- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #363560 przez gosia2324
Monika moze sie skusisz????
allegro.pl/czarno-biala-clubwear-baby-doll-i2338770637.html
a tak serio to szukam czegos na ten wyjazd rocznicowy
ta jest sliczna allegro.pl/piekna-sexy-koszulka-sukienka...-36-i2306792411.html OCZYWISCIE NIE NA WYSCIE POZA POKÓJ
allegro.pl/czarno-biala-clubwear-baby-doll-i2338770637.html
a tak serio to szukam czegos na ten wyjazd rocznicowy
ta jest sliczna allegro.pl/piekna-sexy-koszulka-sukienka...-36-i2306792411.html OCZYWISCIE NIE NA WYSCIE POZA POKÓJ
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez gosia2324.
Temat został zablokowany.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 7 miesiąc temu #363561 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
spokojnej i przespanej nocy Wam życzę dziewuszki :*:*:*
Gosia
Gosia
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 7 miesiąc temu #363656 przez Mała
Witam.
Ola poszła spać o 22:30, wstała o 6:30 i teraz już drzemie. Ja piję kawusię i zdycham, czemu te @ nam tak życie utrują
Gosia Kuba świetnie Ci powiedział, mały mądrala Jak czytałam to też mi się łezka zakręciła, kochane bąble
Karolek jaki zdziwiony, a zdjęcie na nocniku, mamo no nie fair w takiej chwili
Emilka sto lat Mamusia już wróciła?
Pyśkaaa a widzisz, a taka byłaś szczęśliwa, że Franio przesypia całe noce A tak poważnie, Kamil też przesypiał noce od maleńkiego, aż do 8 m-cy, a potem zrobił się niemowlakiem.
Ola poszła spać o 22:30, wstała o 6:30 i teraz już drzemie. Ja piję kawusię i zdycham, czemu te @ nam tak życie utrują
Gosia Kuba świetnie Ci powiedział, mały mądrala Jak czytałam to też mi się łezka zakręciła, kochane bąble
Karolek jaki zdziwiony, a zdjęcie na nocniku, mamo no nie fair w takiej chwili
Emilka sto lat Mamusia już wróciła?
Pyśkaaa a widzisz, a taka byłaś szczęśliwa, że Franio przesypia całe noce A tak poważnie, Kamil też przesypiał noce od maleńkiego, aż do 8 m-cy, a potem zrobił się niemowlakiem.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #363662 przez kasia79
witam, strasznie mnie z samego rana rozczuliły zdjęcia dzieci z tatusiami, Gosia a przy twoim to aż się popłakałam, jest piękne i powinno wisieć gdzieś w domu na miejscu honorowym
Moje dziecko przesypia całe noce a dzisiaj wstała o 7 a 8o 8 znowu zasnęła i spi do tej pory.
U nas też zimno brrr
Zapomniałam co miałam napisać
Moje dziecko przesypia całe noce a dzisiaj wstała o 7 a 8o 8 znowu zasnęła i spi do tej pory.
U nas też zimno brrr
Zapomniałam co miałam napisać
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #363700 przez fanka
witam Was!
Emisiu sto lat!! mamusia jak wróci obowiązkowo zdjęcie poprosimy!!
zdjęcia cudne- natalka z tatą i amelka z tatą (kolejnych tatusiów poznajemy )
gosia cudne zdjęcie- niezapomniane chwile!!!
Karolek nocnikowy- bombowy!!!
u nas spanie do 7.30, w między czasie 2 pobudki na jedzenie, a teraz młody właśnie usnął znów.
A my mamy niespodziankę z rana, dostaliśmy znaczy dawid dostał pakę od mojej siostry z Anglii, znajaąc ją kolejna dostawa ubrań i zabawek!!! ale cieszę się jak dziecko!!! ale póki co nie otwieram, czekam na m jak wróci z pracy bo kiedyś mi powiedził, że ja jestem taka niecierpliwa i jak paczka przychodzi to on się może założyć, że nie zaczekam na niego tylko odrazu muszę otwierać!! więc mu chce udowodnić
a o 14 dentysta
Emisiu sto lat!! mamusia jak wróci obowiązkowo zdjęcie poprosimy!!
zdjęcia cudne- natalka z tatą i amelka z tatą (kolejnych tatusiów poznajemy )
gosia cudne zdjęcie- niezapomniane chwile!!!
Karolek nocnikowy- bombowy!!!
u nas spanie do 7.30, w między czasie 2 pobudki na jedzenie, a teraz młody właśnie usnął znów.
A my mamy niespodziankę z rana, dostaliśmy znaczy dawid dostał pakę od mojej siostry z Anglii, znajaąc ją kolejna dostawa ubrań i zabawek!!! ale cieszę się jak dziecko!!! ale póki co nie otwieram, czekam na m jak wróci z pracy bo kiedyś mi powiedził, że ja jestem taka niecierpliwa i jak paczka przychodzi to on się może założyć, że nie zaczekam na niego tylko odrazu muszę otwierać!! więc mu chce udowodnić
a o 14 dentysta
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #363758 przez maja1982
Witam sie czwartkowo
Emilko buziaczki nasz kolejny ośmiomięsięczniaczku
gosia - zdjęcie z porodówki piękne, my tez nie mamy takiego bo tacy przejęci byliśmy ze nawet nie pomyślałam o zrobieniu zdjęcia a Damian był cały czas ginekolog amator
A kubuś to kochany synek - i jaki mądry!!
fanka - zazdroszczę paczuszki - czekaj na m będziecie razem odpakowywać i będzie potrójna radocha
pyska - może Franus po tym pobycie u babci jeszcze rozregulowany!przejdzie mu przeciez to nasz forumowy spioszek
Kasia - piękne zdjęcia rozczulające sa takie fotki
słowiczek - jak tam brzusio??
u nas noc masakra - o dziwo nie przesikał sie :)jednak pampery 4+ ale sie o 2 wybudził i nie spał do 4 (kulał sie po łóżeczku, piszczal zabawa na całego) nie nie było do śmiechu i tak do 4,30 zaczęło mu sie drzemać a ja czuję ze kupon poszedł (nie robił kupy w nocy chyba od 4 miesięcy) wiec przebieranie i znowu sie wybudził padł o 5 a o 6 juz sie obudził ale wzięliśmy go do nas i jakimś cudem spał do 7!
teraz spinka - ja idę kawkę zrobić!!
Emilko buziaczki nasz kolejny ośmiomięsięczniaczku
gosia - zdjęcie z porodówki piękne, my tez nie mamy takiego bo tacy przejęci byliśmy ze nawet nie pomyślałam o zrobieniu zdjęcia a Damian był cały czas ginekolog amator
A kubuś to kochany synek - i jaki mądry!!
fanka - zazdroszczę paczuszki - czekaj na m będziecie razem odpakowywać i będzie potrójna radocha
pyska - może Franus po tym pobycie u babci jeszcze rozregulowany!przejdzie mu przeciez to nasz forumowy spioszek
Kasia - piękne zdjęcia rozczulające sa takie fotki
słowiczek - jak tam brzusio??
u nas noc masakra - o dziwo nie przesikał sie :)jednak pampery 4+ ale sie o 2 wybudził i nie spał do 4 (kulał sie po łóżeczku, piszczal zabawa na całego) nie nie było do śmiechu i tak do 4,30 zaczęło mu sie drzemać a ja czuję ze kupon poszedł (nie robił kupy w nocy chyba od 4 miesięcy) wiec przebieranie i znowu sie wybudził padł o 5 a o 6 juz sie obudził ale wzięliśmy go do nas i jakimś cudem spał do 7!
teraz spinka - ja idę kawkę zrobić!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez maja1982.
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #363771 przez megi2501
Emilko przekochana STO LAT:kiss:
Ale przepiękne wczorajsze zdjęcia- maluszki z tatusiami Słowiczku teraz to już wiem, jak tatuś Natalki wygląda i skąd taka czarnulka u Was:)
Gosia Kubuś to naprawdę bardzo mądry chłopiec- wzruszający tekst, aż mi się łezka w oku zakręciła A zdjęcie z porodówki niesamowite...
Kochane dziś będę czytać, ale nie zbyt będę się udzielać- bierze mnie choroba, a Jula ma straszny katar. Czy oprócz soli morskiej + fridy, inhalacji z soli i kropelek na poduszkę coś polecacie Nasz pierwszy katar...
Ale przepiękne wczorajsze zdjęcia- maluszki z tatusiami Słowiczku teraz to już wiem, jak tatuś Natalki wygląda i skąd taka czarnulka u Was:)
Gosia Kubuś to naprawdę bardzo mądry chłopiec- wzruszający tekst, aż mi się łezka w oku zakręciła A zdjęcie z porodówki niesamowite...
Kochane dziś będę czytać, ale nie zbyt będę się udzielać- bierze mnie choroba, a Jula ma straszny katar. Czy oprócz soli morskiej + fridy, inhalacji z soli i kropelek na poduszkę coś polecacie Nasz pierwszy katar...
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona