- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #354634 przez fanka
witam pierwsza!!!
Jagódka, Kacpero sto latek dla was osmiomiesięczniaki!!!!
upałów ciąg dalszy ! noc w miarę, dawid już mniej kaszle w nocy, za to rano jak sie obudził i kaszlał strasznie, musiał wyksztusić wszystko co mu sie przez noc uzbierało. I wiecie co, ostatni posiłek Dawid jadł wczoraj o 16.30!!! na noc nie wypił mleka, w nocy też nie, tylko herbatke pił i rano też mleka nie ruszył. teraz dosypia, jak wstanie zrobię mu kaszkę.
Jagódka, Kacpero sto latek dla was osmiomiesięczniaki!!!!
upałów ciąg dalszy ! noc w miarę, dawid już mniej kaszle w nocy, za to rano jak sie obudził i kaszlał strasznie, musiał wyksztusić wszystko co mu sie przez noc uzbierało. I wiecie co, ostatni posiłek Dawid jadł wczoraj o 16.30!!! na noc nie wypił mleka, w nocy też nie, tylko herbatke pił i rano też mleka nie ruszył. teraz dosypia, jak wstanie zrobię mu kaszkę.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez fanka.
Temat został zablokowany.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 8 miesiąc temu #354638 przez Mała
Witam druga
Kacperek, Jagódka sto lat starszaczki
Fanka mój m też pracuje dzisiaj i w piątek, także też pozostały nam spacery. A na forum pewnie cicho będzie,bodziewczyny majówkują. Ja jakby co będę
Emilka śmieszku, Agusia super wyglądasz
Dawidzio o linię postanowił zadbać? Ola za to w nocy nadrabiała kalorie i jakoś jej cyc w nocy nie przeszkadza,oj ta moja dziewczyna.
Kacperek, Jagódka sto lat starszaczki
Fanka mój m też pracuje dzisiaj i w piątek, także też pozostały nam spacery. A na forum pewnie cicho będzie,bodziewczyny majówkują. Ja jakby co będę
Emilka śmieszku, Agusia super wyglądasz
Dawidzio o linię postanowił zadbać? Ola za to w nocy nadrabiała kalorie i jakoś jej cyc w nocy nie przeszkadza,oj ta moja dziewczyna.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #354672 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
dzien dobry
u nas w nocy burza i deszcz jest czym oddychac
teraz za oknem 25 stopni dla mnie temperatura idealna.
EMka padla wczoraj przed 20 obudzila sie na butle o polnocy i potem dopiero o 5 rano kolejne papau i pobodka o 7 a teraz juz jestesmy po drzemce
Maja gratulujemy nocnikowego siusiu
JOGO I KACPI STO LAT SLODZIACZKI :*
Emilka jaka smieszka slodka az mis ie morda ciwszy hihi a mama jaka laska
u nas w nocy burza i deszcz jest czym oddychac
teraz za oknem 25 stopni dla mnie temperatura idealna.
EMka padla wczoraj przed 20 obudzila sie na butle o polnocy i potem dopiero o 5 rano kolejne papau i pobodka o 7 a teraz juz jestesmy po drzemce
Maja gratulujemy nocnikowego siusiu
JOGO I KACPI STO LAT SLODZIACZKI :*
Emilka jaka smieszka slodka az mis ie morda ciwszy hihi a mama jaka laska
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #354686 przez angie1713
Witam się nie wiem dlaczego ale nie mogłam rano nic napisać teraz jest ok wirusa też nie ma więc to chyba chwilowe
U nas noc fajna bo Nadia obudziła się na jedzenia po 23 i później o 4 i spała do 7 .
Pogoda lepsza niż ostatnio bo troszkę chłodniej.
Ja od rana sprzątam M na tacierzyńskim więc jest mi łatwiej bo zajmuje się Nadią w sumie ona sama się sobą zajmuje
Teraz właśnie zasnęła
Wszystkiego Najlepszego i dużo buziaczków dla naszej Jagódki i naszego Kacperka
Emisia jaka z Ciebie wesoła dziewczynka i masz bardzo ładniutkie ząbki ciekawe kiedy Nadii coś wyjdzie
Dawidek na diecie oj nieładnie
Maja ciocia gratuluje siku na nocnik
I to by było na tyle teraz idę dalej sprzątać bo jak usiądę to mi się odechce hihi
U nas noc fajna bo Nadia obudziła się na jedzenia po 23 i później o 4 i spała do 7 .
Pogoda lepsza niż ostatnio bo troszkę chłodniej.
Ja od rana sprzątam M na tacierzyńskim więc jest mi łatwiej bo zajmuje się Nadią w sumie ona sama się sobą zajmuje
Teraz właśnie zasnęła
Wszystkiego Najlepszego i dużo buziaczków dla naszej Jagódki i naszego Kacperka
Emisia jaka z Ciebie wesoła dziewczynka i masz bardzo ładniutkie ząbki ciekawe kiedy Nadii coś wyjdzie
Dawidek na diecie oj nieładnie
Maja ciocia gratuluje siku na nocnik
I to by było na tyle teraz idę dalej sprzątać bo jak usiądę to mi się odechce hihi
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 8 miesiąc temu #354716 przez Marta M
Narazie tyle mi sie udalo:
ANitka, Oleńka, Dawidek, Kacpero, Franio, Domiś
Aguś to Emilka miała czerwoną siusię wewnątrz rozumiem?? Ja myślałam że jest odparzona na zewnątrz a tu takie coś..ale dobrze że bez zabiegu się obejdzie a domowymi sposobami
Pati chwali się że odeszłaś od kasy z niczym
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Będe robić dziś listę zakupów i musze pamietac, ze na pierwszym miejscu zapisac koszulke z rozowa pantera :D
Padłam z tego waszego nabijania ze strojów łóżkowych
ANitka, Oleńka, Dawidek, Kacpero, Franio, Domiś
Aguś to Emilka miała czerwoną siusię wewnątrz rozumiem?? Ja myślałam że jest odparzona na zewnątrz a tu takie coś..ale dobrze że bez zabiegu się obejdzie a domowymi sposobami
Pati chwali się że odeszłaś od kasy z niczym
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Będe robić dziś listę zakupów i musze pamietac, ze na pierwszym miejscu zapisac koszulke z rozowa pantera :D
Padłam z tego waszego nabijania ze strojów łóżkowych
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #354735 przez Mała
U mnie bałagan na kółkach, ale nawet nie mam kiedy się wziąć,a w wolny dzień jak jest m szkoda mi czasu, bo wolę spędzić go z dzieciakami.
Mój dzieć znów zbuntował się na jedzenie, a do tego śpi po 20min, a 1h wyje żeby zasnąć, ja przez tą dziewczynę to chyba łysa niedługo będę.
Słowiczku
Mój dzieć znów zbuntował się na jedzenie, a do tego śpi po 20min, a 1h wyje żeby zasnąć, ja przez tą dziewczynę to chyba łysa niedługo będę.
Słowiczku
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Mała.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #354745 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
spiace Anioly przepiekne
U nas jaka s maskara z Emi.....
wyje caly czas, wozek nadal ja gryzie- nawet piec minut nie wysiedzi jak wrocilismy z dworu to juz nawet na lozku jej posadzic nie moglam tak wyla.Zjadla mleko potem cale zwymiotowala na mnie potem sie tylko tulila mooocno- jak nigdy i zasnela przytulona na rekach.Ja nie wiem co sie dzieje
U nas jaka s maskara z Emi.....
wyje caly czas, wozek nadal ja gryzie- nawet piec minut nie wysiedzi jak wrocilismy z dworu to juz nawet na lozku jej posadzic nie moglam tak wyla.Zjadla mleko potem cale zwymiotowala na mnie potem sie tylko tulila mooocno- jak nigdy i zasnela przytulona na rekach.Ja nie wiem co sie dzieje
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #354748 przez angie1713
Kuchnia wysprzątana na błysk pranie jedno zrobione zaraz nastawię drugie ,obiad ugotowany teraz czas na relax
Nadia właśnie zasnęła już dziś druga drzemka.U nas znowu straszny upał a rano było już tak fajnie wiał chłodny wiaterek:)
Mała cudowne masz dzieciaczki
Moniu ciekawe co jest Emi może jej gorąco i tak reaguje
Nadia właśnie zasnęła już dziś druga drzemka.U nas znowu straszny upał a rano było już tak fajnie wiał chłodny wiaterek:)
Mała cudowne masz dzieciaczki
Moniu ciekawe co jest Emi może jej gorąco i tak reaguje
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #354754 przez slowiczek
WITAM
100 lat dla Jagódki i Kacperka !!!!!!!
wczoraj cały dzień na nogach, zabrałam Natalkę do Łazienek, wieczorem byłam na piwie z koleżankami wypiłam 1/4 małego piwa i tyle wystarczyło, żeby mi zaszumiało w głowie
dowód się znalazł, zapomniałam, że ze 2 tyg wcześniej dałam go Łukaszowi, żeby odebrał mi awizo
a wiecie...dziś Natalka spadła mi z kanapy...jest dosyć niska więc z niewielkiej wysokości ale jednak a tylko na sekundę się odwróciłam
Mała, aniołki jak ta lala nie wierzę, że czsami potrafią być niegrzeczne
Monia, widocznie Emi ma cięższy czas może coś w stylu skoku, może ząbki tuuuuuulę
dużo zdjęć tu było, to lubię wszystkie maluszki do zacałowania !!!
100 lat dla Jagódki i Kacperka !!!!!!!
wczoraj cały dzień na nogach, zabrałam Natalkę do Łazienek, wieczorem byłam na piwie z koleżankami wypiłam 1/4 małego piwa i tyle wystarczyło, żeby mi zaszumiało w głowie
dowód się znalazł, zapomniałam, że ze 2 tyg wcześniej dałam go Łukaszowi, żeby odebrał mi awizo
a wiecie...dziś Natalka spadła mi z kanapy...jest dosyć niska więc z niewielkiej wysokości ale jednak a tylko na sekundę się odwróciłam
Mała, aniołki jak ta lala nie wierzę, że czsami potrafią być niegrzeczne
Monia, widocznie Emi ma cięższy czas może coś w stylu skoku, może ząbki tuuuuuulę
dużo zdjęć tu było, to lubię wszystkie maluszki do zacałowania !!!
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #354770 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Slowiczeku skleroza w tm wieku ? hehehe sie usmialam ciekawa jestem jaka mine mial Ł hiiiii
Emi wstala oczywiscie z placzem :/ a teraz nawija do wiatraka
w sypialni 28 stopni uf
Emi wstala oczywiscie z placzem :/ a teraz nawija do wiatraka
w sypialni 28 stopni uf
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #354776 przez Agusia83
Po pierwsze to sto lat dla Jagodki i Kacperka...ale te dzieciaczki nam rosna
Po drugie...jaka mialysmy koszmarna noc...Emi sie non stop budzila...a o 2:40 stwierdzila, ze sie wyspala...dobrze, ze u nas w lozku przekonala sie, ze moze lepiej jeszcze pospac....kolo 4 przenioslam ja do jej lozeczka...a o 6 i tak juz byla pobudka na calego...
Za niedlugo pewnie pojdziemy na drugi spacer, jak sie dziewoja obudzi...a maruda jak nie wiem co...tak wiec dziewczyny lacze sie z Wami w bolu...moze to te upaly tak dzialaja na nasze dziecka?
Slowiczku, ciesze sie, ze dowod sie znalazl
Mala, masz sliczne 2 anioleczki
Marta, Emi ma czerwona pisie na zewnatrz i w srodku teraz tez bo smarujemy juz ta mascia,,,
Po drugie...jaka mialysmy koszmarna noc...Emi sie non stop budzila...a o 2:40 stwierdzila, ze sie wyspala...dobrze, ze u nas w lozku przekonala sie, ze moze lepiej jeszcze pospac....kolo 4 przenioslam ja do jej lozeczka...a o 6 i tak juz byla pobudka na calego...
Za niedlugo pewnie pojdziemy na drugi spacer, jak sie dziewoja obudzi...a maruda jak nie wiem co...tak wiec dziewczyny lacze sie z Wami w bolu...moze to te upaly tak dzialaja na nasze dziecka?
Slowiczku, ciesze sie, ze dowod sie znalazl
Mala, masz sliczne 2 anioleczki
Marta, Emi ma czerwona pisie na zewnatrz i w srodku teraz tez bo smarujemy juz ta mascia,,,
Moderatorzy: ilona