BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #363560 przez gosia2324
Monika moze sie skusisz????
allegro.pl/czarno-biala-clubwear-baby-doll-i2338770637.html
:S
a tak serio to szukam czegos na ten wyjazd rocznicowy :evil: :evil: :evil:
ta jest sliczna allegro.pl/piekna-sexy-koszulka-sukienka...-36-i2306792411.html OCZYWISCIE NIE NA WYSCIE POZA POKÓJ :S
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #363561 przez monika1984lodz
spokojnej i przespanej nocy Wam życzę dziewuszki :*:*:*

Gosia :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 7 miesiąc temu #363612 przez Pyśkaaaa
Witam pierwsza:)
ale paskudna pogoda fuuuj :( dziś znów się bedziemy w domu kisic :(
a Frankowi cos sie poprzestawiało i zaczął co 2 dzien o 4 na mleko sie budzic nie wiem o co chodzi...
12 lata 7 miesiąc temu #363656 przez Mała
Witam.
Ola poszła spać o 22:30, wstała o 6:30 i teraz już drzemie. Ja piję kawusię i zdycham, czemu te @ nam tak życie utrują :angry:

Gosia Kuba świetnie Ci powiedział, mały mądrala :kiss: Jak czytałam to też mi się łezka zakręciła, kochane bąble :blush:

Karolek jaki zdziwiony, a zdjęcie na nocniku, mamo no nie fair w takiej chwili :silly:

Emilka sto lat :kiss: Mamusia już wróciła?

Pyśkaaa a widzisz, a taka byłaś szczęśliwa, że Franio przesypia całe noce :silly: A tak poważnie, Kamil też przesypiał noce od maleńkiego, aż do 8 m-cy, a potem zrobił się niemowlakiem.
12 lata 7 miesiąc temu #363660 przez Pyśkaaaa
Mała chyba żartujesz? my tak mamy odkąd pojechalismy do babci K. my tam tydzien siedzielismy i tam zaczoł sie budzić i być jakis nerwowy w nocy...
12 lata 7 miesiąc temu #363662 przez kasia79
witam, strasznie mnie z samego rana rozczuliły zdjęcia dzieci z tatusiami, Gosia a przy twoim to aż się popłakałam, jest piękne i powinno wisieć gdzieś w domu na miejscu honorowym :)

Moje dziecko przesypia całe noce a dzisiaj wstała o 7 a 8o 8 znowu zasnęła i spi do tej pory.

U nas też zimno brrr

Zapomniałam co miałam napisać :(
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #363666 przez kasia79
i ja chyba tatusia nie pokazywałam,
jeszcze i szpitalu

tutaj miała 2 tygodnie
Załączniki:
12 lata 7 miesiąc temu #363700 przez fanka
witam Was!
Emisiu sto lat!! mamusia jak wróci obowiązkowo zdjęcie poprosimy!!
zdjęcia cudne- natalka z tatą i amelka z tatą (kolejnych tatusiów poznajemy ;-) )
gosia cudne zdjęcie- niezapomniane chwile!!!
Karolek nocnikowy- bombowy!!!
u nas spanie do 7.30, w między czasie 2 pobudki na jedzenie, a teraz młody właśnie usnął znów.
A my mamy niespodziankę z rana, dostaliśmy znaczy dawid dostał pakę od mojej siostry z Anglii, znajaąc ją kolejna dostawa ubrań i zabawek!!! ale cieszę się jak dziecko!!! ale póki co nie otwieram, czekam na m jak wróci z pracy bo kiedyś mi powiedził, że ja jestem taka niecierpliwa i jak paczka przychodzi to on się może założyć, że nie zaczekam na niego tylko odrazu muszę otwierać!! więc mu chce udowodnić ;-)
a o 14 dentysta :-(
12 lata 7 miesiąc temu #363716 przez bewipo
Witam.
Zdjęcia śliczne :)
Emisia buziaczki!!!
Fanka trzymam kciuki za dentystę. Ja też powinnam się wybrać, ale... jakoś nie mam weny ;)
12 lata 7 miesiąc temu #363743 przez fanka
ot i błąd wyskakuje!!!! znowu to samo?? ;-(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 7 miesiąc temu #363745 przez Pyśkaaaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #363758 przez maja1982
Witam sie czwartkowo :)

Emilko buziaczki nasz kolejny ośmiomięsięczniaczku :)

gosia - zdjęcie z porodówki piękne, my tez nie mamy takiego bo tacy przejęci byliśmy ze nawet nie pomyślałam o zrobieniu zdjęcia :dry: a Damian był cały czas :) ginekolog amator :laugh:
A kubuś to kochany synek - i jaki mądry!!

fanka - zazdroszczę paczuszki - czekaj na m będziecie razem odpakowywać i będzie potrójna radocha :)

pyska - może Franus po tym pobycie u babci jeszcze rozregulowany!przejdzie mu przeciez to nasz forumowy spioszek :)

Kasia - piękne zdjęcia :) rozczulające sa takie fotki :)

słowiczek - jak tam brzusio??

u nas noc masakra - o dziwo nie przesikał sie :):)jednak pampery 4+ ale sie o 2 wybudził i nie spał do 4 (kulał sie po łóżeczku, piszczal zabawa na całego) nie nie było do śmiechu :dry: i tak do 4,30 zaczęło mu sie drzemać a ja czuję ze kupon poszedł :dry: (nie robił kupy w nocy chyba od 4 miesięcy) wiec przebieranie i znowu sie wybudził padł o 5 a o 6 juz sie obudził ale wzięliśmy go do nas i jakimś cudem spał do 7!

teraz spinka - ja idę kawkę zrobić!!
12 lata 7 miesiąc temu #363771 przez megi2501
Emilko przekochana STO LAT:kiss: :kiss: :kiss:

Ale przepiękne wczorajsze zdjęcia- maluszki z tatusiami :) Słowiczku teraz to już wiem, jak tatuś Natalki wygląda i skąd taka czarnulka u Was:)

Gosia Kubuś to naprawdę bardzo mądry chłopiec- wzruszający tekst, aż mi się łezka w oku zakręciła B) A zdjęcie z porodówki niesamowite...

Kochane dziś będę czytać, ale nie zbyt będę się udzielać- bierze mnie choroba, a Jula ma straszny katar. Czy oprócz soli morskiej + fridy, inhalacji z soli i kropelek na poduszkę coś polecacie :unsure: Nasz pierwszy katar...
12 lata 7 miesiąc temu #363784 przez ewelinaa
Cześć :)

Emilka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Zdjęcia bobasów z tatusiami CUUUUDNE :woohoo:
I Jagoda po porodzie :kiss: :kiss:

U nas dziś cemno, wietrzenie i leje deszcz, Kinga śpi, a zaraz musimy na szczepienie iść :dry:

Megi - ja na katar Kingi miałam jeszcze Nasivin
12 lata 7 miesiąc temu #363790 przez kasia79
Kurde Ami ma 38,3 gorączki, nie wiem z czego ?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia