BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 7 miesiąc temu #362388 przez Pyśkaaaa
idę przed tv :)
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #362390 przez iwonaNAVI
Czy ktos sie orientuje czy to citeam to prawda z tymi kuponami i cenami?
12 lata 7 miesiąc temu #362392 przez gosia2324
iwonaNAVI napisał:

Gosia a jak sie przechyli go to nie leci bokiem przez ta rurke?

nie leci z niego, to jest niekapek, dziecko musi pociagnac,dopiero leci picie, fajny jest bo nic sie nie wylewa ( w wozku, na rowerku, w samochodzie czy w naszej torebce ) :)
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #362398 przez fanka
Iwonka ja przez citeam kupowałam kupon na wywolywanie zdjęć i było wszystko ok!!!!
Nunka śpiący aniołeczek!!!
Jogo kolejna akrobatka!!!matko, 7-mio letnie dziecko!!!, to mnie mama już gotoać uczyła w tym wieku, a nie z butli pić!!!
a tej kwestii- dziś mój m mi mówi, że nasz kolega z pracy kupował dla dziecka mleko bebiko, obiadki w słoiczkach i dserki- a jego córka w sierpniu kończy 3 lata!!!!

ryjbuk.pl/maluch-i-telewizja-289679 :-)
12 lata 7 miesiąc temu #362401 przez iwonaNAVI
Gosia to idac za twoja rada pewnie niebawem go zakupie :)
12 lata 7 miesiąc temu #362402 przez iwonaNAVI
Fanka dzieki za odp :) czyli kupujesz kupon i co dalej?
12 lata 7 miesiąc temu #362403 przez gosia2324
iwonaNAVI napisał:

Gosia to idac za twoja rada pewnie niebawem go zakupie :)

JA Jogo tez mysle ze za 3 mies zalapie o co chodzi z rurka :)
Teraz jak dorwie kuby bidon to ja gryzie :)
12 lata 7 miesiąc temu #362409 przez fanka
Iwonka ja kupiłam kupon i w tej ofercie było wszystko napisane co dalej, a w niektórych ofertac jest tak, że na maila Ci przychodzi instrukcja postępowania!!
12 lata 7 miesiąc temu #362412 przez gosia2324
Fanka to www.citeam.pl/oferty/cala-polska/100-odbitek-cyfrowych-1 jakie sa tez zdjecia? nie pozmieniane kolory ?
12 lata 7 miesiąc temu #362420 przez iwonaNAVI
Fanka a to przychodzi do domu czy treba odebrac w jakism sklepie towar?
12 lata 7 miesiąc temu #362425 przez mgielka22
Iwonka ja korzytslaam z gruopona w kazdym razie trzeba bardzo dokladnei czytac co jest w ofercie za ta kwote bo czasem pisza cos a malymi literkami jest cos innego albo mniej etc... ja raz kupowalam i sie sprawdzilo ze ok. od razu kupujesz i robisz przelew przez neta rzeczy przychodza zazwyczaj dod omu chyba ze pisze o odbiorze osobistym ;)
12 lata 7 miesiąc temu #362428 przez iwonaNAVI
Dzieki za odp
12 lata 7 miesiąc temu #362431 przez Mała
angie1713 napisał:

Jogo super kochana Nadia robi dokładnie to samo jak już upadnie na brzuch to się złości że nie może dalej iść :)

Nadia tez miała naderwane uszy ;)
Mała zdrówka :)

I wtedy jest wielkie YYYYYYYY, mamo pomóż, bo dupka się rozplaszczyła jak u rozjechanej żaby :silly: :blink:

Monia Madzia Mgiełka zdrówka :kiss:

Madzia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 7 miesiąc temu #362442 przez maja1982
matko 7 letnie dziecko z butlą!!!toż to szok :cheer: :cheer: a my sie tu zastanawiamy czy nasze dzieic mają wystarczająco rozszerzaną dietę :dry:

mała -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

pisałam o tym przesikiwaniu - i pytałyście o pieluchy a więc mamy 4+ i 5 !!mi sie wydaje ze mały po prostu dużo sika w nocy - bo pieluchą można by kogoś zabić ;)

gosia - mój lolek tez raczej ciężki i pewnie tez będzie później wszystko robił - moj klusek kochany :) aha gosia mogłabys mi linka wrzucić do zdjęć - tzn gdzie wywołujesz??bo ja wstyd sie przyznać zabieram sie za to od 8 miesięcy:( dobrze ze parę większych wisi na ścianie a tak to nic!!!

iwonka- tak jak dziewczyny piszą po zakupie będą kolejne kroki postępowania rozpisane!a proszę napisz jeszcze raz twoj przepis na kisiel :):)

byłam dzisiaj w pepco - ale cudne rzeczy dla dziewczynek są :):):)
12 lata 7 miesiąc temu #362458 przez iwonaNAVI
Maja kisielek :P

zagotowac 80 ml wody z czubata lyzeczka maki ziemniaczanej i dodac ok 20 ml kompociku (jak robisz z tych sloiczkowych soczkow chyba wiecej dodac...najlepiej wyprobowac samemu)

Smacznego :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka