BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #137396 przez pati-m
fanka - no troszkę byłyśmy zaskoczone wagą malutkiej :) Urodzić dziecko, które waży ponad 5kg to nie lada wyczyn :) No, ale wszystko się już wyjaśniło :)
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #137408 przez slowiczek
fanka, haha "mała" pomyłka :D swoją drogą jestem taka ciekawa ile moja Malusia już waży, ale czekam z usg na Tatusia :)

Marta, rzeczywiście zalatany weekend i to "z atrakcjami"...

Mała - super, że jesteś :) naprawdę się martwiłyśmy...i nie martw się, wszystko się ułoży, brzmi może banalnie ale zobaczysz :) !

ja wróciłam z egzaminu, zjadłam obiad i biorę się za naukę na kolejny...jeszcze 2 ale nie wiem jak ja dociągnę do piątku, jestem naprawdę zmęczona, no ale nie ma co narzekać, Natalka musi mieć super wykształconą mamę :)

w ogóle byłam w sklepie, takim małym tesco i kolejka do 2 kas po 15 osób, strasznie długie, myślę - no trudno, ale jakiś facet mnie zauważył i krzyknął tak, że go wszyscy słyszeli - "proszę przepuścić tą Panią w ciąży, nie będzie przecież stała w takiej kolejce" :D hihi, ale mnie krępują dosyć takie sytuacje mimo wszystko...

zrobiłam sobie w telefonie osobną grupę z Waszymi numerami zatytułowaną "ciężarówki", jak zacznę rodzić to na bank wyślę smsa do całej grupy haha :D
13 lata 8 miesiąc temu #137415 przez gosia2324
MONIKA oszczedzaj sie ... wiem ze latwo sie mowi ale dziewczyny naprawde nie ma zatrow, Dzieci sa juz dosc ciezkie i uciskaja na szyjke, A do 37 tyg jeszcze mamy daleko ...

Monia odpoczywaj !!!!!

MAŁA martwiłam sie !
Widzisz ja tez nie mialalm dobrych wiesci po wizycie, leze ile sie da i upycham Luteine :blink:

DAMY RADE!!!!
13 lata 8 miesiąc temu #137416 przez pati-m
Dziewczyny, czy któraś z Was kupowała w tym sklepie? torelle.pl/funny-p1172.html
Podoba mi się ta sukieneczka i cena też nie jest duża, ale nie wiem czy warto jeśli chodzi o jakość.
13 lata 8 miesiąc temu #137418 przez gosia2324
Pati ja nie kupowalam , ale za taka cene to warto zaryzykowac, zwlaszcza ze sukienka bardzo ładna:)

Kłade sie Kochane, maz juz jest :)
A jutro swietujemy,mama zostanie z Kuba a my wyskoczymy sobie do restauracji.
Mąz mowi ze trzecia rocznica i 2 dzieci, niezle nam idzie :silly:
13 lata 8 miesiąc temu #137424 przez bewipo
Mała dobrze, że się pojawiłaś. Szkoda, że tak wszystkie kłopoty teraz się zjawiły, trzymam kciuki, żeby było dobrze.
slowiczek powodzenia na kolejnych egzaminach, jeszcze 2 to nie jest źle.
Ja dzisiaj dostalam maila z mojej uczelni, że mogę dyplom odebrać :D
13 lata 8 miesiąc temu #137425 przez Agusia83
Mala, Wszelki Duch Pana Boga Chwali....dobrze, ze sie w koncu do nas odezwalas, bo wszystkie sie o Ciebie zamartwialysmy...
Wierze, ze Ci teraz ciezko, tyle klopotow na raz sie zwalilo...ale zobaczysz, ze zla passa sie odmieni...po pierwsze synek wyzdrowieje, bo drugie niech maz tez uwaza na swoje zdrowie....a jesli chodzi o szyjke, to sama widzisz, ze wiele dziewczynek u nas ma z nia klopoty....na pewno dasz rade, nie mysl o urodzeniu wczesniaka, tylko o donoszonym dziecku....pozytywne myslenie i jeszcze raz pozytywne myslenie...Jesli chodzi o auto, moze uda Wam sie znalezc w miare taniego mechanika....glowa do gory....jestesmy z Toba, chociaz wirtualnie...

Slowiczku, widzisz, jeden egzamin juz napisalas...z 2 tez bedzie dobrze :lol:

Pati, nie kupowalam nigdy z tej firmy ciuchow ciazowych, tak wiec, przepraszam, ale nie pomoge...ale sukienka calkiem calkiem :)

Fanka, niezla pomylka...ciagle sie zastanawialam czy lekarze kazali kolezance rodzic SN, czy bez wachania zrobili cc? :silly:
13 lata 8 miesiąc temu #137427 przez fanka
Gosia- to udanej rocznicy, bawcie sie dobrze :-)

ja się pochwalę, prezent dla naszego przystojniaka
i53.tinypic.com/fna6vk.jpg
13 lata 8 miesiąc temu #137431 przez pati-m
fanka - komplecik rewelacja! tylko się zakochać w tym Twoim małym przystojniaku :)
13 lata 8 miesiąc temu #137440 przez fanka
Dziękuje pati, ja się już nie mogę doczekać kiedy zobaczę tą wyprawkę już na moim Dawidzie :-)
13 lata 8 miesiąc temu #137455 przez Agusia83
Fanka, synek faktycznie pieknie bedzie w tym wdzianku wygladal :laugh: od malego bedzie lamal serca kobietkom...na poczatku niemowlaczkom, a pozniej coraz starszym i starszym :laugh:
13 lata 8 miesiąc temu #137457 przez slowiczek
dziewczynki, dziękuję za wsparcie :) ale i tak mam już dosyć

właśnie miałam jeszcze napisać, że :

Agusia - też muszę iść do fryzjera, bo grzywka za długa i już się nie układa :(

Monia - oszczędzaj się kochana, bo to nie ma co szaleć, dobro maluchów jest teraz priorytetem :)

zgagę mam milion pięćset, boli jak cholera :<
13 lata 8 miesiąc temu #137473 przez pati-m
slowiczek - spróbuj kaszki dla niemowlaka, tej co się rozrabia na wodę (Nestle albo jakąś inną). Ja ostatnio z bólu płakałam, a zjadłam jej troszkę i ulga natychmiastowa.
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #137474 przez Agusia83
Nie wiem czy Wam to pomoze, bo ja tez mam czesto zgage i naprawde masakryczna....lykam rennie...ale pomaga mi tez papka z siemia lnianego (nie wyglada apetycznie,ale obkleja scianki zoladka i nie dopuszcza do refluksu)...a do tego pomaga mi masaz plecow...oczywiscie w wykonaniu meza :laugh:

dziewczyny przypomnijcie mi nazwe tego dobrego kremu na rozstepy...mustella? nie mam nowych, ale moze bym posmarowala te juz istniejace od kilku lat?
13 lata 8 miesiąc temu #137540 przez monika1984lodz
Kochaniutkie dzikuje za slowa otuchy .... nospa dzisiaj moim przyjacielem do tego przepisali mi globulki.Leze i odpoczywam chociaz nie ukrywam, ze ciezko sie nagle przestawic na nic nie robienie.
Buziaczki i do jutra Kochane :*:*

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby