BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 8 miesiąc temu #354979 przez Pyśkaaaa
wITAM
czwarta :P
wszystkoie dzieciaczki piekne :*

a my dzis mielismy jechac w bieszczady i co ? dupa :( siedziemy z Frankiem sami do niedzieli i mam przez to masakrycznego doła :(

wszystkim życze udanego dnia udanych wyjazdów
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #354987 przez mgielka22
hej ja tylko na chwile powiedziec ze zyje...

sluchajcie co moge kupic malje do zabawy bo jej obecne zabawki ja znudzily i sie drze bo jej sie nudzi...
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #355014 przez angie1713
Witam :)
Nadia budziła się w nocy chyba z 10 razy tylko 2 razy jadła ale to smoczek albo coś innego na szczęście mój M do niej wstawał a ja spałam :)
Teraz siedzi grzecznie w łóżeczku i się bawi na szczęście mam grzeczne i spokojne dziecko i sama się soba zajmuje nawet ze 2 godziny potrafi tak siedzieć :)
Mykam na śniadanie,zajrzę później :) I jakąś kawkę trzeba wypić :silly:

Miłego dnia :)
Pyśka a czemu nie pojechaliście ?

Mgiełka nie wiem jaką zabawke Ci doradzić Nadia bardzo lubi zabawki z dzwiękami najbardziej lubi to allegro.pl/fisher-price-uczace-kluczyki-n1196-i2296923744.html

Fifi gratuluję ci nowych słówek tatus pewnie dumny :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #355032 przez Pyśkaaaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 8 miesiąc temu #355039 przez Agusia83
Nie wiem ktora jestem, ale tez sie z Wami witam. Czy wszystkie dzieci sie zmowily? My tez mialysmy koszmarna noc..pobudki i jeszcze raz pobudki...z placzem...herbatka, cumelek, przykrywanie kocykiem...2 razy nic nie pomoglo i musialam ja wziasc do nas do lozka...oczyiwscie nad ranem nie wyspana bylam, bo o 6 Emi stwierdzila, ze nie bedzie leniuchowac w lozeczku, tylko trzeba sie bawic.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pyskaa, wspolczuje, ze sami zostaliscie....no, ale kiedy M, wraca z tesciem,? Dzis, jutro?

Beti i Gosia, zazdroszcze Wam takich wyjazdow...my niby tez o czyms myslelismy..ale brak kasy :( :dry:

Piaskowy Filipek musial swietnie wygladac :lol:

Angie, zazdroszcze tak spokojnej coreczki.

Widze, ze i moj ziec potrzebuje sporo uwagi mamy :woohoo: Dobraliscie sie z Emilka :silly:

Mgielka, odzywaj sie czesciej.

Dzis bede robic nogi z piekarnika Gosi...i wlasnie sobie przypomnialam, ze zapomnialam kupic ketchup...myslicie, ze jak dodam przecier pomidorowy, to tez bedzie smaczne?
12 lata 8 miesiąc temu #355045 przez Pyśkaaaa
Agusia do niedz jestem sama,
ale dziś wieczorem wpada przyjaciółka jutro ide na zakupy bo nie mam sukienki na poprawiny ani bielizny... w sob umowię się na makijaż próbny a w niedz coś wymyśle a teraz jak Franek wstanie jadę na wieś do staruszków :D

12 lata 8 miesiąc temu #355076 przez monika1984lodz
Oliwcia sto lat :) :*

dzien dobry :)

Fifi gratulujemy slownictwa :)

Slowiczku najwazniejsze, ze nic sie jej nie stalo
nie smutaj :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 8 miesiąc temu #355083 przez Pyśkaaaa
ciocia gapa Oliwcia sto lat :*
spóźnione życzenia dla Kacpiego i Jogo :*
Słowiczku :*
12 lata 8 miesiąc temu #355100 przez Agusia83
Oliwcia, sto lat Zlotko :laugh:

12 lata 8 miesiąc temu #355105 przez Pyśkaaaa

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #355108 przez monika1984lodz
Anitko o Tobie ciotka niedobra zapomniala az wstyd.

Sto lat kruszynko :*

Agusia

Ja mojejmu wczoraj powiedzialam ze mi sie @ spoznia to caly czas za mna lazi i sie pyta jak sie czuje- zwariowac mozna

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #355109 przez Agusia83
Oj Pyskaa, nawet nie wiesz jak chetnie bym do Was pojechala z Emi :lol: dziekujemy za zaproszenie.

12 lata 8 miesiąc temu #355110 przez Pyśkaaaa
o i Anitka dis świetuje buziaki :*

moje dziecko spi już 4 godz... chyba do rodziców nie pojedziemy już...

Agusia ja szukam czegos na poprawiny... :P nic nie stoi na przeszkodzie no może km które nas dziela :P
12 lata 8 miesiąc temu #355116 przez magda79
i ja gapa solenizantki to dla was :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Agusia trzymaj się kobieto i wygoń chłopa z wyra!!!!!!!!!!!szkoda dnia!!!!!!!!!!!!!
12 lata 8 miesiąc temu #355123 przez magda79
a wiecie 6 lat temu juz całkiem powaznie zaczynał sie poród ...bylismy juz w szpitalu, badania, ktg o tej porze...ach te wspomnienia :kiss: też była taka piekna pogoda jak dzisiaj.....o 17.25 przyszła na świat Maja Dominika 55cm i 3630 :lol:
wszystko było w jak najlepszym porządku i bylismy bardzoooo szczęśliwi :lol:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka