- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 8 miesiąc temu #354904 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Mala ja samo mleko daje zjada okolo 120 ml
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #354905 przez Agusia83
Dziewczyny, macie 10000% racje...tez chetnie bym mu nakopala do tylka...
Emi cos nie mogla zasnac, na szczescie po 20 juz nynala dzis bylo troszke lepiej z tym jojceniem...kurcze, niech juz te zeby wyjda...
Jagodko, ale z Ciebie slicznosci faktycznie...Ty sie nic nie zmieniasz, tylko rosniesz a uroda wciaz olsniewajaca
Mala, nie martw sie...najwidoczniej Ola potrzebuje wiecej papanka..nie smutaj sie, najwazniejsze, by cora byla pojedzona.
Magda, Majeczka musiala byc zachwycona z oragnow Ja tez lece ogladac zalegle odcinki "Julki"
Mala, Emi na jedno posiedzenie wypija od 150 do 230ml mm
Emi cos nie mogla zasnac, na szczescie po 20 juz nynala dzis bylo troszke lepiej z tym jojceniem...kurcze, niech juz te zeby wyjda...
Jagodko, ale z Ciebie slicznosci faktycznie...Ty sie nic nie zmieniasz, tylko rosniesz a uroda wciaz olsniewajaca
Mala, nie martw sie...najwidoczniej Ola potrzebuje wiecej papanka..nie smutaj sie, najwazniejsze, by cora byla pojedzona.
Magda, Majeczka musiala byc zachwycona z oragnow Ja tez lece ogladac zalegle odcinki "Julki"
Mala, Emi na jedno posiedzenie wypija od 150 do 230ml mm
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #354930 przez iwonaNAVI
Mala moja zjada 180 na noc 210 ml
nie co 3 godz wychodzi to roznie...bo teraz zasypia przy mleku mniej wiecej tak
7 -mleko
10-11 mleko albo kaszka
12-13 obiad
16-17 mleko
20 mleko
jak miala smoka nie jadla mi tyle ale ja tam sie akurat z tego ciesze bo teraz je wiecej mleczka
nie co 3 godz wychodzi to roznie...bo teraz zasypia przy mleku mniej wiecej tak
7 -mleko
10-11 mleko albo kaszka
12-13 obiad
16-17 mleko
20 mleko
jak miala smoka nie jadla mi tyle ale ja tam sie akurat z tego ciesze bo teraz je wiecej mleczka
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #354931 przez gosia2324
Koniec pakowania, matko kolejna torba z niczego wyszla
Az sie boje co będzie jak będziemy lecieć do Anglii, zwłaszcza ze możemy zabrać tylko 3 torby po 10 kg
Slowiczku widzisz jak szybko dowód sie znalazł A ł dosta znaleźne ???
Mala Ty karmisz Ole mlekiem co 3godz plus obiad,deser i kaszka???
Jagoda je cycka rano,wieczorem i raz albo 2 w nocy,
w ciagu dnia raczej nie.
Ja tez bym chciała pokarmić do roku,sprawia mi to przyjemność, ale zobaczymy jak będzie.
Wiem ze z miesiąca na miesiąc będzie co raz trudniej, bo dziecko jest co raz bardziej świadome i ciężej będzie rozstać sie z cycem
Kube to ja odstawiłam jak miał 9 miesięcy, a z Jogo będzie tak ze to ona mnie musi odstawić Jak to ma byc moje ostatnie karmienie dziecka w zyci to bede ja karmila do 18 stki
Az sie boje co będzie jak będziemy lecieć do Anglii, zwłaszcza ze możemy zabrać tylko 3 torby po 10 kg
Slowiczku widzisz jak szybko dowód sie znalazł A ł dosta znaleźne ???
Mala Ty karmisz Ole mlekiem co 3godz plus obiad,deser i kaszka???
Jagoda je cycka rano,wieczorem i raz albo 2 w nocy,
w ciagu dnia raczej nie.
Ja tez bym chciała pokarmić do roku,sprawia mi to przyjemność, ale zobaczymy jak będzie.
Wiem ze z miesiąca na miesiąc będzie co raz trudniej, bo dziecko jest co raz bardziej świadome i ciężej będzie rozstać sie z cycem
Kube to ja odstawiłam jak miał 9 miesięcy, a z Jogo będzie tak ze to ona mnie musi odstawić Jak to ma byc moje ostatnie karmienie dziecka w zyci to bede ja karmila do 18 stki
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #354944 przez slowiczek
nie dostał znaleźnego
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
szczęśliwej, spokojnej podróży Gosia
ja w dzień karmię cycem 3 razy, na noc i w nocy ze 2 razy
a wczoraj jak mnie nie było dostała pierwszy raz w życiu MM, bo nie miałam czasu odciągnąć pokarmu i myślałam, że może będzie trawić dłużej niż moje mleko i będzie trochę spokoju w nocy - ale gdzie tam zjadła 210 ml, a jak wróciłam do domu rzuciła się na mnie wygłodniała i jadła 3 razy w nocy, mały obżarciuch !!!!!!!!!!
kurde wiem, że to głupie ale cały czas mam wyrzuty sumienia, że nie upilnowałam Natalki i spadła mi dziś z tego łóżka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
szczęśliwej, spokojnej podróży Gosia
ja w dzień karmię cycem 3 razy, na noc i w nocy ze 2 razy
a wczoraj jak mnie nie było dostała pierwszy raz w życiu MM, bo nie miałam czasu odciągnąć pokarmu i myślałam, że może będzie trawić dłużej niż moje mleko i będzie trochę spokoju w nocy - ale gdzie tam zjadła 210 ml, a jak wróciłam do domu rzuciła się na mnie wygłodniała i jadła 3 razy w nocy, mały obżarciuch !!!!!!!!!!
kurde wiem, że to głupie ale cały czas mam wyrzuty sumienia, że nie upilnowałam Natalki i spadła mi dziś z tego łóżka
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #354950 przez beti
Cześć laski
U nas chłodno, ale slonecznie
Słowiczek nie obwiniaj się, mi dziś Fifi grzmotnął buzią centralnie w piasek, siedzieliśmy na plaży, Fifi na środku kocyka, ale Salsa (pies) podwinęła koc i nie zdążyłam go poprawić a Fifi stwierdził, że woli bryknąć na brzuch i poleciał na piasek. Całą buzię miał w piasku ale szczerze mówiąc to go nie ruszyło, za to wycieranie buzi już tak...płacz był straszny...
Aha i muszę się pochwalić, z gadaniem idzie jak burza...od wczoraj do M. Mówi TATA
:*
No i chyba era zębów nadeszła, bo ma delikatną biegunkę, 37,7, słabo śpi i rączki cały czas w buzce
My jeszcze walczymy i karmimy....tylko wieczornego cyca zastapilismy kaszką... Czyli je rano, czasem późnym popołudniem i 2-3 razy w nocy...
U nas chłodno, ale slonecznie
Słowiczek nie obwiniaj się, mi dziś Fifi grzmotnął buzią centralnie w piasek, siedzieliśmy na plaży, Fifi na środku kocyka, ale Salsa (pies) podwinęła koc i nie zdążyłam go poprawić a Fifi stwierdził, że woli bryknąć na brzuch i poleciał na piasek. Całą buzię miał w piasku ale szczerze mówiąc to go nie ruszyło, za to wycieranie buzi już tak...płacz był straszny...
Aha i muszę się pochwalić, z gadaniem idzie jak burza...od wczoraj do M. Mówi TATA
:*
No i chyba era zębów nadeszła, bo ma delikatną biegunkę, 37,7, słabo śpi i rączki cały czas w buzce
My jeszcze walczymy i karmimy....tylko wieczornego cyca zastapilismy kaszką... Czyli je rano, czasem późnym popołudniem i 2-3 razy w nocy...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez beti.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #354971 przez magda79
druga
Słowiczku nie obwiniaj sie...wiem wiem każda mama ciągle o tym mysli, ale najwazniejsze, że nic Natalci sie nie stało i ze było nisko...nasze maluchy teraz takie wiercipietki!!!!!
u nas przewijanie to nie lada wyczyn!!!!wierci sie i przekręca we wszystkie strony świata...czasem uda sie go czyms zabawić na chwilke...dam mu cos do zabawy...i się udaje
Beti hmmm to rzeczywiście wyglada na ząbki...no i gratulujemy kolejnego słowa
TATA pewnie baaardzooo dumny!!!!!!!!!!
miłego dzionka:)
Gosia szczęśliwej podróży...daj znać....a czy to Jasienica koło Bielska??hm pewnie nie ale jakby to niedaleko nas
Słowiczku nie obwiniaj sie...wiem wiem każda mama ciągle o tym mysli, ale najwazniejsze, że nic Natalci sie nie stało i ze było nisko...nasze maluchy teraz takie wiercipietki!!!!!
u nas przewijanie to nie lada wyczyn!!!!wierci sie i przekręca we wszystkie strony świata...czasem uda sie go czyms zabawić na chwilke...dam mu cos do zabawy...i się udaje
Beti hmmm to rzeczywiście wyglada na ząbki...no i gratulujemy kolejnego słowa
TATA pewnie baaardzooo dumny!!!!!!!!!!
miłego dzionka:)
Gosia szczęśliwej podróży...daj znać....a czy to Jasienica koło Bielska??hm pewnie nie ale jakby to niedaleko nas
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona