- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #362392 przez gosia2324
iwonaNAVI napisał:
nie leci z niego, to jest niekapek, dziecko musi pociagnac,dopiero leci picie, fajny jest bo nic sie nie wylewa ( w wozku, na rowerku, w samochodzie czy w naszej torebce )
Gosia a jak sie przechyli go to nie leci bokiem przez ta rurke?
nie leci z niego, to jest niekapek, dziecko musi pociagnac,dopiero leci picie, fajny jest bo nic sie nie wylewa ( w wozku, na rowerku, w samochodzie czy w naszej torebce )
Temat został zablokowany.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #362398 przez fanka
Iwonka ja przez citeam kupowałam kupon na wywolywanie zdjęć i było wszystko ok!!!!
Nunka śpiący aniołeczek!!!
Jogo kolejna akrobatka!!!matko, 7-mio letnie dziecko!!!, to mnie mama już gotoać uczyła w tym wieku, a nie z butli pić!!!
a tej kwestii- dziś mój m mi mówi, że nasz kolega z pracy kupował dla dziecka mleko bebiko, obiadki w słoiczkach i dserki- a jego córka w sierpniu kończy 3 lata!!!!
ryjbuk.pl/maluch-i-telewizja-289679
Nunka śpiący aniołeczek!!!
Jogo kolejna akrobatka!!!matko, 7-mio letnie dziecko!!!, to mnie mama już gotoać uczyła w tym wieku, a nie z butli pić!!!
a tej kwestii- dziś mój m mi mówi, że nasz kolega z pracy kupował dla dziecka mleko bebiko, obiadki w słoiczkach i dserki- a jego córka w sierpniu kończy 3 lata!!!!
ryjbuk.pl/maluch-i-telewizja-289679
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez fanka.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #362412 przez gosia2324
Fanka to
www.citeam.pl/oferty/cala-polska/100-odbitek-cyfrowych-1 jakie sa tez zdjecia? nie pozmieniane kolory ?
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #362425 przez mgielka22
Iwonka ja korzytslaam z gruopona w kazdym razie trzeba bardzo dokladnei czytac co jest w ofercie za ta kwote bo czasem pisza cos a malymi literkami jest cos innego albo mniej etc... ja raz kupowalam i sie sprawdzilo ze ok. od razu kupujesz i robisz przelew przez neta rzeczy przychodza zazwyczaj dod omu chyba ze pisze o odbiorze osobistym
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 7 miesiąc temu #362431 przez Mała
angie1713 napisał:
Monia Madzia Mgiełka zdrówka
Madzia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
I wtedy jest wielkie YYYYYYYY, mamo pomóż, bo dupka się rozplaszczyła jak u rozjechanej żabyJogo super kochana Nadia robi dokładnie to samo jak już upadnie na brzuch to się złości że nie może dalej iść
Nadia tez miała naderwane uszy
Mała zdrówka
Monia Madzia Mgiełka zdrówka
Madzia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #362442 przez maja1982
matko 7 letnie dziecko z butlą!!!toż to szok a my sie tu zastanawiamy czy nasze dzieic mają wystarczająco rozszerzaną dietę
mała -
pisałam o tym przesikiwaniu - i pytałyście o pieluchy a więc mamy 4+ i 5 !!mi sie wydaje ze mały po prostu dużo sika w nocy - bo pieluchą można by kogoś zabić
gosia - mój lolek tez raczej ciężki i pewnie tez będzie później wszystko robił - moj klusek kochany aha gosia mogłabys mi linka wrzucić do zdjęć - tzn gdzie wywołujesz??bo ja wstyd sie przyznać zabieram sie za to od 8 miesięcy:( dobrze ze parę większych wisi na ścianie a tak to nic!!!
iwonka- tak jak dziewczyny piszą po zakupie będą kolejne kroki postępowania rozpisane!a proszę napisz jeszcze raz twoj przepis na kisiel
byłam dzisiaj w pepco - ale cudne rzeczy dla dziewczynek są
mała -
pisałam o tym przesikiwaniu - i pytałyście o pieluchy a więc mamy 4+ i 5 !!mi sie wydaje ze mały po prostu dużo sika w nocy - bo pieluchą można by kogoś zabić
gosia - mój lolek tez raczej ciężki i pewnie tez będzie później wszystko robił - moj klusek kochany aha gosia mogłabys mi linka wrzucić do zdjęć - tzn gdzie wywołujesz??bo ja wstyd sie przyznać zabieram sie za to od 8 miesięcy:( dobrze ze parę większych wisi na ścianie a tak to nic!!!
iwonka- tak jak dziewczyny piszą po zakupie będą kolejne kroki postępowania rozpisane!a proszę napisz jeszcze raz twoj przepis na kisiel
byłam dzisiaj w pepco - ale cudne rzeczy dla dziewczynek są
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona