na to, że karmię podobnie do Was, chyba sobie wkręciłam, że Ola głodna, przez to że taka wyjąca jest :dry: U nas (odpukać) noce ok, ale w dzień jeden wielki ryk :dry:

Angie jak ty wyćwiczyłaś tą swoją Nadię, że ona taka grzeczna, 2 h, matko kochana ja bym 30 min. się cieszyła jak głupia :dry:

Fifi gratuluję, to już teraz TATA całkiem zwariuje na Twoim punkcie :)

Oliwka, Anitka i Majeczka Madzi sto lat królewny :kiss:

Agusia

Dawidek biedalku, zdrówka :kiss:

My dzisiaj na Helu byliśmy, nawet kurtki zdjęliśmy szał :silly: :blink:

Mogę zasypać Was zdjęciami

No to się nachwaliłam :blush:
Załączniki:
12 lata 8 miesiąc temu #355212 przez iwonaNAVI
Mała cudne zdjecia :) a Ty bardzo wyszczuplalas :) przyznaj sie ile masz kg mniej?
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #355214 przez Mała
Iwonka to tylko przez ubranie się tak wydaje, ale dziękuję, miło mi się zrobiło :woohoo: Jakiś m-c temu 69 kg miałam.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia