- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #137408 przez slowiczek
fanka, haha "mała" pomyłka
swoją drogą jestem taka ciekawa ile moja Malusia już waży, ale czekam z usg na Tatusia 
Marta, rzeczywiście zalatany weekend i to "z atrakcjami"...
Mała - super, że jesteś
naprawdę się martwiłyśmy...i nie martw się, wszystko się ułoży, brzmi może banalnie ale zobaczysz
!
ja wróciłam z egzaminu, zjadłam obiad i biorę się za naukę na kolejny...jeszcze 2 ale nie wiem jak ja dociągnę do piątku, jestem naprawdę zmęczona, no ale nie ma co narzekać, Natalka musi mieć super wykształconą mamę
w ogóle byłam w sklepie, takim małym tesco i kolejka do 2 kas po 15 osób, strasznie długie, myślę - no trudno, ale jakiś facet mnie zauważył i krzyknął tak, że go wszyscy słyszeli - "proszę przepuścić tą Panią w ciąży, nie będzie przecież stała w takiej kolejce"
hihi, ale mnie krępują dosyć takie sytuacje mimo wszystko...
zrobiłam sobie w telefonie osobną grupę z Waszymi numerami zatytułowaną "ciężarówki", jak zacznę rodzić to na bank wyślę smsa do całej grupy haha

Marta, rzeczywiście zalatany weekend i to "z atrakcjami"...
Mała - super, że jesteś

ja wróciłam z egzaminu, zjadłam obiad i biorę się za naukę na kolejny...jeszcze 2 ale nie wiem jak ja dociągnę do piątku, jestem naprawdę zmęczona, no ale nie ma co narzekać, Natalka musi mieć super wykształconą mamę

w ogóle byłam w sklepie, takim małym tesco i kolejka do 2 kas po 15 osób, strasznie długie, myślę - no trudno, ale jakiś facet mnie zauważył i krzyknął tak, że go wszyscy słyszeli - "proszę przepuścić tą Panią w ciąży, nie będzie przecież stała w takiej kolejce"

zrobiłam sobie w telefonie osobną grupę z Waszymi numerami zatytułowaną "ciężarówki", jak zacznę rodzić to na bank wyślę smsa do całej grupy haha

Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez slowiczek.
Temat został zablokowany.
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #137415 przez gosia2324
MONIKA oszczedzaj sie ... wiem ze latwo sie mowi ale dziewczyny naprawde nie ma zatrow, Dzieci sa juz dosc ciezkie i uciskaja na szyjke, A do 37 tyg jeszcze mamy daleko ...
Monia odpoczywaj !!!!!
MAŁA martwiłam sie !
Widzisz ja tez nie mialalm dobrych wiesci po wizycie, leze ile sie da i upycham Luteine
DAMY RADE!!!!
Monia odpoczywaj !!!!!
MAŁA martwiłam sie !
Widzisz ja tez nie mialalm dobrych wiesci po wizycie, leze ile sie da i upycham Luteine

DAMY RADE!!!!
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #137416 przez pati-m
Dziewczyny, czy któraś z Was kupowała w tym sklepie?
torelle.pl/funny-p1172.html
Podoba mi się ta sukieneczka i cena też nie jest duża, ale nie wiem czy warto jeśli chodzi o jakość.
Podoba mi się ta sukieneczka i cena też nie jest duża, ale nie wiem czy warto jeśli chodzi o jakość.
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #137418 przez gosia2324
Pati ja nie kupowalam , ale za taka cene to warto zaryzykowac, zwlaszcza ze sukienka bardzo ładna:)
Kłade sie Kochane, maz juz jest
A jutro swietujemy,mama zostanie z Kuba a my wyskoczymy sobie do restauracji.
Mąz mowi ze trzecia rocznica i 2 dzieci, niezle nam idzie
Kłade sie Kochane, maz juz jest

A jutro swietujemy,mama zostanie z Kuba a my wyskoczymy sobie do restauracji.
Mąz mowi ze trzecia rocznica i 2 dzieci, niezle nam idzie

- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #137424 przez bewipo
Mała dobrze, że się pojawiłaś. Szkoda, że tak wszystkie kłopoty teraz się zjawiły, trzymam kciuki, żeby było dobrze.
slowiczek powodzenia na kolejnych egzaminach, jeszcze 2 to nie jest źle.
Ja dzisiaj dostalam maila z mojej uczelni, że mogę dyplom odebrać
slowiczek powodzenia na kolejnych egzaminach, jeszcze 2 to nie jest źle.
Ja dzisiaj dostalam maila z mojej uczelni, że mogę dyplom odebrać

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu #137425 przez Agusia83
Mala, Wszelki Duch Pana Boga Chwali....dobrze, ze sie w koncu do nas odezwalas, bo wszystkie sie o Ciebie zamartwialysmy...
Wierze, ze Ci teraz ciezko, tyle klopotow na raz sie zwalilo...ale zobaczysz, ze zla passa sie odmieni...po pierwsze synek wyzdrowieje, bo drugie niech maz tez uwaza na swoje zdrowie....a jesli chodzi o szyjke, to sama widzisz, ze wiele dziewczynek u nas ma z nia klopoty....na pewno dasz rade, nie mysl o urodzeniu wczesniaka, tylko o donoszonym dziecku....pozytywne myslenie i jeszcze raz pozytywne myslenie...Jesli chodzi o auto, moze uda Wam sie znalezc w miare taniego mechanika....glowa do gory....jestesmy z Toba, chociaz wirtualnie...
Slowiczku, widzisz, jeden egzamin juz napisalas...z 2 tez bedzie dobrze
Pati, nie kupowalam nigdy z tej firmy ciuchow ciazowych, tak wiec, przepraszam, ale nie pomoge...ale sukienka calkiem calkiem
Fanka, niezla pomylka...ciagle sie zastanawialam czy lekarze kazali kolezance rodzic SN, czy bez wachania zrobili cc?
Wierze, ze Ci teraz ciezko, tyle klopotow na raz sie zwalilo...ale zobaczysz, ze zla passa sie odmieni...po pierwsze synek wyzdrowieje, bo drugie niech maz tez uwaza na swoje zdrowie....a jesli chodzi o szyjke, to sama widzisz, ze wiele dziewczynek u nas ma z nia klopoty....na pewno dasz rade, nie mysl o urodzeniu wczesniaka, tylko o donoszonym dziecku....pozytywne myslenie i jeszcze raz pozytywne myslenie...Jesli chodzi o auto, moze uda Wam sie znalezc w miare taniego mechanika....glowa do gory....jestesmy z Toba, chociaz wirtualnie...
Slowiczku, widzisz, jeden egzamin juz napisalas...z 2 tez bedzie dobrze

Pati, nie kupowalam nigdy z tej firmy ciuchow ciazowych, tak wiec, przepraszam, ale nie pomoge...ale sukienka calkiem calkiem

Fanka, niezla pomylka...ciagle sie zastanawialam czy lekarze kazali kolezance rodzic SN, czy bez wachania zrobili cc?

- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #137427 przez fanka
Gosia- to udanej rocznicy, bawcie sie dobrze 
ja się pochwalę, prezent dla naszego przystojniaka
i53.tinypic.com/fna6vk.jpg

ja się pochwalę, prezent dla naszego przystojniaka
i53.tinypic.com/fna6vk.jpg
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #137457 przez slowiczek
dziewczynki, dziękuję za wsparcie
ale i tak mam już dosyć
właśnie miałam jeszcze napisać, że :
Agusia - też muszę iść do fryzjera, bo grzywka za długa i już się nie układa
Monia - oszczędzaj się kochana, bo to nie ma co szaleć, dobro maluchów jest teraz priorytetem
zgagę mam milion pięćset, boli jak cholera :<

właśnie miałam jeszcze napisać, że :
Agusia - też muszę iść do fryzjera, bo grzywka za długa i już się nie układa

Monia - oszczędzaj się kochana, bo to nie ma co szaleć, dobro maluchów jest teraz priorytetem

zgagę mam milion pięćset, boli jak cholera :<
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #137474 przez Agusia83
Nie wiem czy Wam to pomoze, bo ja tez mam czesto zgage i naprawde masakryczna....lykam rennie...ale pomaga mi tez papka z siemia lnianego (nie wyglada apetycznie,ale obkleja scianki zoladka i nie dopuszcza do refluksu)...a do tego pomaga mi masaz plecow...oczywiscie w wykonaniu meza 
dziewczyny przypomnijcie mi nazwe tego dobrego kremu na rozstepy...mustella? nie mam nowych, ale moze bym posmarowala te juz istniejace od kilku lat?

dziewczyny przypomnijcie mi nazwe tego dobrego kremu na rozstepy...mustella? nie mam nowych, ale moze bym posmarowala te juz istniejace od kilku lat?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Agusia83.
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #137540 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Kochaniutkie dzikuje za slowa otuchy .... nospa dzisiaj moim przyjacielem do tego przepisali mi globulki.Leze i odpoczywam chociaz nie ukrywam, ze ciezko sie nagle przestawic na nic nie robienie.
Buziaczki i do jutra Kochane :*:*
Buziaczki i do jutra Kochane :*:*
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona